Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak641 FtBenzin árak624 FtEUR399.52 FtUSD381.24 FtCHF425.35 FtGBP483.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Engem komplett utólagosan felszerelhető első híd rugózás érdekelne a 6650-hez, dana híd van rajta. Kb 90 tételből áll a cucc.
Itt mind a 2 cég tud ilyet hozni.
Meg tudnád nézni az árát?
Igen az egész ország területén egy az ára az alkatrésznek. Bár azt nem hinném, hogy olcsóbb lenne mint nálatok. Mi is köll neked pontosan? Dana vagy Carraro? Mekkora trakihoz kell?
Azt hiszem én egy kicsit belegabajodtam ebbe a sztoriba pedig nem ittam semmit. Na szóval én Subcetate-ról beszéltem, azok a románok. Ivo az Székulyadverhelytől nem messze van és nagyon fasza hely. Onnan nem messze Zetelakán voltam mult héten egy panzióban és a tulaj mind csak külföldi vendégekről beszélt és rákérdeztünk, hogy a "kedves" román vendégekkel nem foglalkozik? Erre elmosolyodott és elmesélte, hogy egyszer volt egy eomán csapat de miután megitták a szilvapálinkát és előkerült a román/magyar kérdés hamar kegetőzés lett a vége. Szóval Ivo és Zetelaka vagány helyek és még egy szál románnal se találkozol. Ha találsz ott valami megfelelő árú panziót, akkor nyugodtan foglald le.
Az alkatrészekkel Ovidiu Gramma foglalkozik és neki a tehnickukacvaltrapontro az email cime. De Gramma sajna egyáltalán nem tud magyarul. Nárcisz a tulaj, ő nem foglalkozik ilyesmivel.
Gratulálok Fan nektek sikerült megtalálni egyet abból a pár településből hargita megyéből amelyeket szinte teljesen románok lakják. Én a Bálványosi panziót ajánlanám vagy a gyimesi csángó panziót. De sajna én se laktam még bennük és nem tudom pontosan, hogy mennyire jók de legalább a környék szép és magyar.
Ez az. Az a twintrack nem kell sem nekem, de szerintem másnak sem.
Szerelje ki belőle a tulaj, rakja be az új gépébe. Megérné mindenkinek. Olcsóbban könnyebben eladná, az új meg ennyivel olcsóbb lenne neki! :)
Mitsuval megyünk ,azzal talán tudunk haladni,ma nem sokat foglalkoztam a MAN-al csak a hidr fedelet vettem, le belül ujjszerű pedig a pontos évjárat 1952 ma megtaláltam a gépen
Én is vissza akarok majd menni egy nagy körútra.
Téligumit, hóláncot vigyél. Mi pár éve okt 23-án voltunk, és kb 5-10 cm hó volt. Mi marhák persze jó időben indultunk itthonról, kiskabátban, sapka nélkül. Az ottaniak kicsit hülyének néztek minket!
Válasz #5224. hozzászólásra
Elég sokminden ha jóltudom bár Fan jobban tudja . A 108-as már Joystikos még a 106-oson külön panelen vannak a funkciók de egy kar van hozzájuk . Csak az asztal emelés és süllyesztéshez van kapcsoló a linde karon . Meg adob és szelelő beállításokat teljesen a fülkéből rudod megcsinálni a 108-ason még a 106 kikell szálni a dobhézag állításhoz ha jól tudom .
Én ennyi külömbségről tudok
alkudj keményen!!!!! :-))))))))))))))))
tőlük van az enyém is.
az mtz gépeit szétszaggatja, amúgy semmi gond nincs vele. ha gondom van (és általában hétvégén), akkor valakit mindig elérek
15927 hozzászólás
Válasz #5274. hozzászólásra
Ok. Csak azért, hogy ne haljak meg bután utánnanéztem és arra jutottam, hogy
Zeteváralja =Sub Cetate
Gyergyóvárhely =Subcetate
Válasz #5275. hozzászólásra
Rendben, köszi.
Hol végeztél egyetemet, milyen szakon?
Válasz #5273. hozzászólásra
Én tudok mert az egyetemet nagyjából románul végeztem. Megnézzük ezt a rugozás dolgot de lehet, hogy egy kis időbe fog telni.
