Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #545. hozzászólásra
az elsö az alacsony avval kukit nem lehet normális sebeségben csinálni.amugy bekel inditani ha egy pohárviz megmarad rajta akkor meglehet venni,mert ha üt a tengelye az szét ver mindent
Egy vz 3m zúzónak mekkora lóerőigénye van kukiszárban és mekkora területteljesítménye ha jó minőségű munkát karunk vele csinálni? Menyivel lehet húzni?
Tanácsot szeretnék kérni valakitől Geo AGL 165-s szárzúzóval kapcsolatban.Gyümölcsösben lenne használva. Elsősorban a fák alatti nyesedék és gyom összedarálására.Árban elfogadható 550.000 körül, de nem gagyi -e?
Eddig is úgy volt, mert az előző tulaj rosszul rakta fel a késeket és amikor épp összefordultak a késtartók irtózatos kolompolást végzett. Azóta ezt kijavítottam a kuplungokat felszabályoztattam így némileg normalizálódott a helyzet.
Ez igaz, de lennie kell egy ideális állapotnak amikor a kuplung ha kell megcsúszik és megy tovább a szekér. De ha mondjuk túl van húzva rendre széttépi a betétet és előbb utóbb a hajtóművet. azt szeretném tudni, hogy nincs e valami gyárilag megadott nyomaték mondjuk a gépkönyvébe, ha van neki ilyenje ugye.
Régi nagy hajtóműves (Class) RZ 3-as szárzúzónk kuplungja rendre (20-25 hektáronként) tönkreteszi a csúszó betéteket, nem tudja valaki mennyi nyomatékkal kell meghúzni a tányérrugókat feszítő 3 csavart?
Annyit még, hogy Komáromi úr felajánlotta, hogy amikor eljön a kések cseréjének az ideje, nála újra ki lehet centíroztatni a tengelyt az új késekkel.
Ezen is érdemes elgondolkozni.
Most pedig uzsgyi folytatni a kukorica szedést, már elég jól felszáradt...
Tisztelt Úram!
Senki nem nyes senki alá! Komáromi úrtól a gépeket én megvásároltam , kifizettem, onnantól kezdve akár el is ajándékozhatom, akkor sincs senkinek semmi köze hozzá. Ha bizományba lenne nálam - mint nagyon sok kereskedőnél van- akkor Komáromi úr diktálja az árat és Ő mondja meg mennyiért kell adni.
2098 hozzászólás
Válasz #547. hozzászólásra
És a Taarup vagy a Berti? Azon kívül hogy a tengelye ne üssön másra kell-e még nagyon figyelni?
Válasz #545. hozzászólásra
az elsö az alacsony avval kukit nem lehet normális sebeségben csinálni.amugy bekel inditani ha egy pohárviz megmarad rajta akkor meglehet venni,mert ha üt a tengelye az szét ver mindent
http://www.expressz.hu/egyeb-szarzuzo-vz-hasznalt-2004-45121622/
Vagy esetleg ez?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3437557/SIGMA-150.html#
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3012638/TAARUP-1600.html
Ezekről mik a vélemények? Miket kell megnézni egy ilyen százúzónál?
Egy vz 3m zúzónak mekkora lóerőigénye van kukiszárban és mekkora területteljesítménye ha jó minőségű munkát karunk vele csinálni? Menyivel lehet húzni?
Tanácsot szeretnék kérni valakitől Geo AGL 165-s szárzúzóval kapcsolatban.Gyümölcsösben lenne használva. Elsősorban a fák alatti nyesedék és gyom összedarálására.Árban elfogadható 550.000 körül, de nem gagyi -e?
Válasz #538. hozzászólásra
Eddig is úgy volt, mert az előző tulaj rosszul rakta fel a késeket és amikor épp összefordultak a késtartók irtózatos kolompolást végzett. Azóta ezt kijavítottam a kuplungokat felszabályoztattam így némileg normalizálódott a helyzet.
Egypárszor már leírtam, de nem eléggé.. Vízszintes szárzúzó érdekel négysoros, kukoricaadapterhez, pl a régi Claas volt ilyen.
Válasz #537. hozzászólásra
Ez igaz, de lennie kell egy ideális állapotnak amikor a kuplung ha kell megcsúszik és megy tovább a szekér. De ha mondjuk túl van húzva rendre széttépi a betétet és előbb utóbb a hajtóművet. azt szeretném tudni, hogy nincs e valami gyárilag megadott nyomaték mondjuk a gépkönyvébe, ha van neki ilyenje ugye.
Válasz #535. hozzászólásra
Mint a rotakapa, még a földet is megmozgatja.
Válasz #536. hozzászólásra Ameddig bírod meg még kettő.
Válasz #536. hozzászólásra
inkább a kuplung égjen mint Te izzadjá 1 szétszakadt belsejü szekrény fölött
hánem?
