Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem,traktort azt későbbre hagyom..egyelőre jó lesz a jó kis john deere,nem,nem az idei termésből,akkor még szinte egy trabantot sem tudnék venni.Nem csak a mezőgazdasággal foglalkozom,ezt úgymondd csak hobbinak csinálom,de elég komolyan veszem.Nagygépes pilóta vagyok,és egy kicsit félretettem.Régóta szerettem volna toyotát,de mint már mondtam,folyamatban van
Én megmondtam...mindenhol toyotát használnak....a tálibok meg azért szeretik mert nyugodtan megpakolhatják lőszerrel,fegyverrel,hiszen akkor is elbírja...
Mifelénk nem a tv böl szoktuk az ilyet észreveni!!Hanem onan hogy a hilux- nak még akor is elforog a kereke a derékig érö sárban amikor a töbié már nem!! Mezögazdász körökben igazán elismert járgány!! Ja és ha már itt tartunk a tálibok is nagyon szeretik!!
kivéve ahol Land Rover-t hsználnak... kb. a toyotával azonos arányban...
(erről jut eszembe: korábban debrecenben egyméshoz közel volt a Toyota és a VW szalon. A Toyota mellett volt egy óriásplakát a következő szlogennel: "Ne Totoyázzon! Volkswagen kereskedés 500 m jobbra." )
Hát figyelj,onnan is észre lehet venni hogy a toyota mennyire jó,hogy bekapcsolod a tv-t és megnézed mondjuk hogy az afrikai safarikon,vagy éppen bárhol a világban egy kicsit durvább terepen,és észreveszed,hogy szinte mindenhol toyotát alkalmaznak.
Lehet hogy 20 millás kategória de tapasztalatból mondom...( írom) vehetsz rá hyper szuper gumit ...akkor sem terepjáró! Sem az X5 sem a Cayenne és a Q5 sem!
Nyeklik - nyaklik ha helyzetbe kerül!
INKÁBB: TELEKJÁRÓ!!!
A Q7-esrúl viszont nem találtam jó vidit. De nem adtam fel még a keresést...
Jah, és ezek mind tizen-huszon milliós divatterepjárók, amit alapvetően autópályákra terveztek, és könnyedén megfutják a 200-at. A 90%-a életében nem lép le az aszfaltról.
És mindenki lenézi terepjáró képességüket, akinek nincs pénze megvenni őket...
Land Cruisert egyszer láttam,de az is nagyon bejött,szinte már a világban mindenhol toyotákat akalmaznak,akár afrikai safariról,vagy pedig csak simán terepről,de oda én sajnálnám már bevinni az újabb modelleket
Válasz #811. hozzászólásra
nekem előtte passat volt de én közúton is jobban szeretem a hiluxot,fogyasztásban 2 liter csak a különbség elég gyors is csak lomha.A 3000 be LC hajtáslánc van,az szerintem országúton dinamikusabb
A tavasszal területet mértem egy gazdánál. Volt egy mocsaras rész, a quad átment, a gazda a Samurai-l elakadt. kivett egy kétméteres karót, alátette a hátsó sárvédőnek és: "MEGEMELTE" vele! simán kiment... Úgy kitolta, mint egy biciklit....
A szamurájról eddig tudtam hogy terepen tökéletes de nekem pakolni is kéne azt pedig abban nem tudok,és amúgy is szerintem a mezőgazdaságban a legjobb a Pick Up
Én magam is vadászom,és az egyik barátomnak(aki szintén vadászik)van egy L200-as.A múlt héten adta meg magát,dombnak felfelé nem tudott menni,és lerobbant.A szerelőnél azt mondták neki,hogy nem tudnak már mit kezdeni vele...Szerintem a toyota a legmegfelelőbb választás
A PickUp praktikus. És itt ki is merült minden előnye. Szerintem terepre terepjáró való. Korábban apámnak 5 ajtós Pajero-ja volt, az százszor rosszabb terepen elment, mint most az L200.
Felénk terepen az L200-at tartják a félistennek. Mivel nekünk korábban volt igazi terepjárónk is, így tudom, hogy ez baromira nem az. Annyit húztuk már, mint semmi mást.
Viszont egy ismerősöm vadászik. Na neki terepjárója van: Toyota LandCruiser, 3 ajtós, terepes abroncsokkal, megemelt alvázzal. Olyan int egy quad, állítólag még soha nem akadt el úgy, hogy magától nem jött volna ki... (előtte Land Rover Discovery volt, szintén három ajtós és kb. hasonló dolgai voltak...)
