Az olaszországi kiállításon mutatják be az új Plus 80-117 lóerős traktorszériát is, amely nagyobb kapacitást és friss megjelenést hoz a haszontraktorok szegmensébe.

A Plus a 2025-ös Év Traktora döntőse a Utility kategóriában, tavaly év végi bevezetése óta számos formatervezési díjat nyert feltűnő stílusának köszönhetően. Olyan szegmensben versenyez, amely különösen fontos Olaszországban és a szomszédos országokban, ahol sok gazdaság kompakt közepes méretű traktorokat keres, amelyek képesek szántóföldi és gyepgazdálkodáshoz köthető feladatok elvégzésére sík, dombos területeken és hegyvidéki legelőkön.

Az öt modell mindegyike négyhengeres FPT Stage V 3,6 literes motorral és 24F/24R sebességváltóval rendelkezik, kétfokozatú powershifttel, elektrohidraulikus powershuttle és opcionális kúszófokozattal. A fék-tengelykapcsoló funkció lehetővé teszi a meghajtás egylábas kioldását és fékezését. Az újratervezett fülke – ezen a teljesítményszinten először – felszerelhető a precíziós gazdálkodási technológiák teljes skálájával, beleértve a STEYR S-Guide kormányzási automatizálást és konnektivitást.

Steyr 6340 Terrus CVT

A 6340 Terrus CVT a valaha volt legnagyobb traktor, amely a STEYR nevet viseli – forrás: CNH

Aki felkeresi a márka standját, megismerheti a CNH legújabb precíziós technológiai termékeit is és megtekintheti a Connect szobát, ahol a távfelügyelet jelentőségét mutatják be, azt hogy ez a technológia miért lehet hasznos a vállalkozásuk számára. Ezen kívül bemutatják az új STEYR FieldOps mobilalkalmazást és webes platformot is, amely összekapcsolja és integrálja az agronómiai betekintést és a gépteljesítmény-adatokat, így teljes képet alkot a gazdaság csatlakoztatott gépparkjáról.


A STEYR standján sor kerül a 6340 Terrus CVT premierjére is – ez a valaha volt legnagyobb traktor, amely a STEYR nevet viseli. A 340 lóerős maximális teljesítmény – mely folyamatosan elérhető érték – és az 1.398 Nm maximális nyomaték 1.400 ford./percnél a 6340 Terrus CVT a legnagyobb gazdaságok igényeit is kielégíti.

Ezen kívül a standon a CNH Parts & Service legújabb alkatrész- és szerviz-innovációi is megjelennek.

Elérhető lesz továbbá az ideális STEYR kiválasztásában segítséget nyújtó pénzügyi tanácsadás a CNH Capitaltól, a CNH márkacsalád captive finanszírozójától. A CNH Capital az EIMA-n egy különösen rugalmas megoldással áll a gazdák rendelkezésére.

Forrás: CNH