Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak658 FtBenzin árak640 FtEUR408.33 FtUSD388.8 FtCHF429.37 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
1 Jön a karácsony és kezd mindenki behülyülni,az összes topicba csak a szarevés megy,érthetetlen módon.2 magyarországon végigmenve minden 4-5-ig parcellán látszik hogy a gazdája szereti tiszteli a földed,a többi meg éhen döglene támogatás nélkül.3 mindenki a külhoniak szavazatát sajnálgassa pedig ha elkezdene számolni rájönne hogy pl nálunk 5-60000 szavazatról van szó,abból a pénzből amit idesegít nekünk,nálatok ha megcélozna vele egy réteget 10 X annyit kapna ott.4 olvasva a marakodást minden fórumon,kezdem szégyellni magam hogy magyarnak születtem.
De te gondolod h olyan sokan szavaznak? Hát nem, senki sem azért lett magyar állampolgár mert szavazni akart.
De jól esik hogy voltak és vannak olyanok akik gondoltam a külhoni magyarokra, még ha valamilyen hátsó szándék is volt(bár én ilyeneket sosem szooktam feltételezni ezért lehet naiv is vagyok).
Válasz határjáró #23362. hozzászólásáraHa jól értem te határon túli vagy. Vannak Romániába jó ismerősök, majdnem hetente járunk ki, eltekintve minden román-magyar székely stb-től jogosnak érzed a határon túliak szavazatát? Nem veszekedni akarok csak egy igen vagy nem.
Válasz Ebcsont #23343. hozzászólásáraValahol igaza van, még ha kicsit nyers stílusban is fogalmazza meg a mondandóját. Sokan vagyunk, akiknél minden rendben, de egy forint nem jött még. Nekem mindegy, mikor jön meg, csak jöjjön meg, de vannak olyanok, akiknek biztos nem jött jól így az év végén, hogy egy forintot nem láttak még, lehet ezért nem tud év végén gépet, jó áron műtrágyát, stb. venni, pedig kéne neki a ktg. a könyvelés miatt, nem igazságos, hogy valakik már mindent megkapták szinte elmondásuk alapján, valakik meg semmit sem. Nem tudom, miért nem lehet ezt a rendszert egységesen, jobban működtetni, mert az egész, úgy ahogy van, katasztrofális.
Válasz Földönfuto #23348. hozzászólásáraKisöreg, ugye te már megkapta a pénzedet,.. akkor miért is szaladsz utánam.
Engem nem zavar hogy 1 idetelepitett fideSS. provokátor vagy, csak az a baj a seggembe akarsz mászni
Válasz vazvazul #23335. hozzászólásáraNeked üldözési mániád van,lehet a barázdába is egy fekete traktor megy utánad.Ne idegeskedj ha kormányváltás lesz te fogod kapni elsōnek én meg kétévente egy felet.
Válasz vazvazul #23341. hozzászólásáraSzerintem a hozzászólásaid felkeltették a központi nyomozó iroda érdeklődését, és az IP címed alapján beazonosítottak, úgyhogy ne számítás sok jóra
Nem küldi a pénzemet ez a ganaj, júliusban státuszváltás azóta semmi, pedig állítólag semmi probléma.
JAKAB gazda, mennek a traktorok a Hősök terére?
Anyátokat, tolvajok.
ma reggel néztem hogy a zöldítés összege is emelkedett ezek szerint még abból is jön a részkifizetés napokon belül, ezek mindent kiakarnak fizetni még idén.
Üdv,
Olyat tapasztalt már valaki, hogy az ügyfél tájékoztatási rendszerben egy jogcím délelőtt jóváhagyott-ra váltott, majd este újra "feldolgozás alatt"???
Mellesleg 6 jogcímből még egy Forintot se kaptam. Volt kölcsönös megfeleltetés ellenőrzésem, de már réges-rég megjött az igazolás, hogy mindent rendben találtak.
Azóta nagyon oda figyelek mèg a szomszédos területekre is pontosan jön minden ha az NAV van tartozások
hamarabb kapod mind a többiek tapasztalatom mivel le kapják szerintem kb 2 .3 hèt legalább ha egyetlen egy parcellát el rontasz akkor tavaszig ne várj semmit
33674 hozzászólás
Válasz mtz1221 #23368. hozzászólásáraSoha ne szégyelld, magad igaz magyar ember nem sajnálja a testvérétől a támogatást.
