Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Megszerzés (Whatsapp: +447459294174) Vezetői engedély, útlevél, személyi igazolvány, tanúsítvány.
kínálunk olyan szolgáltatást, amely segít Önnek a célok elérésében, segíthetünk:
• Valódi kormányzati kibocsátási azonosító megszerzése egy másik azonosítóval (új nevek),
• Hivatalos német vezetői engedély (Fahrerlaubnis),
• Érvényes és ellenőrizhető licenc, új identitással,
• Id kártyák, vezetői engedélyek, útlevelek, tanúsítványok.
• áthelyezés,
• Útlevél, diplomata útlevél, új útlevél,
• Új azonosító okmányok előállítása és beszerzése,
• Munkaengedélyt is végezünk.
Skype == (rollins.wocott)
WhatsApp: == (+ 447459294174)
Mobiltelefon #: == (+ 441618506062)
E-mail: furykrecon@gmail.com
Hiteles Fehéroroszországi vezetői engedély
Hiteles Belgium vezetői engedély
Hiteles Bulgária vezetői engedély
Hiteles Albánia vezetői engedély
Hiteles Andorra vezetői engedély megszerzése
Hiteles Örményország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Ausztria vezetői engedély
Autentikus Magyarország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Izlandi vezetői engedély
Hiteles Írország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Olaszország vezetői engedély (patente di guida)
Hiteles Lengyelország vezetői engedély (prawo jazdy)
Hiteles Portugália vezetői engedély (carteira de motorista)
Hiteles Románia vezetői engedély
Hiteles Oroszország vezetői engedély
Hiteles horvát vezetői engedély
Hiteles Ciprus vezetői engedély
Hiteles Csehországi vezetői engedély
Hiteles Lettország vezetői engedély megszerzése (autovaditaja aplieciba)
Hiteles Liechtensteini vezetői engedély
Hiteles Litvánia vezetői engedély
Hiteles luxemburgi vezetői engedély
Hiteles San Marino vezetői engedély
Hiteles Szerbia vezetői engedély
Hiteles Szlovákia vezetői engedély
Hiteles Szlovénia vezetői engedély
Hiteles Spanyolország vezetői engedély (licencia de conducir)
Hiteles Svédországi vezetői engedély
Hiteles Svájc vezetői engedély
Hiteles Ukrajna vezetői engedély
Authentic United Kingdom (UK) vezetői engedély (DVLA)
Hiteles Máltai vezetői engedély
Hiteles Moldovai vezetői engedély
Hiteles Monaco vezetői engedély
Hiteles Montenegró vezetői engedély
Hiteles Dánia vezetői engedély (kørekort)
Hiteles Észtországi vezetői engedély
Autentikus Finnországi vezetői engedély megszerzése
Autentikus francia vezetői engedély (permis de conduire)
Szerezz Autentikus Georgia vezetői engedélyt
Hiteles Németország vezetői engedély (Fahrerlaubnis)
Hiteles Görögország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Hollandia vezetői engedély (Rijbewijs)
Hiteles Norvégia vezetői engedély (Førerkort)
Válasz Sanyee #8647. hozzászólásáraSzerintem ez csak rövid időre szól lehet messze van ahová szállítani kellene és nem lenne elég szállító kapacitás az aratás ideje alatt.
Gyorsan "bezsákolják" aztán aratás után elkezdik behordani tárolóba
Válasz máris szomszéd #8644. hozzászólásáraNa làtod èn az nem néztem. Próbáltam ahàttèrben felbukkano lopakodó sàrjàrot keresni. De közbejött màs aztàn otthagytam. Volt egy zöld szörnyeteg is,abban az udvarban. Láttad őket? Videóban csak a piros bukkannak fel. Nagy màgusok lehetnek!
Válasz Sanyee #8640. hozzászólásárale a kalappal! Jó ilyen műalkotásokat látni! De mit keresnek 135 centi mélyen? 20 év múlva ha ez megy, akkor 2 huzza 3 méter méllyen? Ott a víz a gond, vagy tényleg mélyen kaparózva annyival több terem majd? Mert akkor én is mélyen keresem a zsét majd. Eddig nem jött be.
Találékony a magyar!
Rába Euró2 kamion motorral Fend 1042 szintű nyomatékkal.
