Vasárnap éjfélig

A pára, köd feloszlik, az ország döntő részén napos idő várható fátyolfelhőkkel, északnyugaton, az Északi-középhegységben és az északkeleti csücsökben maradhatnak tartósabban felhős részek. Számottevő csapadék nem lesz. A délies szelet főként a Dunántúlon kísérik élénk széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 18 és 24 fok között alakul, ennél hűvösebb a tartósabban felhős tájakon lesz.


Országos előrejelzés: hétfő

Éjjel, reggel többfelé várható rétegfelhőzet, illetve köd, amely helyenként tartósan megmaradhat. Emellett délután fátyolfelhők sodródnak fölénk. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad a légmozgás. Kora reggelre általában 6, 13, a hidegre hajlamos keleti részeken 3, 5 fokig süllyed a hőmérséklet. Délután többnyire 15 és 20 fok közé emelkedik a hőmérséklet, de az egész nap derült tájakon 22, 23 fok is lehet

Országos előrejelzés: kedd

Éjjel sokfelé képződik rétegfelhőzet, valamint köd, amely napközben akár nagyobb körzetekben is megmaradhat. A ködös tájakon szitálás, gyenge szemerkélő eső előfordulhat. Az északias szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 21 fok között alakul.

SZÉLTÉRKÉP, CSAPADÉKTÉRKÉP, HŐMÉRSÉKLETTÉRKÉP

Az Agroinform.hu Időjárás rovatában 24 órás, 7, 15 és 30 napos országos és település szintű előrejelzéseket, valamint az elmúlt 30 napban mért adatokat is megtalálod, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt.

Indexkép: Pixabay