Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
CSő.
Én toyota párti vagyok 96-óta már 5-6 db-om volt.Van most is 3 ,ha lesz időm elmegyek és lealázom a nissanodat.Itt a Bakonyban aki pickupozik csak Toyotát használ(a többiek valahogy lemorzsolódtak),aki meg még nem az próbál megszabadulni micutól és a niisantó és szar idő esetén otthon maradnak vagy beülnek egy autóba(TOYOTA)
Befogattam egy gazdátlan tesót és az csinálja a balhét örökké. Hudini reinkarnációja és vitte magával az enyémet is... de most már nagyon úgy néz ki vége lesz a sztorinak. Már több mint egy hete nincsenek meg és semmi infó nincs róluk, sehol se látták se semmi. Pedig már a fél megye őket keresi.
Különben úgyis egy teszt fog pontot tenni a dolgok végére.
Én már vívtam párszor itt is személyautókkal kapcsolatban is.
Egyik volt a Ford Focusunk. 2000 évjárat 1,8Tddi 90lovas VP adagolós.
Azzal akarták rontani kedélyállapotomat, hogy xart sem ér bajos problémás autó megsem közelíti a VW-golfokat mondjuk ami kategóriatársa ennek, meg költeni kell rá sokat ésatöbbi....meg csak egy ford.
Aztán 13éves a szeker garázsban még nem állt életében csak szabad ég alatt, 480000megtett km-el a háta mögött ma is napi használatban lévő megbízható autó gyakorlatilag nulla meghibásodással, ráadásul kopó alkatrészei is átlagon felül bírják ésmég jó is a futóműve is stabil jó futású gépezet és sorolhatnám.
Valamikor a VP adagoló PSG doboza biztosan befog halni nem tagadom, dehát ha csak ezt néznénk akkor nemlehetne autót megvenni, nem mellesleg az világméreű baj lenne hogy félmillió km tájékán kifekszik valami benne?!?!?!?!
Másik sztori meg az S60 D5motoros volvo volt. Ilyen csak baráti körben van meg ismerősöknek de ezmeg valóban a világ legjobb autója.
No mindegy, volt egy kis időm mondom írok valamit ne legyen pangás hehe
Gondoltam, hogy ebből megint félreértés lesz de már nem is érdekel.
Nem arról van szó hogy mienk a legjobb nem ez itt a cél vagy hogyan is mondjam, nekem eszem ágában sincsen ilyeneket firtatni.
Bizony mondom ha valamikor lesz egy útam arrafelé a navarával felmegyek megint hozzád és kimegyünk ütünk egyet terepen én állok elébe.
Tegnap megint megbizonyosodtam a dolgokról, volt velünk egy srác aki fakitermelő meg vadász is volt soksok féle autóval járták évekig az erdőket hegyeket, annyit mondott induláskor kinevetett hogy pickuppal akarok menni most meg respect mert ha nem látja nem hiszi el mit műveltünk milyen pályákon.
Amúgy Nívával voltak még haverok úgy pirítottunk két autóval.
Figyelj ide, itt mi nem kislányoskodunk eleve a nívák hazája vagyunk itt borsodban, amit valljunk meg a najaitól rendszeres szerelésétől eltekintve a világ élvonalas terepjárója olyan képességekkel amit nem hiperszuper amérikás számítógépek találtak ki hanem ittas fiatal ruszki mérnökök.....30éve hehe
Mondom neked, gyere el a G mercivel akármikor oda bemegyünk ahová teccik neked meglátjuk ki fog kijönni ki meg nem...
Tegnap volt olyan földtúrás ami 180centi magas volt, azért túrták hogy a fatolvajok ne tudjonak elmenni abba az irányba. Vakartam a fejemet, mocsok sárga agyag ragad mint a szutyok, kenődik teteje szappanos, félig olvadt jégtáblák mindenhol ami szakad be a gép alatt...
