Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD397.3 FtCHF442.87 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Laliahegyről #25380. hozzászólásáraAz ügyféltájékoztatásiban nekem mindig később jelenik meg jóval, mint a pénz a folyószámlán. Levél meg a pénz után egy héttel jön általában.
Ne keressétek a rendszert, mert nincs benne. Mi is kicsik vagyunk,mégis kaptunk már zöldítést és tejhasznút is. Viszont nyoma sincs semminek az ügyféltájékoztatási rendszerben, de még egy dátumváltással sem tudsz következtetni semmire sem. A tejhasznúnál például ugyanúgy májusi a dátum, feldolgozás alatt van és az összeg sem jelent meg, csak a folyószámla részen és a számlánkon. A határozatok mindkét esetben a pénz érkezése után egy héttel jöttek, ügyfélkapun keresztül.Úgyhogy a biztos az, ha várod a telefonodon a csip hangod, vagy minden reggel megnézed a számládat. De én már ezt is elengedtem :)....jön, majd ha jön. A tavalyi év után úgy vagyunk ezzel a támogatási pénzzel, hogy köszönjük szépen van helye, de alapvetően nem erre tervezünk.
Sziasztok! Sehol semmi? Mivel a rendszer 7:30-kor nyit a hétvége miatt, 7:45 körül csippanhat, akinek csippan.
Vicces ez a “kicsikkel kezdik” szöveg. Nem a kicsikkel kezdték.
Válasz breki0606 #25369. hozzászólásáraVicces vagy sem, tényleg össze-vissza jönnek most a levelek. Jöhet az ügyfélkapudra, de jöhet postai úton is.Ha első támogatásod, akkor tuti volt/lesz jogszerű földhasználat ellenőrzésed, esetleg körbe is mértek. Akkor kapsz zsetont hamar, ha minden rendben Veled. De ezt ne vedd készpénznek, mert ha problémás a blokk, amiben vagy, esetleg bajos a szomszédod, akkor miatta/miattuk állhat a te kifizetésed is.
Úgyhogy majd lesz pénzed, ha eljön az ideje. Felhívhatod őket, de nem sok mit tudnak mondani.
Válasz Barbi1991 #25363. hozzászólásáraJót bizony. Amúgy az ügyféltájékoztatási nem mindig jó...tavaly már régen kifizették, amikor ott nem volt még semmi. Tavaly előtt is. Tavasszal is előbb megjött a pénz, mint a határozat.
Válasz breki0606 #25355. hozzászólásáraNa elértem az elérhetetlen gazdászt. Tavaly már régen a számlán volt a pénz, az ügyféltájékoztatásiban meg még semmi nem volt, úgyhogy nem jutottam közelebb semmivel, mert most sincs semmi. Nem volt adategyeztetés, semmi. De azt mondta az új gazdász, hogy akiket ő kezel és kicsik, azok nem kaptak, a “legkisebb”, aki kapott már azok közül, akiket kezel, az 27 ha. Most lehet, hogy a 27 is kicsinek számít, hozzám képest nagy mondjuk.
Válasz ryan #25354. hozzászólásáraIgen ilyenkor már meg szokott lenni én is csak közel 5Ha-ra várom úgyhogy itt nem kezdtek semmit a kicsikkel,máshogy megy de valamikor csak megérkezik!
Válasz breki0606 #25353. hozzászólásáraItt sincs. Pedig ilyenkor már minden évben itt szokott lenni. Ugye a hírekben az volt, hogy a kicsikkel kezdik. Hát nálam kisebb maximum az lehet, akinek 1.00 hektár földje van ???? Ja és az új gazdász elérhetetlen. A régi legalább tájékoztatott mindenről, de ez az új ez szarik az emberre...
Válasz betty199303 #25325. hozzászólásáraItt meg tudod nézni hogy mire kaptad.
Az első három szám a lényeg pl:370 zoldítés
https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/documents/20182/8320132/MV+GIRO+kódok+%28friss%C3%ADtve+2020.04.22.%29/db19967f-612b-42b3-88f3-97edf57479fe?version=2.0&download=true
Válasz kurovicsrobertpszich #25343. hozzászólásáraTeljesen normális.
Egyébként sincs túl nagy jelentősége az egész tájékoztatási rendszernek, messzemenő következtetéseket ne vonj majd le ezután sem belőle.
Sziasztok. Most regisztráltam az oldalra és infót szeretnék kérni!
Az mennyire számít normálisnak hogy az ügyféltájékoztatasi rendszerben 2017től az egységes kérelmek státusza feldolgozás alatt van...
Eddig nem én foglalkoztam ezekkel az ügyekkel azért kérdem.
Köszönöm a segítséget előre is.
Baggio
Válasz breki0606 #25334. hozzászólásáraPersze, hogy nem biztos.
Szerintem megyei lebontásban dolgoznak. Befolyásolhatja az ügyfelek száma, milyen támogatásokat igényeltek, mennyire macerás ellenőrizni, volt-e hiba a kérelemben...