Feltöltött ikerkerekekkel kíváncsi lennék, hogy mit húzható. https://m.youtube.com/watch?v=8fQbGVqzKLQ
Válasz mtz1221 #8634. hozzászólásáraJa lehet.de mikor a tömkúp oda vana ragadva a felnibe'oda ez szèp kevès ha durrogva indul meg. Max letekeri az anyàrol a szögletet. De jo ez lehet igy is ha lejön.
Válasz Sanyee #8628. hozzászólásáraHeló Janka és Ricsi,
Már vártam mikor jöttök a fórumra.
Tök jó fejek vagytok.
A Mi terem a neten konferencia, találkoztunk.
Válasz Gabzso #8618. hozzászólásáraOlya videot rakj fel, amin ti szállitatok,vagy kin a telepeden készült,az még érdekelne is.házi videok kellenek amik csak idde készülnek,saját gazdaságból saját tapasztalattal, gazdaság bemutatásával,szerintem ez érdekelné az embereket.ha van ilyened tényleg érdekel
Válasz Gabzso #8616. hozzászólásáraNyugodtan tedd fel a videókat, és így, had látszódjon a kezdőkép. Ha csak linket látnánk kb senki se kattintana. Az is jó ötlet, hogy a videók témáját beírod kommnentbe, így legalább kereshető lesz a fórum keresőjében.
A gyenge képességűekkel meg ne foglalkozz, épp elég nagy teher számukra eredménytelenségük.
Válasz B.J. #8614. hozzászólásáraEz királyság egy időre le lesznek foglalva a korommal.Én meg megkérem a modikat,hogy egy anyuka taslit ad, smile-t is iktassanak be.
Szerintem nem Ő az egyetlen aki széttrollkodja a topicot!!!
Amúgy jó lenne ha páran nagyobb tisztelettel lennének iránta-anyátok lehetne!
Szégyelljétek magatokat!
Válasz kelemen0422 #8611. hozzászólásáraTegyél javaslatot a portálfejlesztésen.
És jó lenne ha észrevennéd hogy mások a fórumot arra szeretnék használni amire kitalálták. És nem a videó topikon folyó baromságaitokra kíváncsiak amiket össze irkáltok ide.Ha videót akarsz feltenni tedd azt, mert ezt arra hozták létre és nem a dumára.Ha nem érdekel lépj tovább.
Válasz Gabzso #8608. hozzászólásáraHa 10-böl 9 ember neked ugrik állandoan az nem mond semmit,nem lehet hogy túl sok vagy.csinálj egy egy Gabzso topikot,azt senki nem fogja szétbarmolni,mert az nézz be aki veled akar tárgyalni.Ennyi
Válasz Gabzso #8606. hozzászólásáraTovábbra is rakj fel videókat!
Akinek nem tetszik, ne nézze!
Sokkal jobb, ha látható a videó, mint a link!
Ne legyünk már ennyire sötétek!
Válasz balazoooo #8605. hozzászólásáraEnnek van? Szerinted mi lenne a fórum sorsa, ha mindenki nekiállna szétbarmolni azt a topicot amelyik nem tetszik neki.Valószínű hogy ti már magasabb technologiát használtok, mint a Svájciak,Németek, Hollandok stb.... gazdák, nektek nincs már szükségetek rá.De vannak sokan akik nem ilyen ügyesek mint ti és szívesen megnézik.
Válasz máris szomszéd #8601. hozzászólásáraÉs kik azok a megkértek te meg pár ember, aki azzal szórakozik és szórakoztatja magát hogy más fórumozókat ba@gat.Menjetek vissza a kocsma oldalra Wass Albertet másolgatni, mert az gondolom jobban érdekli a fórumozókat.És legközelebb akkor személyeskedj, ha én is megjegyzéseket teszek rád meg a csapatodra. Ha nem érdekel ne nézegesd,nézegessétek.
Én is nagy ívben teszek a hozzászólásaitokra, mert semmi szakmai nincs benne mégsem csinálok abból sportot,hogy minden baromságotokat kommentáljam.De ha gondolod megtehetem mert épp ti írtátok,hogy egy pár off belefér.A videók topic az meg a nevében hordozza mi a funkciója.Te,ti értelmezed értelmezitek félre és duma topic lett belőle.