Nekem arra kéne hogy rohangáljak a földjeim között ha esetleg kell segíteni aratáskor,pakolni ..stb.Erre fölösleges lenne venni egy újat,de akkor már mindenképpen toyota.Köszönöm a válaszokat!
Válasz #804. hozzászólásra
nekem 2 éves van,jó a terepezőképessége de sajnálom sokszor kivinni.Ha most vennék én inkább 3000es automatát vennék az közutra jobb.
5003 hozzászólás
Nem,traktort azt későbbre hagyom..egyelőre jó lesz a jó kis john deere,nem,nem az idei termésből,akkor még szinte egy trabantot sem tudnék venni.Nem csak a mezőgazdasággal foglalkozom,ezt úgymondd csak hobbinak csinálom,de elég komolyan veszem.Nagygépes pilóta vagyok,és egy kicsit félretettem.Régóta szerettem volna toyotát,de mint már mondtam,folyamatban van
Válasz #850. hozzászólásra
Autót is traktort is ????
Nem lessz az egy kicsit sok , vagy a mocsár alján arany rögök vannak?
Válasz #849. hozzászólásra
Pedig nálunk a fekete afrikában a Land Rover viszi a zászlót
Válasz #850. hozzászólásra
Csak nem az idelyi jóó termésböl??
Pont azért szeretnék én is egy 2 éveset,mert én is itt szeretném használni...de már folyamatban van az ügy
Én megmondtam...mindenhol toyotát használnak....a tálibok meg azért szeretik mert nyugodtan megpakolhatják lőszerrel,fegyverrel,hiszen akkor is elbírja...
jajjj annak szánta hogy mindenki toyotát vegyen....
Válasz #843. hozzászólásra
Mifelénk nem a tv böl szoktuk az ilyet észreveni!!Hanem onan hogy a hilux- nak még akor is elforog a kereke a derékig érö sárban amikor a töbié már nem!! Mezögazdász körökben igazán elismert járgány!! Ja és ha már itt tartunk a tálibok is nagyon szeretik!!
kivéve ahol Land Rover-t hsználnak... kb. a toyotával azonos arányban...
(erről jut eszembe: korábban debrecenben egyméshoz közel volt a Toyota és a VW szalon. A Toyota mellett volt egy óriásplakát a következő szlogennel: "Ne Totoyázzon! Volkswagen kereskedés 500 m jobbra." )
Válasz #842. hozzászólásra
Ép te ne tudnád!! Hisz te is tudod hogy mi a jóó!! Ezt beugratósnak szántad??
Nincs tévém
Hát figyelj,onnan is észre lehet venni hogy a toyota mennyire jó,hogy bekapcsolod a tv-t és megnézed mondjuk hogy az afrikai safarikon,vagy éppen bárhol a világban egy kicsit durvább terepen,és észreveszed,hogy szinte mindenhol toyotát alkalmaznak.
Válasz #841. hozzászólásra
miért pont hájláx ?
Hát én azért a porsche-t nem vinném be ilyen helyre.Lehet hogy jó,de szerintem aszfaltra tervezték.
Lehet hogy 20 millás kategória de tapasztalatból mondom...( írom) vehetsz rá hyper szuper gumit ...akkor sem terepjáró! Sem az X5 sem a Cayenne és a Q5 sem!
Nyeklik - nyaklik ha helyzetbe kerül!
INKÁBB: TELEKJÁRÓ!!!
A Discovery szerintem simán tud annyit mint a Hilux.Főleg ahogy átment a vizes részen.....nem semmi!
Válasz #834. hozzászólásra
Ez a videó mindent bebizonyított!!!!!Mindörökké Hilux!!!
Válasz #836. hozzászólásra
((((ezen az úton még a hátsókerekes bömös is elment volna tök sima gumikkal )))
Válasz #835. hozzászólásra
szólj hozzá: Land roverrel a Hegyestűi kilá
Válasz #834. hozzászólásra
ugyanmár! én mutatok neked igazi terepjárókat:
És az én nagy kedvencem:
A Q7-esrúl viszont nem találtam jó vidit. De nem adtam fel még a keresést...
Jah, és ezek mind tizen-huszon milliós divatterepjárók, amit alapvetően autópályákra terveztek, és könnyedén megfutják a 200-at. A 90%-a életében nem lép le az aszfaltról.
