Előrejelzés szerda estétől csütörtök reggelig

Nyugat felől tovább növekszik, vastagszik a felhőtakaró, a hajnali órákra a Dunántúlon erősen felhős vagy borult lesz az ég, míg keletebbre inkább fátyolfelhős vagy derült idő várható. Foltokban pára, köd képződhet. Hajnalig csapadék nem valószínű, majd nyugaton már kisebb eső előfordulhat.

A keleti, északkeleti szél többnyire mérsékelt marad, csupán az Északi-középhegység és a Bakony magasabban fekvő részein lehetnek élénk lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 11 fok között alakul, de északkeleten a kevésbé felhős, szélvédett helyeken ennél több fokkal hidegebb is lehet.


Csütörtök délelőtt az ország délnyugati felén erősen felhős vagy borult idő várható, időszakosan kisebb esővel, északkeleten ezzel szemben fátyolfelhős, napos, majd egyre inkább derült időre számíthatunk.

SZÉLTÉRKÉP, CSAPADÉKTÉRKÉP, HŐMÉRSÉKLETTÉRKÉP

Az Agroinform.hu Időjárás rovatában 24 órás, 7, 15 és 30 napos országos és település szintű előrejelzéseket, valamint az elmúlt 30 napban mért adatokat is megtalálod, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt.

Indexkép: Hopka Balázs