Az 50 százalékos kukoricafehérje-koncentrátumot és a 60 százalékos árpafehérje-koncentrátumot egyaránt Magyarországon fejlesztette a vállalt.
- A kukoricafehérje-koncentrátum (50 %) kapcsán kiemelendő előnyök: jobb takarmányhasznosítás, magas fehérjebeépülés, kiemelkedő súlygyarapodás, jól extrudálható, minden állatfaj takarmányozásában alkalmazható.
- Az árpafehérje-koncentrátum (60 %) előnyei: jobb takarmányhasznosítás, magas fehérjebeépülés, kiemelkedő súlygyarapodás, jól extrudálható, más növényi fehérjékhez képest jobb emészthetőség.
Ezek az innovatív, magas fehérjetartalmú termékek számos területen át fogják alakítani a hazai mezőgazdaság működését, többek között jelentősen csökkentve a növényi fehérjék, például a szója importját.
A Pannonia Bio hazai gabonából készített koncentrátumainak választásával nemcsak a helyi mezőgazdaságot támogatjuk, hanem az ország élelmezésbiztonságát és gazdasági erejét is növeljük.
Indexkép: Shutterstock