Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Itt nem a formát fizeted meg,hanem azt ami szinte egy terepjáróban sincs.
A gyárilag beépített 2 merev hidat,meg a 3 differenciál zárat.
Ezek igazi vérbeli terepjárók.
Na meg aztán nem hiszem hogy bárki el utasítana egy ilyet,"kocka" ide vagy oda...
Elképesztő módon tartják az árukat ezek a gépek, mondjuk nekem a hajtásláncából épített terepjárók jönnek be igazán , jó kis 1.9 tdi-vel egy 200 ló köré húzva. Csak ez már megint nem olcsó dolog
Talán 3-4 éve végleg abbahagyták a G sorozatot, a civil változatoknál megegyezik teljesen a G és a Puch,(az osztrákok a nemzeti identitás miattjvarészt Puch-ként rendelték,a katonai verzióban az osztrák és Svájci sereg használta a Puchot,kicsit magasabb ponyva és egybenyíló hátsóajtó,a német és más seregek G Merciként használták,egy soron gyártották ilyen olyan emblémával
Válasz #4293. hozzászólásra
Ha megtehetném hogy több autóm legyen az egyik tuti valami hasonló lenne. Ez a Puch, vagy esetleg egy G Merga. Bár egy pofás G merci mellé nem is nagyon kellene más. Azzal lehetne menni horgászni is meg színházba is. Egyébként a Puch-ot milyen motorokkal gyártották?
Igen. Így gondolom én is. A dízel is ennyiért van hírdetve, csak az 10 esztendővel vénebb. Ha jól tudom már nem gyártják ezeket, pedig strapabíró masina lehet. Olyan jó G merci feeling. Kíváncsi lennék mit tud.
Sziasztok
Biztosan elfogult vagyok, de amit az eltelt 10 év alatt nekem a Toyota Hillux, öreg, merevhídas megtett az hihetetlen, mások szerint is.
Majd teszek fel képet.
húztunk vele megrakott kamiont, traktort ...1 köb fával olyan helyeken, ahol a traktor is meggondolja a közlekedést, sajnálom, h ilyent már a nagy fejlődés következtében nem gyártanak
Jó estét!
Ma sikeresen eltört a Mazda b2500 -as jobb hátsó laprúgójából a második lentről.
Lehet ezzel közlekedni?
Hol lehet ilyet csináltatni vagy venni?
Az autó nagyon kéne mert reggel akarok menni a kiállításra , ha lehet így vele közlekedni.
Felénk van egy nagygazda,aki fontolgatta hogy Hummert vesz,mert azt mondták neki hogy az kurva jó...
Amúgy fingja nincs a terepjárókról,L200 van neki több darab.
Én bíztattam,hogy vegyen,de csak H1-et,azzal azért elég nagy arc volna ki járni a paprika földekre.
Párszor biztos elmennék vele "határszemlére"...
Én lehet amúgy egy hosszúplatós kiskabinos hátul kényszerlócásat választok legközelebb ha ez kikopik, van amikor bajos lenne mert kevés benne a hely, viszont a plató meg marha nagy azoknak, nap mint nap jólenne egy hoszabb.
Ezt mondjuk kibekkelem azzal, hogy az E jogsira bejelentkeztem aztán tavasszal valószínű veszek egy olyan trélert aminek levehető oldalfalai vannak, billenthetős rámpás csörlős és egy állatszállító ponyvás felépítményt meg gyártok magamnak majd rá, így a hoszabb anyagokra lesz már szállító felület
Pályán azért lehet haladni, meg országúton is ésszerű keretek között persze.
Amikor a pickuppal küzdessz, hogy lankás gyenge kanyaros úton 120-at tudjad tartani sietős tempóban addig egy személyautóval mintha 50-el döcögnél a faluban érzésre olyan.
Ezért jók az új pickupok azok már vagányak úton is, viszont amire meg 90%-ban használnám ezeket is, arra alkalmatlan az összes.
Nem is tudom mi lesz később amikor kikopik a jóöreg, mert ebben is már 460ezer körül van.
Válasz #4273. hozzászólásra
van még a családba 2 személyautó, egyik német a másik japán de én nem kedvelem egyiket sem.
Az utakon meg haladni nem lehet, sőt egyre jobban nem lehet mert mindíg több az autó meg a traffipax.
Ha nem így volna akkor már beszereztem volna egy s3-at vagy valami hasonló kalibert.
