Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Itt mindkét esetben az történt, hogy elinditották a szárzúzót vadiúj szijakkal és elolvasztották.
Szerintem, csak rálökték a tlt kihajtást és adjad neki....
Vicces :-)
Nem erre gondoltam.
Pl: hirtelen forgatják meg a kardántengelyt, túl laza, vagy túl feszes az ékszíj....
Azért a különböző gyártók nem gyártanak mind selejteset :-)
Válasz #338. hozzászólásra
Jol neznek ki, csak az a baj, hogy nem vennek "draga" zuzot, mert nem eri meg nekem arra 8-10 hekterra. (szerintem)
Tobbet mint 1000 euro nem negyon adnek .......
Itt van a linkje, szerintem is jónak tűnik!
http://www.inobrezice.com/eng/
A szlovén minőségben eddig nem csalódtam.
Nekem is kéne egy jó vízszintes tengelyű.
Szlovén zuzót használtam sokáig,ajánlom az INO tipusokat a 3m-hez kell a 100 ló!Tudom hogy tőled messze van de érdemes szlovéniaban megvenni!Hagyd ki a kereskedőket!
Bocsi ,de nem hisszem,hogy 200 ért hoznak neked megfelelő álapotú visszintest, én hoztam az évben,nekem 800 ált meg. kb. 600 alatt nincs "használható" vi. zúzó.nekem ez a tapasztalatom.
Hát nem tudom milyen lehet, de én 3 méteres vízszintest 1 éve nézegetek, de semmi jót nem találtam. Ami van az nem 3 méteres, vagy rossz, és kb 400-500 e.
Akkor vedd meg, mert a vízszintes tényleg drágább, ráadásul még nagyobb is a teljesítményigénye, de sokkal szebb munkát végez.
Viszont ha annyira gödrös, rossz a talaj, akkor szerintem a csőtengely tud könnyen sérülni. Ha pedig az kap egyet, akkor aztán a remegés szétver mindent.
Köszönöm!
Muszáj vagyok venni egyet mert elenőrzésen be buktam egy kis lét. mert van olyan legelő részem ami távol esik tőlem,+ a madár sem jár arra csak a revizor urak.
A talaj is bitang egyenletlen,hagya zsombékos nem beszélve a bozótokról.
Szóval a gépnek a hámfára kel sz***nia :)
Szerintem minél zártabb a zúzótér ,annál jobban aprít!Azok a zúzók amelyek hátsó szintező tengellyel vannak szerelve jobb munkát végeznek,de nedves talajokat nem szeretik!
2098 hozzászólás
Válasz #347. hozzászólásra
milyen a szíjfeszítése? fix vagy rugós,fixnél lehet hogy megnyúlt a szíj,és csúszott főleg ha valami gagyi szíj volt rajt
Válasz #346. hozzászólásra
Itt mindkét esetben az történt, hogy elinditották a szárzúzót vadiúj szijakkal és elolvasztották.
Szerintem, csak rálökték a tlt kihajtást és adjad neki....
Válasz #345. hozzászólásra
Úgy lehet leégetni, ha túlterheli, és nem veszi észre.
Válasz #344. hozzászólásra
Vicces :-)
Nem erre gondoltam.
Pl: hirtelen forgatják meg a kardántengelyt, túl laza, vagy túl feszes az ékszíj....
Azért a különböző gyártók nem gyártanak mind selejteset :-)
Válasz #343. hozzászólásra
Az lehet az oka h. selejtet adtál el. :-))))))
Sziasztok!
Hogyan lehet leégetni 4 vadiúj ékszijat egy vizszintes tengelyű szárzúzóról?
Válasz #339. hozzászólásra
Nekem 65 loeros trakihoz kellene....
Válasz #338. hozzászólásra
Jol neznek ki, csak az a baj, hogy nem vennek "draga" zuzot, mert nem eri meg nekem arra 8-10 hekterra. (szerintem)
Tobbet mint 1000 euro nem negyon adnek .......
Itt van a linkje, szerintem is jónak tűnik!
http://www.inobrezice.com/eng/
A szlovén minőségben eddig nem csalódtam.
Nekem is kéne egy jó vízszintes tengelyű.
Válasz #337. hozzászólásra
Szlovén zuzót használtam sokáig,ajánlom az INO tipusokat a 3m-hez kell a 100 ló!Tudom hogy tőled messze van de érdemes szlovéniaban megvenni!Hagyd ki a kereskedőket!
Nálunk 220-as hidraulikus oldaltcsusztatható vízszintes tengelyű, kalapácsfejű késsel kivitel kardánnal 850 e ft mindenestül.
Erdemes-e fuggoleges tengelyu zuzot kikorica es napraforgoszár zuzására, vagy nem csinal sokkal jobb munkat, mint a tarcsa? kinek mi a tapasztalata?
ki mit hallott a MASCHIO zuzokrol?
Válasz #333. hozzászólásra
Bocsi ,de nem hisszem,hogy 200 ért hoznak neked megfelelő álapotú visszintest, én hoztam az évben,nekem 800 ált meg. kb. 600 alatt nincs "használható" vi. zúzó.nekem ez a tapasztalatom.
