Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ja meg éppen most volt szervizelve, (a motorolaj + benzinben úszik) ez banki visszavett, vagy nem is megvettük kp-ért, vagyis becseréltük. Apám ha van 3 alkalmazott azon a qrva telepen arra képtelenek hogy 1 autóról 1félét mondjanak. Ebbe untam bele és újat vettem
Válasz #187. hozzászólásra
Igen , most ez a "trendi".
Használt autónál mindenki valamilyen trükköt akar bedobni.Ez az orvosnő ez már azért nem olyan új dolog!
Nekünk 2db Tc 56 van. 100%-osan megvagyunk elégedve velük, szíjakon és csapágyakon kívűl 1-2 kopó alkatrész cserével zörögnek 9 éve (3000üó). Igaz 2 dobos a mienk de 6 sor kukoricába 6-7km/h-val lehet száguldozni :) Azonos méretű claas-t alázzuk, bár kezelőtől is függ :)
Válasz #164. hozzászólásra Válasz #164. hozzászólásra
TC56 az tuti választás, nekünk is megvan 3éve, de szinte semmit se kell rajta csinálni,
egyszerű és nagyszerű
kb. 3500ü.óra van benne,
és ráadásúl eladó,
ha érdekel írj vissza
Sziasztok! Márciusba pont ezen agyaltam. A vége az lett hogy vettem egy 892.4-est újonnan 4,7 milláért.
Most 520 üzemóra van benne. vegyszerez, műkakit szór, kultizik, monosemmel vet, és egy bss póttal szállít (40 km/h val megy). Öszintén mondom nem bántam meg. Eddigi meghibásodások pár izzó csere, egy nyomásellenőrző gombát kellett cserélni, eltört egy rögzitő anya a hárompontnál. A generátorszíjjat le kellett cserélni multhéten mert nagyon be volt repedve szar kinai szíj volt. adtak hozzá tartalék szíjat de az is kínai:)
Ami tényleg szar a nyugatihoz képest az ülés az egy okádék meg bejön a por akármit csinálsz neki! De amugy semmi gond vele. Én is nézegettem a nyugatikat de 4 milláért már nagyon lehajtott gépek voltak 5-6-7 milla meg egy 10 éves 6-8 ezer órás trakiért, hát nem tudom!! Lehet abba se csalódtam volna! Az viszont biztos hogy a 6-7 éves turbos 892-s mtz 3000 órával még mindig 3 milla vagy több és 1 hétnél nem kell tovább hirdetni! (viszik mint a cukrot)! Üdv mindenkinek!
Egy hagyományos egydobos TC56-ot válassz ha találsz!
Vagy egy Medion 310-est merci motorral, azzal 6sorossal is eljárkálhatsz lájtosan, tc-re 4-5soros való
559 hozzászólás
Válasz #200. hozzászólásra
Annak az ára 8-9 milla max!!!
Válasz #202. hozzászólásra
bammeg 40-é, még 25-é se
Annyiért koma majdnem WTS-t veszel!
Nemfogod eladni maximum ha 200lesz az ojró
és mind nyugdíjas és mind garázsolt és mind........ bizony kemény tények ezek nó kamu
Válasz #201. hozzászólásra
De legalább van miből alkudni egy 20-ast!!!!! Vagy rosszul mondom?????
a csx 7040 hogy vált be?
ki vesz máma 40é kis nht?????????????
írjátok má ide marhagyorsan melyik paraszti méretkategória lécciiii??????
Fanbácsi vagy Fecó vagy valakiiiiiii
MELYIK????????????????????????????????????????????
te drágább vagy, mint a Balla
szerinted sok
nekünk kevés
40.000ajró
ez alatt semmiképp, inkább hagyjuk tető alatt és megyünk bérmunkába vele ha kell.
(csak azért eladó, mivel van egy új CSX 7040-ünk, azzal a saját aratásunkat elgyőzzük)
Válasz #198. hozzászólásra
mennyi az ára?
Válasz #177. hozzászólásra
2000ben gyártották,
és az előbb tévedtem mivel 3250ü.óra van benne
tc56 4ever
Válasz #189. hozzászólásra
Először én is azt akartam de a Medion az Medion, nem cserélném el a TC-56-ra sosem!!! Én a haver véleményét írtam le, ő esküszik rá!!
ja meg éppen most volt szervizelve, (a motorolaj + benzinben úszik) ez banki visszavett, vagy nem is megvettük kp-ért, vagyis becseréltük. Apám ha van 3 alkalmazott azon a qrva telepen arra képtelenek hogy 1 autóról 1félét mondjanak. Ebbe untam bele és újat vettem
Válasz #192. hozzászólásra
ő már belátta ,hogy áqrták
Válasz #191. hozzászólásra
a matrica
Hát igen munkába, csak előtte egy kör az akadály pályán!!!
Válasz #189. hozzászólásra
mi az most már haverkodsz a narancsossal?
