Hirdetés
Mogyoró 0 hirdetés
Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!
Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról!
A mogyoró egy népszerű és ízletes dióféle, amelyet világszerte fogyasztanak és termesztenek. A mogyorónak csonthéjas társaihoz hasonlóan igen kemény héja van, az értékes mag a termés belsejében található, amely igen ízletes és ropogós, így nem véletlen, hogy sokak kedvence.
A mogyoró sokféle formában elérhető, például héjas és héj nélküli változatban, pörkölt vagy nyers állapotban, sózott, cukrozott vagy natúr formában. A belőle készülő kakaós mogyorókrémek is igen kedvelt készítmények, melyeket szendvicseken, krémekben vagy süteményekben használnak.
A mogyoró táplálóan gazdag egészséges zsírokban, fehérjében, rostokban, E-vitaminban, B-vitaminokban, magnéziumban, káliumban és más fontos ásványi anyagokban. A benne található egészséges zsírok, különösen az egyszeresen telítetlen zsírok, hozzájárulhatnak a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez.
A mogyoró sokféle formában elérhető, például héjas és héj nélküli változatban, pörkölt vagy nyers állapotban, sózott, cukrozott vagy natúr formában. A belőle készülő kakaós mogyorókrémek is igen kedvelt készítmények, melyeket szendvicseken, krémekben vagy süteményekben használnak.
A mogyoró táplálóan gazdag egészséges zsírokban, fehérjében, rostokban, E-vitaminban, B-vitaminokban, magnéziumban, káliumban és más fontos ásványi anyagokban. A benne található egészséges zsírok, különösen az egyszeresen telítetlen zsírok, hozzájárulhatnak a szív- és érrendszer egészségének megőrzéséhez.
Olvasson tovább
A lista fizetett rangsorolást tartalmaz
- Termény
- Magok, héjas termésűek
- Mogyoró (0)

Szoktál rizst enni? Akkor ezt tudnod kell róla!
Nem árt, ha közelebbről megismered a rizst, ha gyakran fogyasztod!
6 élelmiszer, amit senki nem mos meg, pedig kellene!
Bár a héjukat nem esszük meg, mégis érdemes megmosni ezeket az ételeket.
Hirdetés
