Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Boldizsar90 #27623. hozzászólásáraSzia!
Akkor ha jól értem 2017,2018,2019,2020,2021-ben igényelte, akkor sajnos lement az 5 éve az illetőnek, már nem jár neki.
Válasz nils holgerson #27597. hozzászólásáraSaps Zöldítéssel kaptam nov 2-án határozatot, hogy a szomszéd rámszántott, túligénylése területre senkinek nem volt, viszont nekem lejebb kellett venni pár 100m2 őt és újra beküldeni..!
Nov 9 én jött ujra a határozat, előleg kifizetésről Nov 11 én már pénz is megjött..
Viszont nem tudom ilyenkor végleg megrövídítettem magam, területileg és ahhoz mérten igényelhető összeggel?
Ha jól emléxem 300m2 vel tudtunk kevesebbet rajzolni, mint ami a tényleges terület nagysága!
Válasz k-roy90 #27614. hozzászólásáraMeg kaptuk . De ha van ügyfél kapud €értesítenek ha nem jó valami . De olyan is előfórdúlt már hogy a könyvellőt keresték telefonon , hogy mit javítson . Esetleg ha van hátralékod ( tartozásod a NAV fele akkor le csókólják ) de akkor is kapsz értesítést .
Válasz :X) #27610. hozzászólásáraNeked ebben az evben megjott?
(Konyvelo szerint “elkuldte”)
Ezert is kerdezem, hogy aki elkuldte ebben az evben az megkapta?
Válasz hegesztocsabi #27608. hozzászólásáraHa a könyvelőd vagy te elkészítetted a BEVJ04 bevallást és hibátlannak minősítette a NAV akkor a beküldéstől számított kb. 30 nap múlva utalnak.....
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy az idei évben mindenki (őstermelő) megkapta a gázolaj támogatást?
Általában márciusban szokták elküldeni, de még nem történt meg.
Válasz Gofri #27595. hozzászólásáraSzerintem mindenki számol vele, aki azt mondja hogy nem az hazudik....Legalább annyi lehetne az MVH-ban hogy vmi információt azért meglebegtet, de hogy a saps bejelentése óta ami kb egy hónapja volt semmit infót nem közölnek az elég nagy gyökérség..... se AKG, se zöldítés, saps is hébe hóba.... Ha meg netán telefonálsz érdeklődi, egy fellengzős ügyintéző aki kb sz.rik az egészre leráz vmi általános dumával.....
Válasz s.adamkam #27592. hozzászólásáraÉn is várom. Anyjuht is akgt is. Akgrol kiderült hogy majd februárban fizetik leghamadabb. Anyajuhrol azt mondták november közepén fizetik, de még semmi. Üres a kincstár biztos
Most hivtam a megyei mvht. Azt mondták a gazd napló beküldési nap utolsó napjáig nem küldenek akg-t, ami azt mondja január 31. Tehát leghamarabb februárban utalják
Válasz Gofri #27583. hozzászólásáraÁllítólag áprilisig ne reménykedjünk AKG, Öko támogatásban… Ha ez igaz lesz, akkor fasza lesz üres zsebbel elindulni termelni.
Szerintem azért fizetnek most jóval kevesebb jogcímen előleget mint 2022ben, mert most szar év volt, aszáj, háború, stb, és sapsot fizetnek most ki jóval több gazdának mint 2022ben, hogy több gazda kaphasson előleget. De így akg meg a termeléshez kötött támogatásokból szerintem nem fognak fizetni. Az elmult 6 évben minden évben megkaptam az akg előleget november első hetében, most szerintem még idén sem fogják küldeni
Válasz vizilola #27569. hozzászólásáraAz előző 5 éves ciklust kifizették tavaly végíg. Az idei átmeneti évre is beadtuk, arról semmit nem tudni....
A 2023-tól kezdődő 3 éves ciklust jóváhagyták, tavasszal beadható a kifiz. kérelem.
33530 hozzászólás
Sziasztok!
Területalapú előleget kapott vki? Nógrádban, Hevesben ismerősök közül még senki. Nálam szept 22 óta nincs státuszváltás.
