Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ujabbat ,van 3 trakim 2 elég a jelenlegi munkáimhoz,egy 180-as meg a pici felesleges, lenne helyettük egy 120 ló körüli 4 hengeres,persze a márka marad
persze csak 6soros a vetőgépünk és én nagyon ritkán tudok vetőgép nyomon menni evégett. Pontosan vetünk nincs ezzel baj, de akkoris jobb amikor gépnyomon arat...
akkor becsődöl beledöglik stb......erre gondoltam
a kaszás mindünk udvarán ott feneget és várja a pillanatot mikor vágja le a bizniszünket
valakiknél elég a kis vágás is manapság--------
nem zúzós, Ermikének meg a Ferga kellene. kellene...de nemtudja megfizetni, 4-5M-ért soha oda nem adnám, eddig levett idén 5-600hektárt, akkor meg miről is beszélünk...
Én kizárólagosan csak 2 évet dolgoztam rajta, egyébként 1 kombájnosa van a mai napig újkorától.
Esztétikusan lehetne csicsázni, feldobni, voltak bajai de úgy érzem végigértünk rajta, műszakilag rendben van.
és komolyan beszélek
Eladó mert elegem van a 4sor 6sor párosításból, nemtudunk együtt dolgozni jól, külön meg nem mehetünk mert akkor még eggyel több szállító kellene az meg nincs.
Ami ost kellene rá kényelmi szempontból, az az elektromágnes ami gyújtáson behúz leállításkor pedig elold és mozgatja az adagolón a leállító kart, megvan gyengűlve sokszor felkell mászni kézzel feltolni, de aztán megy egésznap szépen.
Ja vadi új klma kompresszor van hozzá, már csak jövőre szereljük fel(vagy jár hozzá) idén nincs értelme már.
Meg a visszaforgatója nem működik. Amúgy elektromos tükrök meg minden olyan amilyennek lennie kell!
ha 1 évben max. 200ha arat le, akkor is simán megvan 5év alatt ez az ár.
aki tud jobbat, olcsóbbat az vegye meg azt,
mi nem akarjuk mindenáron eladni, ha megveszi valaki akkor megveszi ha meg nem akkor mi még simán eljárkálunk még vele pár évig
Én is eladom a mienket!!!
Első tulaj, 4soros uki adapterrel, kukorica átszerelő készlettel meg borsóhoz egyké faxság is vanhozzá, meg a gyári faládája is gyári tartalék alkatrészekkel benne, asztalkocsija is van, új könyöktengelyek alatta (darabja 300ezer!!!) új bordáshűvelyek a meghajtásnál, felújított hidrosztatika rendszer, új fő nagy szíjjak ésatöbbi...
6miller
559 hozzászólás
Válasz #257. hozzászólásra
ujabbat ,van 3 trakim 2 elég a jelenlegi munkáimhoz,egy 180-as meg a pici felesleges, lenne helyettük egy 120 ló körüli 4 hengeres,persze a márka marad
Válasz #247. hozzászólásra
ez 5milla körüli, szerintem nem rossz
Válasz #253. hozzászólásra
Mit veszel helyette?
Válasz #255. hozzászólásra
áá kösz nem kő
Válasz #254. hozzászólásra
Műtét szike... törlés?
Válasz #249. hozzászólásra
bacsigrun@gmail.com
Válasz #251. hozzászólásra
erre az életben gázolajjal együtt nem kell 2 millát költeni
Válasz #251. hozzászólásra
Kifutja?Talán.
Válasz #250. hozzászólásra
mit tart ennyire rajta-------- mikor most fog kölleni beleölni 2 héten belül vagy 4 millát ha vlk elviszi?????
Válasz #247. hozzászólásra
4,5 ért a claastrát uj gummákkal
Válasz #240. hozzászólásra
igen arra, elég sok macera van vele és lesz is 5évig,
de nélküle nehezen lehetne boldogúlni
(ha van még kérdésed adj valami címet és könnyebben beszélhetünkmsn, yahoo)
Válasz #243. hozzászólásra
hunnét?
5 milláért akkor melyik nyugatit???????
érdekel ám engem is-------
KONKRÉTUMOKAT IDEVETITENI
Válasz #243. hozzászólásra
vettél benzinkutat is?
Válasz #242. hozzászólásra
Csomagolok én is,.. meg a nafta is olcsóbb..
s maradok.
Válasz #238. hozzászólásra
nem épp múlt héten nagyon lement a Ft
100FT = 1.4464 RON
árfolyam vitte itt lefele a kuki árát
Válasz #241. hozzászólásra
430-vagy 520 bőven elég
Válasz #238. hozzászólásra
100hekiért kimegyek 300-é
Válasz #239. hozzászólásra
mit hozul?
Válasz #236. hozzászólásra
pnadr projektre jött a kombájn? sok macera volt vele?
Válasz #233. hozzászólásra
ja-ja lexikon
Válasz #235. hozzászólásra
10e huf 150 ron
Válasz #233. hozzászólásra
tudja mikor kell kiszálni
Válasz #234. hozzászólásra
aha IKR-től, itt van a faluban, kár lett volna messzebb menni.
traki az van 2 JD(90 és 150LE), + 2 U650-es :D
Válasz #234. hozzászólásra
Mennyi a váltás a két mani közt?
