Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz kisfelho001 #25175. hozzászólásáraKikérni ki lehet, de a kérdés továbbra is adott. Vajon miért nem közvetlenül a beadási határidő lejárta után ellenőrzik az átfedéseket...
Válasz TeljesenMindegy #25166. hozzászólásáraA jóbarátom ott dolgozik a volt mvhnál, még fényképen sem látott jachtot, ellenben rengeteg túlmunka és sok tapló gazdálkodó, akin segíteni sem lehet mert annyira hülye, na az akadt elég, úgyhogy a nevében kérem ki amit írtál.
Válasz eper2010 #25161. hozzászólásáraNézd meg a kormányhivatali határozatodat, hány százaléknyi kárt fogadtak el.
Ha mégis termett valamennyid, akkor az értékesítési bizonylatokon szereplő mennyiségeket összesítsd.
Novemberben hívd a falugazdászt, vidd az őstermelői kártyád, a határozatod, meg az összesített termésmennyiséget cetlin.
A kárenyhítési juttatást november 30-ig adjátok be.
A felület kéri a károsodott területen termett mennyiséget, mutatja a referenciahozamod, az adott évek alapján számolt referenciaárat, és pontosan kiszámolja, hány % károd van, valamint megközelítőleg rá lehet becsülni belőle a fizetendő összegre.
2021 március 31-ig döntenek és fizetnek.
Ha van biztosításod az egységes kérelembe bejelentett területeid legalább felére, akkor a teljes összeget kapod, amit előbb kormányhivatali határozatban közölnek. Ha nincs, a fele jár.
2011. évi 168. törvény
27/2014 FM rendelet.
nemrég jegyzeteltem le egy előadáson
Válasz csontii #25165. hozzászólásáraFigyi, azért azt is nézzed, hogy mekkora az az átfedés. Iciri piciri. Annyira meg kell felelni az eus normáknak, hogy megint lejjebb vitték a %-ot, és háromszáz négyzetméterrel már szívóznak. Engem az ríkat meg, hogy letöltöm, de aznap nem tudok ránézni, csak 24 óra múlva. Ha el nem felejtem...
Hír: "Felhívjuk a gazdálkodók figyelmét, hogy 2020. október 7-én megkezdődik a területalapú egységes kérelmeket érintő egyes hibákat tartalmazó adategyeztető végzések kiküldése az ügyfeleknek, vagy azok képviselőinek.". Előleg fizetés előtt 1 héttel
Őshonos in situ határozat elektronikusan 10. 05. dátummal megérkezett. Jóváhagyott, összeggel.Utalás még nem történt.
Az mvh fellületén összeg még nincs.
Kitartást mindenkinek!
Nálunk is 09.30-al területalapúnál státuszváltás, tejhasznúnál 10.05-el. Valami legalább történik, bár én a tavalyi kifizetések után elég szkeptikus vagyok, de hátha idén flottabbul zajlik majd minden.
A szar gyenge forint miatt minden drágább jóval a gépekről kezdve minden ami külföldről jön.Ez egy valakiknek jó a spekulánsoknak meg a parlamentbe ülőknek.
Fizessenek euróban akkor járna jól a magyar paraszt.
Válasz kulakman #25132. hozzászólásáraMost épp jó de mire megkapjuk jó lesz-e ????!!!!!
Királyunk most megy kifelé a jogállamiság kérdést “tisztázni” és eléggé elszánt, mert zsebbe vágó.......
Válasz Ares 826 #25131. hozzászólásáraNem, a 30-i záró számít,amit alant leírtak az 365,53 ft , ez amit ideírtam ez már a okt 1- záró , csak azt akartam megmutatni ,hogy néha lehet szerencsénk, mert éppen az az árfolyam fog számítani ami pont a zeniten volt.