Átverettem ezen is mint a savhózer, rásem mertél volna nézni
Amúgy meg kikönyökölt a samu motorja, apám terranojával mentem ki terepre küzdött rendesen hogy elbírjon kapirgálni ott ahol előző nap a samu nem is gondolkodott. Aztán kelett apámnak akocsija így kimentem bömössel... az sokba került, most vettem rá új gumit a kiszakadt helyett 18e ért. úgyhogy ma a tuti terepjáróval fogok menni kutyát keresni, felnyergelem a lovamat aztán go.... alapkivitelben mindenféle spéci kiegészítő nélkül elmegy bárhol két fandli zabból... Pedig már 20 éves is elmúlt.
Szasza! Csak egyszer olvasnánk olyat tőled, hogy valami nem telitalálat amit a tiéd... Mondjuk pl: ha a rangerodat nagyon lefikáznád és eladnád nekem xaré hugyé...
Megint mondom, hogy csak azok írnak le egy jó pickupot terepen akik még nem ültek benne helyzetben...
Jó pickup= ami nem leült kinyúlt laprugós, Mudterran gumis és ami kegyetlen előny és jó ha van sperrdiffi vagy diffizár alatta.
Mentünk vagy 3-4 falunyi távot terepen, keresztül mentünk egy régi bányán, tehencsorda járta völgyeken, hegyódalakon...
Volt olyan sár, hogy haverom kiszállt világítani meg megnézni a pályát gyalog mert kétes állagú volt és ahogy lépett lesüllyedt vagy 20centit a lába lecuppant a cipő róla meg sem lett pedig 5-en kerestük turkáltunk a sárban... diszkósban volt a haver nem gondolt arra hogy az offroad az offroad, osztrákból jött haza ünnepekre hehe
Akármilyen terepjáróval eljöhetne bárki,főleg pickupellenes emberke, kimennénk egy kicsit zúgatni aztán nézne mint a nagyfajta nyúl ,meg világolna összevissza mint tehen a góréban mert nem értené amit lát és megdőlne a hibás berögződése pickupról...
jójó egy 1,5méter keskeny patakban elakad mert szélesebb a gép eleve oda csak samu jó de olyan helyen ahol szélességben elfér egy ilyen szeker ott minden vállalható velük mint bármelyik terepjáróval.
de ezen platósok között meg biztos hogy nincsen ellenfele a nissanoknak, valahogyan kevésbé érzem tehetetlennek mint másikakat, a gyári sperrdifi meg mintha másik autót csinálna belőle, félnyomban is tol oldalára billenve.
Úgy van VISCO kuplungnak hívják, valami gél szerű takony van a lamellák között annak kellene a súrlódás hatására tágulni és a lamellákot szorítani. Szerintem az egyik leghitványabb 4x4 megoldá.
Nagyon későre reagál, ha megerőlteted akkor besül. A semminél nemsokkal ér többet.
Ép tegnap előtt akadtam el a bmw-vel a Börzsönyben. Murvás út meredek emelkedő tükör jégre kijárva. kb 50mre a gerinctől letapsolt a bömbi, benyomtam a féket a kocsi meg megindult visszafelé mint a balta. aztán becsúsztam a fák közé és felakadtam egy tuskón. Leszakadt a tanktartó szalag róla és az kiszakította a jobb hátsó kerekem. Egy wv tranyó synkrós havert hívtam menteni... nem hogy kihúzni nem bírt de odajönni is csak nehézségek árán. Aztán kb egy órás spaniferes ügyködés árán sikerült kivennünk az autót.
Lényeg a lényeg hogy ezzel a synkro hajtással elég sok baj van. Két kollégámnak is van ilyen de egyiken se működik. Nem tudom pontosan mi van benne még sose szedtem szét ilyet. Valami lamellasorról olvasta meg visco olajról ami kis hőmérséklet emelkedésre is nagyot tágul ezért mikor megcsúszik a lamellasor akkor az olaj megmelegszik benne és a tágulástól összeszorítja a lamellákat. Ha valamit rosszul tudok javítsatok ki. De tudtommal ez nem javítható házilag, ha bexarik akkor eldobós a komplett egység. Az ára pedig az autó értékét közelíti ujonan. Jah és behetárolt futásteljesítményűek akárhogy is vigyáz rá az ember és ha sose jár vele terepen akkor is bexarik x kilométer után. Valahol volt egy cikk fent a neten az öszkerékhajtások összehasonlításáról. Messze a synkro volt a legxarabbra kihozva. Egyetlen előnyének a viszonylagos olcsó gyártási költségét hozták föl ezért szerelnek ilyeneket autókba. De ez az olcsóság már szervizeléskor a fordítottjára fordul mert sokkal több gond van vele mint egy normális 4x4essel.
