Gímszarvas eladó Vadfarmról kiváló genetikai háttérrel

BaMa Vadfarm eladásra kínál gímszarvas bikákat, borjakat, teheneket, ünőket. Kiváló genetikai háttérrel rendelkező egyedek, akár vérfrissítésre, akár tovább tartásra. Engedélyeztetésben segítségnyújtás.

Az Ön udvarának dísze lehet a fehér kis kenguru

Wallaby (Bennett) kenguru fehér színű hím választási kicsi keresi új gazdiját! Tartása nagyon egyszerű, olyan, mint a nyúlé. Nagyon különleges és ritka állatka!

Wallaby fiatal kengurupár eladó

Wallaby (Bennett) kenguru fiatal pár eladó, egyben vagy külön is. Nagyon aranyosak és szelídek, meg is lehet simogatni őket, kézbe lehet venni, nem félnek az embertől, odamennek, barátkoznak. Tartásuk egyszerű, nagyon hasonlít a nyúléhoz. Párban vagy külön is eladók. A feltüntetett ár a hímre vonatkozik.

Tengerimalacok több korosztályban, több vérvonalból

Tengerimalac-kölykök eladók több vérvonalból, több korosztályban.

Törpe kenguru legényke máshol ugrálna

Extra picike, 3-4 kg-ra megnövő parmai törpe kenguru választási kicsi keresi új gazdiját!
Tartása nagyon egyszerű, olyan, mint a nyúlé. Nagyon különleges és ritka állatka!

Alpaka gyönyörű csikó gazdit keres

Nagyon aranyos és kedves, szép krém színű 10 hónapos alpaka csődör csikó keresi új gazdiját. Szelídsége miatt akár terápiás állatnak is kiváló. Kötőféket jól viseli. Más állatokkal nagyon jól elvan, nem bánt semmit.

Indiai antilop eladó

Héregen eladó 2 darab indiai antilop bak. Jól tűrik a magyar klímát és a más fajokkal az együtt élést. A tartása nem igényel engedélyt! 1.100 euró a darabár. Hívjatok bizalommal!

Bennett-kenguru eladó

Fiatal, 10 hónapos, kézszelíd (Wallaby) Bennett-kenguru hímek baráti áron eladók barna és fehér színben. Növényevők, könnyen tartható, különleges kis állatok. Érdeklődni telefonon lehet!

Eladó tengerimalac

Eladó fiatal angol bóbitás (koronás) tengeri malacok, darabja 2500.- Ft

Alpaka eladó Hárskúton

Másfél éves, barna színű nőstény alpaka eladó Hárskúton. Emberhez szokott, jó körülmények között tartott, egészséges állat. Nyugodt, lovakkal együtt tartható.

5 éves csődör alpaka

Barátkozós, a gondoskodást értékelő, kitűnő gyapjúminőséggel és genetikával rendelkező fekete alpaka csődör akciós irányáron eladó. Csakis csodaszép criákat nemzett, melyekből pár a fotókon is látható. Chippel rendelkezik, harci fogai vágottak, és természetesen a folyamatos gondozói és orvosi protokoll mellett éli társaival mindennapjait. Szeretne új helyén is kedves barátokra, törődésre, békére, szeretetre lelni. (Idén 5 éves, tavalyi tömege 94 kg.)

Emu tojó eladó

Szép, egészséges emu tojók, kettő-, illetve háromévesek, külön vagy egyben eladók (55.000 Ft/db).

Kenguru kölyök eladó

Jelenleg elvihető kenguruszaporulat egy albínó Bennett kisfiú.
Nem import állat!!!
Mielőtt vásárolnál, a tartási feltételeknek olvass utána a wallaby.hu oldalon. Magyarországi szaporulat, válogatott véridegen szülőktől. A kölykökkel együtt a szülők is megtekinthetőek ugyanott. Hamarosan leválasztható egy vadas színű és egy fehér színű kölyök.

Barna színű 4 éves láma kanca eladó

A képeken látható 4 éves, barna színű láma kanca eladó Jászfényszarun. További érdeklődés telefonon.

Tudtad, hogy az Agroinform.hu Piactér rovatába 3 db hirdetést ingyen adhatsz fel?