Sokan azt gondolják, hogy az első fizetési napon nekik kötelező megkapni a pénzt, pedig csak onnantól utalHAT a hivatal.
Nekünk ma jött zöldítés. A tejhasznúnál határozat már van. És az ügyféltájékoztatási rendszerben egyiknek sincs még a nyoma sem, csak a folyószámla résznél :)
Válasz agrogal #25332. hozzászólásáraNem ABC sorrend szerint megy, elvileg terület méret alapján indítottak, a kisebb területtel rendelkezőek kapnak először támogatást.
33530 hozzászólás
Válasz Laliahegyről #25380. hozzászólásáraAz ügyféltájékoztatásiban nekem mindig később jelenik meg jóval, mint a pénz a folyószámlán. Levél meg a pénz után egy héttel jön általában.
Ne keressétek a rendszert, mert nincs benne. Mi is kicsik vagyunk,mégis kaptunk már zöldítést és tejhasznút is. Viszont nyoma sincs semminek az ügyféltájékoztatási rendszerben, de még egy dátumváltással sem tudsz következtetni semmire sem. A tejhasznúnál például ugyanúgy májusi a dátum, feldolgozás alatt van és az összeg sem jelent meg, csak a folyószámla részen és a számlánkon. A határozatok mindkét esetben a pénz érkezése után egy héttel jöttek, ügyfélkapun keresztül.Úgyhogy a biztos az, ha várod a telefonodon a csip hangod, vagy minden reggel megnézed a számládat. De én már ezt is elengedtem :)....jön, majd ha jön. A tavalyi év után úgy vagyunk ezzel a támogatási pénzzel, hogy köszönjük szépen van helye, de alapvetően nem erre tervezünk.
Válasz ryan #25378. hozzászólásáraNálam semmi!Elég szomorú!
Sziasztok! Sehol semmi? Mivel a rendszer 7:30-kor nyit a hétvége miatt, 7:45 körül csippanhat, akinek csippan.
Vicces ez a “kicsikkel kezdik” szöveg. Nem a kicsikkel kezdték.
Válasz breki0606 #25369. hozzászólásáraVicces vagy sem, tényleg össze-vissza jönnek most a levelek. Jöhet az ügyfélkapudra, de jöhet postai úton is.Ha első támogatásod, akkor tuti volt/lesz jogszerű földhasználat ellenőrzésed, esetleg körbe is mértek. Akkor kapsz zsetont hamar, ha minden rendben Veled. De ezt ne vedd készpénznek, mert ha problémás a blokk, amiben vagy, esetleg bajos a szomszédod, akkor miatta/miattuk állhat a te kifizetésed is.
Úgyhogy majd lesz pénzed, ha eljön az ideje. Felhívhatod őket, de nem sok mit tudnak mondani.
Válasz mogyorosfony #25375. hozzászólásárahttps://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/viewExpired.xhtml
Bejelentkezés - Általános ügyintézés - Ügyféltájékoztatási rendszer
szisztok!
Adnátok egy linket hol lehet a státuszt megnézni???
Semmi csip-csipp
Válasz juhaszne #25373. hozzászólásáraSzerda délután.
Válasz Földönfuto #25372. hozzászólásáraRemélem,én is megkapom holnap.Neked mikor küldtek emailt?
Válasz juhaszne #25371. hozzászólásáraNincs minden nap utalás,holnapra várom én is.
Már szerdán kaptam emailt hogy megkapom és elrendelték az utalást,de eddig semmit nem kaptam.
Válasz breki0606 #25369. hozzászólásáraÖssze-vissza.
Sziasztok!
Nekem elso tamogatasom lesz ha jon de elotte kell valamilyen hatarozatnak erkeznie?Hova?
Koszi a valaszokat
Válasz rilex #25344. hozzászólásáraKöszönöm szépen a segítséget. Így már megértem, illetve ahogy olvasgatom a fórumot el is hiszem hogy így van.
Válasz Barbi1991 #25366. hozzászólásáraGondoltam.
Válasz Földönfuto #25365. hozzászólásárahaha :D igen a MÁS lesz a nyerő
Válasz Barbi1991 #25363. hozzászólásáraSőt,nagyon jót jelent.Én is tegnap délután kaptam az e-mailt.Dőlj hátra és igyál egy jó kávét./vagy valami mást/
Válasz Barbi1991 #25363. hozzászólásáraJót bizony. Amúgy az ügyféltájékoztatási nem mindig jó...tavaly már régen kifizették, amikor ott nem volt még semmi. Tavaly előtt is. Tavasszal is előbb megjött a pénz, mint a határozat.
Tegnap este érkezett határozat a kifizetésről...remélem ez már jót jelent!
Válasz belaim201906 #25321. hozzászólására
"Nincs fék."
"Korlátlanul elhúzhat bármit, következmények nélkül."
2013?
"Még kér a nép....."
Válasz vardaigergo85 #25359. hozzászólásáraMár szeptember végén megjött.
