Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziaztok!Vmisi!
háromméteres szártépőt szeretnél vásárolni,akkor nézd meg a slovén INO tipusokat! Aránylag elfogadható áron vannak,nyugatiszinvonalat megütik!Ha kintről hozod PL:Muraszombat még az áfát sen kell megfizetned!
Egyébként a szalma zúzásához olyan szártépőt nézél aminek a hátsó részét fel, lehet hajtani!Ilyen helyzetben szétfújja a zúzalékot!
Ez még tavaszi kép de télen rakok még rá egy kapa sort mert gyárilag csak három sor van rajta és még egy sor plusz kapa jobb munkát fog végezni, de így is jól dolgozik.
Most akarok vízszintes tengelyűt venni olyat ami legalább 4,5m tehát napraforgó tarlóban 6 sort visz. Eddig volt egy Rz-3as de azzal nem lehet szalmát zúzni mert csak szétdobja a rendet két kisebb rendre.
Egy ismerősőm csinálta már ő azt mondta, hogy soha többet nem fogja inkább kombájnnal lezúzatja! Elmondása szerint nagyon lassú munka és hekáronként csak +1000ft-ot kér a kombájnos a szecskázásért annyiból meg nem lehet egy hektárt leszecskázni trakival! Amúgy jó munkát csinált jobbat mint a kombájn, mert a tarlót is összevágta így könnyű volt bedolgozni!
Már ÉRRRTEM neked miért is nincs SOHA képed WAZZZZEEEEEE!!!!!!
Nálad is csupa mocskos dolog van bejátszva, aztán fosol nehogy az jöjjön ide!!!! :-DDDDD
HE HE HE HE HE HE HE!!!!!!!!!!!!!
Vigyázni kell mert a multkorában egy faszi hirdetett itt valami ócskavasat de képet a vibrátoros csajárol tett fel, gondolom nem én voltam egyedül aki halálra röhögte magát:-))))))
2098 hozzászólás
Válasz #247. hozzászólásra
Barcikára jártál suliba? Nem nősült még meg.Hol laksz? Én barcikán dolgozom a Borsodchemben.
Válasz #243. hozzászólásra
Dusán 5 éven át osztály és szobatársam volt középiskolában, Kazincbarcikán.
Megházasodott már, gyereke van esetleg?
Válasz #241. hozzászólásra
Ismerem te honnan ismered nem messze lakik tőllünk. Te hol laksz?
Válasz #239. hozzászólásra
Igen többé kevésbé jól emlékszel a szomszédodba érdeklődtünk az öreg mukinál akinek van egy kisdutrája de sötétkék autóval voltunk.
Válasz #242. hozzászólásra
Köszi, megnézem.
Szerintem a kuki és a napra zúzásnál is érdemes lenne felhajtani a hátulját, így a kombájn utáni rendet is jobban szétteríti.
Válasz #238. hozzászólásra
Én 50 ha. Igen ismerem Vladárékat az egész familiát.
Válasz #241. hozzászólásra
Sziaztok!Vmisi!
háromméteres szártépőt szeretnél vásárolni,akkor nézd meg a slovén INO tipusokat! Aránylag elfogadható áron vannak,nyugatiszinvonalat megütik!Ha kintről hozod PL:Muraszombat még az áfát sen kell megfizetned!
Egyébként a szalma zúzásához olyan szártépőt nézél aminek a hátsó részét fel, lehet hajtani!Ilyen helyzetben szétfújja a zúzalékot!
Válasz #237. hozzászólásra
Tom, ismered Mircsev Dusánt?
Na most léptem mert van egy kis melóm majd folytatjuk.
Válasz #236. hozzászólásra
Emlékszem télen nálam, fehér teherautó voltál?
Öreg bácsi kiábaltak volt. :DDDD
Válasz #237. hozzászólásra
Én 90 ha-on ,és te?Akkor zílizen ismered vladárékat nem?
Válasz #235. hozzászólásra
Én Hangácson nyomom az ipart ami nincs tőlled messze. Mennyi földet művelsz?
Válasz #234. hozzászólásra
Ez még tavaszi kép de télen rakok még rá egy kapa sort mert gyárilag csak három sor van rajta és még egy sor plusz kapa jobb munkát fog végezni, de így is jól dolgozik.
Válasz #233. hozzászólásra
Büttös ,kány,és 15 km-es vonzáskörzetébe ,és te?
Válasz #233. hozzászólásra
Helló!
Jó ment kombid? :DDD problémát volt?
Válasz #232. hozzászólásra
Helyileg hol gazdálkodol?
Válasz #231. hozzászólásra
Én meg észak borsodba,de nekem se piskóta a földjeim,azért volt ismerős a föld mert nekem is hasonló állagú és típusú földjeim vannak.
