Hirdetés
- Kukorica vetőmagok új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Poénok új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Juhtenyésztés új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Fiatal agrárvállalkozók induló támogatása c. pályázat - Minden Fiatal Gazda ide :) új
- AKG támogatás új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
362 hozzászólás
Válasz #58. hozzászólásra
vannak nagyobb értékű, pályázat-, hitel-, és egyéb tehertől mentes eszközeid?
Akkor lehet visszlízingelni őket...
Bankok csípik mostanában a fődbirtokos parasztot?
Nesze bank ittvan xxxxxx négyzetméter birtok.....
Ad rá sok sok lóvét?
Széchenyi kártya...
Termeltetési szerződésre kihozott inputanyag , veszteséggel eladása...
Földeladás...
Gépeladás...
Biztosítási csalás..
Bérmunka...
Stb.
Pl: mindenét €-á teszi és itt hagyja ezt a szar országot
Hogyan juthat lóvéhoz manapság a lóvéra éhes paraszt?
Pár tipp van?
Válasz #55. hozzászólásra
Merre vagy cobra? Eltűntél!
Kaptál zsetont????????
Mezőgazdasági gépek finanszírozásának lebonyolítása(hitel, lízing). Bármilyen típusú és értékű gépekre teljeskörű ügyintézés. A legjobb ajánlatok elkészítése személyre szabottan.
Keressenek bizalommal:
Somogyi Gábor - pénzügyi tanácsadó
Tel:30/5332941
email:gabor.somogyi.ovb@gmail.com
web:www.ovb.hu
OVB Vermögensberatung Kft.
raifaisentől hivtak
és azt mondta az ürge személyre szabott ajánlat ! hétfőn megyek hozzá nagyon kiváncsivá tett!
Válasz #53. hozzászólásra
nem tudom, hogy mit csinálok, spekizek is rendesen
nem szivesen válnék meg tőle, mert nagyon megszerettem
lehet, hogy elcsúsztatom a vásárlást és megmarad ez is és később ezt, ha megtehetem, akkor lecserélem nagyobbra
Válasz #52. hozzászólásra
Csak azért kérdeztem, mert tavaly visszamenőleg is elfogadták, igaz akkor indult az új ktgvetés az EUban meg a jogcímek. Akkor a meglévőt leadod az újba?
Válasz #51. hozzászólásra
sajnos meglévő beruházásra nem adnak pénzt, meg a meglévő nem hiteles
úgyhogy ezt beszoptam
de ki tudta tavasszal, hogy kizárólag szántóföldi növénytermesztéssel is pályázhatok trakira, sajna ezt csak május közepén tudtam meg, pályáztam is azonnal
Válasz #50. hozzászólásra
veszel mégegyet vagy visszamenőleg elfogadják ezt a vételt?
Válasz #49. hozzászólásra
nem, mert lemaradtam, de most van bent pályázatom egy 100 pacis gépre
Válasz #48. hozzászólásra
Aha, értem, akkor Te nem EMVAztal.
Válasz #47. hozzászólásra
nem kellett, mert zárt végű pénzügyi lizing
Válasz #46. hozzászólásra
és a közjegyző ?
Válasz #42. hozzászólásra
nekem a Cib-el nagyon jó a tapasztalatom
tavasszal vettem a fergit és egy vetőgépet
hétfőn elküldtem nekik a kérelmet elsőbbségivel, kedden megkapták, szerdán délelött hívtak, hogy elfogadták a kérelmet és adják a lóvét. mondtam is nekik, hogy nem kéne annyira kapkodni
ja és postán küldték a szerződést, aláírtam és utalták a kereskedőnek a pénzt
Válasz #44. hozzászólásra
Lakás vásárlási hitel!
forgóeszköz vagy beruházási hitel?
Válasz #42. hozzászólásra
Kamat kedvezményt én sem kaptam csak gördülékeny volt az ügyintézés és nem szőrőztek semmibn. És 3nap alatt el volt intézve 9milla hitel! Ennyi segítségem volt csak!
én is tak.szövös vagyok már legalább5 éve ismerem az igazgatót segitségem is van mégsem tud csinálni semit amit kiadnak pestről aszerint a papirok szerint cselekednek és betüről betüre betartják.
a cib ről meg annyit bementem hozzájuk hogy gépet szeretnék venni nem tudtak segiteni
utánna 1 évig kültek mindenféle ajánlatot hogy adnak 2 M -ót kártyát kültek na mondom mennyetek a k..... anyátokba
Válasz #40. hozzászólásra
Na nálunk ezzel sem volt baj, hogy minnél több kamat mennyen rá!!))))
Válasz #38. hozzászólásra
Ja és 3nap alatt megvolt a hitel! :)
Válasz #36. hozzászólásra
Na látod én ezt nem akarom ki várni, mert ha lehet akkor most a búzából ki akarom fizetni az első törlesztésnél az egésszet!!!!Feltéve ha síkerűl!!!!
Válasz #37. hozzászólásra
Baszki akkor így könnyű még kedvező kamatot is kaptatok mi??)))))
Válasz #35. hozzászólásra
Az egyik takszövnek az igazgatója a sógornőm! :)
Válasz #33. hozzászólásra
Én is így vettem fel ahogy leirtad! Csak a felvételkori árfolyamot és amikor én akarom kifizetni az az napi árfolyamot nézik és aszerint számolnak! Összehasonlítják a kettőt! Mondjuk ha van még 1000eur tartozásod és amikor felvetted a hitel akko 200ft volt az euró ha meg ma akarod kifizetni akkor 250ft és rögtön 50ezerrel többet kell fizetned! csak példaképpen hoztam fel az árfolyam árát! Te bemész a bankba vigyorogva hogy jöttem kifizetni a hitelt amit a papiron a régi árfolyammal van kiszámolva vagyis 200ezer a tőkéd és rögtön lefagy a mosoly az arcodról mikor mondják neked a 250ezret +lezárási díj! Kb így jártam én is!
