Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ez egyik a hajtómű körül, a másikat nem tudom, mert faterom látta nem én.
Most hívtam vissza a srácot, azt állítja hogy 3 méteres, majd küld képeket. Molnár Zsolt - Egyed elég sokszor hirdet gondolom kintről hozza be, nem tudtok róla valamit?
Sziaztok!
Vizszintes zúzóról annyit mondanék,hogy 12 évig használtam egy szlovén 2250-s zúzót,repedés mentesen-csak a koporsó része kopott el majdnem nullára! De végül is jól el tudtam adni!
Itt van egy, pedig csak szalmazúzásra-fúvatásra használták, de vannak rajta repedések a remegéstől, pedig 1-2 éves csak.
Amúgy én is azt látom a legjobbnak.
Majd megírom mit mondott.
A múltkori "3 méterest" még most is hirdetik, 280 -ként és olcsóbban is, pedig azt mondta hogy ez a gép 3-4 napnál tovább nem marad az udvarban, mert akkora érdeklődés van rá! :)
Szolnokiban van függőleges és vízszintes tengelyű is. Egy vízszintes tengelyűt hirdettek is, de órákon múlt hogy lecsúsztam róla.
Most is hirdetnek egy német 3 m -t, felhívtam, most méri le, de a gyártó honlapján nem szerepel a kínálatban csak 280-as. Kíváncsi vagyok hogy mit fog mondani ha fél óra múlva visszahívom.
Válasz #261. hozzászólásra
Én nem javaslom, hogy akármilyen szárzúzót megvásárolj, a tengely kiegyensúlyozása (statikus és dinamikus) nagyon fontos. Néhány dekás eltérés, vagy húzás rövid életűvé teheti a gépet.
Ne feledd, aki rosszat vesz, duplán vesz!
Van már tapasztalat azóta a gépről?
Érdeklődtem egy békéscsabai gyártónál, a 3 méteres 700 e. ft, de nem tudja megmondani, hogy mekkora átmérőjű és falvastagságú a tengely amin a kések vannak. Hogy lehet így gyártani valamit ?!
Amikor megnéztük akkor voltam nálatok, de amikor elhoztuk akkor csak a fater volt ott egy haver kocsijával és a haverral.Értem már a fehér autót miért mondod.
2098 hozzászólás
Válasz #297. hozzászólásra
Képről nem nagyon látni hogy mennyire van összeaprítva. Miért nem nyitottátok ki a hátulját?
Válasz #293. hozzászólásra
<------ilyen munkát csinál a KBL. ,ennyit dolgozott eddig.
Válasz #289. hozzászólásra
http://www.bertima.it/en/prod_agricole.html
Válasz #293. hozzászólásra
Barátomnak van egy háromméteres gépe ,jó szerkezet!
Válasz #291. hozzászólásra
Ingyen van, a műtrágyagyárbol hozzák (Marosvásárhely Ro.)
Válasz #290. hozzászólásra
A kisebbekkel nem szokott annyira gond lenni azt mondják, a 3 méteresnél már majdnem túl hosszú a tengely.
Válasz #289. hozzászólásra
Az a rendes neve hogy Berti ( olasz gyártmány ) vízszintes tengelyűben is van , az Auditker importálja
Válasz #288. hozzászólásra
Meszet honnan vesztek? Milyen árban van?
Válasz #286. hozzászólásra
Igen,három sort vitt!
Válasz #287. hozzászólásra
Mi az a Berti? Mi a rendes neve?
Válasz #282. hozzászólásra
Bepipult a Komáromi mikor ezt a repedt zúzót emlitettem neki. Naprát nem zúzunk csak kukit.Naprára megy a mész és tárcsa utána meg szántás kuki alá.
a Berti zúzók nagyon tutik! Nem olcsó, de tuti!
Válasz #284. hozzászólásra
mekkorát? 2,25 métereset?
Válasz #283. hozzászólásra
Ez egyik a hajtómű körül, a másikat nem tudom, mert faterom látta nem én.
Most hívtam vissza a srácot, azt állítja hogy 3 méteres, majd küld képeket. Molnár Zsolt - Egyed elég sokszor hirdet gondolom kintről hozza be, nem tudtok róla valamit?
Géza te nem hívtad? www.agrosat.hu - n hirdet.
Válasz #283. hozzászólásra
Sziaztok!
Vizszintes zúzóról annyit mondanék,hogy 12 évig használtam egy szlovén 2250-s zúzót,repedés mentesen-csak a koporsó része kopott el majdnem nullára! De végül is jól el tudtam adni!
és a repedések hol keletkeztek rajta?
Válasz #281. hozzászólásra
Itt van egy, pedig csak szalmazúzásra-fúvatásra használták, de vannak rajta repedések a remegéstől, pedig 1-2 éves csak.
Amúgy én is azt látom a legjobbnak.