33530 hozzászólás
Válasz Dzsondír #25180. hozzászólására
Válasz TeljesenMindegy #25179. hozzászólásáraAhogy az IQ hiányos anyósom mondaná "én a fideszre fogok szavazni mert nekem ebből az orbán viktorból már nagyon elegem van"
Válasz holovacssandor #25174. hozzászólásáraSanyikám, te így hülyén kellesz a fityisznek, szóval nehogy változz.
Válasz kisfelho001 #25175. hozzászólásáraKikérni ki lehet, de a kérdés továbbra is adott. Vajon miért nem közvetlenül a beadási határidő lejárta után ellenőrzik az átfedéseket...
Válasz Földönfuto #25172. hozzászólásáraHa mindenestül osztom , akkor 782.32Ft
Válasz pamko #25173. hozzászólásáraHát nekem ennyi jutott.
Válasz TeljesenMindegy #25166. hozzászólásáraA jóbarátom ott dolgozik a volt mvhnál, még fényképen sem látott jachtot, ellenben rengeteg túlmunka és sok tapló gazdálkodó, akin segíteni sem lehet mert annyira hülye, na az akadt elég, úgyhogy a nevében kérem ki amit írtál.
Válasz TeljesenMindegy #25166. hozzászólásáraMiért kell a sötétséged kirakni a kirakatba?
Válasz Földönfuto #25172. hozzászólásáraTöbb az ,olyan 950 ft körül jött ki nekem.
Szintén pénzügyi fegy. megjött,kb.650ft/ha.
Sziasztok megjött 2019 pénzügyi fegyelem visszatérítés.
Üdv!2019-es pénzügyi fegyelem ma megjött!
Válasz eper2010 #25161. hozzászólásáraNézd meg a kormányhivatali határozatodat, hány százaléknyi kárt fogadtak el.
Ha mégis termett valamennyid, akkor az értékesítési bizonylatokon szereplő mennyiségeket összesítsd.
Novemberben hívd a falugazdászt, vidd az őstermelői kártyád, a határozatod, meg az összesített termésmennyiséget cetlin.
A kárenyhítési juttatást november 30-ig adjátok be.
A felület kéri a károsodott területen termett mennyiséget, mutatja a referenciahozamod, az adott évek alapján számolt referenciaárat, és pontosan kiszámolja, hány % károd van, valamint megközelítőleg rá lehet becsülni belőle a fizetendő összegre.
2021 március 31-ig döntenek és fizetnek.
Ha van biztosításod az egységes kérelembe bejelentett területeid legalább felére, akkor a teljes összeget kapod, amit előbb kormányhivatali határozatban közölnek. Ha nincs, a fele jár.
2011. évi 168. törvény
27/2014 FM rendelet.
nemrég jegyzeteltem le egy előadáson
Válasz csontii #25165. hozzászólásáraFigyi, azért azt is nézzed, hogy mekkora az az átfedés. Iciri piciri. Annyira meg kell felelni az eus normáknak, hogy megint lejjebb vitték a %-ot, és háromszáz négyzetméterrel már szívóznak. Engem az ríkat meg, hogy letöltöm, de aznap nem tudok ránézni, csak 24 óra múlva. Ha el nem felejtem...
Válasz csontii #25165. hozzászólásáraÜdv a klubban! dettó!
Válasz Dzsondír #25164. hozzászólásáraNyáron jachtoztak. Költötték a lopott pénzt, nem értek rá akkor végzésekkel pepecselni.
Válasz Dzsondír #25164. hozzászólásáraTegnap már megjött!!!!
5 éve ugyan úgy adom be,de most átfedés van!!!!
Hír: "Felhívjuk a gazdálkodók figyelmét, hogy 2020. október 7-én megkezdődik a területalapú egységes kérelmeket érintő egyes hibákat tartalmazó adategyeztető végzések kiküldése az ügyfeleknek, vagy azok képviselőinek.". Előleg fizetés előtt 1 héttel
Válasz juhaszne #25162. hozzászólásáraNem.
Válasz endypapa_20120 #25157. hozzászólásáraA terület alapút utalták??
Fagykár összegét hogy számolják ki?Aki már adott be gyümölcsösre az körülbelül mennyit kapott?