Ez jónak tűnik (mármint a típus). Ha az autó is jó, akkor hajrá!
Sárjáró képessége is biztosan elég lesz egy bütykösebb gumival. Esetleg egy kartervédőt alá, biztos ami biztos :-)
Ha ebbe a ducatóba valós a km állás, akkor ez még 200e simán elmegy. Én a másodikat hajtom 320e km felett, és motorikusan sosem volt vele bajom.Mind a kettő 2800-as állítólag ezek a beváltabbak, annyi hogy egyik idtd a másik jtd. A fogyasztásuk 7,9-8,3 és 20q körül rakodunk. Enyém csak fronthajtású de 2 rakl. műtrágyával kimegy sáros úton normális téli gumival.
Nincs velük semmi baj. Sőt van is 5 személyesben, de ez nem az a rakjuk meg 12 mázsával és sáros gumicsizmával be típus.
Csak azért nem kértem, hogy ilyet nézzetek, mert ezeket a típusokat ismerem. Jók és az áruk sem olcsó, nem azok a típusok amiket évi pár kilométerre (mondjuk max. 5.000) érdemes lenne megvenni. Arra van más.
Timiék disszidáltak, Hamburgban vannak (így mi megyünk a bordó 9000-essel). Mi is a 4-esen nyomjuk végig, de én örülni fogok, ha 8-kor el tudunk indulni...
Mondjuk 1 mill. körül. Terhelhető legyen és egy 10 cm-es sárba ne maradjon benne.
De csak érdeklődés gyanánt, hogy milyen típusokat lenne még érdemes megnéznem.
Szerintem a G mercinek a sofőrje is sokkal bátortalanabb már már bénább volt!!!!!! Vagy csak az autóját féltette jobban?? Egy ilyen emelkedőnek nem-ilyen vérszegényen kellene neki vágni.. A defendres ember sokkal agresszívabban vezetett ezért eredményesebb is volt!!
Nagyon átépített Defi egy sokkal szériásabb G ellen?
Nem kisebbítendő a Defi érdemeit, de almát-almával kéne hasonlítgatni.
A Definek egyetlen egy komoly baja van - és nálam emiatt sajnos ki is esik -, mégpedig az ergonómia. Személy szerint konkrétan nem férek el benne rendesen, teljesen kicsavart pózban kellene vezetnem.
Adagolós változatát ismerem, régi Grandcherokee-ból volt itt cimborámnak, feszt melegedett meg a hirdetésekben is van egy csomó motorhibás történet...
Amúgy valami olasz hajómotor-hírét hallottuk errefelé, de hogy a vizet főzte az már biztos!
Gyártatott rá barátom nagyobb hűtőt több literest meg buzizott a ventilátorral meg variált egy csomót akkor már használható volt de nagyot húzni akkorsem hiába bírt jól mert egyszerűen nemtudta megállítani a melegedést nagyterhelésnél.
Az új biztosan jobb, de én személyszerint egy cdi mercimotornak jobban örülnék.
5003 hozzászólás
Válasz #2691. hozzászólásra
.Itt a Bakonyban aki pickupozik csak Toyotát használ(a többiek valahogy lemorzsolódtak),aki meg még nem az próbál megszabadulni micutól és a niisantó és szar idő esetén otthon maradnak vagy beülnek egy autóba(TOYOTA)![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
CSő.
Én toyota párti vagyok 96-óta már 5-6 db-om volt.Van most is 3 ,ha lesz időm elmegyek és lealázom a nissanodat
Válasz #2702. hozzászólásra
Diesselre gondoltam.