Jó estét, sziasztok!
Régi nagy hajtóműves (Class) RZ 3-as szárzúzónk kuplungja rendre (20-25 hektáronként) tönkreteszi a csúszó betéteket, nem tudja valaki mennyi nyomatékkal kell meghúzni a tányérrugókat feszítő 3 csavart?
új gép a portán (illetve használt de nekünk új:) )
Berti TFH/F 285
Bedobtuk a mélyvízbe délután! Csináltam egy videót róla, elég dúrva szármaradványban, ilyen munkát végez :
http://www.youtube.com/watch?v=-orsQkAVOvY
Válasz #533. hozzászólásra
haddnekölljön visszamennem a multba lekapni
Válasz #532. hozzászólásra
akkorátol a zetor átmegy helikopterbe
Válasz #530. hozzászólásra
70es zetor + 6m RZ
és nemköll nagytraktor
Válasz #530. hozzászólásra
nem,gruber jön utána
Válasz #528. hozzászólásra
Itt felénk jó széles RZ vel láttam szaladgálni jó nagy traktort.Az nem lett volna elég?
Válasz #528. hozzászólásra
Változó 6-9 között anyag bőség függvényében. De ha már volt zúzva a nagyja akkor amennyi a csövön kifér.
megjött,de gépkönyv még nincs,Bond mennyivel húzod
Válasz #526. hozzászólásra
kipeket ide sokat
duma nemköll sok
Válasz #524. hozzászólásra
viszi! 50-es mtz is vinné csak nincs rajta 1000res kardán fordulat. john deere gyártmány 6 soros vontatot
Válasz #523. hozzászólásra
mondjuk ilyen
a 480as 2800kiló ám o óó
http://www.falc.eu/it/prodotti/trincia/kronos.php
Válasz #523. hozzászólásra
nono
hehe
Válasz #522. hozzászólásra
Itt van a faluba 2 is,a 80-as mtz viszi.
6 sort zúzót mekkora traktorral használ ha használ vlk?
SOS! D=25,d=16,5 ,L=28 Késtartó perselyt keresek!
ilyesmik valakinél???
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/2939652/Egyeb-SZZ-4000-szarzuzo.html
Válasz #518. hozzászólásra
Szedd rá Farkasurat az ajándékozásra e
Válasz #517. hozzászólásra
majd holnap morzsolunk,ma pihi
Annyit még, hogy Komáromi úr felajánlotta, hogy amikor eljön a kések cseréjének az ideje, nála újra ki lehet centíroztatni a tengelyt az új késekkel.
Ezen is érdemes elgondolkozni.
Most pedig uzsgyi folytatni a kukorica szedést, már elég jól felszáradt...
Válasz #515. hozzászólásra
ja rendbe pakolod aztán lezuzod
ahaaaaaaa
Válasz #510. hozzászólásra
Válasz #513. hozzászólásra
oké
Válasz #512. hozzászólásra
Tisztelt Úram!
Senki nem nyes senki alá! Komáromi úrtól a gépeket én megvásároltam , kifizettem, onnantól kezdve akár el is ajándékozhatom, akkor sincs senkinek semmi köze hozzá. Ha bizományba lenne nálam - mint nagyon sok kereskedőnél van- akkor Komáromi úr diktálja az árat és Ő mondja meg mennyiért kell adni.
Válasz #511. hozzászólásra
Farkas úr nyessen be bátran a Gyártó úr alá akkor lesz biznic a Valtrás úrral
Válasz #488. hozzászólásra
1,38+ÁFA
Válasz #508. hozzászólásra
Micsodiiiiiii???
Válasz #505. hozzászólásra
Pedig azt gondoltam, hogy a kicsidnek sok lesz, a 130-nak meg kicsi a zúzó.
Válasz #501. hozzászólásra
nekem még az az opciója tetszik amikor kalászos aratás után ugyan azt a funkciót tudja mint kombájnon a szecskázó
VZ szárzúzó kés hol a legolcsóbb?????????
Válasz #499. hozzászólásra
ha mondjuk beletolnál még pár 100at lehetne vaskosabb is......
vagy nem szándékozod támogatni a nyugati ó.v.gyártást?????
Válasz #504. hozzászólásra
akkor a Claastra is viszi
Válasz #503. hozzászólásra
csakis
Válasz #502. hozzászólásra
Mtz
Válasz #501. hozzászólásra
Válasz #500. hozzászólásra
66 helyett 112
Válasz #496. hozzászólásra
Azon kivül hogy elkoptak a kések minden okés vele , a VN nak szebb a festése , de ezen tán több kés van .
Válasz #497. hozzászólásra
mindenki 1,46ra mondja Csoma Józsinál is van 1 lehet hétfőn elhozom http://www.agrosat.hu/szarzuzok_mulcsozok/52521/kb-3011b