Válasz jegeskinga12 #27625. hozzászólásáraÉn is várom! Még semmi!
16. Este zöldítés határozat, ma a pénz is megjött
Válasz Gofri #27626. hozzászólásáraKöszönöm.
Most nagyon ülnek rajta.
????
Válasz jegeskinga12 #27625. hozzászólásáraÁllítólag egyikőnk kapott ha visszaolvasol. De békés és hájdú b megyei juhtartóktól kérdeztem kb 15 től, senki semmit. Én sem
Jó napok!
Kapot már valaki anyajuh támogatást?
Köszönöm.
Válasz Boldizsar90 #27623. hozzászólásáraSzia!
Akkor ha jól értem 2017,2018,2019,2020,2021-ben igényelte, akkor sajnos lement az 5 éve az illetőnek, már nem jár neki.
Üdv. Fiatal mezőgazdasági támogatást 5 évig lehet igényelni? Ha az első igénylés 2017 akkor jár még?
Zöldítés határozat ma este fél 9-kor megjött
Válasz nils holgerson #27597. hozzászólásáraSaps Zöldítéssel kaptam nov 2-án határozatot, hogy a szomszéd rámszántott, túligénylése területre senkinek nem volt, viszont nekem lejebb kellett venni pár 100m2 őt és újra beküldeni..!
Nov 9 én jött ujra a határozat, előleg kifizetésről Nov 11 én már pénz is megjött..
Viszont nem tudom ilyenkor végleg megrövídítettem magam, területileg és ahhoz mérten igényelhető összeggel?
Ha jól emléxem 300m2 vel tudtunk kevesebbet rajzolni, mint ami a tényleges terület nagysága!
Válasz Vietnámi #27617. hozzászólásáraA problema az szerintem, hogy el sem lett kuldve.
Válasz Anyú 1130 #27618. hozzászólásáraAkkor hol van a 8400 ft amit irtak??
Válasz mandokiandrea70 #27611. hozzászólásáraHa jól számolom közel 6000ft
Válasz k-roy90 #27614. hozzászólásáraMeg kaptuk . De ha van ügyfél kapud €értesítenek ha nem jó valami . De olyan is előfórdúlt már hogy a könyvellőt keresték telefonon , hogy mit javítson . Esetleg ha van hátralékod ( tartozásod a NAV fele akkor le csókólják ) de akkor is kapsz értesítést .
Válasz :X) #27610. hozzászólásáraAz nem támogatás.
Az vissza térités.
Azért kérdezetem,hogy milyen támogatás.
Válasz k-roy90 #27614. hozzászólásáraOtt a könyvelőd valamit elszúrt.
Válasz :X) #27610. hozzászólásáraNeked ebben az evben megjott?
(Konyvelo szerint “elkuldte”)
Ezert is kerdezem, hogy aki elkuldte ebben az evben az megkapta?
Válasz Anyú 1130 #27603. hozzászólásáraSzuper! Gratulálok!
Van még köztetek olyan-mint én- aki nem kapott tejhasznú tehén támogatást?
Válasz Anyú 1130 #27609. hozzászólásáraMennyi anya juhonként??
Válasz hegesztocsabi #27608. hozzászólásáraHa a könyvelőd vagy te elkészítetted a BEVJ04 bevallást és hibátlannak minősítette a NAV akkor a beküldéstől számított kb. 30 nap múlva utalnak.....
Válasz mandokiandrea70 #27605. hozzászólásáraSzabolcs Szatmár
Válasz k-roy90 #27607. hozzászólásáraMilyen gázolaj támogatás?
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy az idei évben mindenki (őstermelő) megkapta a gázolaj támogatást?
Általában márciusban szokták elküldeni, de még nem történt meg.
Válasz futakiedit79 #27604. hozzászólásáraÁllítólag 8025 ftot kellene
Válasz Anyú 1130 #27603. hozzászólásáraMelyik megye??
Válasz Anyú 1130 #27603. hozzászólásáraDe jó. Melyik megye? Mennyit fizettek most darabonként előlegbe?
