Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD397.3 FtCHF442.87 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nem tud valaki segiteni nekem?
70 ha földterületem van,és nem találok egy olyan bankot aki egy kedvező kamatozásu hitelt tud adni hogy elkezdjek termelni.
362 hozzászólás
Válasz #11. hozzászólásra
termelni és fejleszteni!
Válasz #10. hozzászólásra
rohadt integrátorok leverik a termény árát, hogy jövőre is hozzá menj áruhitelért!
itt nálunk mindent potyán vesznek
Válasz #9. hozzászólásra
És mire kell a gruppó konkrétan?
Válasz #8. hozzászólásra
mtz 82 és a növénytermesztéshez kellö munkagépek. tudod szabolcs szatmár le van maradva mint a borravaló
Válasz #7. hozzászólásra
Ez nem igaz!!!! Miért hiszi mindenki, hogy szivatom? Kérdezem, hogy milyen gépeid vannak?
Válasz #6. hozzászólásra
most segiteni akarsz vagy csak sz vatsz?
Válasz #5. hozzászólásra
És mid van ?
Válasz #4. hozzászólásra
de közben gépesitettem is!
Válasz #3. hozzászólásra
Jól csináltad! Most akkor semmid sincs rá????
Válasz #2. hozzászólásra
eddig vásároltam össze,, és támogatást kaptam utána.cseléd voltam egy vállalatnál havi 50000-ért
Válasz #1. hozzászólásra
Idáig mit csináltál vele???
nem tud valaki segiteni nekem?
70 ha földterületem van,és nem találok egy olyan bankot aki egy kedvező kamatozásu hitelt tud adni hogy elkezdjek termelni.