Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nem csak a lóerő számít , ezt hidd el ..
Mondhatok példákat ...
Nálunk nincs jó tapasztalat egy Renaultal sem ...
és van Renaultól átjött kollégám nem is egy , akik nagyon lenyomták pont a Lagunákat .
Ültél eggyáltalán megánban,főleg az uj 2000-res dizelben probáld ki többet nem kivánkoznál Skodába,nem tagadom a 2.2dci motorok szarok voltak ezért nem vettem, navarrát (inkább l200-at)mert abban is az a rönő motor van felfurva,de ez ami a megánba van nissan motor
nekem csak egy 1.9-es TD ventóm van, de 10000 km is elmegy olajcserétől olajcseréig és nem kell utánatölteni semmit
mindig VW-em volt
a szomszédom renaultját többször láttam, hogy tréler hozta haza
olvastam egy fordos hozzászólást is, azokról az öreg dieselmotorokról annyit, hogy 3 perc alatt gyorsultak fel 100-ra lejtőn lefelé (ez igaz a régi opel dizelmotorokra is
Már probáltuk az M7-en de nem jött össze a passatnak,igaz ez még pdtdi volt de majd kiprobáljuk a cdi-vel is,rájött a wv is hogy rossz uton járt,kiprobáltam nemrég egy 1.4-es tfsi tiguánt az igaz hogy ment elég jól de 14 alatt nem volt a fogy mérő a 30 km alatt
Aha .. és Te mentél már velük !! Nálunk mind a két motorral jönnek az autók PDTDI és CRTDI is van ! A különbséget csak a hangján hallod ....De gyere be és megautóztalak egy ilyennel ! Lefosod a tetőkárpitot !!! : )))))
Válasz #146. hozzászólásra
Na álj mellém ha mersz,!!!! minden passat zabálja az olajat ,sajna vettem 1 t5-öt az embereknek azzal is ilyen problémáim voltak 1 liter a norma 1000km-en most cserélem ki masterra
Az egyik barátomnak csomagkihordó cége van voltak peugeotjai, meg renaultjai, már nincs csak sprinter, meg transporter. Azt mondja minimum 2x annyit megy a német kocsi, mint a francia.
5003 hozzászólás
Válasz #199. hozzászólásra
Én még egy Škoda turbóról sem hallotam, hogy cserélni kellet volna, pedig már jó párat láttam! És olyat is ami évente sokat megy! :)
Válasz #180. hozzászólásra
De nekem nem versenyezni kellett az autó! Hanem hogy megbízhatóan elvigye a seggem ahova kell!
Válasz #198. hozzászólásra
Jó éjszakát! Majd holnap este folytatjuk a Škoda védést! :)
Válasz #191. hozzászólásra
Lagunám nem volt és nem is lesz ,egyébként ez a fő baj a rönóval hogy egy normális limoval vannak csak a piacon
Válasz #198. hozzászólásra
Mi az holnap korán kell turbót cserélni?
jóccakát ...
Válasz #196. hozzászólásra
de az a kék extra szar volt ...
Válasz #194. hozzászólásra
Miért? Csak a kékek szarok? Én ugy halottam, hogy mind az.
Válasz #191. hozzászólásra
Nagyon sok turbó és befecskendezőrendszer gondjuk volt. Na és a török gyártás ugye(clio,megane,thalicska)
Válasz #193. hozzászólásra
akkor jó ... : )
Válasz #192. hozzászólásra
Ez fekete volt!:)
Válasz #190. hozzászólásra
Remélem nem abban a szar kékben ami nálunk állt egy évig ....
Válasz #186. hozzászólásra
Nem csak a lóerő számít , ezt hidd el ..
Mondhatok példákat ...
Nálunk nincs jó tapasztalat egy Renaultal sem ...
és van Renaultól átjött kollégám nem is egy , akik nagyon lenyomták pont a Lagunákat .
Válasz #186. hozzászólásra
Még velsatisban is ültem! :)
Válasz #180. hozzászólásra
De jó nagy lejtő kell
Válasz #183. hozzászólásra
Én is imádtam őket. Most csak szeretem.