Termelèshez kötött Anyajuh támogatás ma megjött de az ügyfèlkapun mèg semmi nem látszik
Válasz Sz Zs #27572. hozzászólásáraMa délben megjött a tenyészbika támogatás!
Válasz Gofri #27600. hozzászólásáraMert a NAK meg a kamara olyan mint a kurva csak a pozíció és a lóvé fontos. Ezért hívják a politika kurváinak.
Válasz Koczka József #27599. hozzászólásáraA Győrffi Balázs csak azt fújja amit a Nagy István. Ez a NAK egy vicc
Válasz Gofri #27598. hozzászólásáraVan nekünk egy jól megfizetett érdek képviseletünk vagy nincs? De fizetni kell!
Válasz nils holgerson #27597. hozzászólásáraEz így van. Nincs velünk foglalkozva, egy ilyen év után.
Válasz Gofri #27595. hozzászólásáraSzerintem mindenki számol vele, aki azt mondja hogy nem az hazudik....Legalább annyi lehetne az MVH-ban hogy vmi információt azért meglebegtet, de hogy a saps bejelentése óta ami kb egy hónapja volt semmit infót nem közölnek az elég nagy gyökérség..... se AKG, se zöldítés, saps is hébe hóba.... Ha meg netán telefonálsz érdeklődi, egy fellengzős ügyintéző aki kb sz.rik az egészre leráz vmi általános dumával.....
Válasz Gofri #27590. hozzászólásáraHurrá éljen a Fidesz, meg a sok birka aki rá szavazott.
Válasz s.adamkam #27592. hozzászólásáraÉn is számolnék vele...
Válasz Gofri #27593. hozzászólásáraRemélem hogy jönni fog mert az őszi munkák befejezéséhez számoltam az összeggel!
Válasz s.adamkam #27592. hozzászólásáraÉn is várom. Anyjuht is akgt is. Akgrol kiderült hogy majd februárban fizetik leghamadabb. Anyajuhrol azt mondták november közepén fizetik, de még semmi. Üres a kincstár biztos
Sziasztok! Az anyajuh támogatásról van valakinek infója?
Válasz sonkabence #27588. hozzászólásáraén annak is örülnék, ha lassan a SAPS+zöldítés beérkezne... :)
Most hivtam a megyei mvht. Azt mondták a gazd napló beküldési nap utolsó napjáig nem küldenek akg-t, ami azt mondja január 31. Tehát leghamarabb februárban utalják
Válasz sonkabence #27588. hozzászólásáraPont egy ilyen év után. Választások előtt olyan szépen megkaptam mindent. Deérdekes ....
Válasz Gofri #27583. hozzászólásáraÁllítólag áprilisig ne reménykedjünk AKG, Öko támogatásban… Ha ez igaz lesz, akkor fasza lesz üres zsebbel elindulni termelni.
Válasz nils holgerson #27586. hozzászólásáraTermeléshez kötött!
Válasz Komarmisi76 #27584. hozzászólásáragyümölcs, mint AKG?
Válasz Komarmisi76 #27584. hozzászólásáraÖrülök neki. Akkor csak csinálnak valamit
Válasz Gofri #27583. hozzászólásáraÉn már megkaptam a múlt héten! Gyümölcs!
Szerintem azért fizetnek most jóval kevesebb jogcímen előleget mint 2022ben, mert most szar év volt, aszáj, háború, stb, és sapsot fizetnek most ki jóval több gazdának mint 2022ben, hogy több gazda kaphasson előleget. De így akg meg a termeléshez kötött támogatásokból szerintem nem fognak fizetni. Az elmult 6 évben minden évben megkaptam az akg előleget november első hetében, most szerintem még idén sem fogják küldeni
Takarmány szállítási támogatásról tud valaki valamit?
Válasz vizilola #27569. hozzászólásáraAz előző 5 éves ciklust kifizették tavaly végíg. Az idei átmeneti évre is beadtuk, arról semmit nem tudni....
A 2023-tól kezdődő 3 éves ciklust jóváhagyták, tavasszal beadható a kifiz. kérelem.