Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD397.3 FtCHF442.87 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Valóban,én is toyotában gondolkodtam.Lehet hogy akkor veszek egyet.Amúgy,az újfajta hiluxot lehet használni a mezőgazdaágban?Vagy esetleg egy régebbit?Mert gondoltam rá,hogy lehet hogy jó lenne egy újfajta hilux,csak éppen használtba,de max. 2 évesben.
Válasz #802. hozzászólásra
mezőgazdaságban szerintem praktikusabb a pickup,sokmindenre használható,ha nekem ütni verni kéne akkor egy régebbi hiluxot vennék,áttekinthető tartós technika könnyü szerelni.Vadőr haveromék 1 forgalmis roncsból meg 1 külföldi behozottból 1 hét alatt összeépítettek 1 jó autót ami 3 éve naponta járja a dagonyát, asszem 400 ból megvolt neki az egész és mindenből van tartalék is.
aattólfügg mire akarod használni.
Ha pakolni is kell akkor egy jó pickup mindenképpen.
ha csak a mocsokba kell offroadozni akkor semmi szépet,mert meg sem hálálja.
Mostanában offroadoztuk. ÉN magam illetve Daihatsu FEroza-s cimborával. Zsírúj Kaiman gumikkal mégis a nívea húzta ki:-D
Aztán két rövid kocka pajeroval zúgattunk valamelyik nap. Nagyon frankó Goodrich MUD terrain gumikkal diffizárral fix első kerékagyakkal....stb. mégis az egyik 5-ször a másik 4-szer akadt ott el ahol a Nívával mégnagyobb sárban az árvízek közben egyszer. De akkor úgy,hogy az MTZ-is órán keresztűl húzogatott kifelé aztán csak megmozdúlt:-D
de olyan sár volt,hogy a tetején plusz még folyt a víz az erdei úton igazi mocsok lucsok mancsosság.
Mégis a gyári Níva gumikkal felezővel hídzárral eddig a leg ügyesebb ezeken a terepeken a ruszki nívea volt.
Illetve vagy kétéve egyszer motoroztunk egy rally körül. Hazafelé olyan sáros feljáró volt,hogy motorral sem volt egyszerű. Nagy offroados patrolok meg pajerok elhanyatlottak az alján már, egyedül az UAZ terepjáró ment fel, természetesen a gyári "medvetalpas" gumikkal.
Ha sár akkor csak Ruszki!!!!
persze nagy szárazságban jobbak a széles ballonos nagy offroados gumik jobban vasalják a kemény nyomokat, de nekem a terep a sarat jelenti alapvetően, mármint azokat a terűleteket amit mások terepnek neveznek szárazon, no erre kell 50mm eső és úgy már alakúl
EGyébként a rövid 2,8 Td Pajero terepjárók között nagyon jó ügyes, nem túl nagy nem annyira nehéz mint egy patrol vagy montero pajero. Ha úton is akarsz menni akkor ilyet vegyél, mert a többi kocsi között terepen ez az egyik legjobb.
Vagy a suzuki samurai bár elég érdekes, amikor a vezetőülésről megtudod fogni a hátsó szélvédőt hahahaha
de terepen mocsokban az olyan mint a níva. pont olyan
Ez a terepjárós topik sokat ér!! Idöröl idöre felbukanak itt mindenféle járgányok.. És mindenki mást gondol rolla!! Persze mindenki másra is használja... Szerintem ezidáig az egyik legtutib terepjáró az a UAZ !! Felénk egyre jobban terjed ismét de mostmár mercedes D motoral... Eszembe is jutott tegnap amikor a Mitsuval csunyán elakadtam hogy bizoony ere a cudar vidékre még mindig az a legjobb!! És ezt egyre többen kezdik belátni töbeközt én is!!
TUDOM NEM ide tartozik,de erdekelne mi a velemeny a chevrolett lacetti sedan 1.4rol,azt mondjak syeleproblemaik vannak,igaz ez ez,kosyi a valaszokat,mit lehet rola tudni jo kocsi e
Válasz #763. hozzászólásra
Nekünk is jol megy föleg elsö sorol amikor inkább az a cél hogy felnyisuk valahogy..Nincs tul tömöritö és szikasztó hatása és kevésbé érzékeny a nyerseségre mint PL a forgóhenger.. Én szeretem és ajánlom is neked!!
Na ez egy komoly szerszám!! De szerintem ez csak görcsös és kemény talajkra való!! Én amikor az öszel huztam akor a görcsösben szépen ment iletve nem durt be!!De amikor amojan vegyes hol ijen hol ojan sárga és fekete talaj váltogatta magát aho a sárga az porhanyós volt na ott aztán csunyán bedurt!!Föleg korom sötétbe amikor már alig látam hogy hátul mi is történik..Csak a rába hangján halotam sokszor hogy ismét baj van!!
