Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem van már ilyen szabadonfutóm. HAsználtam 2 méteres szárzúzón is fűkaszán meg bálázón..bírja a gyűrődést. meg veheted nyugodtan. ám arra számolj h nagyobb lötyögése lesz a kardánodnak mert több helyen van összetétel és a zégergyűrűs módszerrel van a trakidba betéve a kardán csonk arra nagyon oda figyelj mert könnyen ki pattanhat. nekem kipattant kaszálás közben és az rk.nak ledarálta 2 fogaskerekét és elhajlította a bordás tengelyt. 30 ropiba került ez a mutatvány. amugy jó cucc mert így ha lesz más munkagéped és nincs csak sima kardánod akkor tudod használni és nem kell drága pénzért direkt arra a gépre új szabadonfutósat venni
Én rendelek hozzá egy szabadonfutót ,ma beszéltem az illetővel olyan 14 körül kijön postaköltséggel együtt,annyit nekem megér,de neked nem hajt vissza vagy nem tört el semmit amikor leállítod?vagy pedig a fékszalag van a tarkidon lazára engedve,mert azt mondják enélkül ledarálja a kupfogaskerékpárt,előtte 50es mtzvel hajtották, de azon van a tltén szabadonfutó,azt mondják kuplung nem nagyon van szárzuzókon ,mert az nagyon megdrágítaná a kardánt,és ha elkap vmit akkor is olcsóbb a javítás mint a kuplungos kardán ,mondjuk én kukiszárat zuzok vele ,meg most muhart a belvizes terülten úgyhogy ott nincsenek tuskók ,meg kövek.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Kardantengely-Racsni/20100504-327898/# a második képen található,ahogy nézem ezt csak rá kell tolni a csonkra,meg utána a kardánt rátolni?szerintetek?
Hello ma vettem egy szárzuzót,de az előző tulaja sima kardánnal hajtotta ,mert mtz 50ese volt és azon van szabadonfutó a gardánján ,de én 82esssel hajtanám,a kérdés az,hogy hirdetnek nyíregyházán univerzális szabadonfutot amit sima kardánra fel lehett tenni egyszerűen ,hatásos ez véleménykeet várok ,előre is köszi,az nagy baj -e ha nem kuplungos a kardántengely?
említette Komáromi hogy vettek tőle valami csemisek egy 5m-es zúzót és egy 200 lovas trakira tették ami birt menni vele 12-15-el .........(kb. igy is le lehet égetni a szíjakat)
Az a baj, hogy az importörtől rendeltem neki , rávaló ékszijat, hiába mondott rossz méretet akkor is jót kapott, ( a raktáros az tudta, h pontosan milyen méret kell ) csak még mindig nem értem, hogy miért égette le a csere ékszíjat is.
Helló szabiii!
Írok neked hadd örüljél! :-)))))))
Ez nem jobb nem jobb kérdés.
A tárcsa is más (..zi) meg a zúzó is más (..zi) :-))))))
Jó ha van zúzód.
Jól lekell darálni az anyagot.
Igy van a 17 es ékszijhoz 14 es tárcsa jár.
A felhasználó diktálta ezen adatokat.
(Legalább is a katalógus ezt irja)
Különben valami Magyar termékről van szó.
Fogazott kivitel.
De még mindig nem értem, hogy hogy lehet egyszerre lesütni 4 ékszíjat.
Csak a túlterhelést tudom elképzelni, mikor ráeresztik a tlt kihajtásra a fordulatot és hirtelen felpörgetik.
Az ékszij olyankor fordul meg a tárcsákon, ha nagyon laza.
Akkor lehet eltépni, ha iszonyatosan megfeszítik.
ezért nem szabad venni olcsó, gagyi dolgokat !!!!!!!!
Komáromitol vettem a zúzót, hazahozták , beüzemelték, megkérdezék maradjon , vagy vigyük vissza, utána még 2x felhivott hogy meg vagyok e elégeeve a géppel.
Ha leégett volna a szÍja a beüzemeléskor visszazavartam volna oda ahonnan hozták, mert ha már a szÍjon is spórol valaki akkor a többi is szar.