Válasz #2697. hozzászólásra
Szerinted Fókus combi-gia 2-3-as szériába milyen motorral érdemes venni ami már bizton 100 felett futott?
Válasz #2698. hozzászólásra
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
és vitte magával az enyémet is... de most már nagyon úgy néz ki vége lesz a sztorinak. Már több mint egy hete nincsenek meg és semmi infó nincs róluk, sehol se látták se semmi. Pedig már a fél megye őket keresi.
Befogattam egy gazdátlan tesót és az csinálja a balhét örökké. Hudini reinkarnációja
Gyári Orosz SUV![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20121229132013_fantom9.jpg)
Válasz #2693. hozzászólásra
Válasz #2694. hozzászólásra
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
az a kutya már sokba lehet
állandóan keresni kell
Különben úgyis egy teszt fog pontot tenni a dolgok végére.
![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
Én már vívtam párszor itt is személyautókkal kapcsolatban is.
Egyik volt a Ford Focusunk. 2000 évjárat 1,8Tddi 90lovas VP adagolós.
Azzal akarták rontani kedélyállapotomat, hogy xart sem ér bajos problémás autó megsem közelíti a VW-golfokat mondjuk ami kategóriatársa ennek, meg költeni kell rá sokat ésatöbbi....meg csak egy ford.
Aztán 13éves a szeker garázsban még nem állt életében csak szabad ég alatt, 480000megtett km-el a háta mögött ma is napi használatban lévő megbízható autó gyakorlatilag nulla meghibásodással, ráadásul kopó alkatrészei is átlagon felül bírják ésmég jó is a futóműve is stabil jó futású gépezet és sorolhatnám.
Valamikor a VP adagoló PSG doboza biztosan befog halni nem tagadom, dehát ha csak ezt néznénk akkor nemlehetne autót megvenni, nem mellesleg az világméreű baj lenne hogy félmillió km tájékán kifekszik valami benne?!?!?!?!
Másik sztori meg az S60 D5motoros volvo volt. Ilyen csak baráti körben van meg ismerősöknek de ezmeg valóban a világ legjobb autója.
No mindegy, volt egy kis időm mondom írok valamit ne legyen pangás hehe
Gondoltam, hogy ebből megint félreértés lesz de már nem is érdekel.
Nem arról van szó hogy mienk a legjobb nem ez itt a cél vagy hogyan is mondjam, nekem eszem ágában sincsen ilyeneket firtatni.
Bizony mondom ha valamikor lesz egy útam arrafelé a navarával felmegyek megint hozzád és kimegyünk ütünk egyet terepen én állok elébe.
Tegnap megint megbizonyosodtam a dolgokról, volt velünk egy srác aki fakitermelő meg vadász is volt soksok féle autóval járták évekig az erdőket hegyeket, annyit mondott induláskor kinevetett hogy pickuppal akarok menni most meg respect mert ha nem látja nem hiszi el mit műveltünk milyen pályákon.
Amúgy Nívával voltak még haverok úgy pirítottunk két autóval.
Figyelj ide, itt mi nem kislányoskodunk eleve a nívák hazája vagyunk itt borsodban, amit valljunk meg a najaitól rendszeres szerelésétől eltekintve a világ élvonalas terepjárója olyan képességekkel amit nem hiperszuper amérikás számítógépek találtak ki hanem ittas fiatal ruszki mérnökök.....30éve hehe![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Mondom neked, gyere el a G mercivel akármikor oda bemegyünk ahová teccik neked meglátjuk ki fog kijönni ki meg nem...
Tegnap volt olyan földtúrás ami 180centi magas volt, azért túrták hogy a fatolvajok ne tudjonak elmenni abba az irányba. Vakartam a fejemet, mocsok sárga agyag ragad mint a szutyok, kenődik teteje szappanos, félig olvadt jégtáblák mindenhol ami szakad be a gép alatt...
Átverettem ezen is mint a savhózer, rásem mertél volna nézni
úgyhogy ma a tuti terepjáróval fogok menni kutyát keresni, felnyergelem a lovamat aztán go.... alapkivitelben mindenféle spéci kiegészítő nélkül elmegy bárhol két fandli zabból...
Pedig már 20 éves is elmúlt.
Amúgy meg kikönyökölt a samu motorja, apám terranojával mentem ki terepre küzdött rendesen hogy elbírjon kapirgálni ott ahol előző nap a samu nem is gondolkodott. Aztán kelett apámnak akocsija így kimentem bömössel... az sokba került, most vettem rá új gumit a kiszakadt helyett 18e ért.
Mondjuk pl: ha a rangerodat nagyon lefikáznád és eladnád nekem xaré hugyé...![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Szasza! Csak egyszer olvasnánk olyat tőled, hogy valami nem telitalálat amit a tiéd...
Mert még nem ültél terpjáróba
No tegnap sikerült offroadozni egy zsírat.
Megint mondom, hogy csak azok írnak le egy jó pickupot terepen akik még nem ültek benne helyzetben...
Jó pickup= ami nem leült kinyúlt laprugós, Mudterran gumis és ami kegyetlen előny és jó ha van sperrdiffi vagy diffizár alatta.
Mentünk vagy 3-4 falunyi távot terepen, keresztül mentünk egy régi bányán, tehencsorda járta völgyeken, hegyódalakon...
Volt olyan sár, hogy haverom kiszállt világítani meg megnézni a pályát gyalog mert kétes állagú volt és ahogy lépett lesüllyedt vagy 20centit a lába lecuppant a cipő róla meg sem lett pedig 5-en kerestük turkáltunk a sárban... diszkósban volt a haver nem gondolt arra hogy az offroad az offroad, osztrákból jött haza ünnepekre hehe
Akármilyen terepjáróval eljöhetne bárki,főleg pickupellenes emberke, kimennénk egy kicsit zúgatni aztán nézne mint a nagyfajta nyúl ,meg világolna összevissza mint tehen a góréban mert nem értené amit lát és megdőlne a hibás berögződése pickupról...
jójó egy 1,5méter keskeny patakban elakad mert szélesebb a gép eleve oda csak samu jó de olyan helyen ahol szélességben elfér egy ilyen szeker ott minden vállalható velük mint bármelyik terepjáróval.
de ezen platósok között meg biztos hogy nincsen ellenfele a nissanoknak, valahogyan kevésbé érzem tehetetlennek mint másikakat, a gyári sperrdifi meg mintha másik autót csinálna belőle, félnyomban is tol oldalára billenve.
Válasz #2689. hozzászólásra
Úgy van VISCO kuplungnak hívják, valami gél szerű takony van a lamellák között annak kellene a súrlódás hatására tágulni és a lamellákot szorítani. Szerintem az egyik leghitványabb 4x4 megoldá.
Nagyon későre reagál, ha megerőlteted akkor besül. A semminél nemsokkal ér többet.
Válasz #2686. hozzászólásra
Egy wv tranyó synkrós havert hívtam menteni... nem hogy kihúzni nem bírt de odajönni is csak nehézségek árán.
Aztán kb egy órás spaniferes ügyködés árán sikerült kivennünk az autót.
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Ép tegnap előtt akadtam el a bmw-vel a Börzsönyben. Murvás út meredek emelkedő tükör jégre kijárva. kb 50mre a gerinctől letapsolt a bömbi, benyomtam a féket a kocsi meg megindult visszafelé mint a balta. aztán becsúsztam a fák közé és felakadtam egy tuskón. Leszakadt a tanktartó szalag róla és az kiszakította a jobb hátsó kerekem.