5003 hozzászólás
Valóban,én is toyotában gondolkodtam.Lehet hogy akkor veszek egyet.Amúgy,az újfajta hiluxot lehet használni a mezőgazdaágban?Vagy esetleg egy régebbit?Mert gondoltam rá,hogy lehet hogy jó lenne egy újfajta hilux,csak éppen használtba,de max. 2 évesben.
Válasz #802. hozzászólásra
mezőgazdaságban szerintem praktikusabb a pickup,sokmindenre használható,ha nekem ütni verni kéne akkor egy régebbi hiluxot vennék,áttekinthető tartós technika könnyü szerelni.Vadőr haveromék 1 forgalmis roncsból meg 1 külföldi behozottból 1 hét alatt összeépítettek 1 jó autót ami 3 éve naponta járja a dagonyát, asszem 400 ból megvolt neki az egész és mindenből van tartalék is.
Igen,én is pick up-ban gondolkodtam,de ezt a suzukit még meggondolom.Köszönöm a választ!
Üdv,d.
aattólfügg mire akarod használni.
Ha pakolni is kell akkor egy jó pickup mindenképpen.
ha csak a mocsokba kell offroadozni akkor semmi szépet,mert meg sem hálálja.
Mostanában offroadoztuk. ÉN magam illetve Daihatsu FEroza-s cimborával. Zsírúj Kaiman gumikkal mégis a nívea húzta ki:-D
Aztán két rövid kocka pajeroval zúgattunk valamelyik nap. Nagyon frankó Goodrich MUD terrain gumikkal diffizárral fix első kerékagyakkal....stb. mégis az egyik 5-ször a másik 4-szer akadt ott el ahol a Nívával mégnagyobb sárban az árvízek közben egyszer. De akkor úgy,hogy az MTZ-is órán keresztűl húzogatott kifelé aztán csak megmozdúlt:-D
de olyan sár volt,hogy a tetején plusz még folyt a víz az erdei úton igazi mocsok lucsok mancsosság.
Mégis a gyári Níva gumikkal felezővel hídzárral eddig a leg ügyesebb ezeken a terepeken a ruszki nívea volt.
Illetve vagy kétéve egyszer motoroztunk egy rally körül. Hazafelé olyan sáros feljáró volt,hogy motorral sem volt egyszerű. Nagy offroados patrolok meg pajerok elhanyatlottak az alján már, egyedül az UAZ terepjáró ment fel, természetesen a gyári "medvetalpas" gumikkal.
Ha sár akkor csak Ruszki!!!!
persze nagy szárazságban jobbak a széles ballonos nagy offroados gumik jobban vasalják a kemény nyomokat, de nekem a terep a sarat jelenti alapvetően, mármint azokat a terűleteket amit mások terepnek neveznek szárazon, no erre kell 50mm eső és úgy már alakúl
EGyébként a rövid 2,8 Td Pajero terepjárók között nagyon jó ügyes, nem túl nagy nem annyira nehéz mint egy patrol vagy montero pajero. Ha úton is akarsz menni akkor ilyet vegyél, mert a többi kocsi között terepen ez az egyik legjobb.
Vagy a suzuki samurai bár elég érdekes, amikor a vezetőülésről megtudod fogni a hátsó szélvédőt hahahaha
de terepen mocsokban az olyan mint a níva. pont olyan
Sziasztok!
Tudnátok segíteni nekem terepjáró ügyben?
Szeretnék venni egy használtat,de még nem tudom hogy milyen márkát.Segítségeteket előre köszönöm!
Válasz #798. hozzászólásra
Válasz #797. hozzászólásra
Bírom az ilyen poros promo videókat. Terepjárót illene sárban tesztelni. De ettől függetlenül mokány kis gépnek néz ki. Kár hogy olasz.
Iveco Daily 4x4
Elég magasan van a vezetőfülkéje és pl. egy hegesztőpalack feltételéhez a platóra is ki kell nyújtózkodni.
Ez a terepjárós topik sokat ér!! Idöröl idöre felbukanak itt mindenféle járgányok.. És mindenki mást gondol rolla!! Persze mindenki másra is használja... Szerintem ezidáig az egyik legtutib terepjáró az a UAZ !! Felénk egyre jobban terjed ismét de mostmár mercedes D motoral... Eszembe is jutott tegnap amikor a Mitsuval csunyán elakadtam hogy bizoony ere a cudar vidékre még mindig az a legjobb!! És ezt egyre többen kezdik belátni töbeközt én is!!
