Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz nemerdőmérnök #25530. hozzászólásáraEz politikai tartalmú komment, és a dühöngőbe való, ott mehet az őrjöngés, pánikkeltés. Egyébként az új költségvetés valószínűleg kisebb támogatási összeget jelent majd a gazdálkodóknak.
Válasz nemerdőmérnök #25528. hozzászólásáraSzemély szerint úgy tudom, hogy ameddig nincs új elfogadott költségvetés, addig a korábbi alapján történnek a kifizetések az új terhére. A vétó a 750mrd €-ós gazdasági mentőcsomagot érinti, nem a "reguláris" kifizetéseket.
Én csak azt nem értem, hogy a 6 jogcímből eddig kettőre kaptunk előleget. Az egyik ebből a zöldítés volt, ha azt ki bírták számolni, akkor a területalapúra miért nem kaptunk még semmit sem? De a megkapott két kifizetésről sincs semmilyen info a tájékoztatási felületen, egyszer csak jött a pénz, rá egy hétre ügyfélkapura a határozat. Esküszöm minden évben másképpen csinálják, nulla rendszer van benne és idén is megfogadtam, hogy nem teszem idegbe emiatt magam, de érzem, hogy megint kezdek feszült lenni.....leginkább amiatt, hogy a világnak a média által harsogott információ szöges ellentétben áll a valósággal. Ha EGYSÉGES támogatási igény, akkor miért nem EGYSÉGESEN, mindenki úgyanúgy kapja meg az előleget, aztán utána ellenőrizgethetnék, akit akarnak, csak így nulla rendszer van az egészben, és kvázi helyzeti előnybe kerül az, akinek a szerencsekerék kiforgatja a nevét és például megkap mindent, míg más semmit.
Válasz Julius #25509. hozzászólásáraNekem is jött Saps határozat, de hektáranként csak 22 500 van benne. Semmi előzmény elvileg minden rendben, az összeg jelezhet problémát?
Válasz rilex #25496. hozzászólásáraSzoktam csesztetni fejtágítón ism gazdákat, csak azért nősültél, h legyen írástudó a háznál, aki ért a papírmunkákhoz .
Válasz Földönfuto #25489. hozzászólásáraDe van, persze. Csak ezek a küldemények a férjem ügyfélkapujára érkeznek, s ott nem az én mélcímem van megadva. Ő meg ilyen földi hívságokkal nem foglalkozik.
Válasz kulakman #25483. hozzászólásáraÉn még nem találkoztam ilyennel. Pontosan azért kaptam meg postán a határozatot, mert az ügyfélkapun nem nyitottam meg = nem vettem át. Amikor postán megküldték, egy sablonszöveg volt a levél alján, hogy amiért nem vettem át az értesítési tárhelyen, azért küldték meg papíralapú levélként. Igaz, ez még a tavalyi évben történt, az idén többször nézegetem az ügyfélkaput, más okokból kifolyólag.
Nem kötözködni akartam senkivel , csak a minap úgy jártam ,hogy a hivatal kiküldött 2 db levelet , de megnyitni sem tudtam és 30 nap után odalett és csak sejtem mi volt , benne , mert elég régóta fasírtban vagyunk, öko gyep igénylésből kifolyólag , de hál istennek most megoldódni látszik a gondom , de közben visszafizettem egy fél millát , meg most lenyomtak tőlem 1,2 millát , , de optimista vagyok .
Válasz kulakman #25483. hozzászólásáraPapír alapon mindenképpen megkapod,az ügyfélkapun megnyitod és tartós tárba teszed utána bármikor megnézheted.Ha ezt 30napon belül nem csinálod meg akkor a levél törlődik de csak innen.
33530 hozzászólás
Válasz nemerdőmérnök #25530. hozzászólásáraEz politikai tartalmú komment, és a dühöngőbe való, ott mehet az őrjöngés, pánikkeltés. Egyébként az új költségvetés valószínűleg kisebb támogatási összeget jelent majd a gazdálkodóknak.
Válasz Praetor #25529. hozzászólásáraOK. Miért jó nekem, hogy minél tovább ne legyen uniós költségvetés?