Válasz #276. hozzászólásra
a Komáromi Gépes zúzó az naon tuti kis eszköz ( igaz drága) , de mindenütt megállja a helyét
Válasz #276. hozzászólásra
Miért nem? Naprára is vagy csak kukira akarod használni?
Válasz #277. hozzászólásra
Majd megírom mit mondott.
A múltkori "3 méterest" még most is hirdetik, 280 -ként és olcsóbban is, pedig azt mondta hogy ez a gép 3-4 napnál tovább nem marad az udvarban, mert akkora érdeklődés van rá! :)
Én tegnapelőtt tárcsával mentem rá az álló szárra (kézzel törték le).
Válasz #275. hozzászólásra
én is
Válasz #275. hozzászólásra
Mi még nem dolgoztunk a Komáromis zúzóval csak ki lett próbálva .
Válasz #273. hozzászólásra
Szolnokiban van függőleges és vízszintes tengelyű is. Egy vízszintes tengelyűt hirdettek is, de órákon múlt hogy lecsúsztam róla.
Most is hirdetnek egy német 3 m -t, felhívtam, most méri le, de a gyártó honlapján nem szerepel a kínálatban csak 280-as. Kíváncsi vagyok hogy mit fog mondani ha fél óra múlva visszahívom.
Válasz #271. hozzászólásra
De, csak a másik elvileg jobb munkát végez.
Válasz #265. hozzászólásra
A szolnokiakat ismered?
Olyanokat nemigen árulnak mi?
Vagy ami van, az beválhatott 1általán?
Válasz #270. hozzászólásra
Nem leltem.
Mert nem kerestem.
Szerkezete?
Ecseteljed nekem el!
fuggoleges tengelyu zuzoval nem ajanlott kuki es napra korot zuzni?
Válasz #268. hozzászólásra
Ez nem lehet!!!!
Neked nem kellene?
Válasz #268. hozzászólásra
He????????????
Válasz #267. hozzászólásra
Eme szerkezeteket neten Te leled!
Errefele nem teremnek.
Nem nem!
JF SH160 szárzuzóról hallott valaki valamit? az aprokkozt lattam....
Válasz #265. hozzászólásra
RZ-3-as MTZ-50 vagy 80 lehet elvinni, de függeszett nem bírtak is. 100 le felett kell.
Válasz #264. hozzászólásra
3 méteres függőleges tengelyűt esetleg. Vízszintesbe szerintem csak 2,60-2,80.
Szárvágás kb.2,5-3,5 méteres MTZ-vel lehet elvinni? nem?
Válasz #262. hozzászólásra
Egyetértek ezzel. A maszekok nem centírozzák ki a tengelyt, pedig az a sok késtartó felhegesztése közben biztos görbül.
Válasz #261. hozzászólásra
Én nem javaslom, hogy akármilyen szárzúzót megvásárolj, a tengely kiegyensúlyozása (statikus és dinamikus) nagyon fontos. Néhány dekás eltérés, vagy húzás rövid életűvé teheti a gépet.
Ne feledd, aki rosszat vesz, duplán vesz!
Válasz #259. hozzászólásra
Van már tapasztalat azóta a gépről?
Érdeklődtem egy békéscsabai gyártónál, a 3 méteres 700 e. ft, de nem tudja megmondani, hogy mekkora átmérőjű és falvastagságú a tengely amin a kések vannak. Hogy lehet így gyártani valamit ?!
Válasz #259. hozzászólásra
És milyen? Harapta rendesen?
Milyen nehéz?
Lehet a kombájn pihenni fog ez meg ARATNI helyette! :-(((((
Válasz #258. hozzászólásra
nem mentünk benne csak 20 métert
Válasz #257. hozzászólásra
Pedig elég szép csövek vannak rajta ha jól látom
Válasz #256. hozzászólásra
Valahol ki kellett próbálni. Ha nem lessz ára a kukinak le se szedjük csak zúzás
Válasz #255. hozzászólásra
Abba kukoricában ?
Ma hozták a szárzúzót kipróbáltuk !
Na megyek aludni mert holnap meló.
Válasz #252. hozzászólásra
Amikor megnéztük akkor voltam nálatok, de amikor elhoztuk akkor csak a fater volt ott egy haver kocsijával és a haverral.Értem már a fehér autót miért mondod.
Válasz #251. hozzászólásra
Ja. :D
Saját fehér STAR teherautód volt? nem? Te sofőröd volt?
Válasz #249. hozzászólásra
Jól emlékszel. Biztos emlékszel rám is én a magas srác voltam. Találkoztunk mi? Nem emlékszem.
Válasz #248. hozzászólásra
Az Irinyiben tanultunk, de én Békés megyei vagyok.
Most mennem kell.
Hali
Válasz #245. hozzászólásra
igen. De azt hiszem apukád öreg izomos bácsi volt. Nem?