Válasz #34. hozzászólásra
Igaz van köztük külömbség!!! Hozzá állás kérdésében is!
A miénk sem helyben van pedig itt is van tak szöv!!!!
Válasz #32. hozzászólásra
Én megvagyok!
Válasz #31. hozzászólásra
Amit mi vettünk fel ott nem kel, egyben ki lehet fizetni és nem kell a fenn maradó éves kamatot ki fizetni csak egy hitel modósítási összeget ami nem sok!!!
Ez függ attól is milyen szerődést köttök, hogy lehet velük meg egyezni!!!!
Válasz #30. hozzászólásra
Na én a tak szövvel nem vagyok megelégedve szívatnak ahol tudnak!!
Válasz #29. hozzászólásra
Azért akadna fent mert valószínű, hogy többet kéne most visszafizetned mintha végig törlesztenéd! De nem biztos én csak a saját tapasztalatomat irtam le a ráfázol bankkal kapcsolatban!
Válasz #29. hozzászólásra
A cibet nem ismerem! Nekem a tak szövös hitel van a lakáson is eddig elég rugalmassak ja itt is meg van az ismerős! :)
Válasz #28. hozzászólásra
Miért akadna fenn szerinted??
A miénk a Cib banknál van és elég rugalmassak ők!!!
Válasz #27. hozzászólásra
Én a ráfázol bankról beszéltem!
Mondj egy jó bankot!
Próbáld meg most kifizetni egybe a classt! A szemed fentakad! :)
Válasz #26. hozzászólásra
Nem jó bankot tudtok választani!!!
Válasz #21. hozzászólásra
Benne van a nevében ráfázol bank! :)
Engem is megszívattak hitel hamarabb visszafizetésnél! Többet fizettem vissza mintha végig fizettem volna a futamidőt, de muszály volt mert addig nem kaptam lakáshitelt!
Válasz #20. hozzászólásra
tavaly megfaktoráltattam náluk a támogatást
az uniós pénz megjött decemberben, ez volt a nagyobb rész, a nemzeti kiegészítő meg január végén
az uniós részre is leszedték a kamatot a januári hónapban pedig az már megjött decemberben
amúgy ngyon rugalmasan, mosolygósan ment az ügyintézés csak sunyi módon mindenen leszedték a sápot elég rendesen
ez a faktorálás az otp-nél sokkal kevesebbe lett volna
ez az egy indulót senki sem segit előbb bizonyitani kell.
csak nincs idő rá mert 2009-től már hiába fejlődsz:
Lóvé mindíg oda megy halol nem is lenne rá szükség !! ...akár hitel, akár támogatásról beszélünk !!!!!!!
gazdahitel kilőve!
ősszel kezdtem termelni nincs árbevétel.
arról nem is beszélve,hogy 1/3 át fizeti ki a bevételnek.
Válasz #19. hozzászólásra
Tényleg mi a gond a raiffeisennel?
Szerintem rugalmasak, lehet velük egyezkedni.
Persze mindennek ára van.
El kell olvasni a szerződés minden betűjét.
Egy óra alatt nem lehet dönteni át kell rágni.
Válasz #19. hozzászólásra
Mi a baj a raiffeisennel?
Válasz #12. hozzászólásra
próbáld meg a gazdahitelt a tak.szövnél
a raiffeisen bankot kerüld el nagyon
Válasz #17. hozzászólásra
igy van!
vissza a témához, új magyarország mikrohitel?
Válasz #16. hozzászólásra
Hát nem v.ok se "nagy" se "nagymenő" de ami késik nem múlik esetleg csak NYÚLIK !!! :-DDDD A vonatról meg annyit, hogy tényleg nem mindegy ki mikor szállt fel rá! Mi sem az 1. között voltunk, de itt a második számú mondás: jobb későn, mint soha!!! Az a lényeg , hogy rajta vagyunk- legyünk és haladjunk! De csakis előre!!!
Válasz #15. hozzászólásra
nagyszerű a megfogalmazásod paldoo valóban minden gondolatod igaz,csak próbáltam hátha valami nagymenő tud okosat mondani!sajna későn száltam fel a vonatra!
Válasz #12. hozzászólásra
Saját tapasztalat: Amíg kint a valaga az embernek le se szarnak, ne várj nagy segítséget sehonnét, nem kapsz ló....t se, rokonoktól se nem még a bankoktól!!! Ha már vitted vlm.-re és ez látszik is rajtad, meg bizonyítani is tudod akkor egyből mosolygósabban fogadnak, már mindenki hátulról közelít, hogy kiny..hassa!!! A "kolduson" nem akar és nem is fog segíteni senki!!!! Csak 1 példa: valamikor 1x megjelent a számlánkon 1 formásabb összeg ,már MÁSNAP befektetési tanácsadó telefonálgatott, hogy milyen jól betudná fektetni a pénzemet!!!! Idáig miért nem akart segíteni?????? És most meg honnét a k. anyjából tudta meg, hogy volna miből befektetni???????
Nem igazán tudok segíteni, de ha egy mód van rá, szerintem is próbáld a bankot kerülni.
Nem akarlak elkeseríteni, de ekkora nagyságrendben forgóeszköz hitelt vagy nem kapsz,vagy nem kapsz jobbat mint az integrátortól ( áruhitel).
A növvédőszert én pl. havi 0,8-1 % kamatra kapom nincs más költség rajta( kezelési stb).
A nagy integrátoroknál KITE, IKR szinte autómatikus míg egy banknál..........
A beruházási hitelnek viszont érdemes utánajárni!