Válasz #225. hozzászólásra
Borsod szívében egyébként ez az egy táblám ami viszonylag sík fekvésű a többi mind domb oldal.
Válasz #229. hozzászólásra
Ilyen 270-es van egyik ismerősnek, amiről írtam, hogy elrepedt már 1-2 helyen a remegéstől.
Válasz #228. hozzászólásra
Igen!! irja az ismertetőbe is hogy kést kell cserélni a szalmához
A szalmazúzúshoz egyenes kések vannak, és talán máshogy vannak az állókések is ha jól tudom.
Válasz #224. hozzászólásra
Újat vagy használtat veszel? Miket néztél eddig?
Olyat is gyárt K.B. nekem elég a 3 m-es de csak kukba meg napr-ba használnám mert van szalmaszecskázó a kombájnon
Te hol gazdálkodsz ,mert nekem is hasonló adotságú földjeim vannak ,de még ennél meredekebbek is.
Válasz #219. hozzászólásra
Most akarok vízszintes tengelyűt venni olyat ami legalább 4,5m tehát napraforgó tarlóban 6 sort visz. Eddig volt egy Rz-3as de azzal nem lehet szalmát zúzni mert csak szétdobja a rendet két kisebb rendre.
Válasz #222. hozzászólásra
"csak nekem 1.1 miller", a vogel ami a paldoo avatarján van 1.3 Kva drága
Válasz #221. hozzászólásra
És mennyibe kerül egy ilyen gép Pisti?
Válasz #216. hozzászólásra
http://www.komaromigep.hu/kb-3011-tipusu-szarzuzo ezzel lehet de kell hozzá szalmaterelő lemez
Válasz #218. hozzászólásra
Én vagy 3éve próbáltam rz-1,5-ös szárzúzóval kétszer kellett elmenni egy renden és összevágta szépen!
Válasz #218. hozzászólásra
Értem! Szárzúzód van?Milyen?
Válasz #217. hozzászólásra
Csak az a baj hogy én magamnak aratok és nincs szecskázó a gépemen.
Válasz #216. hozzászólásra
Egy ismerősőm csinálta már ő azt mondta, hogy soha többet nem fogja inkább kombájnnal lezúzatja! Elmondása szerint nagyon lassú munka és hekáronként csak +1000ft-ot kér a kombájnos a szecskázásért annyiból meg nem lehet egy hektárt leszecskázni trakival! Amúgy jó munkát csinált jobbat mint a kombájn, mert a tarlót is összevágta így könnyű volt bedolgozni!
Egy kérdés. Vízszintes tengelyű százúzóval valaki aprított már szalmát kombájn után . Mennyire vágja össze és mennyire teríti szét?
Válasz #214. hozzászólásra
És milyen? Komáromi erősebb talán nem?
Válasz #213. hozzászólásra
Látom köszi !
Válasz #212. hozzászólásra
Ne aludjál Pisti!!!!
Itt a kép!!!
Válasz #211. hozzászólásra
Ok csak figyelj oda nehogy valami kisiskolások legyenek rajta megint
Válasz #210. hozzászólásra
Ha még érdekel a tegnapi után. :-))))))))
Pisti majd nyomom a képet.
Válasz #208. hozzászólásra
Vagy pedig 1 320-ast. Az még jobb!
Válasz #199. hozzászólásra
Még nem. Egyszerűen csak 270, 280 -sokat hirdetnek, de mindenképp 300-t szeretnénk, használtan és függesztettet.
Válasz #202. hozzászólásra
Már ÉRRRTEM neked miért is nincs SOHA képed WAZZZZEEEEEE!!!!!!
Nálad is csupa mocskos dolog van bejátszva, aztán fosol nehogy az jöjjön ide!!!! :-DDDDD
HE HE HE HE HE HE HE!!!!!!!!!!!!!
Nyomok vlm.t!
Válasz #198. hozzászólásra
Keverjél bele most!!!!
Meglátod milyen a munkája.
Az lenne csak a fasza TESZT!!!! :-DD
Mi van, elhúzott mindenki????????????
A kurva, még jó, h. nem a pikánsakat rakta be BASSSSZKIIIIII!!! :-)))))
Válasz #200. hozzászólásra
Vigyázni kell mert a multkorában egy faszi hirdetett itt valami ócskavasat de képet a vibrátoros csajárol tett fel, gondolom nem én voltam egyedül aki halálra röhögte magát:-))))))
Válasz #200. hozzászólásra
akkor küld el a képeket a kisiskolásokrol és hátha a zúzó jelenik meg
Válasz #197. hozzászólásra
B. meg arról nyomtam!!!!
Ez meg azokat tette be ???? Vlm. nem stimmel. :-)))
Válasz #196. hozzászólásra
Te találtál már valamit???