Én is imádom a pickupot nekem teljesen kényelmes is elől persze akkor máshol már nem esetleg mellettem jobbelől.
Viszont autózni meg kell egy jó kocsi ha haladni akarsz főleg. Egész évem a gépekben meg a pickupban töltöm, az asszony 14éves 516ezret futott fókuszába amikor belekerülök olyan mint egy álom, egyébként a valóságban meg egy félig lefutott öregedő már nem patika állapotú komforttalan autó.
No ha meg egy rendes komfortossal mész hoszabb távra az egy műszaki érzelmű embernek kikapcsolódás, főleghogy leginkább a munka miatt kell felhagyni az ember hobbijával ami technikai sport volt...
Amúgy hóban csakis 4kerékkel szabad menni a pickuppal és a terepgumik sem fognak jól ilyenkor sem vízes úton.
Cimborámnak L200on nagyon zsír téligumik vannak azok úgy harapnak mint az állat, ha olyat teszel fel rá azzal meg stabilabb lesz bármelyik elsőkerekes autótól, de a pickup elejét akkoris bekell rámolni csúszóson.
nem ülnék vissza személyautóba a hiluxból, az biztos.
esetleg ha a német autópályákon kéne sokat közlekednem, akkor vennék audit vagy bmw-t.
A magyar úttalan utakra ezek valók mert nem esik szét.
Messze lát belőle a sofőr mert magasan ül, meg a lámpák is sokkal jobban világítanak.
A rugózás meg csak megszokást igényel.
Én nagyobb biztonságban érzem magam egy alvázas gépben ,mint egy olyan kocsiban ami csak lemezből meg műanyagból van.
Én egy platós kisteherautót összkerék hajtással akartam venni , amivel kiviszem a dolgaim a szőlőbe meg a pincébe zordabb időjárási körülmények közt is. Ennek ez tökéletesen megfelel!!! Nem használom vadászni ,off-roadozni sarat dagasztani, sárban meg dolgozni sem lehet. Ha erre kellene akkor Patrolt vagy G Mercit vennék. Munkás autónak tökéletes.
Ahogy a cimbi mondaná guminélkül minden terepjáró annyit is ér....
De lehet azt csinálom mint a személy kocsinál kap télre rendes csak téli gumit, nyára meg egy vegyeset 50%terep 50%közut . A szégyen megöl, vettem "terepjárót" és csak egy picivel megy el több helyen üresen mint az astra téligumival.
Persze ez a gumi hibája meg a könnyű platóé. Holnap dobok is fel egy zsák homokot a plató végére, mert leesik még 5cm hó és megbukok.
Válasz #4265. hozzászólásra
nekem a hiluxon gyárilag goodyear volt de én is úgy voltam vele mint te, már alig vártam hogy lekopjon.
Most valami koreai van rajta de sokkal jobb, ha érdekel milyen akkor holnap meg tudom nézni.
Árilag középkategóriás de kb 30 % jobb a tapadása mint az előzőnek. A gyári guminak az volt a baja hogy az is afrikában készült és sokkal keményebb mint egy normál abroncs, lehet hogy más hőmérsékletre van tervezve.
Hát ha azt akarod, hogy ne csúszkáljon akkor oda az a continental is kevés lesz. Én is igy vagyok különben. Leszedtem a harapós gumikat, most meg a "négyévszakossal" csak közúton max mert nem megy el sehol Hiába a nagyobb méret az enyém is 265 ös.
Borzasztóan csúszkál vize-nedves úton + egy kicsit foghatna jobban is a füves területen. Hóba meg egyenesen nem való! Pedig a gyári papirján 4évszakos.
Jó azt is tudom pont a 4évszakosak nemvalók sehová.
Pontosabban: pneus service. Nekem is volt olyan,futózott. A másik meg a Malatesta. Mindkettő Olasz és mindkettő futózott.
Nekem volt Grand csirkém,pont a fogyasztás miatt adtam el...
5003 hozzászólás
Válasz #4303. hozzászólásra
Csak ne lenne olyan szűk, és ne kéne benne úgy ülni mint egy majom...
Válasz #4301. hozzászólásra
Itt nem a formát fizeted meg,hanem azt ami szinte egy terepjáróban sincs.
A gyárilag beépített 2 merev hidat,meg a 3 differenciál zárat.
Ezek igazi vérbeli terepjárók.
