Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.2 FtUSD400.32 FtCHF438.4 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz eper2010 #24421. hozzászólásáraAkkor kell aggódni, mikor a traktorok eltűnnek az utakról. Amúgy tényleg, mi mindig utasításokat kapunk: Tartsatok ki! Számítunk rátok, stb. Ha kifizetnék az elmaradt pénzeket, sokkal nagyobb lenne a harc-értékszázalék! De tényleg aggódom, hogy az mvh-s dolgozó home officeban mennyire fog haladni...:/ ha a munkahelyén sem történt szinte semmi.
Úgy tűnik, el kell jutnunk odáig valami módon, hogy ne számoljunk előre semmilyen támogatásra. Tudom nem egyszerű, de már évek óta így járok az MVH-val. Mindig a végén jön.
Amikor utoljára bent voltam az MVH-nál,kb. két hete azt mondták vége a blokkellenőrzéseknek, minden rendben jár a támogatás, de vége a részfizetéseknek, április vége felé indul a végkifizetés.Azt meg ő sem érti, hogy miért nem kaptam egy forint előleget sem zöldítés gyanánt.
Most írják néhányan,hogy kaptak különböző jogcímeken pénzt. Ne értsetek félre, örülök annak, hogy kaptak valamit, csak nekem miért nem utalnak semmit.
Válasz kompérka #24433. hozzászólásáraJogos a felháborodás. Milyen dolog az hogy 600 hektáros gazda a pénzek 80% át megkapta. Sok kicsi pl én is 20% ot. Ráadásul nem egyedül vagyok azzal hogy 2018 bol vagy még régebbről is tartoznak. Én gépet vettem meg úgy hitelre hogy évente egy összegben fizetem a törlesztőt, amit támogatásbol szeretnék fizetni. Merthogy a támogatás többek közt pont erre kapjuk, kapnánk. Nem tudtam fizetni mert nem kaptam meg a támogatást, a bank adott kamat mentes haladékot, de nem sokat.
Válasz kompérka #24433. hozzászólásáraEgységes előleg kifizetés több részletben első részlet oktoberben....hmmmm március van.
Tudod van aki ebből fizeti a hitelét vagy mint például én a növényvédő szereket.
Szétbombázták a mezőgazdaságot a sok szarért hugyért behozott termékekkel, most amikor baj van akkor persze jó a magyar gazda terméke.
Valószínűleg nem ezen a 2 vagy 3 hónapon múlik. Az a bosszantó, hogy ennyire megkülönböztetik a gazdákat.
Nem egységes a kifizetés %-os aránya.
Van aki már tavaly megkapott szinte mindent, és van aki, többek közt én is talán ha 30%- ot kaptam. Ezen mindenképp változtatni kellene.
Válasz eper2010 #24430. hozzászólásáraÍgy van!! Sőt 2018 ból sem. De nyugodt vagyok mert a magyar államkincstár eddig a napig 28 alkalommal kért elnézést és türelmet
Válasz kompérka #24428. hozzászólásáraCsak akik fent vannak a fórumon azoknak körülbelül a 80%-ának nem érkezett meg a mai napig a területalapú,zöldítés,fiatal gazda,gyümölcs támogatás....stb
Válasz kompérka #24423. hozzászólásáraSzerintem mindenki elfogadja, viszont azzal jó magam nem értek egyett hogy “számít amezőgazdaságra” de támogatást,segítséget nem akar nyújtani, sőt a különböző jogcímen igényelt tàmogatásokat sem fizetik ki időben.
Hogy segítsen a Magyar gazda ha közben tönkre megy?
Az ország miniszterelnöke számít a Magyar gazdákra.....hogyan??Támogatás és minden nélkül.
Vendéglátóiparnak és a Turisztikának nagyon kell a segítség.....nekünk nem?Eddig mindent olcsó pénzért vettek meg mert van Spanyol,Görög,Olasz szar árú.....most mit is vár?
Nekem volt olyan év, hogy június 28-an utaltak egy összegben mindent és volt olyan is amikor a hírekben szajkozták, hogy a gazdáknak most aztán milyen jó és ennyi, meg annyi milliárdot kapnak a mainappal... Másnap a számlán volt az előleg, vagy a rész kifizetés. Mondjuk kirívó pontosságú évek voltak a választások évei!
Válasz Agravivar #24396. hozzászólásáraAz én 2018 as igénylésem is a szakmai osztálynál vannak. De mit keres ott. Még ellenőrzésem se volt. Nagyon durva. De mi a f.szért piszkálják ennyit az embert? És akkor nagy istván miniszterúr panaszkodik hogy kevés fiatal akar gazdálkodni. Ha túléljük a vírust ezeket le kell váltani. Mi az már hogy rengeteg gazdának nem utalnak ki évekig pénzeket. Szégyen a magyar állam
Válasz Szabi. #24397. hozzászólásáraNekem tavaly júniusban volt enar ellenőrzésem anyajuhra. Annyira rendben volt minden hogy sikerült nekik az ellenőrzesröl kétszer is küldeniük jegyzőkönyv másolatot egy tavaly ugyanaval a tartalommal most márciusban megint. Csak a pénzt nem küldi ilyen lelkesen. Fő a gyorsaság De nem ezzeknel.
