Vasárnap

A sok fátyolfelhő változó mértékben szűri a napsütést, északon lesz több, illetve vastagabb a felhőzet. Csapadék nem valószínű. A délnyugati szél többfelé megélénkül, majd délutántól egyre nagyobb területen északnyugatira fordul és átmenetileg nagy területen megerősödik a légmozgás.

A csúcshőmérséklet 15 és 22 fok között várható.

traktor

Változóan felhős idő várható hosszabb-rövidebb napsütéssel – fotó: pixabay.com

Hétfő

A gomoly- és fátyolfelhők mellett többórás napsütés várható, majd a délutáni, esti óráktól északnyugat felől vastagszik a felhőzet. Csapadék napközben még nem valószínű, a késő délutáni, esti óráktól helyenként már előfordul eső, zápor. Az északnyugati, később a délnyugati, déli szél időnként megélénkül.

Hajnalban 2, 12, délután 13, 19 fok valószínű.

Kedd

Reggelre általában vékonyodik, szakadozik a felhőzet, nappal változóan felhős idő várható hosszabb-rövidebb napsütéssel, de északkeleten maradhatnak tartósabban felhős tájak. Főleg ott helyenként előfordulhat eső, zápor. A délnyugati, majd az északnyugati, északi szél többfelé megélénkül.

Hajnalban 3, 12, délután 14, 22 fokra számíthatunk, délnyugaton lesz a melegebb, északkeleten a hidegebb idő.

SZÉLTÉRKÉPCSAPADÉKTÉRKÉPHŐMÉRSÉKLETTÉRKÉP

Az Agroinform.hu Időjárás rovatában 24 órás, 7, 15 és 30 napos országos és település szintű előrejelzéseket, valamint az elmúlt 30 napban mért adatokat is megtalálod, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt.