Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD379.79 FtCHF433.65 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ezek szerint még nem járt felénk!!! Amikor a RÁBA -STEIGER elakad a földúton közlekedés közben az már csak mutat valamit nem hinném hogy oda még rakodni is kellene!!!
Mondjuk itt most egyik fődünk mellett termelnek egész ősztől, és csak lóval mert mással nemtudnak...
pár bitang igásló úgy füstölnek mint a gyárkémény úgy izzadnak de húzzák egésznap szó nélkül.
Meg egyébként is errefelé az Uralok a királyok plusz Kraz, esetleg a kocka Rába még elmegy a hosszdifije végett, de a Kraz sokkal butább kevésbé fordulékony egyszerűen nem bírnak férnek vele az erdőn, amúgy jobblenne bármi mástól
Na ilyen tátrája van a gyereknek 8 kerékkel a krazon meg van valami ráeszkábált daru aszhiszem ifárol szedték le,az év szinte minden nap használják őket,mh tol vették őket.
Még olyan is van amelyikbe az ülés tiszta fa és van rajta egy 5cm szivacs meg műbőrrel be van borítva azt ennyi a kényelem.
Egyik ismerős vője fakitermeléssel foglalkozik van neki egy kraz meg egy tátra ezekkel közelíti ki a fát már kitermelést nem is vállal csak kiközelítést,azt mondta hogy az országba még nem volt olyan hej ahonnan ki ne hozták volna a fát.
Van itt egy haveromnak vagy 5 ilyen Kraz billencse, persze mind "rom"
Bányamunkákra meg ilyen kőhordásra építési területen való melókra használja de jobb mint akármi!
Mindegy mit öntessz bele csak megy, nemkell benne motorolajat cserélni, néha öntözgetnek rá oszt cső.
Mindent kibír! plusz amikor ilyen mocsok munkában Scania vagy Man meg akármi egyéb komoly gépek mellett dolgoznak nehéz időkben fogyasztani is kevesebbet esznek mint azok.
Csúnyák és nem eu kompatibilisek de van amire csak ez való és az a mocsok munka
Igaz nem 4x4 hanem 6x6 de talán jó ide.
Persze megint orosz gép.
Majd ha egyszer nem orosz gépem lesz akkor én is majd leutálom az orosz gépeket,de addig.
szerintem is Klicsko az
vagy valami echte ukrán inas de jellemző a csávó
üsd be jutúbon VEPR!
Vannak offroadversenyes videók.
Ez valami bitang nagy dög! Nagy 4000-es Td motor, elől kamion futóműve, nagy kerekek mint egy ural-on meg ilyesmik...
csúnya nagy ukrán szörnyeteg de biztos hogy elhúz egykét mtz-t
Én SZJ-re irígykedem, tudod a bombázó szőke mellette....
Nekem is volt ilyen, csak azóta barna lett meg hoszabb egy tízessel és asszonynak hívom
(tíz kilóval)
eztmég elnéztem de ha a fergákat illetted volna így vittem volna miskolcról a fonodáról valami emberarcú cúrhót oszt kétujjal kivallatott volna kétzer egymásután
5003 hozzászólás
Válasz #1851. hozzászólásra
Ha ez tele menne sárral lehetne kapaszkodni a kormányba
Én arra lennék kíváncsi hogy egy nagyobb fékezésnél mit csinál.
Mert elég szépen áll meg,vagy egy erőteljesebb indulásnál?
Okádékul néz ki, viszont nagyon hasznos. Homokba nem tudom mit csinálna??
Ezt a gumit nézzétek meg!
Michelin is teszteli már.
Válasz #1848. hozzászólásra
Igazi városi kur.ázós striciautó.
Válasz #1841. hozzászólásra
A vidi második része kicsit izgalmasabb.
Ennek is van karaktere!
Válasz #1842. hozzászólásra
Ezek szerint még nem járt felénk!!! Amikor a RÁBA -STEIGER elakad a földúton közlekedés közben az már csak mutat valamit nem hinném hogy oda még rakodni is kellene!!!
Mondjuk itt most egyik fődünk mellett termelnek egész ősztől, és csak lóval mert mással nemtudnak...
pár bitang igásló úgy füstölnek mint a gyárkémény úgy izzadnak de húzzák egésznap szó nélkül.
Meg egyébként is errefelé az Uralok a királyok plusz Kraz, esetleg a kocka Rába még elmegy a hosszdifije végett, de a Kraz sokkal butább kevésbé fordulékony egyszerűen nem bírnak férnek vele az erdőn, amúgy jobblenne bármi mástól
Válasz #1844. hozzászólásra
Na ilyen tátrája van a gyereknek 8 kerékkel a krazon meg van valami ráeszkábált daru aszhiszem ifárol szedték le,az év szinte minden nap használják őket,mh tol vették őket.
Eznem én vagyok. Én átmennék rajta. És nem kötnék a horogra vontató kötelet.
Nincs rá szükség....
Válasz #1840. hozzászólásra
Még olyan is van amelyikbe az ülés tiszta fa és van rajta egy 5cm szivacs meg műbőrrel be van borítva azt ennyi a kényelem.
Egyik ismerős vője fakitermeléssel foglalkozik van neki egy kraz meg egy tátra ezekkel közelíti ki a fát már kitermelést nem is vállal csak kiközelítést,azt mondta hogy az országba még nem volt olyan hej ahonnan ki ne hozták volna a fát.
