Már Ag Leader felhasználó?

Van automata kormányzási rendszere, de bővíteni szeretné munkagépvezérléssel vagy előkészítené több erőgépét is, hogy precíziós gazdálkodását kiegészítse? Bármilyen géptípusról legyen szó, megoldást kínálunk a fejlesztésére.

CLAAS COPILOT párhuzamvezető

Díjmentes EGNOS korrekció jel vételére alkalmas, így permetezéshez, műtrágyaszóráshoz és talajmunkához kitűnő választás. A CLAAS COPILOT készlet minden szerelési segédanyagot tartalmaz, így beszerelése mindössze néhány percet vesz igénybe. A készüléket vákuumtalppal a szélvédőre rögzítjük, csatlakoztatjuk a szivargyújtó áramforrásra, majd az antennát a kabin tetejére helyezzük. Az üzembehelyezése ennyire gyors és egyszerű! A rendszer áthelyezhető másik gépbe pillanatok alatt. Egyenes és görbe kormányzási móddal, továbbá területméréssel és megjelölt ponthoz navigálással segíti a gépkezelőt a hatékony munkavégzésben.

X14 MONITOR SGR-1 antennával

A Topcon legújabb terméke ez a belépő kategóriás sorvezető készülék, amely magában hordozza nagyobb testvérei számos előnyös tulajdonságát, mint a könnyű kezelhetőség és a kiválóan nyomonkövethető haladás. Érintőképernyős kijelzővel és könnyen kezelhető, ikonalapú kezelőfelülettel segíti használóját a maximális hatékonyság elérésében. Képernyője még erős napsütésben is jól látható.

Az X14 színes, 3 dimenziós, 11cm-es átmérőjű kijelzőjével és integrál LED sávjával kiváló segítséget nyújt a sorvezetésben, lefedési térképezésben. Az X14 kijelző SGR-1 antennával kiválóan használható sorvezetésre, melynek köszönhetően csökkenthetjük az átfedéseket és folyamatosan nyomonkövethető a lefedett terület.

BROOMATE – Mert egy új seprő jobban tisztít!

A Broomate mezőgazdasági-ipari seprő kifejlesztése a legjobb szerkezeti kialakítással, illetve masszív és hatékony termékkonstrukciót biztosító anyagokkal történt. Ez a legmagasabb követelmények szerint gyártott termék igen sokoldalú: használható ipari törmelékek, hulladékok, falevelek, kiömlött szemcsés anyagok, magok, sőt, még hó és az útra került sár hatékony eltakarítására is, biztosítva ezzel környezete tisztaságát, csökkentve a baleseti kockázatot.

A csúcsminőségű gépek csúcsminőségű hajtástechnikát igényelnek!

A folyamatos alapanyag és gyártási technológiai fejlesztés és a különböző felhasználási területeknek megfelelő szíjalkalmazásokban szerzett tapasztalat lehetővé tette a gépgyártók által támasztott követelményeknek megfelelő hajtások szállítását. A pontosan méretezett hajtások kizárólag a megfelelő minőségű szíjakkal működnek. A csúcsminőségű gépek csúcsminőségű hajtástechnikát igényelnek. Az AGRO POWER szíjak egyesítik az Optibelt fejlesztésben és a gyártásban szerzett több mint 50 éves tapasztalatát a minőségi mezőgazdasági szíjhajtásoknál. A mezőgazdaságban
használt szíjhajtásoknál nagyon fontos ismernünk az alkalmazást - a géptípust - ugyanis az általános ipari szíjaktól eltérően ezek a hajtások speciális szíjakat igényelnek, mivel a gépgyártói előírásnak (teljesítményátvitel, élettartam...) csak különleges kialakítású szíjakkal tud a szíjgyártó megfelelni.

Kattintson a képre és töltse le a teljes katalógust!