2098 hozzászólás
Válasz #394. hozzászólásra
Nekem van már ilyen szabadonfutóm. HAsználtam 2 méteres szárzúzón is fűkaszán meg bálázón..bírja a gyűrődést. meg veheted nyugodtan. ám arra számolj h nagyobb lötyögése lesz a kardánodnak mert több helyen van összetétel és a zégergyűrűs módszerrel van a trakidba betéve a kardán csonk arra nagyon oda figyelj mert könnyen ki pattanhat. nekem kipattant kaszálás közben és az rk.nak ledarálta 2 fogaskerekét és elhajlította a bordás tengelyt. 30 ropiba került ez a mutatvány. amugy jó cucc mert így ha lesz más munkagéped és nincs csak sima kardánod akkor tudod használni és nem kell drága pénzért direkt arra a gépre új szabadonfutósat venni
Válasz #393. hozzászólásra
Ha a szárzúzó ékszíjas és megfelelően be van állítva a feszítés akkor nem szükséges kuplungos. Szabadonfutó szerintem kell.
Válasz #395. hozzászólásra
Én rendelek hozzá egy szabadonfutót ,ma beszéltem az illetővel olyan 14 körül kijön postaköltséggel együtt,annyit nekem megér,de neked nem hajt vissza vagy nem tört el semmit amikor leállítod?vagy pedig a fékszalag van a tarkidon lazára engedve,mert azt mondják enélkül ledarálja a kupfogaskerékpárt,előtte 50es mtzvel hajtották, de azon van a tltén szabadonfutó,azt mondják kuplung nem nagyon van szárzuzókon ,mert az nagyon megdrágítaná a kardánt,és ha elkap vmit akkor is olcsóbb a javítás mint a kuplungos kardán ,mondjuk én kukiszárat zuzok vele ,meg most muhart a belvizes terülten úgyhogy ott nincsenek tuskók ,meg kövek.
Válasz #393. hozzászólásra
Én is sima kardánnal hajtom,82-essel.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Kardantengely-Racsni/20100504-327898/# a második képen található,ahogy nézem ezt csak rá kell tolni a csonkra,meg utána a kardánt rátolni?szerintetek?
Hello ma vettem egy szárzuzót,de az előző tulaja sima kardánnal hajtotta ,mert mtz 50ese volt és azon van szabadonfutó a gardánján ,de én 82esssel hajtanám,a kérdés az,hogy hirdetnek nyíregyházán univerzális szabadonfutot amit sima kardánra fel lehett tenni egyszerűen ,hatásos ez véleménykeet várok ,előre is köszi,az nagy baj -e ha nem kuplungos a kardántengely?
Válasz #391. hozzászólásra
Fotó sajna nincs, ez volt szegény pára második törése, habár az első csak repedés volt, puha az anyag mint a tészta, igazi lengyel quality
Válasz #387. hozzászólásra
No nem mesélsz a kardántengelyről?
Válasz #389. hozzászólásra
túúúúúdom
Válasz #388. hozzászólásra
A topic nevéből a szárzúzón volt a hangsúly
Válasz #386. hozzászólásra
a derékszöghajtómű tengelye ami eltört az visszintes
Azért kiváncsi lennék a szárzúzót meghajtó kardántengely fotójára is.
Válasz #385. hozzászólásra
amúgy ezen mi a vízszintes?
max ami eltörött háháhá
nem offolunk moderátorkám heehhehe
Válasz #384. hozzászólásra
ezt az alkatrészesnek készitettem, Ő tudja miről van szó, Neked meg legyen elég annyi,hogy 1,8 m es szárzúzó
Válasz #383. hozzászólásra
1 totálképnek jobban örültem vóna mint ennek a mondatnak.........
Válasz #382. hozzászólásra
Ez inkább tésztakeménységü vasnak látszó tárgy
Válasz #379. hozzászólásra
mi ez a vas?
Válasz #380. hozzászólásra
Made in Poland, ez a három szó magáért beszél
Válasz #379. hozzászólásra
jo dugóhúzóba csavarodott a tengely.Ha igazán jó anyag lett volna,már hamarabb eltörik
Ez történt a minőségi lengyel gyártmányú szárzúzómmal
Válasz #377. hozzászólásra
Azám!!!!!!!!!!!!
Válasz #373. hozzászólásra
említette Komáromi hogy vettek tőle valami csemisek egy 5m-es zúzót és egy 200 lovas trakira tették ami birt menni vele 12-15-el .........(kb. igy is le lehet égetni a szíjakat)
Válasz #375. hozzászólásra
Pl: 1 traktoros
Bizt. beszorút vlm.
Válasz #373. hozzászólásra
Menj nézd meg munka közben!