Válasz nemerdőmérnök #25528. hozzászólásáraSzemély szerint úgy tudom, hogy ameddig nincs új elfogadott költségvetés, addig a korábbi alapján történnek a kifizetések az új terhére. A vétó a 750mrd €-ós gazdasági mentőcsomagot érinti, nem a "reguláris" kifizetéseket.
Válasz kisfelho001 #25527. hozzászólásáraJa, jóvan, megnyugodtam. Te jövőre befejezed?
Válasz nemerdőmérnök #25526. hozzászólásáraAz a jövő évi, ideinek nincs köze hozzá.
Kormányunk vétózik az EU-s költségvetési tárgyalásokon. Az összes vidékfejlesztési és agrár pénz abból van...
Nekem határozat jött, holnap lesz egy hete, pénz sehol. Ilyen sem volt még, először mindig a pénz jött.
Válasz balazs1155 #25523. hozzászólásáraNálunk is ugyanez a helyzet: se területalaú, se anyatehén, se juh, se öko stb
Sziasztok!!
Terület alapú vagy szarvasmarha vagy Tehén támogatást kapott már valaki??
Nekem október 5 óta semmi változás az ügyfélkapun...
Válasz toth69laszlo #25519. hozzászólásáraA tejtámogatást, a történelmi bázis alapján
Válasz toth69laszlo #25519. hozzászólásáraKöszi szépen.
Válasz toth69laszlo #25519. hozzászólásáraA tejtámogatást, a történelmi bázis alapján
Válasz Julius #25509. hozzászólásáraSzia mit fizetnek hétfőn kedden? Üdv lala
Válasz Laliahegyről #25515. hozzászólásáranálunk pont fordítva van, SAPS kaptunkm zöldítést és más egyebet sem. Lehet elfogyott a zseton egyelőre.
Válasz cfan01 #25512. hozzászólásáraEllenőrzésed volt.
Válasz cfan01 #25512. hozzászólásáraKöszi, reménykedem!
Én csak azt nem értem, hogy a 6 jogcímből eddig kettőre kaptunk előleget. Az egyik ebből a zöldítés volt, ha azt ki bírták számolni, akkor a területalapúra miért nem kaptunk még semmit sem? De a megkapott két kifizetésről sincs semmilyen info a tájékoztatási felületen, egyszer csak jött a pénz, rá egy hétre ügyfélkapura a határozat. Esküszöm minden évben másképpen csinálják, nulla rendszer van benne és idén is megfogadtam, hogy nem teszem idegbe emiatt magam, de érzem, hogy megint kezdek feszült lenni.....leginkább amiatt, hogy a világnak a média által harsogott információ szöges ellentétben áll a valósággal. Ha EGYSÉGES támogatási igény, akkor miért nem EGYSÉGESEN, mindenki úgyanúgy kapja meg az előleget, aztán utána ellenőrizgethetnék, akit akarnak, csak így nulla rendszer van az egészben, és kvázi helyzeti előnybe kerül az, akinek a szerencsekerék kiforgatja a nevét és például megkap mindent, míg más semmit.
Válasz oprita #25506. hozzászólásáraÉn sem kaptam egy fillért sem.
Válasz cfan01 #25512. hozzászólásáraNem hiszem. Nekem rendszeresen 2 részletben jön már évek óta. A röhej, hogy egy napon.
Válasz Julius #25509. hozzászólásáraNekem is jött Saps határozat, de hektáranként csak 22 500 van benne. Semmi előzmény elvileg minden rendben, az összeg jelezhet problémát?
Akinek volt változás vezetési kérelme kb.mikor kaptak pénzt?
Tudom elhúzhatják a végtelenségig.
Válasz hangrad.istvan.m #25507. hozzászólásáraHétfőn, kedden fizetik már, ez biztos. Üdv!
Válasz skerlanitz #25508. hozzászólásáraÜdv. Saps 35106ft/ha, Zöldítés 18523ft/ha ez az előleg.
Üdv!
Idén mennyi a területalapú támogatás Ft/ha
Előre is Köszönöm!
Tud valaki valamit a tej történelmi bázisról ? Eddig. minden évben októberben kaptuk Most csak sunnyognak ! /A rendeletet ismerem /
Válasz kompérka #25505. hozzászólásáraJó neked.Én még semmit nem kaptam,5 jogcím.