Válasz #185. hozzászólásra
na mesélj : )
Válasz #177. hozzászólásra
Ültél eggyáltalán megánban,főleg az uj 2000-res dizelben probáld ki többet nem kivánkoznál Skodába,nem tagadom a 2.2dci motorok szarok voltak ezért nem vettem, navarrát (inkább l200-at)mert abban is az a rönő motor van felfurva,de ez ami a megánba van nissan motor
Válasz #184. hozzászólásra
Hátha tudok valami újjat mondani! :)
Válasz #182. hozzászólásra
: )) Semmire : ))
Válasz #181. hozzászólásra
Škodákban otthon vagyok!!! :)
Válasz #181. hozzászólásra
Mire vagy kiváncsi? :)
Válasz #179. hozzászólásra
Na mesélj !!!! : )
Válasz #157. hozzászólásra
nekem csak egy 1.9-es TD ventóm van, de 10000 km is elmegy olajcserétől olajcseréig és nem kell utánatölteni semmit
mindig VW-em volt
a szomszédom renaultját többször láttam, hogy tréler hozta haza
olvastam egy fordos hozzászólást is, azokról az öreg dieselmotorokról annyit, hogy 3 perc alatt gyorsultak fel 100-ra lejtőn lefelé (ez igaz a régi opel dizelmotorokra is
Válasz #176. hozzászólásra
Még ettől is közelebb áll hozzánk a Škoda! :)
Nyertek a Németek !! : ((( Én most tiltakozó ivászatba kezdek .... : ((((( vagy megyek aludni ... vagy nem tudom ....
Válasz #172. hozzászólásra
Ha én ültem volna a volán mögött a passatban! A megánnak semmi esélye sem lett volna! :))))
Válasz #174. hozzászólásra
Remélem Ügyfelünk vagy : )))
Válasz #172. hozzászólásra
mert egy pöcs volt a sofőr ... : ))
Válasz #171. hozzászólásra
Én elég közel vagyok hozzád!
Válasz #171. hozzászólásra
Honnan ?
Válasz #160. hozzászólásra
Már probáltuk az M7-en de nem jött össze a passatnak,igaz ez még pdtdi volt de majd kiprobáljuk a cdi-vel is,rájött a wv is hogy rossz uton járt,kiprobáltam nemrég egy 1.4-es tfsi tiguánt az igaz hogy ment elég jól de 14 alatt nem volt a fogy mérő a 30 km alatt
Válasz #169. hozzászólásra
Túl messziről ahhoz, hogy odaérjek de azért köszi.
Válasz #168. hozzászólásra
Az biztos !!
Válasz #167. hozzászólásra
Bármikor , csak előtte írd meg hogy érkezel .. Honnan is jössz ?
Válasz #164. hozzászólásra
Majd akkor ha kijön a 3,6-os V6-os benzines Superb! :) De egy Octavia Rs-el megeszem a bömcit! :)
Válasz #165. hozzászólásra
Na végre. Mikor jöhetek? Az audikat szeretem volt egy B4-ünk 94-ből.
Válasz #164. hozzászólásra
Fogadjunk hogy egy 130 as dízel A4el 160 ig megverem !!!
Válasz #161. hozzászólásra
Aha ! Van bent egy RS4esünk ...
Viszlek egy kört ...
Válasz #163. hozzászólásra
Már öreg de még mindig brutális. 2002-es 530 d 194 pacival meg sok sok newtonméterrel.
Válasz #161. hozzászólásra
Mikori a bömci?
Válasz #158. hozzászólásra
És sírni fog mint a kisgyerek, hogy kell neki ilyen autó! :)
Válasz #158. hozzászólásra
Engem akarsz megautóztatni? Egy BMW 530 után nehéz lessz.
Bármikor !! : )
Majd nézd meg jól az első lámpáimat mielőtt elindulunk , mert egész úton a hátsókat fogod nézni ... : ))))
Ja igen azt elfelejtettem, hogy mindig betesznek olajcsere után egy feles aralt a csomitartóba mert az köll.
Válasz #150. hozzászólásra
Aha .. és Te mentél már velük !! Nálunk mind a két motorral jönnek az autók PDTDI és CRTDI is van ! A különbséget csak a hangján hallod ....De gyere be és megautóztalak egy ilyennel ! Lefosod a tetőkárpitot !!! : )))))
Na álj mellém ha mersz,!!!! minden passat zabálja az olajat ,sajna vettem 1 t5-öt az embereknek azzal is ilyen problémáim voltak 1 liter a norma 1000km-en most cserélem ki masterra
Válasz #155. hozzászólásra
A keresztneved elárulod?
Bassza meg a rohadt élet , hogy vezetnek a Németek ... : (((((
Az egyik barátomnak csomagkihordó cége van voltak peugeotjai, meg renaultjai, már nincs csak sprinter, meg transporter. Azt mondja minimum 2x annyit megy a német kocsi, mint a francia.