Válasz #1837. hozzászólásra
CSAK NEM ÍGY?
Van amelyikben kájha is van rendesen fás tüzelésű:-)
Meg azthiszem valamelyik ilyennek fából van a kabin alja vagy ilyesmi de lehet az már más szerkezet, régi bányasofőrök mondogatták mindig
Állat!!!!
Van itt egy haveromnak vagy 5 ilyen Kraz billencse, persze mind "rom"
Bányamunkákra meg ilyen kőhordásra építési területen való melókra használja de jobb mint akármi!
Mindegy mit öntessz bele csak megy, nemkell benne motorolajat cserélni, néha öntözgetnek rá oszt cső.
Mindent kibír! plusz amikor ilyen mocsok munkában Scania vagy Man meg akármi egyéb komoly gépek mellett dolgoznak nehéz időkben fogyasztani is kevesebbet esznek mint azok.
Csúnyák és nem eu kompatibilisek de van amire csak ez való és az a mocsok munka
És ez milyen?
Akárcsak én a Nivával. Kár, hogy felénk nincs ekkora folyó...
Igaz nem 4x4 hanem 6x6 de talán jó ide.
Persze megint orosz gép.
Majd ha egyszer nem orosz gépem lesz akkor én is majd leutálom az orosz gépeket,de addig.
The best of 4wd=Lada Niva . Azéé mer'nekem olyan van. Semmi másért!
Válasz #1833. hozzászólásra
nekem inkább ez a névtelen akárki a "példakép":
Válasz #1831. hozzászólásra
akkor már inkább Ken Block
http://www.youtube.com/watch?v=sQmf-gyJB68
Ugyan nem 4x4 de egy kis gumikoptatás
Válasz #1823. hozzászólásra
Részemről inkább az izlandi stílus jön be:
Pl. itt egy Hilux (meg a többi mellette ;)
Válasz #1827. hozzászólásra
No igen!
Ezért is mondom előre, hogy a kis dutz kombájnt cseréjjed majd lefelé ha eljön az idő, máskülönben hogyanfogom felmérni vele a terepet!!!?!
Válasz #1825. hozzászólásra
Oda is van irva, hogy Vitalij Klicskó,igaz ciril betükkel
Válasz #1818. hozzászólásra
Nászom ,ne irigykedj, csak maradj nyugton! Neked is jönnek majd a kilók a magasságodhoz, s azután nem férsz be a fergába.
Válasz #1805. hozzászólásra
még nem viszi,tesz bele új alkatrészt, 1 év után, annak kicsivel nagyobb a súlya, s majd utána.
Válasz #1824. hozzászólásra
szerintem is Klicsko az
vagy valami echte ukrán inas de jellemző a csávó
üsd be jutúbon VEPR!
Vannak offroadversenyes videók.
Ez valami bitang nagy dög! Nagy 4000-es Td motor, elől kamion futóműve, nagy kerekek mint egy ural-on meg ilyesmik...
csúnya nagy ukrán szörnyeteg de biztos hogy elhúz egykét mtz-t
Válasz #1823. hozzászólásra
Nem a Klicsko van benne?
Érvénytelen, a másiknak mekkora kereke van már. 2x többet fog mint az amcsi.
Válasz #1820. hozzászólásra
semmi gond csak 10-et vallottam be
nálam az asszonynál ami ráment az ki is jött a gyerekkel
na gyorsan kapcsold ki a gépet
Válasz #1817. hozzászólásra
he akkor várok még énis kicsit mit kell így kapkodni
Válasz #1813. hozzászólásra
Én SZJ-re irígykedem, tudod a bombázó szőke mellette....
Nekem is volt ilyen, csak azóta barna lett meg hoszabb egy tízessel és asszonynak hívom
(tíz kilóval)
Válasz #1815. hozzászólásra
a havernál a terránóm már 3 éve készül
Válasz #1813. hozzászólásra
noés másolni fog e?
Válasz #1812. hozzászólásra
még nincs egy éve
egészen...
Tc meg kikeresi az árát idén úgy tervezem
úja meg csak a zsírosok vesznek 7-8millákért ez a negyede vót használt jóvételben, most azért a jóvétel különbözetét hozzákell tenni, igaz sokat ment
Válasz #1810. hozzászólásra
meg tudtam volna egyéb helyet is a dellának, pl garázs nincs ennyiből kiadta volna nem is rossz!
Na megyek bebújok az én kis asszonkám mellé,de azé ne irigykedjetek ám!
Válasz #1809. hozzászólásra
már egy éve C vágányon van. ott is marad! inkább add el nekem a tc-t 4 milláért és vegyél belöle másikat
eztmég elnéztem de ha a fergákat illetted volna így vittem volna miskolcról a fonodáról valami emberarcú cúrhót oszt kétujjal kivallatott volna kétzer egymásután
Nem szégyen ám ez,csak kellemetlen.
új motort építek bele koma!
és szétszaggatom az összes pótot majd vele
RELOAD!
Válasz #1807. hozzászólásra
mi megtehetjük a kománkal
Marjátok ám egymást!
Elmaradt a magömlés?
Inkább ózdra,az közelebb van
Válasz #1802. hozzászólásra
a nissanod az total KO. vidd inkább bontóba