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-04-23 21:31:13
Dacia Duster
a céges pickupoknál mi a helyzet a menetlevél vezetéssel? ebben is mindenki mást mond,tudja valaki tutira hogy hogyan kéne?
TUDOM NEM ide tartozik,de erdekelne mi a velemeny a chevrolett lacetti sedan 1.4rol,azt mondjak syeleproblemaik vannak,igaz ez ez,kosyi a valaszokat,mit lehet rola tudni jo kocsi e
Válasz #789. hozzászólásra
zsomborka@freemail.hu
Válasz #788. hozzászólásra
Nem !
Válasz #787. hozzászólásra
ok. tod a e-címem?
Válasz #786. hozzászólásra
Privát !
Válasz #784. hozzászólásra
14?
Válasz #783. hozzászólásra
Kerék szám, vagy mi ?? Mert az 6 !
Válasz #782. hozzászólásra
Mint a 8480-as......csak sárga.
Válasz #781. hozzászólásra
kerek szám?
Válasz #781. hozzászólásra
ugyanaz, mint az mf?
Válasz #780. hozzászólásra
Azért be vagyok xarva tőle szó se róla !
Válasz #779. hozzászólásra
a hármasekét talán elviszi
Válasz #778. hozzászólásra
Talán elég lesz, nem !?
Válasz #775. hozzászólásra
290 hp?
Válasz #776. hozzászólásra
Na ja !
Meg jobban dobban a szívem ha látom a határban......
Válasz #775. hozzászólásra
a 8-as nagyabb mint a 6 os , ráadásul 4 számjegyű is
Válasz #774. hozzászólásra
Azt mondák nekem régen, hogy minél nagyobb szám legyen az oldalán !
665B
Válasz #773. hozzászólásra
melyik 665?655?
Válasz #772. hozzászólásra
Ezt majd 1 év múlva beszéljük meg !!!!!!!
Válasz #771. hozzászólásra
Gratula
Válasz #770. hozzászólásra
Mindenki ki lesz értesítve !!!!!!!!!
Válasz #769. hozzászólásra
Mikor hozod?
Válasz #768. hozzászólásra
Az kicsi lesz 290 le-nak........
Válasz #767. hozzászólásra
1 milláért új 2X6 leveles(125 kg, 75 kg) függesztettet kapsz!
Dehogy nem !!!!
Eddig is egy ismerősét húzgáltam, szerintem a legegyszerűbb, legkarbantartás mentes, legolcsóbb fenntartású eszköz.
Nekünk is jol megy föleg elsö sorol amikor inkább az a cél hogy felnyisuk valahogy..Nincs tul tömöritö és szikasztó hatása és kevésbé érzékeny a nyerseségre mint PL a forgóhenger.. Én szeretem és ajánlom is neked!!
Válasz #764. hozzászólásra
oh, nem is gondoltam volna. De azt se, hogy a Carrier is bedúr.
Na ez egy komoly szerszám!! De szerintem ez csak görcsös és kemény talajkra való!! Én amikor az öszel huztam akor a görcsösben szépen ment iletve nem durt be!!De amikor amojan vegyes hol ijen hol ojan sárga és fekete talaj váltogatta magát aho a sárga az porhanyós volt na ott aztán csunyán bedurt!!Föleg korom sötétbe amikor már alig látam hogy hátul mi is történik..Csak a rába hangján halotam sokszor hogy ismét baj van!!
Válasz #762. hozzászólásra
jólvanna, nem is gondoltam.
Nem gondoltál nagyboronára? K.Pistininél és nálam elég yoool bevált!!!!!
Válasz #761. hozzászólásra
Azért annyira nem vagyok kezdő paraszt......
Válasz #760. hozzászólásra
a tiller nem igazán tavaszra való.
Válasz #758. hozzászólásra
Nyomasd !
Nekem kell egy nagy tavaszi szántás elmunkáló, magágykészítő........
Válasz #757. hozzászólásra
Típusra ugyan az.
Válasz #756. hozzászólásra
én meg találtam a b@szott jó multitillert.
Válasz #756. hozzászólásra
nem tünik szétráncigált gépnek. Nincs is messze tőlünk. SZntem ez is 6 méteres, nem?
Válasz #753. hozzászólásra
Valahol az agrárkeresőn van.
A huntrac-os 3,3.
Válasz #754. hozzászólásra
hádzsimeeeeeeee!
Az a méretes 6-os. Kicsit alkudni kéne még abból.