Na meg aztán nem hiszem hogy bárki el utasítana egy ilyet,"kocka" ide vagy oda...
Válasz #4299. hozzászólásra
Elképesztő módon tartják az árukat ezek a gépek, mondjuk nekem a hajtásláncából épített terepjárók jönnek be igazán , jó kis 1.9 tdi-vel egy 200 ló köré húzva. Csak ez már megint nem olcsó dolog
Válasz #4299. hozzászólásra
Normális ember nem add ilyen kocka xarért ennyit..........................................ha csak nem xarja a pénzt............................
Válasz #4298. hozzászólásra
Akkor visszahozták(vagy mindeggy) ,de közel 100e erórol indulnak,nem nekünk való
Válasz #4297. hozzászólásra
Van az még mindig:
Mercedes Benz G-osztály
Válasz #4296. hozzászólásra
Talán 3-4 éve végleg abbahagyták a G sorozatot, a civil változatoknál megegyezik teljesen a G és a Puch,(az osztrákok a nemzeti identitás miattjvarészt Puch-ként rendelték,a katonai verzióban az osztrák és Svájci sereg használta a Puchot,kicsit magasabb ponyva és egybenyíló hátsóajtó,a német és más seregek G Merciként használták,egy soron gyártották ilyen olyan emblémával
Válasz #4295. hozzászólásra
Csak a Puch jóval olcsóbb mint a G. Ja és alig van hirdetve belőle, pláne nagyobb felszereltségű. Gyártják még az osztrákok?
Válasz #4294. hozzászólásra
A puch emblémát rárakták bármelyik kivitelre,lényegében ugyanaz minta G csak osztrák emblémával,Ausztriában gyártották mindet
Válasz #4293. hozzászólásra
Ha megtehetném hogy több autóm legyen az egyik tuti valami hasonló lenne. Ez a Puch, vagy esetleg egy G Merga. Bár egy pofás G merci mellé nem is nagyon kellene más. Azzal lehetne menni horgászni is meg színházba is. Egyébként a Puch-ot milyen motorokkal gyártották?
Válasz #4292. hozzászólásra
Én árulok egyet mert igazábol nem egy idegbeteg autó 2,5d 86 ló 1800kg és nekem kicsit lassú,70-80-at megy de azt bírja árkon bokron
Válasz #4291. hozzászólásra
Igen. Így gondolom én is. A dízel is ennyiért van hírdetve, csak az 10 esztendővel vénebb. Ha jól tudom már nem gyártják ezeket, pedig strapabíró masina lehet. Olyan jó G merci feeling. Kíváncsi lennék mit tud.
Válasz #4289. hozzászólásra
Reális lehet az ára,csak a motor nincs jelölve,benzinből szeretnek enni
Sziasztok
Biztosan elfogult vagyok, de amit az eltelt 10 év alatt nekem a Toyota Hillux, öreg, merevhídas megtett az hihetetlen, mások szerint is.
Majd teszek fel képet.
húztunk vele megrakott kamiont, traktort ...1 köb fával olyan helyeken, ahol a traktor is meggondolja a közlekedést, sajnálom, h ilyent már a nagy fejlődés következtében nem gyártanak
El van írva az ára ennek a kocsinak ? Vagy én gondoltam csak drágábbnak?
Válasz #4285. hozzászólásra
egy rugókovács hamar megcsinálja.
Válasz #4286. hozzászólásra
Köszönöm! Irány a nagy FALU.
Válasz #4285. hozzászólásra
Ha atöbbi jó akkor mehetsz vele,én minden rugót A Takács kft-töl veszek rugóban ők a legjobbak neten fentvannak
Jó estét!
Ma sikeresen eltört a Mazda b2500 -as jobb hátsó laprúgójából a második lentről.
Lehet ezzel közlekedni?
Hol lehet ilyet csináltatni vagy venni?
Az autó nagyon kéne mert reggel akarok menni a kiállításra , ha lehet így vele közlekedni.
Válasz #4276. hozzászólásra
"...veszek egy olyan trélert aminek levehető oldalfalai vannak, billenthetős rámpás csörlős..."
Hasonló okokból gyártattam tavaly egy ilyet magamnak
Válasz #4277. hozzászólásra
L200,már ha az "ujról" van szó.
Válasz #4281. hozzászólásra
ez már biztos euro 6-os
Válasz #4278. hozzászólásra
Ez adblues?