9062 hozzászólás
Megszerzés (Whatsapp: +447459294174) Vezetői engedély, útlevél, személyi igazolvány, tanúsítvány.
kínálunk olyan szolgáltatást, amely segít Önnek a célok elérésében, segíthetünk:
• Valódi kormányzati kibocsátási azonosító megszerzése egy másik azonosítóval (új nevek),
• Hivatalos német vezetői engedély (Fahrerlaubnis),
• Érvényes és ellenőrizhető licenc, új identitással,
• Id kártyák, vezetői engedélyek, útlevelek, tanúsítványok.
• áthelyezés,
• Útlevél, diplomata útlevél, új útlevél,
• Új azonosító okmányok előállítása és beszerzése,
• Munkaengedélyt is végezünk.
Skype == (rollins.wocott)
WhatsApp: == (+ 447459294174)
Mobiltelefon #: == (+ 441618506062)
E-mail: furykrecon@gmail.com
Hiteles Fehéroroszországi vezetői engedély
Hiteles Belgium vezetői engedély
Hiteles Bulgária vezetői engedély
Hiteles Albánia vezetői engedély
Hiteles Andorra vezetői engedély megszerzése
Hiteles Örményország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Ausztria vezetői engedély
Autentikus Magyarország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Izlandi vezetői engedély
Hiteles Írország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Olaszország vezetői engedély (patente di guida)
Hiteles Lengyelország vezetői engedély (prawo jazdy)
Hiteles Portugália vezetői engedély (carteira de motorista)
Hiteles Románia vezetői engedély
Hiteles Oroszország vezetői engedély
Hiteles horvát vezetői engedély
Hiteles Ciprus vezetői engedély
Hiteles Csehországi vezetői engedély
Hiteles Lettország vezetői engedély megszerzése (autovaditaja aplieciba)
Hiteles Liechtensteini vezetői engedély
Hiteles Litvánia vezetői engedély
Hiteles luxemburgi vezetői engedély
Hiteles San Marino vezetői engedély
Hiteles Szerbia vezetői engedély
Hiteles Szlovákia vezetői engedély
Hiteles Szlovénia vezetői engedély
Hiteles Spanyolország vezetői engedély (licencia de conducir)
Hiteles Svédországi vezetői engedély
Hiteles Svájc vezetői engedély
Hiteles Ukrajna vezetői engedély
Authentic United Kingdom (UK) vezetői engedély (DVLA)
Hiteles Máltai vezetői engedély
Hiteles Moldovai vezetői engedély
Hiteles Monaco vezetői engedély
Hiteles Montenegró vezetői engedély
Hiteles Dánia vezetői engedély (kørekort)
Hiteles Észtországi vezetői engedély
Autentikus Finnországi vezetői engedély megszerzése
Autentikus francia vezetői engedély (permis de conduire)
Szerezz Autentikus Georgia vezetői engedélyt
Hiteles Németország vezetői engedély (Fahrerlaubnis)
Hiteles Görögország vezetői engedély megszerzése
Hiteles Hollandia vezetői engedély (Rijbewijs)
Hiteles Norvégia vezetői engedély (Førerkort)
Válasz Sanyee #8647. hozzászólásáraMennyit kell kapni a kuccáért hogy ezt megérje megfinanszírozni????? Nagyon költséges megoldás!
Válasz Sanyee #8647. hozzászólásáraSzerintem ez csak rövid időre szól lehet messze van ahová szállítani kellene és nem lenne elég szállító kapacitás az aratás ideje alatt.
Gyorsan "bezsákolják" aztán aratás után elkezdik behordani tárolóba
Érdekes tárolási módszer.
https://youtu.be/zTABO1rjRjQ
Válasz Gabzso #8592. hozzászólásáraEz régóta a leghasznosabb video,amit láttam-köszi!
Válasz máris szomszéd #8644. hozzászólásáraNa làtod èn az nem néztem. Próbáltam ahàttèrben felbukkano lopakodó sàrjàrot keresni. De közbejött màs aztàn otthagytam. Volt egy zöld szörnyeteg is,abban az udvarban. Láttad őket? Videóban csak a piros bukkannak fel. Nagy màgusok lehetnek!
