Időpont: 2025. február 13.
Helyszín: Szluka Étterem, 2376 Hernád, Köztársaság utca 45/A.
GPS: 47.169711, 19.41158
A résztvevők megismerhetik a fajtaválasztás szempontjait – fotó: pexels.com
Program
- 09:30 - 10:00 – Regisztráció
- 10:00 - 10:10 – Megnyitó – A fehérjenövények szerepe a vetésforgóban – Dr. Novák László, Magyar Szója Nonprofit Kft.
- 10:10 – 10:30 – A borsó különböző talajtípusokra gyakorolt hatása és tápanyagszolgáltató képessége – Félegyházi Fruzsina, Magyar Talajtani Társaság
- 10:30 – 10:50 – A borsó termesztésének technológiája – Dr. Zsombik László, Nyíregyházi Kutatóintézet
- 10:50 – 11:10 – Kávészünet
- 11:10 – 11:30 – A takarmányborsó fajtaválasztásának szempontjai – Virágné Pintér Gabriella, Isterra Közép-Európa Kft.
- 11:30 – 11:50 – A takarmányborsó fajtaválasztásának szempontjai – Varga Gábor, SAATEN -UNION Hungaria Kft.
- 11:50 – 12:10 – Takarmányborsó-termesztés gyakorlati tapasztalatai – Bónáné Pócza Veronika, Rábapordányi Mg-i Zrt.
- 12:20 – Ebéd
A részvétel egyesületi tagok számára 10.000 Ft + ÁFA/fő/nap, nem egyesületi tagok részére 15.000 Ft + ÁFA/fő/nap. Részvételi szándékát 2025. február 10-ig az info@magyarszoja.hu e-mail címen jelezheti a jelentkezési lap leadásával és a részvételi díj átutalásával! A jelentkezési lap erre a LINKRE kattintva elérhető.
Információk, részletes tájékoztatás:
- Név: Takács Erika
- Telefonszám: 70/603-5331
- E-mail: info@magyarszoja.hu
Indexkép: pexels.com