Felénk van egy nagygazda,aki fontolgatta hogy Hummert vesz,mert azt mondták neki hogy az kurva jó...
Amúgy fingja nincs a terepjárókról,L200 van neki több darab.
Én bíztattam,hogy vegyen,de csak H1-et,azzal azért elég nagy arc volna ki járni a paprika földekre.
Párszor biztos elmennék vele "határszemlére"...
A parasztok meg sárgulnának az irígységtől,hogy az ember Dodge-val jár megnézni,mekkorák a csövek a kukoricásban...
Szanberg! Ha meg nyerném a lottó ötöst,kapnál tőlem egy ilyet! Ez volna való Neked! :))
Mi a véleményetek Mazda BT50-ről vagy Mitsu L200-ról ,melyiket érdemesebb venni,ér annyival többet az L200 amennyivel drágább?!
Én lehet amúgy egy hosszúplatós kiskabinos hátul kényszerlócásat választok legközelebb ha ez kikopik, van amikor bajos lenne mert kevés benne a hely, viszont a plató meg marha nagy azoknak, nap mint nap jólenne egy hoszabb.
Ezt mondjuk kibekkelem azzal, hogy az E jogsira bejelentkeztem aztán tavasszal valószínű veszek egy olyan trélert aminek levehető oldalfalai vannak, billenthetős rámpás csörlős és egy állatszállító ponyvás felépítményt meg gyártok magamnak majd rá, így a hoszabb anyagokra lesz már szállító felület
Válasz #4274. hozzászólásra
Pályán azért lehet haladni, meg országúton is ésszerű keretek között persze.
Amikor a pickuppal küzdessz, hogy lankás gyenge kanyaros úton 120-at tudjad tartani sietős tempóban addig egy személyautóval mintha 50-el döcögnél a faluban érzésre olyan.
Ezért jók az új pickupok azok már vagányak úton is, viszont amire meg 90%-ban használnám ezeket is, arra alkalmatlan az összes.
Nem is tudom mi lesz később amikor kikopik a jóöreg, mert ebben is már 460ezer körül van.
Válasz #4273. hozzászólásra
van még a családba 2 személyautó, egyik német a másik japán de én nem kedvelem egyiket sem.
Az utakon meg haladni nem lehet, sőt egyre jobban nem lehet mert mindíg több az autó meg a traffipax.
Ha nem így volna akkor már beszereztem volna egy s3-at vagy valami hasonló kalibert.
Válasz #4272. hozzászólásra
Én is imádom a pickupot nekem teljesen kényelmes is elől persze akkor máshol már nem esetleg mellettem jobbelől.
Viszont autózni meg kell egy jó kocsi ha haladni akarsz főleg. Egész évem a gépekben meg a pickupban töltöm, az asszony 14éves 516ezret futott fókuszába amikor belekerülök olyan mint egy álom, egyébként a valóságban meg egy félig lefutott öregedő már nem patika állapotú komforttalan autó.
No ha meg egy rendes komfortossal mész hoszabb távra az egy műszaki érzelmű embernek kikapcsolódás, főleghogy leginkább a munka miatt kell felhagyni az ember hobbijával ami technikai sport volt...
Amúgy hóban csakis 4kerékkel szabad menni a pickuppal és a terepgumik sem fognak jól ilyenkor sem vízes úton.
Cimborámnak L200on nagyon zsír téligumik vannak azok úgy harapnak mint az állat, ha olyat teszel fel rá azzal meg stabilabb lesz bármelyik elsőkerekes autótól, de a pickup elejét akkoris bekell rámolni csúszóson.
Válasz #4271. hozzászólásra
nem ülnék vissza személyautóba a hiluxból, az biztos.
esetleg ha a német autópályákon kéne sokat közlekednem, akkor vennék audit vagy bmw-t.
A magyar úttalan utakra ezek valók mert nem esik szét.
Messze lát belőle a sofőr mert magasan ül, meg a lámpák is sokkal jobban világítanak.
A rugózás meg csak megszokást igényel.
Én nagyobb biztonságban érzem magam egy alvázas gépben ,mint egy olyan kocsiban ami csak lemezből meg műanyagból van.