Lényeg a lényeg hogy ezzel a synkro hajtással elég sok baj van. Két kollégámnak is van ilyen de egyiken se működik. Nem tudom pontosan mi van benne még sose szedtem szét ilyet. Valami lamellasorról olvasta meg visco olajról ami kis hőmérséklet emelkedésre is nagyot tágul ezért mikor megcsúszik a lamellasor akkor az olaj megmelegszik benne és a tágulástól összeszorítja a lamellákat. Ha valamit rosszul tudok javítsatok ki. De tudtommal ez nem javítható házilag, ha bexarik akkor eldobós a komplett egység. Az ára pedig az autó értékét közelíti ujonan. Jah és behetárolt futásteljesítményűek akárhogy is vigyáz rá az ember és ha sose jár vele terepen akkor is bexarik x kilométer után. Valahol volt egy cikk fent a neten az öszkerékhajtások összehasonlításáról. Messze a synkro volt a legxarabbra kihozva. Egyetlen előnyének a viszonylagos olcsó gyártási költségét hozták föl ezért szerelnek ilyeneket autókba. De ez az olcsóság már szervizeléskor a fordítottjára fordul mert sokkal több gond van vele mint egy normális 4x4essel.
Ez jónak tűnik (mármint a típus). Ha az autó is jó, akkor hajrá!
Sárjáró képessége is biztosan elég lesz egy bütykösebb gumival. Esetleg egy kartervédőt alá, biztos ami biztos :-)
Strapabíró autók ezek is
Egy ilyen szerintetek:
http://www.mascus.com/transportation/pickup-trucks/volkswagen-transporter-camioneta/7u8n9fim.html
Telep tudása nem lehet valami nagy, de sok alkatrész van ezekhez a típusokhoz.
Válasz #2684. hozzászólásra
Azt én sem ajánlom
Válasz #2681. hozzászólásra
Köszi!
Ez a Ducato még jó is lehetne, csak egy kicsit rövid a platója.
Duplakerekest meg inkább nem.
Ha ebbe a ducatóba valós a km állás, akkor ez még 200e simán elmegy. Én a másodikat hajtom 320e km felett, és motorikusan sosem volt vele bajom.Mind a kettő 2800-as állítólag ezek a beváltabbak, annyi hogy egyik idtd a másik jtd. A fogyasztásuk 7,9-8,3 és 20q körül rakodunk. Enyém csak fronthajtású de 2 rakl. műtrágyával kimegy sáros úton normális téli gumival.
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20121228211915_peugeot-505-dangel-01.jpg)
Akarom mondani: DANGEL. Már a memóriám se a régi.
Régen ilyeneket is csináltak:
Válasz #2680. hozzászólásra
Bár itt van ez is, csak rövid a platója meg 1,5misi. És nem utolsó sorban ezek alatt Dungel összkerék hajtás van! (ha mond ez a név valamit)
http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/fiat/ducato/fiat_ducato_28_d_4x4-6205589
Válasz #2679. hozzászólásra
Erre a célra én ezt mondanám:
http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/gaz/ella/gaz_ella_2.1_td_33027_4x4-6429417
Az igazi egy 4x4-es Daily vagy VW LT lenne, de azok sajnos sokkal drágábbak.
Válasz #2677. hozzászólásra
Nincs velük semmi baj. Sőt van is 5 személyesben, de ez nem az a rakjuk meg 12 mázsával és sáros gumicsizmával be típus.
Csak azért nem kértem, hogy ilyet nézzetek, mert ezeket a típusokat ismerem. Jók és az áruk sem olcsó, nem azok a típusok amiket évi pár kilométerre (mondjuk max. 5.000) érdemes lenne megvenni. Arra van más.
Válasz #2676. hozzászólásra
Mondom: késünk :-)
Válasz #2674. hozzászólásra
Hát, 10 centi sárba kéne az első hajtás, a mezítlábas nagyon esetlen lesz sárban.
Mi a baj a japánokkal?
Milláért is van Campo:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/campo/opel_campo_2.5_dti_sports-cab_4x4_hosszuolatos.friss_muszaki-6444542
Fater több mint 500 megamétert tett egy ilyen duplafülkésbe.
Válasz #2675. hozzászólásra
200km. 2óra alatt?
Válasz #2672. hozzászólásra
Timiék disszidáltak, Hamburgban vannak (így mi megyünk a bordó 9000-essel). Mi is a 4-esen nyomjuk végig, de én örülni fogok, ha 8-kor el tudunk indulni...