Válasz #333. hozzászólásra
Hát nem tudom milyen lehet, de én 3 méteres vízszintest 1 éve nézegetek, de semmi jót nem találtam. Ami van az nem 3 méteres, vagy rossz, és kb 400-500 e.
Válasz #332. hozzászólásra
nézz meg egy rz 900.000-ért is van,de vizszintes 3m-es hoznak nekem 200.000.ért.
Válasz #331. hozzászólásra
Akkor vedd meg, mert a vízszintes tényleg drágább, ráadásul még nagyobb is a teljesítményigénye, de sokkal szebb munkát végez.
Viszont ha annyira gödrös, rossz a talaj, akkor szerintem a csőtengely tud könnyen sérülni. Ha pedig az kap egyet, akkor aztán a remegés szétver mindent.
Válasz #330. hozzászólásra
mondom olcsóbb vagyis én tudok nem egyet jó árban de szerintem is szarabb:)
Válasz #329. hozzászólásra
dehogyolcsóbb, de sokkal jobb a munkája
érdemes venni ilyen vizszintes tengelyü szárzuzót mert venni akarook egyet,olcsóbb mint a függöleges.
Válasz #327. hozzászólásra
Kösszi,de nem jó ötlet mert addíg kasza míg kimegyek vele.A talaj adotság miatt szét "peregne".
Válasz #326. hozzászólásra
Én elgondolkodnék a helyedben fűkaszán is. Sokkal kisebb a költség, és ha nem túl sok bokor van a területen, akkor az 1-2 újjnyi ágakat az is elviszi.
Köszönöm!
Muszáj vagyok venni egyet mert elenőrzésen be buktam egy kis lét. mert van olyan legelő részem ami távol esik tőlem,+ a madár sem jár arra csak a revizor urak.
A talaj is bitang egyenletlen,hagya zsombékos nem beszélve a bozótokról.
Szóval a gépnek a hámfára kel sz***nia :)
Válasz #323. hozzászólásra
Y szántóra való.
Kalapácsos mehet.
Hátha betéved pár kóbor ág is meg más is...........
Paldoo jól beszél. Függ. tengelyűvel vagy csak lépésben mehetsz, vagy kinyírod a hajtást. (RZ 3-mal "kipróbáltam" valaha :D )
Válasz #322. hozzászólásra
Köszönöm.Gondolom elönyösebb a kalapácsok az Y késsel szemben
Válasz #321. hozzászólásra
Vizszintes,hátul hengerrel.
Véleményeteket kérném,legelőt kellene zúznom hepehupás terület tele van csipke bokrokkal.milyen zúzó alkalmas rá?
Fügőleges vagy talán vizintes?
Válasz #318. hozzászólásra
500 ami elment.
És a Szögi mennyire tartja?
Válasz #318. hozzászólásra
Ami elment?
Vagy a Szögié?
Válasz #317. hozzászólásra
500-é volt.
Válasz #314. hozzászólásra
Mennyi 1 olyan szar????
Írd má be!!!!
Szóval????
Kettyi lóvé???????
Válasz #313. hozzászólásra
Igen, olyanról csúsztunk le. Jó lenne a szögié is, csak az nagyon drága.
Válasz #311. hozzászólásra
Ami a Szöginél volt azt mondtad a múltkor???
Válasz #311. hozzászólásra
elméletileg 2 db állókés és terelő lemez a hátuljára
Ezekben a zúzókban nem kellene lenni állókésnek?
Mert ennek kicsit hiányolok valamit a belsejéből:
http://www.kepmegoszto.extra.hu/index.php?oldal=kepmegnezes
Mit szóltok hozzá?
Válasz #309. hozzászólásra
Majd rizsázok róla.
Válasz #308. hozzászólásra
1402 -ről csúsztunk le, a 1406 -ot nem ismerem, de nem is találom a google-ban sem.
Misi!
Neked a M1402-es vagy a M1406-os lenne jó.
Ezek 3-asak.
Válasz #303. hozzászólásra
7340-zetor 3 soros zúzóval kb6-7 lha
Válasz #301. hozzászólásra
Már megint, így van!
Válasz #304. hozzászólásra
Küldjél kamiont Marosvásárhelyre és hoz.
Válasz #302. hozzászólásra
Ha most bekopgok a gyárba, hogy kellene nekem is, akkor csak úgy hozzák?
Válasz #301. hozzászólásra
Az biztos, bár több energiával is. Hány literrel lehet lezúzni 1 ha kukit?
Válasz #300. hozzászólásra
A fuvart is fizeti a román állam eddig csak a vasuti fuvart fizették de mostmár a kamionost is . Ez az első év hogy használjuk 4-5 T./ha szórunk.
Válasz #298. hozzászólásra
Szerintem minél zártabb a zúzótér ,annál jobban aprít!Azok a zúzók amelyek hátsó szintező tengellyel vannak szerelve jobb munkát végeznek,de nedves talajokat nem szeretik!
Válasz #294. hozzászólásra
Az nagyon jó hogy ingyen, bár a fuvart azért gondolom te állod! :))
Milyen időközönként szórsz, és mennyit?
Látható valami változás a mésztől?
Válasz #298. hozzászólásra
Azt mondta az ember aki hozta és beüzemelte hogy fölösleges kinyitni a hátulját.