Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.69 FtUSD396.2 FtCHF437.45 FtGBP497.51 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Akkor ezeket is csíped remélem.Ezek nagy kedvencek voltak (most is szeretem).Ezekről mindig a fiatalságom jut eszembe.Csajok,disco,sör,buli.Szép idők voltak,nagyon jó visszaemlékezni.Nekünk nem kellett fű,meg extasy.Csináltunk olyan bulikat,hogy szavakkal nem lehet kifejezni.
Ez ígyvan Zoli!
közel a 30-hoz sem fiatal már az ember...és ez ígyvan mégha nevetségesnek tűnik is.
30-tól meg vége, ahogy Sanyibátyja is szoktavolt mondani, 30-tól 60-ig mindenki középkorú
5787 hozzászólás
Válasz #4937. hozzászólásra
Ez meg brazíííl hehe.
Svéd kitekintés (SAABbal :-)
Egy kis afrikai hang:
Egy régi nagy kedvenc!!!!!!!
Ez igen adja!
Egy pillanatra elgondolkoztam, hogy ide vagy a motorosba tegyem, de mivel Parov Stellar szól alatta, és nem a Ducati V2, így inkább ide tartozik :-)
Remélem más is szereti!!!
Válasz #4919. hozzászólásra
Amikor ezek nagy slágerek voltak 18-2O éves voltam.Jó volt.
Változnak az idők,a múlt hét végén ezek húzták a talpalávalót . Jó volt.
Válasz #4919. hozzászólásra
Itt van még egy pár.Remélem ezek is tetszenek!
Válasz #4915. hozzászólásra
Király zenék!!!
Erotic-Max meg a top 5-ben játszik nálam
Most belökök egy kevésbé ismert de jól hangzó régi számot hallgassátok.
Válasz #4917. hozzászólásra
A disco mindig ezzel kezdődött.
Válasz #4903. hozzászólásra
Akkor ezeket is csíped remélem.Ezek nagy kedvencek voltak (most is szeretem).Ezekről mindig a fiatalságom jut eszembe.Csajok,disco,sör,buli.Szép idők voltak,nagyon jó visszaemlékezni.Nekünk nem kellett fű,meg extasy.Csináltunk olyan bulikat,hogy szavakkal nem lehet kifejezni.
Válasz #4911. hozzászólásra
Nekem meg az ilyenek:
(csak bátran, lassan indul ;)
De szeretek a népzenétől kezdve (Kerekes - Hora Si Sirba) a kemény rockon át (AC/DC - Let there be rock) a komolyzenéig (Aram Khachaturian - Sabre Dance) szinte mindent.
Nekem az ilyenek játszanak igazán
(de amúgy mindenevő vagyok)
Nekem a diszkó nem volt a zsánerem, inkább a rock, meg ezek az elfajzott valamik, amik azt se tudom milyen stílust képviselnek (talán techno?):
... na jó, egy kicsit csaltam, mert a M.A.R.S. a '80-as évekből való :-)
Válasz #4908. hozzászólásra
Ez ígyvan Zoli!
közel a 30-hoz sem fiatal már az ember...és ez ígyvan mégha nevetségesnek tűnik is.
30-tól meg vége, ahogy Sanyibátyja is szoktavolt mondani, 30-tól 60-ig mindenki középkorú
Kezdesz öregedni, már van multad, amire nosztalgiázni tudsz !
Ez már később volt , ha jól emlékszem , de jó . .
:D
1perctől adja igazán
nem rossz, de az igazi funfactory az ez:
(kicsit tekerj bele az elejét nem is értem mi a szösz...)
Elnézést ,hogy beleszólok ,de aki autóbolond . . .http://www.youtube.com/watch?v=wJ0V5GYvmTU , talán ismerős :).
Válasz #4902. hozzászólásra
Hogyne!!!!
A klip király, a zene is nagyon jó, csak én a 90-es diszkós zenék rabja vagyok...
Apropó '90-es évek. A Linkin Park a WRC-s "klippel" meg van még?
Válasz #4900. hozzászólásra
A "Fade"-ből azt hittem ez lészen:
csak, hogy senki se feledje a 90-es éveket
A saxofont nagyon szeretem hallgatni,szerintem egy mulatós zenekarban alap,hogy legyen.
Válasz #4892. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=9G19hv05lzA
Válasz #4887. hozzászólásra
http://youtu.be/WL2vR3uJ62w
Válasz #4889. hozzászólásra
Méghogy álmodozni lehet ?-sőt, kell is..........,
Fain - igaz ?