33596 hozzászólás
Területalapúnál státuszváltás 03. 20. Borsod megye, zöldítés eddig 0 Ft.
2018-as fiatal gazda kifizetés...Semmi
03.20 státusz válltás területalapunál,VP-erdő még semmi,valakinél esetleg?remélem megint nem szept.okt. lesz a kifizetés mint tavaly.
Nálunk területalapúnál változott a dátum, de mivel azt a sort ugye még mindig nem bírom megnyitni, meglepetés lesz, hogy mi módosult :)
Válasz eper2010 #24421. hozzászólásáraAkkor kell aggódni, mikor a traktorok eltűnnek az utakról. Amúgy tényleg, mi mindig utasításokat kapunk: Tartsatok ki! Számítunk rátok, stb. Ha kifizetnék az elmaradt pénzeket, sokkal nagyobb lenne a harc-értékszázalék! De tényleg aggódom, hogy az mvh-s dolgozó home officeban mennyire fog haladni...:/ ha a munkahelyén sem történt szinte semmi.
Szerintetek mi lesz az egységes kérelmek beadásával idén? mi lesz a támogatások kifizetésével ezentúl?
Válasz kompérka #24440. hozzászólásáraCsupán csak kérés volt hogy ne játszd el , hogy nem vágod mi is itt a probléma.....
Egy minősíthetetlen minőségben dolgozó hivatalról van szó....
mikor az idióta jelző előkerül, akkor feladom
Sok sikert a gazdálkodáshoz mindenkinek !
Válasz kompérka #24433. hozzászólásáraÉs szerinted az mekkora versenyelőny aki mindennek a 80% át megkapta november végén?
Ne legyél idióta pls...
Oké junius 30. kapjuk akkor, mindenki egy gombnyomásra.
A Nav mennyi pénzt oszt szét napra pontosan a 20. át követő 45, ill 75. napon. Nagyon sok ellenőrzést is csinálnak. Mégis működik pontosan.
Úgy tűnik, el kell jutnunk odáig valami módon, hogy ne számoljunk előre semmilyen támogatásra. Tudom nem egyszerű, de már évek óta így járok az MVH-val. Mindig a végén jön.
Amikor utoljára bent voltam az MVH-nál,kb. két hete azt mondták vége a blokkellenőrzéseknek, minden rendben jár a támogatás, de vége a részfizetéseknek, április vége felé indul a végkifizetés.Azt meg ő sem érti, hogy miért nem kaptam egy forint előleget sem zöldítés gyanánt.
Most írják néhányan,hogy kaptak különböző jogcímeken pénzt. Ne értsetek félre, örülök annak, hogy kaptak valamit, csak nekem miért nem utalnak semmit.
Válasz kompérka #24433. hozzászólásáraJogos a felháborodás. Milyen dolog az hogy 600 hektáros gazda a pénzek 80% át megkapta. Sok kicsi pl én is 20% ot. Ráadásul nem egyedül vagyok azzal hogy 2018 bol vagy még régebbről is tartoznak. Én gépet vettem meg úgy hitelre hogy évente egy összegben fizetem a törlesztőt, amit támogatásbol szeretnék fizetni. Merthogy a támogatás többek közt pont erre kapjuk, kapnánk. Nem tudtam fizetni mert nem kaptam meg a támogatást, a bank adott kamat mentes haladékot, de nem sokat.
Válasz kompérka #24433. hozzászólásáraEgységes előleg kifizetés több részletben első részlet oktoberben....hmmmm március van.
Tudod van aki ebből fizeti a hitelét vagy mint például én a növényvédő szereket.
Szétbombázták a mezőgazdaságot a sok szarért hugyért behozott termékekkel, most amikor baj van akkor persze jó a magyar gazda terméke.
Valószínűleg nem ezen a 2 vagy 3 hónapon múlik. Az a bosszantó, hogy ennyire megkülönböztetik a gazdákat.
Nem egységes a kifizetés %-os aránya.
Van aki már tavaly megkapott szinte mindent, és van aki, többek közt én is talán ha 30%- ot kaptam. Ezen mindenképp változtatni kellene.
Válasz eper2010 #24430. hozzászólásáraAkkor azért mész tönkre (képletesen) mert amit jun 30 ig kell kifizetnie azt nem fizeti ki előbb 3 hónappal??!
Ma reggel megjött a kárenyhítés.
Válasz eper2010 #24430. hozzászólásáraÍgy van!! Sőt 2018 ból sem. De nyugodt vagyok mert a magyar államkincstár eddig a napig 28 alkalommal kért elnézést és türelmet
Válasz kompérka #24428. hozzászólásáraCsak akik fent vannak a fórumon azoknak körülbelül a 80%-ának nem érkezett meg a mai napig a területalapú,zöldítés,fiatal gazda,gyümölcs támogatás....stb
Kárenyhítés nekem is a mai nap megjött! :)
Válasz eper2010 #24425. hozzászólásáraNem értelek.
Jár támogatás, az nem elég segítség?