Válasz #5271. hozzászólásra
na hál istennek ,akkor lefoglalom ,a telefonszámod küld el az emilcimemre jövő hétvégén találkozunk remélem
Válasz #5271. hozzászólásra
Amúgy te jól tudsz románul? Egyáltalán tudsz, mert kint sokan nem nagyon tudnak?
Válasz #5268. hozzászólásra
Engem komplett utólagosan felszerelhető első híd rugózás érdekelne a 6650-hez, dana híd van rajta. Kb 90 tételből áll a cucc.
Itt mind a 2 cég tud ilyet hozni.
Meg tudnád nézni az árát?
Válasz #5270. hozzászólásra
Mi a manó? Asszem meg kell tanulnom a helységek román nevét. Na ott nem kapsz egy szál románt se.
Válasz #5267. hozzászólásra
zeteváralja=sub cetate, csak hirtelen ez jutott eszembe tegnap nem a magyar neve
Válasz #5268. hozzászólásra
Mi az ország közepén vagyunk. A román honlapon megtalálod a contact-nál a térképet.
Válasz #5265. hozzászólásra
Igen az egész ország területén egy az ára az alkatrésznek. Bár azt nem hinném, hogy olcsóbb lenne mint nálatok. Mi is köll neked pontosan? Dana vagy Carraro? Mekkora trakihoz kell?
Válasz #5263. hozzászólásra
Azt hiszem én egy kicsit belegabajodtam ebbe a sztoriba pedig nem ittam semmit. Na szóval én Subcetate-ról beszéltem, azok a románok. Ivo az Székulyadverhelytől nem messze van és nagyon fasza hely. Onnan nem messze Zetelakán voltam mult héten egy panzióban és a tulaj mind csak külföldi vendégekről beszélt és rákérdeztünk, hogy a "kedves" román vendégekkel nem foglalkozik? Erre elmosolyodott és elmesélte, hogy egyszer volt egy eomán csapat de miután megitták a szilvapálinkát és előkerült a román/magyar kérdés hamar kegetőzés lett a vége. Szóval Ivo és Zetelaka vagány helyek és még egy szál románnal se találkozol. Ha találsz ott valami megfelelő árú panziót, akkor nyugodtan foglald le.
Válasz #5265. hozzászólásra
itt 1,8-al szoroznak ,nagyon kiakadtam mikor a szemem elött szorozták fel az árut
Válasz #5261. hozzászólásra
Hát az gond, mert románul meg én nem tudok! :)
Ti egy árban kínáljátok az alkatrészeket?
Én csak azért keresem őt, mert egy volt valtrás azt mondta, hogy ott olcsóbbak az alkatrészek mint nálunk.
Válasz #5263. hozzászólásra
ha nemajánlod,akkor nem megyünk oda ,néztük a csángópanziót is de az jóval messzebb van,péntek szombat lesz időnk arra iselnézni
Válasz #5262. hozzászólásra
nagy árpád székelyudvarhely ő a tulaj,nézz rá az www.erdelyivendéghazak.ro oldalra
Válasz #5256. hozzászólásra
Én nem is tudtam, hogy élnek ott magyarok.
Válasz #5259. hozzászólásra
Az alkatrészekkel Ovidiu Gramma foglalkozik és neki a tehnickukacvaltrapontro az email cime. De Gramma sajna egyáltalán nem tud magyarul. Nárcisz a tulaj, ő nem foglalkozik ilyesmivel.
Válasz #5259. hozzászólásra
Hogy akarsz beszélni vele? Mert magyarul nem nagyon tud.
Válasz #5258. hozzászólásra
Pont mostanra találtam meg a Nárcisz telefonszámát.
Válasz #5257. hozzászólásra
Megvagyok.
Válasz #5256. hozzászólásra
Hát ez a Szabi már megint lelépett!
Válasz #5254. hozzászólásra
magyar emberrel beszéltem az elöbb érdeklődés szinten
Válasz #5254. hozzászólásra
Szabi, a kolozsvári srác elérhetősége micsoda?
Válasz #5239. hozzászólásra
Gratulálok Fan nektek sikerült megtalálni egyet abból a pár településből hargita megyéből amelyeket szinte teljesen románok lakják. Én a Bálványosi panziót ajánlanám vagy a gyimesi csángó panziót. De sajna én se laktam még bennük és nem tudom pontosan, hogy mennyire jók de legalább a környék szép és magyar.