Válasz .Richard. #8643. hozzászólásáraNyárfa gyökeret fognak vele szaggatni,a kommentekben le van írva.
Válasz Sanyee #8640. hozzászólásárale a kalappal! Jó ilyen műalkotásokat látni! De mit keresnek 135 centi mélyen? 20 év múlva ha ez megy, akkor 2 huzza 3 méter méllyen? Ott a víz a gond, vagy tényleg mélyen kaparózva annyival több terem majd? Mert akkor én is mélyen keresem a zsét majd. Eddig nem jött be.
Válasz Sanyee #8640. hozzászólásáraJó dolog ez de nézzük a magyar valóságot.
Ami pedig a rendszám kérdés
Mehet zöld rendszámra
Válasz Sanyee #8640 hozzászólás
Találékony a magyar!
Rába Euró2 kamion motorral Fend 1042 szintű nyomatékkal.
Feltöltött ikerkerekekkel kíváncsi lennék, hogy mit húzható.
https://m.youtube.com/watch?v=8fQbGVqzKLQ
Válasz Gabzso #8592. hozzászólásáraA feliratot külön egy lapon előre ki lehetne nyomtatni. Így nagyon gyors és alig tudom végig olvasni.
Válasz Gabzso #8585. hozzászólásáraEzt megérné a Talajmegújító topikba is betenni.
Meg azt is, amit Ermike megdicsért.
Ilyen fordításokra gondoltál?
Ja, KB
Válasz mtz1221 #8634. hozzászólásáraJa lehet.de mikor a tömkúp oda vana ragadva a felnibe'oda ez szèp kevès ha durrogva indul meg. Max letekeri az anyàrol a szögletet. De jo ez lehet igy is ha lejön.
Válasz .Richard. #8623. hozzászólására Könnyen lehet hogy van annyi hatása mint egy wd40-es fúvásnak.
Válasz balazoooo #8632. hozzászólására11 perctől csak nem sikerült a link
ilyet is ritkán látni
Válasz Sanyee #8630. hozzászólásáraSok sikert.
Biztos örülnek neki ,hogy szerepelnek a fórumon.
Válasz Gabzso #8629. hozzászólásáraWTF? Nem én, ninck szerint se!
De én is nézem őket.
Grat. a videókhoz.
Válasz Sanyee #8628. hozzászólásáraHeló Janka és Ricsi,
Már vártam mikor jöttök a fórumra.
Tök jó fejek vagytok.
A Mi terem a neten konferencia, találkoztunk.
Mindennap egy videó Karácsonyig 14. rész
Kövessétek őket!
https://youtu.be/_yrrQj3s87s
Itt eléggé bejönnek a hevederesek.
https://youtu.be/2FoHiUAioZo
Hát ezek vagytok ti.
Aki eddig nem tudta mos legalább végkép leesett annak is.Szánalmas.
Válasz Zoli 63 #8622. hozzászólására
Válasz Zoli 63 #8622. hozzászólásáraErről hirtelen ez jutott eszembe!
https://www.youtube.com/watch?v=yMBlpEagnmg
Válasz Zoli 63 #8622. hozzászólásárahűűűű! illen gyertya nekem is köll. Nyomaték növelő menetlazító hatású. Olyan politikai fogás. Bármi hihető.
Csavar lazítása !
Válasz Gabzso #8618. hozzászólásáraOlya videot rakj fel, amin ti szállitatok,vagy kin a telepeden készült,az még érdekelne is.házi videok kellenek amik csak idde készülnek,saját gazdaságból saját tapasztalattal, gazdaság bemutatásával,szerintem ez érdekelné az embereket.ha van ilyened tényleg érdekel
Válasz Cafi #8617. hozzászólásáraGyenge képeségü,google a leggjobb barátod,ha esetleg nem találsz valamit!
Válasz Gabzso #8612. hozzászólásáraFigyu! A videókkal semmi baj, csak szerintem/többek szerint is túltoltad őket!
Válasz Cafi #8617. hozzászólásáraKöszi.
Válasz Gabzso #8616. hozzászólásáraNyugodtan tedd fel a videókat, és így, had látszódjon a kezdőkép. Ha csak linket látnánk kb senki se kattintana. Az is jó ötlet, hogy a videók témáját beírod kommnentbe, így legalább kereshető lesz a fórum keresőjében.
