Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Még!!! nincs. Még van 2hónapom h le legyen gyártva:))) láttam a képedet h milyet keresel,nem rossz. Bár én olyat csináltatok h ne a felszínre szorja hanem bele a talajba kb 20-30cm mélységbe.
Méalami Turbos!!! Most láttam hogy ina zúzó felől érdeődtél régebben. Annyit tudok róla h a mellettem levő terülten olyannal dolgoztak. Hát elég csúnya munkát végzett. nem valami szépen mulcsozta össze az ágakat. Pedig én is azt hittem h az valami vagány gép. De hát nem.
A kétoldali meghajtású középen ketté van osztva.
3,80-7,00 felletieknél alkalmazzák.Nagy és sík területre való,a felfekvése végett.egyépként olyan mint a többi(2,70-3,00)
Válasz #407. hozzászólásra
Hali.
nekem van egy ilyen INO kalapácsos zúzóm,igaz csak 150 cm széles.
Szlovén gyártmány,olasz hajtóművel.
2 éve vettem használtan.
Nyáron a telep füves részeit tartom vele rendben,most ősszel próbaképpen 3ha gyümölcsösben a lemetszett ágakat zúztam le vele.
Nekem bevált.
valalaki tudna ide felrakni képeket függesztett szárzuzóról,legfőbbkép az alja ,meg a szöghajtómű fekfogatrás érdekel,meg a kések hogy vannak felszerelve előre is köszönöm a segítséget.
ha a szárzúzóra teszed akkor úgy jobb a helyzet...meg a szárzúzón amugy se tud le esni a kardán mert fent tartaj úgy is. de jó dolog mert ha pl valameik gépé elromlik(szabadonfutó) akkor ezzel lehet helyettesíteni és nem kell több 10ezer Ft ért újat venni. én ezt a bálázóhoz vettem csak idő közben a kasza kardánja is megadta magát és így arra is használtam
nekem a gépen volt a szabadonfutó és kivan kopva a ház amibe a csonk megy be az mtz-n kaszáltam és elég gyorsan is mentem de az nem lett volna baj csak ki pattant a gyűrű kiestek a golyók és kijött a csonk és ahogy ki esett azzal a lendülettel a kasza maga alá törte a kardánt és megállt csak a dobok nem álltak meg.. a kasza hajtóművébe a 2 fogaskereket kinyírta meg a bordás tengelyt. 30 ropoiba került ráadásul eladás előtt 2 héttel kb. úgyhogy jól járt az új gazdája mert teljesen új hajtőművel kapta meg mert csapágyakat is kicseréltem azzal a lendülettel
Helló!
Nekem csaka a szárzuzóra kell,a többi gépemen megfelelő van,hát gondolom az én mtzmen is zégerrel van felfogatva bár még ott nem volt szétszedve gyári,azt tudom 3 ék fogja a csonkot,én a szárzuzóra akarom rátenni a a racsnit ,nem a trakira,hogy tört el a kaszádon a fogaskerék?nagyon nem tudom elképzelni addig ok hogy elhajlítja a tlt csonkot trakin de utána?meg gondolom függ sebességtől is azért kaszálásnál gyorsabban mész,zuzásnál maX 4.BE.mondjuk gondolkodom azonis is lehet veszek egy komplett rasnis kardánt ,mert 15 körül van a rasni a kardán meg 30 lenne a simát meg el tudom adni 10ért,majd kialalkul vhogy.
2098 hozzászólás
Mi van akkor ha tisztességesen belecsap valamibe az RZ féle zúzó rotorja?
Volt ilyen kalandotok?
Ilyen van valakinek?
Kétoldalas zúzó szekrényének belsejéről nincs képetek?
Tépén van 260-as 360 körül mondja máshol 5 kilo körül van.
fruit2010@freemail.hu-ez tuti él. most néztem. szerintem nem ezt@@@@ raktad be hanem ezt&& és ezért. nézd meg így
érvényelen az email cim!
fruit2010&freemail.hu az emilem. küld
Válasz #440. hozzászólásra
Ha adol egy e-mail cimet akkor elküldöm,hogy milyen mulcsozot akarok venni és ismered-e?
egyik se turbos:) 820.1 ill 820.2
Válasz #438. hozzászólásra
Itt is válság van de azért veszik az MTZ-ket mifelénk!Milyen MTZ van neked?
MTZ vel. errefelé váláság van
Válasz #436. hozzászólásra
MTZ vel nyomjátok vagy nyugati gép?
Őszibarack ill szőlő. Képet nem tudok küldeni csak ha kész lesz,sajna. de majd gyorsan összedobjuk h legyen kép
Válasz #434. hozzászólásra
Almával foglalkozol?Képed van a szóróról,hogy milyet csináltatsz e-mailra küldhetnél!
Áhhhhh dehogy............ duna-tisza köze. a forg.tel.száma.:06209269620- Dr Kúti szőlészeti Kft. jó kis cég.
Még!!! nincs. Még van 2hónapom h le legyen gyártva:))) láttam a képedet h milyet keresel,nem rossz. Bár én olyat csináltatok h ne a felszínre szorja hanem bele a talajba kb 20-30cm mélységbe.
Válasz #430. hozzászólásra
Gondolom akkor szabolcsi vagy mint én?A cime vagy a honlapját tudod a forgalmazónak?
Válasz #429. hozzászólásra
És mütrágyaszóróra facsikszóró adaptered van?
méalami=mégvalami:))))
Méalami Turbos!!! Most láttam hogy ina zúzó felől érdeődtél régebben. Annyit tudok róla h a mellettem levő terülten olyannal dolgoztak. Hát elég csúnya munkát végzett. nem valami szépen mulcsozta össze az ágakat. Pedig én is azt hittem h az valami vagány gép. De hát nem.