Válasz vardaigergo85 #25359. hozzászólásáraIgen,én már megkaptam!
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy akinek van anyajuha az meg kapta e már azt az 1200 Ft átmeneti támogatást már. Válaszokat előre is köszönöm.
Hátha valakinek segít az információ. Értéknapnak legkésőbb november 5. van jelölve, ahol nem volt semmi fennakadás. Ennyit lehet tudni, mást nem.
Válasz Luffy #25330. hozzászólásáraEz hány százalék kb?
Válasz breki0606 #25355. hozzászólásáraNa elértem az elérhetetlen gazdászt. Tavaly már régen a számlán volt a pénz, az ügyféltájékoztatásiban meg még semmi nem volt, úgyhogy nem jutottam közelebb semmivel, mert most sincs semmi. Nem volt adategyeztetés, semmi. De azt mondta az új gazdász, hogy akiket ő kezel és kicsik, azok nem kaptak, a “legkisebb”, aki kapott már azok közül, akiket kezel, az 27 ha. Most lehet, hogy a 27 is kicsinek számít, hozzám képest nagy mondjuk.
Válasz ryan #25354. hozzászólásáraIgen ilyenkor már meg szokott lenni én is csak közel 5Ha-ra várom úgyhogy itt nem kezdtek semmit a kicsikkel,máshogy megy de valamikor csak megérkezik!
Válasz breki0606 #25353. hozzászólásáraItt sincs. Pedig ilyenkor már minden évben itt szokott lenni. Ugye a hírekben az volt, hogy a kicsikkel kezdik. Hát nálam kisebb maximum az lehet, akinek 1.00 hektár földje van ???? Ja és az új gazdász elérhetetlen. A régi legalább tájékoztatott mindenről, de ez az új ez szarik az emberre...
Én csak várok és várok de semmi csippanás!:)
Még a támogatás is elkerül!:)
Válasz betty199303 #25325. hozzászólásáraItt meg tudod nézni hogy mire kaptad.
Az első három szám a lényeg pl:370 zoldítés
https://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/documents/20182/8320132/MV+GIRO+kódok+%28friss%C3%ADtve+2020.04.22.%29/db19967f-612b-42b3-88f3-97edf57479fe?version=2.0&download=true
Válasz én 11 #25350. hozzászólásáraAkkor már nagy baj nem lehet,valami gond lehetett az adminisztrációnál.
Válasz Földönfuto #25349. hozzászólásáraEz igaz meg van a papir
Válasz én 11 #25348. hozzászólásáraEzt könnyen tudod igazolni.
Mai levél AKG kötelezö képzésröl .H ogy nem teljesitettem .De igen.Másvalaki járt igy?
Válasz kurovicsrobertpszich #25343. hozzászólásáraNekem 16-tól. Én nyertem
Moderálási elveink miatt törölve: 2020-10-20 11:06:33
Válasz kurovicsrobertpszich #25343. hozzászólásáraTeljesen normális.
Egyébként sincs túl nagy jelentősége az egész tájékoztatási rendszernek, messzemenő következtetéseket ne vonj majd le ezután sem belőle.
Sziasztok. Most regisztráltam az oldalra és infót szeretnék kérni!
Az mennyire számít normálisnak hogy az ügyféltájékoztatasi rendszerben 2017től az egységes kérelmek státusza feldolgozás alatt van...
Eddig nem én foglalkoztam ezekkel az ügyekkel azért kérdem.
Köszönöm a segítséget előre is.
Baggio
Itt még semmi.
Tejhasznú előleg ma reggel megérkezett
Sziasztok
Extenzifikációs marha támogatás van még?
Tejhasznú csipogott 77 e Ft /db ! Boldogok vagyunk
Válasz betty199303 #25325. hozzászólásáraSAPS + zöldítés előleget kaptál. Még fogsz kapni, 70.000 körül.
Válasz breki0606 #25334. hozzászólásáraPersze, hogy nem biztos.
Szerintem megyei lebontásban dolgoznak. Befolyásolhatja az ügyfelek száma, milyen támogatásokat igényeltek, mennyire macerás ellenőrizni, volt-e hiba a kérelemben...
Sokan azt gondolják, hogy az első fizetési napon nekik kötelező megkapni a pénzt, pedig csak onnantól utalHAT a hivatal.
Nekünk ma jött zöldítés. A tejhasznúnál határozat már van. És az ügyféltájékoztatási rendszerben egyiknek sincs még a nyoma sem, csak a folyószámla résznél :)
Sziasztok tudja valaki hogy az anyajuh támogatás mikor indul??
Válasz geniusfifa #25333. hozzászólásáraAz sem biztos épn még az 5Ha-ra nem kaptam meg!
Válasz agrogal #25332. hozzászólásáraNem ABC sorrend szerint megy, elvileg terület méret alapján indítottak, a kisebb területtel rendelkezőek kapnak először támogatást.
Válasz medikus #25327. hozzászólásáraMiért? ÁBC sorba megy? Ne kábits már.Akkor a G betünél figyelek.