Melyik támogatásra gondolsz amit nem fizetnek időben?
2018 as és 2019 es pénzek SEHUN!! HUN????
2019-es kárenyhítési támogatás (viharkár) teljes összege ma reggel megjött.
Válasz kompérka #24423. hozzászólásáraSzerintem mindenki elfogadja, viszont azzal jó magam nem értek egyett hogy “számít amezőgazdaságra” de támogatást,segítséget nem akar nyújtani, sőt a különböző jogcímen igényelt tàmogatásokat sem fizetik ki időben.
Hogy segítsen a Magyar gazda ha közben tönkre megy?
Válasz Mesy0730 #24422. hozzászólásáraKöszi .itt is
Válasz eper2010 #24421. hozzászólásáraNem lenne egyszerűbb elfogadni a kérését?
Elfogadni azt a tényt, h bajban van az ország a haza?!
Válasz én 11 #24412. hozzászólásáraTavaszi fagykàr ma reggel megèrkezett! A felületen semmi vàltozàs maradt feldolgozàs alatt!
Az ország miniszterelnöke számít a Magyar gazdákra.....hogyan??Támogatás és minden nélkül.
Vendéglátóiparnak és a Turisztikának nagyon kell a segítség.....nekünk nem?Eddig mindent olcsó pénzért vettek meg mert van Spanyol,Görög,Olasz szar árú.....most mit is vár?
Nekem volt olyan év, hogy június 28-an utaltak egy összegben mindent és volt olyan is amikor a hírekben szajkozták, hogy a gazdáknak most aztán milyen jó és ennyi, meg annyi milliárdot kapnak a mainappal... Másnap a számlán volt az előleg, vagy a rész kifizetés. Mondjuk kirívó pontosságú évek voltak a választások évei!
Válasz nsetelka #24417. hozzászólásáraAnyajuhon kívül még semmiből egy forintot sem
Válasz nsetelka #24417. hozzászólásáraSenki. De naponta státusz váltás. Szerintem április eleje
Valaki kapott már 2019-es naturát?
Válasz rutabaga57 #24415. hozzászólásáraÜdv a klubban
2019-es évre sem SAPS, sem zöldítésre, sem kárenyhítésre eddig egyetlen fillér sem érkezett hozzám.
Válasz én 11 #24413. hozzászólásáraÉn naturát,meg öko gyepet várnék.Nemtudom mikor lessz belőle pénz.
Válasz én 11 #24412. hozzászólásáraAgrár kárenyhités .ez lemaradt.
Válasz nsetelka #24411. hozzászólásáratavaszi fagykár gyümölcsnél.aszálykár buzanál.
Válasz én 11 #24409. hozzászólásáraSzia milyen jogcím?Köszi.
Válasz Isu17 #24403. hozzászólásáraMa jóváhagyott
Válasz Isu17 #24403. hozzászólásáraMai nappal jóváhagyott!
Válasz Zoli 63 #24406. hozzászólásáraJogos. A státusz naponta változik. A bank egyenlegem stagnál
Válasz Dzsondír #24404. hozzászólásáraAmennyi elmaradás van nálad is, visszamenőleg 5 évig bármikor, az elévülésig .
A termeléshez kötött anyajuhnál és a naturanál státusz váltás a mai nappal.
Válasz Isu17 #24403. hozzászólásáraMikor volt fagy?
Fagykárt kapott már valaki?
Ma megint státuszváltás a naturában remélem mostmár pénz is lessz belőle.
Válasz Agravivar #24396. hozzászólásáraAz én 2018 as igénylésem is a szakmai osztálynál vannak. De mit keres ott. Még ellenőrzésem se volt. Nagyon durva. De mi a f.szért piszkálják ennyit az embert? És akkor nagy istván miniszterúr panaszkodik hogy kevés fiatal akar gazdálkodni. Ha túléljük a vírust ezeket le kell váltani. Mi az már hogy rengeteg gazdának nem utalnak ki évekig pénzeket. Szégyen a magyar állam
Válasz Szabi. #24397. hozzászólásáraFasza velem még "gyengén bántak el"
Kellene írni egy esszét címe:
Kivel hogy bas..tt ki az MVH!
Miniszter Úr lenne az egyszemélyes zsűri. Az első 3 helyezett nyerne mondjuk 1 teljes év baszogatás mentességet!
Válasz Szabi. #24397. hozzászólásáraNekem tavaly júniusban volt enar ellenőrzésem anyajuhra. Annyira rendben volt minden hogy sikerült nekik az ellenőrzesröl kétszer is küldeniük jegyzőkönyv másolatot egy tavaly ugyanaval a tartalommal most márciusban megint. Csak a pénzt nem küldi ilyen lelkesen. Fő a gyorsaság De nem ezzeknel.
Válasz Szabi. #24397. hozzászólásáraFasza velem még "gyengén bántak el"
Kellene írni egy esszét címe:
Kivel hogy bas..tt ki az MVH!
Miniszter Úr lenne az egyszemélyes zsűri. Az első 3 helyezett nyerne mondjuk 1 teljes év baszogatás mentességet!