Válasz Dávid #25504. hozzászólásáraSzinte mindet megkaptam én is.
Válasz mogyorosfony #25475. hozzászólásáraÈn se, father meg már kb mindet
Válasz dr.Zoo #25501. hozzászólásáraSemmi biztosat.Ha nem volt semmi probléma,akár azt is jelentheti,hogy pár napon belül jön a pénz.
Válasz dr.Zoo #25501. hozzászólásáraAzt, hogy dolgoznak az ügyön.
Válasz oprita #25500. hozzászólásáraÜdv! Egy kis segítséget kérnék, ez a státusz változás mit jelent a kifizetés tekintetében?
Anyajuh státusz változás ma.
Válasz Zoli 63 #25498. hozzászólásáraÉs ebben van is némi igazság.
Válasz rilex #25496. hozzászólásáraSzoktam csesztetni fejtágítón ism gazdákat, csak azért nősültél, h legyen írástudó a háznál, aki ért a papírmunkákhoz .
itt sincs semmi csak nem ertem semmi gond nem volt és semmit nem kaptunk
Válasz Zoli 63 #25494. hozzászólásáraTermészetesen van hozzáférésem, hiszen a papírokkal én bánok. (Meg a klaviatúrával is...) Meg a pénzzel is....
Válasz vizilola #25485. hozzászólásáraMég semmi se pénz se papír a státusz is már egy hónapja változott utojára????
Válasz rilex #25493. hozzászólásáraLe kell cserélni a kapcsolattartó címet, aki könyvel, és írni-olvasni tud, annak legyen hozzáférése .
Válasz Földönfuto #25489. hozzászólásáraDe van, persze. Csak ezek a küldemények a férjem ügyfélkapujára érkeznek, s ott nem az én mélcímem van megadva. Ő meg ilyen földi hívságokkal nem foglalkozik.
Válasz Szabi. #25490. hozzászólásáraValószínű.... az előzményeket olvasva.
Reggel csipp-csipp
Válasz rilex #25488. hozzászólásáraValami változtatás volt ezekkel az elektronikus vackokkal. Úgy emlékszem.
Válasz rilex #25488. hozzászólásáraE-maiban küldenek értesítést,hogy küldemény érkezett a tárhelyedre.Nincs okos telód?
Válasz kulakman #25483. hozzászólásáraÉn még nem találkoztam ilyennel. Pontosan azért kaptam meg postán a határozatot, mert az ügyfélkapun nem nyitottam meg = nem vettem át. Amikor postán megküldték, egy sablonszöveg volt a levél alján, hogy amiért nem vettem át az értesítési tárhelyen, azért küldték meg papíralapú levélként. Igaz, ez még a tavalyi évben történt, az idén többször nézegetem az ügyfélkaput, más okokból kifolyólag.
Válasz Nyomasek Bobo #25486. hozzászólásáraMegnyitás nélkül nem is tudod odatenni!
Nem kötözködni akartam senkivel , csak a minap úgy jártam ,hogy a hivatal kiküldött 2 db levelet , de megnyitni sem tudtam és 30 nap után odalett és csak sejtem mi volt , benne , mert elég régóta fasírtban vagyunk, öko gyep igénylésből kifolyólag , de hál istennek most megoldódni látszik a gondom , de közben visszafizettem egy fél millát , meg most lenyomtak tőlem 1,2 millát , , de optimista vagyok .
Válasz kulakman #25483. hozzászólásáraHa megnyitás nélkül teszed tartós tárba, úgyis jó, nem?
Anyajuhot kapott már esetleg valaki? Vagy arról határozatot?
Köszönöm a választ!
Válasz kulakman #25483. hozzászólásáraPapír alapon mindenképpen megkapod,az ügyfélkapun megnyitod és tartós tárba teszed utána bármikor megnézheted.Ha ezt 30napon belül nem csinálod meg akkor a levél törlődik de csak innen.
Válasz rilex #25478. hozzászólásáraEz ebben a formában nem igaz , ha az ügyfélkapun nem nyitod meg akkor az a levél elveszett!
Válasz Nyomasek Bobo #25476. hozzászólására2.18kor megjött...