A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) és az Agrárminisztérium megújította stratégiai megállapodását, amely továbbra is az agrárszektor fejlődését szolgálja. Az együttműködés célja a hatékonyság növelése, a nyitottság elősegítése és az érdemi együttműködés erősítése a két szervezet között.

megállapodás

Megújította stratégiai megállapodását a MEGFOSZ és az Agrárminisztérium – fotó: MEGFOSZ

A megállapodás részeként a felek rendszeres konzultációkat tartanak, és közösen dolgoznak ki olyan programokat, amelyek elősegítik az agrárszektor innovációját és fenntarthatóságát. A hatékonyság növelése érdekében közös projekteket indítanak, amelyek célja a termelési folyamatok optimalizálása és a gazdálkodók támogatása.

A nyitottság jegyében a felek elkötelezték magukat a folyamatos párbeszéd mellett, hogy minden érintett fél számára hozzáférhetővé tegyék a legfrissebb információkat és fejlesztéseket.

Ez a stratégiai együttműködés egy újabb lépés az agrárszektor modernizálása és versenyképességének növelése felé, amely hosszú távon hozzájárul a gazdálkodók és a vidéki közösségek jólétéhez.