Válasz #229. hozzászólásra
az ikr-töl vettétek? NH trakitok nincs?
Válasz #219. hozzászólásra
Miért adod el Fan?
Jön a másik Lexion???
Válasz #228. hozzászólásra
persze csak 6soros a vetőgépünk és én nagyon ritkán tudok vetőgép nyomon menni evégett. Pontosan vetünk nincs ezzel baj, de akkoris jobb amikor gépnyomon arat...
plusz Mézga is sejt valamit...
Válasz #226. hozzászólásra
akkor becsődöl beledöglik stb......erre gondoltam
a kaszás mindünk udvarán ott feneget és várja a pillanatot mikor vágja le a bizniszünket
valakiknél elég a kis vágás is manapság--------
bizony nem épeszü aki nem panaszkodik
Válasz #228. hozzászólásra
szerintem akar venni egy fergát
Válasz #224. hozzászólásra
igen rotadisc-es 6soros geri asztal van,
van nekünk is földünk, meg ha akad egy kis bérmunka nem mondunk nemet sose
Válasz #225. hozzászólásra
A 4 meg a 6 sorost összelehet hozni még az ötöt is. Két kombájn a kombájn.
Válasz #225. hozzászólásra
miért nem forgat vissza?
Válasz #220. hozzászólásra
mindenki ezt mondja, így is kell, mindig panaszkodni kell
(de ha nem érné meg senki se csinálná 1percig sem, ritka az a paraszt aki éhen hal)
Válasz #218. hozzászólásra
nem zúzós, Ermikének meg a Ferga kellene. kellene...de nemtudja megfizetni, 4-5M-ért soha oda nem adnám, eddig levett idén 5-600hektárt, akkor meg miről is beszélünk...
Én kizárólagosan csak 2 évet dolgoztam rajta, egyébként 1 kombájnosa van a mai napig újkorától.
Esztétikusan lehetne csicsázni, feldobni, voltak bajai de úgy érzem végigértünk rajta, műszakilag rendben van.
és komolyan beszélek
Eladó mert elegem van a 4sor 6sor párosításból, nemtudunk együtt dolgozni jól, külön meg nem mehetünk mert akkor még eggyel több szállító kellene az meg nincs.
Ami ost kellene rá kényelmi szempontból, az az elektromágnes ami gyújtáson behúz leállításkor pedig elold és mozgatja az adagolón a leállító kart, megvan gyengűlve sokszor felkell mászni kézzel feltolni, de aztán megy egésznap szépen.
Ja vadi új klma kompresszor van hozzá, már csak jövőre szereljük fel(vagy jár hozzá) idén nincs értelme már.
Meg a visszaforgatója nem működik. Amúgy elektromos tükrök meg minden olyan amilyennek lennie kell!
Válasz #222. hozzászólásra
az új NH-on zúzós geri van? hány soros?
mennyi földön gazdálkodtok vagy csak bérmunkáztok?
Válasz #219. hozzászólásra
még dollárba is sok lenne
ha a 100ha 150helyen van akkor 350-400ron, ha 10-20ha táblákban akkor 300ron
Válasz #216. hozzászólásra
kukoricát mennyiért vágtok? 100ha felett?(ron-ba is jó)
holnapután lehet éhendeglünk mi a parasztság xy%a
nemméghogy évekre meg visszatérülésre gondolva gályázzunk
40é veszek olyan axiálost h. ha beinditom az amerikai motort benne behugyoztok minden............ott helybe
én jövő héten 208-as megát rakok fel 45-ért,ha kész az aratás
Válasz #215. hozzászólásra
te már odaigérted ermikének. zúzós asztal?
amúgy jó az ár, bár te elég gépgyilkos vagy
Válasz #214. hozzászólásra
hát annak nem, mivel az tető alatt áll, és dolgozik
ha 1 évben max. 200ha arat le, akkor is simán megvan 5év alatt ez az ár.
aki tud jobbat, olcsóbbat az vegye meg azt,
mi nem akarjuk mindenáron eladni, ha megveszi valaki akkor megveszi ha meg nem akkor mi még simán eljárkálunk még vele pár évig
Válasz #214. hozzászólásra
Én is eladom a mienket!!!
Első tulaj, 4soros uki adapterrel, kukorica átszerelő készlettel meg borsóhoz egyké faxság is vanhozzá, meg a gyári faládája is gyári tartalék alkatrészekkel benne, asztalkocsija is van, új könyöktengelyek alatta (darabja 300ezer!!!) új bordáshűvelyek a meghajtásnál, felújított hidrosztatika rendszer, új fő nagy szíjjak ésatöbbi...
6miller
Válasz #212. hozzászólásra
már látom mi lesz a sorsa a tc-nek
Válasz #205. hozzászólásra
nincs mire alkudni. 8-9-ből meg kéne álnia jó zúzós asztallal
az még az udvaron áll, várja a temetőt,
Válasz #210. hozzászólásra
Mi lett az 512-esel?
Válasz #204. hozzászólásra
az is bevállt, eddig az első évben