Válasz sandre #25159. hozzászólásáraKb. én is.
Tegnap olvastam utána, hogy elmúlt években október 15-ig kellett kiküldjék, szóval nem kell aggódni. :)
A fizetési fegyelemről inkább ne beszéljúnk.....
Amúgy az elmúlt két évben október 5 és 10 között kaptam meg.
Válasz kulakman #25156. hozzászólásáraA pénzügyi fegyelem?
25154 gazda001
25156 kulakman
Válasz endypapa_20120 #25147. hozzászólásáraMa van kiutalva!
Válasz endypapa_20120 #25147. hozzászólásáramindig is október 10-15 után jött, legalább is ide, azután kezdték a többit fizetni
Válasz endypapa_20120 #25147. hozzászólásáramindig is október 10-15 után jött, legalább is ide, azután kezdték a többit fizetni
Nekem se,pénz ,se határozat ?!
Most ilyenkor mi van?
Válasz endypapa_20120 #25147. hozzászólásáraNekem sem jött még.
Jó napot kívánok!
Őshonos in situ határozat elektronikusan 10. 05. dátummal megérkezett. Jóváhagyott, összeggel.Utalás még nem történt.
Az mvh fellületén összeg még nincs.
Kitartást mindenkinek!
Válasz rilex #25148. hozzászólásáraKöszönöm szépen!
Válasz balaskazsuzsanna #25146. hozzászólásárae-kerelem
Válasz balaskazsuzsanna #25146. hozzászólásárahttps://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/viewExpired.xhtml
Bejelentkezés után "Általános ügyintézés", azután "Ügyféltájékoztatási rendszer", aztán "Ügyek" illetve "Folyószámla adatok".
Szeptemberben meg szokott jönni a pénzügyi fegyelem miatt visszatartott pénz. Idén még semmi.
Sziasztok!
Segítsetek légyszi!Hol tudom megnèzni,hogy àll a támogatás?Esküszöm tavaly óra elfelejtettem!
Nálunk is 09.30-al területalapúnál státuszváltás, tejhasznúnál 10.05-el. Valami legalább történik, bár én a tavalyi kifizetések után elég szkeptikus vagyok, de hátha idén flottabbul zajlik majd minden.
Tejhasznú ismét váltott
Hívtam őket,azt mondták talán október közepén lessz előleg.
Válasz Stabi #25140. hozzászólásáraOkt 16 az péntek
Válasz Stabi #25140. hozzászólásáraEzen ne izgulj!
Egyszer majd jön.
Láttátok már valahol, hogy okt.16.-án indul az előleg???!!!
Jó estét!
Az őshonos in situ/juh/ státuszváltás okt.1.
Jóváhagyott, összeg még nincs.
Válasz n.toth #25137. hozzászólásáraAzt szokták a legelöször fizetni
Tejhasznú ma váltott
Válasz nemerdőmérnök #25126. hozzászólásáraNekem is az öko meg 28-án váltott.
Én azt figyeltem meg, hogy az MNB szeptember vége fele mindig elengedi az árfolyamot utána meg korrigál.
A szar gyenge forint miatt minden drágább jóval a gépekről kezdve minden ami külföldről jön.Ez egy valakiknek jó a spekulánsoknak meg a parlamentbe ülőknek.
Fizessenek euróban akkor járna jól a magyar paraszt.
Válasz kulakman #25132. hozzászólásáraMost épp jó de mire megkapjuk jó lesz-e ????!!!!!
Királyunk most megy kifelé a jogállamiság kérdést “tisztázni” és eléggé elszánt, mert zsebbe vágó.......
Válasz Ares 826 #25131. hozzászólásáraNem, a 30-i záró számít,amit alant leírtak az 365,53 ft , ez amit ideírtam ez már a okt 1- záró , csak azt akartam megmutatni ,hogy néha lehet szerencsénk, mert éppen az az árfolyam fog számítani ami pont a zeniten volt.