Válasz #175. hozzászólásra
ez a 892.4 lemez motorháztetős?
18/4 es a váltója vagy szinkronos?
mi a külömbség e között és a 892.2 között?
Igen , most ez a "trendi".
Használt autónál mindenki valamilyen trükköt akar bedobni.Ez az orvosnő ez már azért nem olyan új dolog!
Válasz #186. hozzászólásra
te áruló,a kis medionoddal simán lealázod a tc-t,mert ha nem akkor gond van a gépésszel
Ráadásul, nem dohányzott.
Válasz #182. hozzászólásra
autót nézek és minden második doktornő tulajdonos, aki csak munkába járni használta az autót
Válasz #179. hozzászólásra
Hát ez így van, a havernak is volt TC-56 ő azt mondta hogy jobbat nem, csak drágábbat lehet gyártani, az övé is 2 dobos volt!!!
Erre gondoltam.
Válasz #179. hozzászólásra
bocsi de melyik az azonos méretű claas,mert itt mifelénk a tc az játékkombájn
Válasz #178. hozzászólásra
Az újak,mindenütt zöldek a régiek pirosak, meg Kölnben gyártották.
sebaj! lefestjük
ződ ám
Válasz #164. hozzászólásra
Nekünk 2db Tc 56 van. 100%-osan megvagyunk elégedve velük, szíjakon és csapágyakon kívűl 1-2 kopó alkatrész cserével zörögnek 9 éve (3000üó). Igaz 2 dobos a mienk de 6 sor kukoricába 6-7km/h-val lehet száguldozni :) Azonos méretű claas-t alázzuk, bár kezelőtől is függ :)
akombájn zöld szinű,nem sárga
Válasz #176. hozzászólásra
tökéletes, és orvosnő a tulajdonos
mennyi idős a masina?
TC56 az tuti választás, nekünk is megvan 3éve, de szinte semmit se kell rajta csinálni,
egyszerű és nagyszerű
kb. 3500ü.óra van benne,
és ráadásúl eladó,
ha érdekel írj vissza
Sziasztok! Márciusba pont ezen agyaltam. A vége az lett hogy vettem egy 892.4-est újonnan 4,7 milláért.
Most 520 üzemóra van benne. vegyszerez, műkakit szór, kultizik, monosemmel vet, és egy bss póttal szállít (40 km/h val megy). Öszintén mondom nem bántam meg. Eddigi meghibásodások pár izzó csere, egy nyomásellenőrző gombát kellett cserélni, eltört egy rögzitő anya a hárompontnál. A generátorszíjjat le kellett cserélni multhéten mert nagyon be volt repedve szar kinai szíj volt. adtak hozzá tartalék szíjat de az is kínai:)
Ami tényleg szar a nyugatihoz képest az ülés az egy okádék meg bejön a por akármit csinálsz neki! De amugy semmi gond vele. Én is nézegettem a nyugatikat de 4 milláért már nagyon lehajtott gépek voltak 5-6-7 milla meg egy 10 éves 6-8 ezer órás trakiért, hát nem tudom!! Lehet abba se csalódtam volna! Az viszont biztos hogy a 6-7 éves turbos 892-s mtz 3000 órával még mindig 3 milla vagy több és 1 hétnél nem kell tovább hirdetni! (viszik mint a cukrot)! Üdv mindenkinek!
Válasz #173. hozzászólásra
még 3 is,de ha kell szerelek rá egy 200literes hordót,de akkor 3évente kell csak tankolni
Válasz #172. hozzászólásra
de csak azért mert nem bír ki egy kemény napot egy tank g.olajjal
Válasz #171. hozzászólásra
2.6
a Claastra is eladó,ha mondtok jó árat
Válasz #168. hozzászólásra
AKAD
pedig kombájn az kell, a gazdaság méretéhez való, de kell, micsoda kincs az hogy nem kelle senkinek könyörögni, várni, főleg repcében meg búzában!!!!
Válasz #166. hozzászólásra
van tsz-es alkeszod?
Válasz #166. hozzászólásra
óhogy vesszél meg
azért inkább ne
Válasz #165. hozzászólásra
benne van a topik címében
Válasz #151. hozzászólásra
és mi lesz Grűn a befutó?
Válasz #155. hozzászólásra
Egy hagyományos egydobos TC56-ot válassz ha találsz!
Vagy egy Medion 310-est merci motorral, azzal 6sorossal is eljárkálhatsz lájtosan, tc-re 4-5soros való
Válasz #162. hozzászólásra
kedvenc témám
Válasz #161. hozzászólásra
Jó ez a topik nem?
Estére átolvassuk asszem és tolunk bele velőt.....
Válasz #158. hozzászólásra
épp a képen lévőre irtam hjogy nincs az 35,kilátszkik a felni széle,és a gumi meg 13,6-os ha jol gondolom,13,6x0,8 x25,4=27,63cm
Válasz #142. hozzászólásra
Esőt rendelsz telefonon?