Az S-Fleet™ telematika a két leggyakrabban alkalmazott traktorkategóriánál elérhető, azonnali és automatikus adatátvitelt biztosít a traktorok üzemeltetéséről és a gazdaság működéséről. Az adatok könnyen elérhetők és kezelhetők a mySTEYR™ honlapon keresztül.

A mySTEYR™ és a S-Fleet™ kényelmes üzemeltetési megoldás a gazdák számára a Steyr-től.

A mySTEYR™ és a S-Fleet™ kényelmes üzemeltetési megoldás a gazdák számára a Steyr-től – Fotó: cnhindustrial.com

A gépek működési paramétereinek, a munkakörülmények valós idejű rögzítése, eltárolása nagyban megkönnyíti mind a rövid, mind a hosszú távú tervezéseket, a gazdaság működtetésével, döntéshozatalokkal kapcsolatban. Ehhez nyújt széles körű segítséget az S-Fleet™ telematika és a mySTEYR™ online alkalmazás, a Steyr traktorokat üzemeltetőknek.

A kínálatból, az 58-65 lóerős, S-szériás kompakt traktorokhoz, valamint a Terrus CVT 250-313 lóerős típusaihoz alkalmazható, beleértve a régebbi típusokat is.

A weboldalon létre kell hozni egy személyes fiókot, ahol a gépeket regisztrálni lehet és így hozzáférhetővé válnak az üzemeltetési adatok, valamint a gépekkel végzett tevékenységek (munkanemek) is. Sőt, az S-Fleet applikációval már okostelefonon és táblagépen szintén elérhetők az adatok. Az S-Fleet portál, a mySTEYR.com honlapon található.

A mySTEYR weblap nagyon részletes áttekintést nyújt az ott regisztrált gépek, valamint a hozzájuk kapcsolt eszközök működéséről. Továbbá, a modell és a szériaszám megadásával (utóbbi egy PIN kódként használatos) hozzáférést adhatunk a Steyr értékesítőnknek részére is, tevékenységeink részére.

Mind az S-Fleet applikáció, mind az S-Fleet portál hozzáférést nyújt a pillanatnyi üzemeltetési adatokhoz, az éppen végzett munkafolyamatokhoz és természetesen az üzemanyag-fogyasztássalegyütt.

A pillanatnyi adatok mellett, a honlapon a legutóbbi 7 napos időszakra vonatkozó adatok is láthatók, itt a teljes felhasznált üzemanyagmennyiség és az átlagfogyasztás szintén megjelennek. A riasztás funkciókat egyénileg állíthatjuk be, ki milyen esetben kér azonnali jelzést. Az üzemeltetési adatok maximum 2 éves időszakra visszamenőleg kerülnek rögzítésre, illetve kérdezhetők le.

S-Fleet applikáció

A pillanatnyi adatok mellett, a honlapon a legutóbbi 7 napos időszakra vonatkozó adatok is láthatók – Fotó: cnhindustrial.com

A honlapon szereplő adatok könnyen elemezhetők, többféle formátumban lementhetők, többféle formátumban (például PDF, CSV) archíválhatók, akár USB-re is lementhetők vagy vezeték nélküli háló-zatokon is továbbíthatók.

Ugyanakkor a rendszer alkalmas arra is, hogy például a precíziós gazdálkodást elősegítő térképeket és térkép alapú, adagolási mennyiségeket is továbbíthatók, vezeték nélkül közvetlenül az adott gépre. A szántőföldi nézet alkalmas betakarítási- és más elvégzett munkák térképen történő megjelenítésére, összegezve az eredményt egy adott földterületen.

Forrás: www.cnhindustrial.com