Válasz #372. hozzászólásra
Az a baj, hogy az importörtől rendeltem neki , rávaló ékszijat, hiába mondott rossz méretet akkor is jót kapott, ( a raktáros az tudta, h pontosan milyen méret kell ) csak még mindig nem értem, hogy miért égette le a csere ékszíjat is.
Válasz #371. hozzászólásra
Adjál nekik olyat "oszt jónapot"
De akkor ne kérdezd, miért füstöltek le!
Válasz #370. hozzászólásra
Én vagyok fárasztó?
Nékem mondták ezen adatokat, h 13x1350-es ékszij kell a tárcsába... akkor én mit szóljak?
Válasz #368. hozzászólásra
Hú bammeg, Fárasztó vagy!
Senki nem hívja 14esnek a 17es szíjtárcsát, amire az előbb még 13as szíj ment.
Nesze Jani kellett ez neked!!!!!!!!! :-DDDD
Válasz #366. hozzászólásra
Egy szemléltetőrajz, a szíjtárcsa és az ékszij függvényében
Válasz #337. hozzászólásra
Helló szabiii!
Írok neked hadd örüljél! :-)))))))
Ez nem jobb nem jobb kérdés.
A tárcsa is más (..zi) meg a zúzó is más (..zi) :-))))))
Jó ha van zúzód.
Jól lekell darálni az anyagot.
Válasz #365. hozzászólásra
Ha 14es szíjtárcsára 17es szíj van, akkor :SÍÍÍMÁÁÁN!!!!
Válasz #363. hozzászólásra
Igy van a 17 es ékszijhoz 14 es tárcsa jár.
A felhasználó diktálta ezen adatokat.
(Legalább is a katalógus ezt irja)
Különben valami Magyar termékről van szó.
Fogazott kivitel.
De még mindig nem értem, hogy hogy lehet egyszerre lesütni 4 ékszíjat.
Csak a túlterhelést tudom elképzelni, mikor ráeresztik a tlt kihajtásra a fordulatot és hirtelen felpörgetik.
Az ékszij olyankor fordul meg a tárcsákon, ha nagyon laza.
Akkor lehet eltépni, ha iszonyatosan megfeszítik.
Válasz #350. hozzászólásra
ismerem a gyártóját. most már veheted a márkát, mert abbahagyta a gyártását, már csak forgalmaz és csomagol szlovák szíjjakat. :-))))))
Válasz #361. hozzászólásra
a 17es szíjhoz kevés lesz a 13 szíjtárcsa :DDDDDDDDD
Válasz #361. hozzászólásra
Drága
Milyen márka?
Válasz #360. hozzászólásra
Bocsi, az ékszij pálya szélességét adták meg, 17x1350-es az ékszíj, és tényleg ennyi az ára.
Ez most olcsó, vagy drága?
Válasz #358. hozzászólásra
Akó jól átvertek, vagy te kamuzol.
Válasz #358. hozzászólásra
Hámekkora ez a zúzó????
13as éxíj?????
Válasz #357. hozzászólásra
ennek a modellnek darabja 20 euro
Válasz #353. hozzászólásra
Nem tudom, de egy Optibelt kb. ugynannyi mindenhol
Válasz #355. hozzászólásra
az :-)
Válasz #353. hozzászólásra
13as?
Mi ez a mosógép szíj?
:-)))))
Válasz #349. hozzászólásra
Szia!
Felétek mennyi körül van egy 13x1340-es ékszíj?
Mert az árból azért lehet következtetni a minőségre.
Válasz #351. hozzászólásra
akkor azoknak is lecsúszott volna mert ez úgy nyúlott mint a rétestészta
Bizt. a csajok kaprigatyájából volt kikarikázva...
Válasz #349. hozzászólásra
kb 10-12 éve lehetett felénk kapni valami capri neüvü szíjat,na az volt aztán egy kalap sz@r
Válasz #347. hozzászólásra
ezért nem szabad venni olcsó, gagyi dolgokat !!!!!!!!
Komáromitol vettem a zúzót, hazahozták , beüzemelték, megkérdezék maradjon , vagy vigyük vissza, utána még 2x felhivott hogy meg vagyok e elégeeve a géppel.
Ha leégett volna a szÍja a beüzemeléskor visszazavartam volna oda ahonnan hozták, mert ha már a szÍjon is spórol valaki akkor a többi is szar.