Erről mi a vélemény:
http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/mahindra/goa/mahindra_goa_2.5_crde_4x2_23.000_km_-6321352
100-ezerig kibírják még ezek?
Válasz #2666. hozzászólásra
Mondjuk 1 mill. körül. Terhelhető legyen és egy 10 cm-es sárba ne maradjon benne.
De csak érdeklődés gyanánt, hogy milyen típusokat lenne még érdemes megnéznem.
Válasz #2671. hozzászólásra
külön mennek Timikéék is? vagy együtt mentek? mi a 4esen megyünk Várad irányából
Válasz #2670. hozzászólásra
Késve... Három lány van a csapatban...
Válasz #2669. hozzászólásra
hánykor indultok holnap?
Válasz #2663. hozzászólásra
Igaz, hogy japán, de én ezt nézném meg közelebbről, ha a terepjáró képességnél fontosabb a kedvező fogyasztás:
http://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/opel/campo/opel_campo_2.5_td_single-cab_4x4-6429143
Válasz #2667. hozzászólásra
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
Valószínűleg jobban féltette, mert azért egy ilyen sziklás emelkedőn könnyű összkarcolni a tetőt
(és ez is egyike azon ritka helyzeteknek, amikor a nagy tengelytáv előnyösebb, már ha nem hasal fel a tetején)
Válasz #2664. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Vagy csak az autóját féltette jobban?? Egy ilyen emelkedőnek nem-ilyen vérszegényen kellene neki vágni..![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
A defendres ember sokkal agresszívabban vezetett ezért eredményesebb is volt!!![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Szerintem a G mercinek a sofőrje is sokkal bátortalanabb már már bénább volt!!!!!!
Válasz #2663. hozzászólásra
Mennyi pénzed lenne rá, és milyen elvárásaid vannak a hosszon kívül?
Kezdetnek:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/jeep/cherokee/jeep_cherokee_comance-6370226
Válasz #2662. hozzászólásra
Válasz #2661. hozzászólásra
Nagyon átépített Defi egy sokkal szériásabb G ellen?
Nem kisebbítendő a Defi érdemeit, de almát-almával kéne hasonlítgatni.
A Definek egyetlen egy komoly baja van - és nálam emiatt sajnos ki is esik -, mégpedig az ergonómia. Személy szerint konkrétan nem férek el benne rendesen, teljesen kicsavart pózban kellene vezetnem.
Milyen gép jöhetne számításba, amire legalább 2,4 méter hosszú platót lehetne tetetni?
Valami 2-3 személyes nem japán és nem is 25 évnél idősebb.
Válasz #2661. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Land rover az utak királya!
Sokak álltal semmibe nézett defender.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #2659. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
De még egy hagyományos 6 hengeresnek is..![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Én is... Tudnék örülni nagyon!!
Válasz #2657. hozzászólásra
Adagolós változatát ismerem, régi Grandcherokee-ból volt itt cimborámnak, feszt melegedett meg a hirdetésekben is van egy csomó motorhibás történet...
Amúgy valami olasz hajómotor-hírét hallottuk errefelé, de hogy a vizet főzte az már biztos!
Gyártatott rá barátom nagyobb hűtőt több literest meg buzizott a ventilátorral meg variált egy csomót akkor már használható volt de nagyot húzni akkorsem hiába bírt jól mert egyszerűen nemtudta megállítani a melegedést nagyterhelésnél.
Az új biztosan jobb, de én személyszerint egy cdi mercimotornak jobban örülnék.
Kemények ezek az alföldi gyerekek!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=o4jX3DWc8Oc
Válasz #2656. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Olasz hathengeres VM Motori.
Mielőtt le vackozod néz kicsit utána, hogy mi az.
Válasz #2651. hozzászólásra
és az a 2,8CRD motor az 5hengeres merci???
vagy olasz vacak?!?!?!?!?
Akad azért a "művészek" között aki rábaxik egy kicsit.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)