Kiskőrösön van a forgalmazója. kb 20Ha on dolgozik a gép.
Válasz #426. hozzászólásra
Merre vetted?Nagy területen zuzol?
gyümölcsösbe használom. kb 60mm-es ágakat zúzok. az fölött már határeset. azt nem tudja szépen összedarálni
Válasz #424. hozzászólásra
Milyen vastag ágat darál össze?
igen. Sicma Grind 180. jó kis gép
Almásban vagy más gyümölcsösben használ valaki szárzuzót vagy mulcsuzót,ha igen akkor miet?
Válasz #421. hozzászólásra
a kuplungoson lehet.
Esetleg a kuplungoson lehet állítani a szétkapcsolási erőt?
Dörzsösökön csaklehet nem?
Nem szoktatok ilyesmivel bohóckodni?
Válasz #419. hozzászólásra
Csak kérdezgetek.
Válasz #418. hozzászólásra
mííínek az neked jóképű?
Válasz #417. hozzászólásra
Kopasz Szfós?
Vagy van kuplungja is?
Válasz #416. hozzászólásra
eccer vettem 1 et az spchez
meg az vana zúzón is, de ezzel ki is merül a tudásom
Szabadonfutós kuplungos stb...... kardánokról ki az aki bőőőőődületes információhalmazzal bír itt?????
Válasz #414. hozzászólásra
ne őríts minden gyártónak szinte van ilyen
vogel TST nézd meg például.......
Válasz #413. hozzászólásra
300-320 még kétoldalit nem láttam,nem aszt mondom,hogy nincs .de kétlem. Az opciós gép
Válasz #410. hozzászólásra
Nem mind van kettéosztva.
Konkrétan ilyen kisebbek 300 320 as stb amire úgy hirtelen gondótam....
Válasz #411. hozzászólásra
minden ami a térképen tőled nyugatra van
Maschio???
Válasz #408. hozzászólásra Mit értesz a nyugati alatt? Nekem van egy masino 190-es
Válasz #408. hozzászólásra
A kétoldali meghajtású középen ketté van osztva.
3,80-7,00 felletieknél alkalmazzák.Nagy és sík területre való,a felfekvése végett.egyépként olyan mint a többi(2,70-3,00)
Válasz #407. hozzászólásra
Hali.
nekem van egy ilyen INO kalapácsos zúzóm,igaz csak 150 cm széles.
Szlovén gyártmány,olasz hajtóművel.
2 éve vettem használtan.
Nyáron a telep füves részeit tartom vele rendben,most ősszel próbaképpen 3ha gyümölcsösben a lemetszett ágakat zúztam le vele.
Nekem bevált.
Nyugati zúzókkal hogy álltok?
Vannak ezek kétoldalas meghajtásúak....
Használtok ilyet vlk?
Átjárta vlk. vétel előtt melyik márka mit virít???
Valaki ismeri ezt a mulcsuzot vagy tapasztalata van?
Válasz #404. hozzászólásra
közeli kép sajna nincs,de van még egy előlnézeti ha érdekel.
valalaki tudna ide felrakni képeket függesztett szárzuzóról,legfőbbkép az alja ,meg a szöghajtómű fekfogatrás érdekel,meg a kések hogy vannak felszerelve előre is köszönöm a segítséget.
Válasz #402. hozzászólásra
azóta én is le hegesztettem csak nyáron a régi csonk tőbe letört...és akkor lesz cumi ha megint eltörik anyag fáradás miatt..
Válasz #398. hozzászólásra
Hehe...az enyem mar nem pattanik ki...hegesztve van
ha a szárzúzóra teszed akkor úgy jobb a helyzet...meg a szárzúzón amugy se tud le esni a kardán mert fent tartaj úgy is. de jó dolog mert ha pl valameik gépé elromlik(szabadonfutó) akkor ezzel lehet helyettesíteni és nem kell több 10ezer Ft ért újat venni. én ezt a bálázóhoz vettem csak idő közben a kasza kardánja is megadta magát és így arra is használtam
nekem a gépen volt a szabadonfutó és kivan kopva a ház amibe a csonk megy be az mtz-n kaszáltam és elég gyorsan is mentem de az nem lett volna baj csak ki pattant a gyűrű kiestek a golyók és kijött a csonk és ahogy ki esett azzal a lendülettel a kasza maga alá törte a kardánt és megállt csak a dobok nem álltak meg.. a kasza hajtóművébe a 2 fogaskereket kinyírta meg a bordás tengelyt. 30 ropoiba került ráadásul eladás előtt 2 héttel kb. úgyhogy jól járt az új gazdája mert teljesen új hajtőművel kapta meg mert csapágyakat is kicseréltem azzal a lendülettel
Válasz #398. hozzászólásra
Helló!
Nekem csaka a szárzuzóra kell,a többi gépemen megfelelő van,hát gondolom az én mtzmen is zégerrel van felfogatva bár még ott nem volt szétszedve gyári,azt tudom 3 ék fogja a csonkot,én a szárzuzóra akarom rátenni a a racsnit ,nem a trakira,hogy tört el a kaszádon a fogaskerék?nagyon nem tudom elképzelni addig ok hogy elhajlítja a tlt csonkot trakin de utána?meg gondolom függ sebességtől is azért kaszálásnál gyorsabban mész,zuzásnál maX 4.BE.mondjuk gondolkodom azonis is lehet veszek egy komplett rasnis kardánt ,mert 15 körül van a rasni a kardán meg 30 lenne a simát meg el tudom adni 10ért,majd kialalkul vhogy.