Válasz #4269. hozzászólásra
Én egy platós kisteherautót összkerék hajtással akartam venni , amivel kiviszem a dolgaim a szőlőbe meg a pincébe zordabb időjárási körülmények közt is. Ennek ez tökéletesen megfelel!!! Nem használom vadászni ,off-roadozni sarat dagasztani, sárban meg dolgozni sem lehet. Ha erre kellene akkor Patrolt vagy G Mercit vennék. Munkás autónak tökéletes.
Ahogy a cimbi mondaná guminélkül minden terepjáró annyit is ér....
A pneus elite kougar-ról vélemény?
Válasz #4268. hozzászólásra
Jó terepjárót kell venni.
Válasz #4266. hozzászólásra
De lehet azt csinálom mint a személy kocsinál kap télre rendes csak téli gumit, nyára meg egy vegyeset 50%terep 50%közut . A szégyen megöl, vettem "terepjárót" és csak egy picivel megy el több helyen üresen mint az astra téligumival.
Persze ez a gumi hibája meg a könnyű platóé. Holnap dobok is fel egy zsák homokot a plató végére, mert leesik még 5cm hó és megbukok.
Válasz #4265. hozzászólásra
nekem a hiluxon gyárilag goodyear volt de én is úgy voltam vele mint te, már alig vártam hogy lekopjon.
Most valami koreai van rajta de sokkal jobb, ha érdekel milyen akkor holnap meg tudom nézni.
Árilag középkategóriás de kb 30 % jobb a tapadása mint az előzőnek. A gyári guminak az volt a baja hogy az is afrikában készült és sokkal keményebb mint egy normál abroncs, lehet hogy más hőmérsékletre van tervezve.
Válasz #4262. hozzászólásra
Hát ha azt akarod, hogy ne csúszkáljon akkor oda az a continental is kevés lesz. Én is igy vagyok különben. Leszedtem a harapós gumikat, most meg a "négyévszakossal" csak közúton max mert nem megy el sehol Hiába a nagyobb méret az enyém is 265 ös.
Válasz #4264. hozzászólásra
Bár a csúszkáláson a méret váltás is segítene ,mert ez most 205/80r16
A következőt már 235/70r16 lesz.
Válasz #4263. hozzászólásra
Borzasztóan csúszkál vize-nedves úton + egy kicsit foghatna jobban is a füves területen. Hóba meg egyenesen nem való! Pedig a gyári papirján 4évszakos.
Jó azt is tudom pont a 4évszakosak nemvalók sehová.
Válasz #4262. hozzászólásra
mi a gond?miért félsz vele menni?
Sziasztok.
Van egy Mazda B2500 asom és gumit szeretnék cserélni rajta mert a jelenlegi szinte Új de nekem nem ér semmit (félek vele közlekedni) Ez az:http://www.hankooktire-eu.com/hu/gumiabroncsok/gumiabroncs-bemutato-egy-abroncs-nezet/view/singleView.html?aoetirepresenter[offset]=0&aoetirepresenter[tire]=28&aoetirepresenter[back]=215&cHash=b828b1d8e02be7dc9ae57c5d61b355d0
Helyette ezt néztem , ismeri e valaki?http://www.continental.hu/www/abroncsok_hu_hu/themes/suv-tyres/summer/conticrosscontact-at-hu.html
Válasz #4231. hozzászólásra
Pontosabban: pneus service. Nekem is volt olyan,futózott. A másik meg a Malatesta. Mindkettő Olasz és mindkettő futózott.
Nekem volt Grand csirkém,pont a fogyasztás miatt adtam el...
Mai termés az ML-en Bácska felé pukk jobb hátsó légrugó, hazafelé pukk másik hátsó légrugó .....
Kicsit rázós volt az út hazafelé :)
Én nem akartam őt bántani csak irritált hogy hülyének néz. Persze nem hiányolnám ha többé nem nyomulna itten.
Válasz #4257. hozzászólásra
Ráadásul sokszor egy-két kattintással jobb árat találni az övéinél, Csak mások nem nyomul(hat)nak itt az ember arcába.
Válasz #4256. hozzászólásra
De bebizonyosodott,hogy ő csak a számokkal foglalkozik,jön a jutalék,és nem néz semmi mást,hogy mit is ad el
Válasz #4253. hozzászólásra
Ne bántsuk, volt aki üzletelt vele eddig is és remélhetőleg nem járt rosszul. Tőlem elfér ezután is csak aki szóba áll vele az észen legyen.
Válasz #4254. hozzászólásra
Ezt merem ajánlani.