Mikor lesznek az újak?
2009 tavasz?
Válasz #5250. hozzászólásra
Számát el tudod esetleg küldeni emailben?
Válasz #5249. hozzászólásra
Ez az. Az a twintrack nem kell sem nekem, de szerintem másnak sem.
Szerelje ki belőle a tulaj, rakja be az új gépébe. Megérné mindenkinek. Olcsóbban könnyebben eladná, az új meg ennyivel olcsóbb lenne neki! :)
Válasz #5248. hozzászólásra
Na megyek.
Üdv. nektek
Válasz #5248. hozzászólásra
Én láttam , rendben van a gép. Twin track-os.Cegléden.
Válasz #5246. hozzászólásra
A tulajjal nem, csak veletek.
Válasz #5243. hozzászólásra
Ivo-ban is van vagy 10 panzió ,néztük köszi
Válasz #5237. hozzászólásra
Most van beszámítás alatt.Beszéltél vele?
Válasz #5242. hozzászólásra
valami jo hejet majd kinézünk lehetöleg ahol nem utálják a magyarokat nem ártana ha nem késelnének meg bennünket
Válasz #5241. hozzászólásra
Mitsuval megyünk ,azzal talán tudunk haladni,ma nem sokat foglalkoztam a MAN-al csak a hidr fedelet vettem, le belül ujjszerű pedig a pontos évjárat 1952 ma megtaláltam a gépen
Mabaras hegy lábánál van egy kis falu IVO,nyugottszép hely érdemes felmenni a hegyre is.A panzio cimét nem telálom.
Válasz #5240. hozzászólásra
Én meg tudlak erősíteni, sok motoros haverom volt kint, és minden oké volt.
Én is vissza akarok majd menni egy nagy körútra.
Téligumit, hóláncot vigyél. Mi pár éve okt 23-án voltunk, és kb 5-10 cm hó volt. Mi marhák persze jó időben indultunk itthonról, kiskabátban, sapka nélkül. Az ottaniak kicsit hülyének néztek minket!
Hány sebesség van már meg az új gépben?
ha vissza jöttél beszámolsz? mi nyárra tervezünk eggy motoros turát erdélybe erösits meg,hogy meg éri oda menni
Válasz #5238. hozzászólásra
én vagyok,csak erdélyen jár az agyam
Lelépett minden valtrás!
Válasz #5236. hozzászólásra
Tudtok már árat a használt t120-ról?
Válasz #5221. hozzászólásra
Te is érzed, remélem a külonbséget. Beszéljünk a Valtráról?Infót adok, ha kell.
Válasz #5234. hozzászólásra
szerencsére találtam néhány embert aki szerencsére eleget szerelte és talán tudja, hogy mit kell nézni
Válasz #5230. hozzászólásra
Nagyo nézd meg milyent veszel.
Válasz #5230. hozzászólásra
érdemes csak nehéz jó állapotút találni ,abban is lehet találni merci motorost
Válasz #5224. hozzászólásra
Elég sokminden ha jóltudom bár Fan jobban tudja . A 108-as már Joystikos még a 106-oson külön panelen vannak a funkciók de egy kar van hozzájuk . Csak az asztal emelés és süllyesztéshez van kapcsoló a linde karon . Meg adob és szelelő beállításokat teljesen a fülkéből rudod megcsinálni a 108-ason még a 106 kikell szálni a dobhézag állításhoz ha jól tudom .
Én ennyi külömbségről tudok
Válasz #5223. hozzászólásra
sub cetate-rol mi a véleményed ,a nejem ott talált valami szépet az interneten
Válasz #5227. hozzászólásra
érdemes venni jó állapotú 106-ost?
Válasz #5226. hozzászólásra
Bocs Sziasztok ,közbe nézem a kézit.
Válasz #5226. hozzászólásra
alkudj keményen!!!!! :-))))))))))))))))
tőlük van az enyém is.
az mtz gépeit szétszaggatja, amúgy semmi gond nincs vele. ha gondom van (és általában hétvégén), akkor valakit mindig elérek