A gyenge képességűekkel meg ne foglalkozz, épp elég nagy teher számukra eredménytelenségük.
Válasz B.J. #8614. hozzászólásáraEz királyság egy időre le lesznek foglalva a korommal.Én meg megkérem a modikat,hogy egy anyuka taslit ad, smile-t is iktassanak be.
Válasz apuci #8613. hozzászólásáraMatek?
Szerintem nem Ő az egyetlen aki széttrollkodja a topicot!!!
Amúgy jó lenne ha páran nagyobb tisztelettel lennének iránta-anyátok lehetne!
Szégyelljétek magatokat!
Válasz Gabzso #8612. hozzászólására "mert ezt arra hozták létre és nem a dumára"
Az utolsó 18 hozzászólás mind "duma" volt és ebből 7 a tied
Rajtad kívül hatan szóltak hozzá és ebből CSAK 1 szeretné ha te lennél a videótéka dolgozója a többi NEM!
GONDOLKOZZ!!!!
Válasz kelemen0422 #8611. hozzászólásáraTegyél javaslatot a portálfejlesztésen.
És jó lenne ha észrevennéd hogy mások a fórumot arra szeretnék használni amire kitalálták. És nem a videó topikon folyó baromságaitokra kíváncsiak amiket össze irkáltok ide.Ha videót akarsz feltenni tedd azt, mert ezt arra hozták létre és nem a dumára.Ha nem érdekel lépj tovább.
Válasz Gabzso #8610. hozzászólásáraNem akarok vitatkozni,de lehet nem egy elveszet ötlet,nem?lehet érdemes lenne megpróbáli
Válasz kelemen0422 #8609. hozzászólásáraJa.
Válasz Gabzso #8608. hozzászólásáraHa 10-böl 9 ember neked ugrik állandoan az nem mond semmit,nem lehet hogy túl sok vagy.csinálj egy egy Gabzso topikot,azt senki nem fogja szétbarmolni,mert az nézz be aki veled akar tárgyalni.Ennyi
Válasz Lala5995 #8607. hozzászólásáraKöszi, éljen a fény!
Válasz Gabzso #8606. hozzászólásáraTovábbra is rakj fel videókat!
Akinek nem tetszik, ne nézze!
Sokkal jobb, ha látható a videó, mint a link!
Ne legyünk már ennyire sötétek!
Válasz balazoooo #8605. hozzászólásáraEnnek van? Szerinted mi lenne a fórum sorsa, ha mindenki nekiállna szétbarmolni azt a topicot amelyik nem tetszik neki.Valószínű hogy ti már magasabb technologiát használtok, mint a Svájciak,Németek, Hollandok stb.... gazdák, nektek nincs már szükségetek rá.De vannak sokan akik nem ilyen ügyesek mint ti és szívesen megnézik.
Válasz balazoooo #8604. hozzászólására*értelme
Válasz Gabzso #8602. hozzászólásáraHali!
Engem nem zavar de ezt te se gondolod komolyan, hogy ennek van értelem!
Válasz mtz1221 #8596. hozzászólására
Válasz máris szomszéd #8601. hozzászólásáraÉs kik azok a megkértek te meg pár ember, aki azzal szórakozik és szórakoztatja magát hogy más fórumozókat ba@gat.Menjetek vissza a kocsma oldalra Wass Albertet másolgatni, mert az gondolom jobban érdekli a fórumozókat.És legközelebb akkor személyeskedj, ha én is megjegyzéseket teszek rád meg a csapatodra. Ha nem érdekel ne nézegesd,nézegessétek.
Én is nagy ívben teszek a hozzászólásaitokra, mert semmi szakmai nincs benne mégsem csinálok abból sportot,hogy minden baromságotokat kommentáljam.De ha gondolod megtehetem mert épp ti írtátok,hogy egy pár off belefér.A videók topic az meg a nevében hordozza mi a funkciója.Te,ti értelmezed értelmezitek félre és duma topic lett belőle.
Válasz Gabzso #8600. hozzászólásáraMegkértek szépen ne rakj ide be ennyi videót csak a linket ha ezt nem érted akkor mit mondjak?