És mindenki lenézi terepjáró képességüket, akinek nincs pénze megvenni őket...
http://www.youtube.com/watch?v=BALwognKNrY&feature=related
ezzel a dolog szerintem lezárva
Nagyon jók a Hiluxok, de ha igazi munkatárs kell és persze plató is ... akkor csak az LC HZJ!
Elhasználhatatlan autó!
na ezt kétszer küldtem
Hát nem rosszak...
Hát nem rosszak...
Válasz #826. hozzászólásra
Ez a samu kereke Geo-Track gumival!
Land Cruisert egyszer láttam,de az is nagyon bejött,szinte már a világban mindenhol toyotákat akalmaznak,akár afrikai safariról,vagy pedig csak simán terepről,de oda én sajnálnám már bevinni az újabb modelleket
ez nem nagyon megy! :(
Szóval én ezt venném most :
Toyota Landcruiser hzj79
Hát terepjárónál a gumi számít a legtöbbet,bár amit küldtél képen,az sem gyenge gumi!
http://photos.tradeholding.com/attach/hash173/86957/hzj79_front.jpg
Sziasztok! Szerintem a mezőgazdaságban használatos pick-upokat érdemes erre cserélni!
( ha valóban terepre is kell)
Válasz #820. hozzászólásra
Ezt a várat sokat kerülgettem/láttam/ katonáéknál!
A terepjáró a guminál kezdödik!!!
Hát ez sem rossz...
Válasz #819. hozzászólásra
Nekem land rover diskovery van,csak akkor akadtam el,ha felakadt.Többek szerint uaz alváza van.
nekem előtte passat volt de én közúton is jobban szeretem a hiluxot,fogyasztásban 2 liter csak a különbség elég gyors is csak lomha.A 3000 be LC hajtáslánc van,az szerintem országúton dinamikusabb
Válasz #814. hozzászólásra
A tavasszal területet mértem egy gazdánál. Volt egy mocsaras rész, a quad átment, a gazda a Samurai-l elakadt. kivett egy kétméteres karót, alátette a hátsó sárvédőnek és: "MEGEMELTE" vele! simán kiment... Úgy kitolta, mint egy biciklit....
A szamurájról eddig tudtam hogy terepen tökéletes de nekem pakolni is kéne azt pedig abban nem tudok,és amúgy is szerintem a mezőgazdaságban a legjobb a Pick Up
Ha terep akkor Szamuráj vagy Polaris!!!
Én magam is vadászom,és az egyik barátomnak(aki szintén vadászik)van egy L200-as.A múlt héten adta meg magát,dombnak felfelé nem tudott menni,és lerobbant.A szerelőnél azt mondták neki,hogy nem tudnak már mit kezdeni vele...Szerintem a toyota a legmegfelelőbb választás
Sajnos ez igy igaz,az L200-nak és társainak csak 1 előnye van,hogy visszajár az Áfa
A PickUp praktikus. És itt ki is merült minden előnye. Szerintem terepre terepjáró való. Korábban apámnak 5 ajtós Pajero-ja volt, az százszor rosszabb terepen elment, mint most az L200.
Felénk terepen az L200-at tartják a félistennek. Mivel nekünk korábban volt igazi terepjárónk is, így tudom, hogy ez baromira nem az. Annyit húztuk már, mint semmi mást.
Viszont egy ismerősöm vadászik. Na neki terepjárója van: Toyota LandCruiser, 3 ajtós, terepes abroncsokkal, megemelt alvázzal. Olyan int egy quad, állítólag még soha nem akadt el úgy, hogy magától nem jött volna ki... (előtte Land Rover Discovery volt, szintén három ajtós és kb. hasonló dolgai voltak...)
Gyönyörű!!!Most meggyőztél!!!Köszönöm a képet!!!!!
Válasz #806. hozzászólásra
TATA TELCOLINERÓL MI A VÉLEMÉNY?2.0 dieselmotorral?
jó választás az én régimet most vitték ki Szaúd-Arábia-ba
biztos nem véletlenül
Nekem arra kéne hogy rohangáljak a földjeim között ha esetleg kell segíteni aratáskor,pakolni ..stb.Erre fölösleges lenne venni egy újat,de akkor már mindenképpen toyota.Köszönöm a válaszokat!
Üdv,d.
Válasz #804. hozzászólásra
nekem 2 éves van,jó a terepezőképessége de sajnálom sokszor kivinni.Ha most vennék én inkább 3000es automatát vennék az közutra jobb.