Inkább sajnálom a színházaktól ahova halandó ember be sem teszi a lábát, mert annyira modern, hogy......
Meg sajnálom a sporttól, de nem tőletek.
Dédnagyapám is a határ túlsó felén élt, aztán kilökték a vonatból a Tót atyafiak.
Válasz vazvazul #23372. hozzászólásáraAzt hittem már elhúztál a fenébe, de mégsem. Nem gyülölök senkit, főleg téged nem. Inkább sajnállak :D
Válasz határjáró #23371. hozzászólásáraOk! Akkor hanyagolja mindenkit Húzz innen oda ahol a bilire űltettek.
SZEVASZ.
Válasz határjáró #23367. hozzászólásáraMenj haza innét, ha ennyire gyűlölöd a magyar embert, te semmire való.
Válasz kisfelho001 #23369. hozzászólásáraNem igazán néztem utána, de tényleg jobb hanyagolni az ilyen embereket.
Válasz mtz1221 #23368. hozzászólásáraTeljesen igazad van
Moderálási elveink miatt törölve: 2019-12-13 15:39:56
1 Jön a karácsony és kezd mindenki behülyülni,az összes topicba csak a szarevés megy,érthetetlen módon.2 magyarországon végigmenve minden 4-5-ig parcellán látszik hogy a gazdája szereti tiszteli a földed,a többi meg éhen döglene támogatás nélkül.3 mindenki a külhoniak szavazatát sajnálgassa pedig ha elkezdene számolni rájönne hogy pl nálunk 5-60000 szavazatról van szó,abból a pénzből amit idesegít nekünk,nálatok ha megcélozna vele egy réteget 10 X annyit kapna ott.4 olvasva a marakodást minden fórumon,kezdem szégyellni magam hogy magyarnak születtem.
Válasz vazvazul #23365. hozzászólásáraRemélem észre vesznek idejében a szerkesztők és örökre kitiltanak te beteg ember.
Az ujjaidat is le kellene törni h ilyeneket ne tudj irni, aztán jöhetne a többi h mondani se tudj.
Nem értem mért nem dobják ki innen. Azt is minősíti az ilyen akik megtűrik maguk között.
És az egész idejárú tagságot.
Válasz határjáró #23361. hozzászólásáraRomán, a gyűlölet nálatok zsigerből jön?
Válasz subikiss #23363. hozzászólásáraTermészetesen nem jogos.
De te gondolod h olyan sokan szavaznak? Hát nem, senki sem azért lett magyar állampolgár mert szavazni akart.
De jól esik hogy voltak és vannak olyanok akik gondoltam a külhoni magyarokra, még ha valamilyen hátsó szándék is volt(bár én ilyeneket sosem szooktam feltételezni ezért lehet naiv is vagyok).
Válasz határjáró #23362. hozzászólásáraHa jól értem te határon túli vagy. Vannak Romániába jó ismerősök, majdnem hetente járunk ki, eltekintve minden román-magyar székely stb-től jogosnak érzed a határon túliak szavazatát? Nem veszekedni akarok csak egy igen vagy nem.
Válasz kori01 #23360. hozzászólásáraTe is annak a baromnak a szintjén vagy?
Válasz vazvazul #23358. hozzászólásáraNem leszek mert az vagyok, és én tudom mit jelent annak lenni nem mint te...te anyaszomoritó.
Szégyeld magad, remélem úgy megver a Jó Isten hogy életed utolsó napjáig emlegetni fogod ezt a beszélgetést.
Ha ilyen ember vagy én a helyedbe a tükör előtt állva köpdösném magam.
Remélem bezárnak egy intézetbe te elmebeteg.
Válasz határjáró #23356. hozzászólásáraIdióta
Moderálási elveink miatt törölve: 2019-12-13 15:42:32
Moderálási elveink miatt törölve: 2019-12-13 15:41:22
Válasz medikus #23354. hozzászólásáraNem értettem miről írsz, rákerestem... Egyszerűen szavak nincsenek erre, a hányinger kerülget.
Moderálási elveink miatt törölve: 2019-12-13 15:41:52
Válasz vazvazul #23353. hozzászólásáraBeteg vagy te csak nem érzed.
Válasz agrárproletár #23351. hozzászólásáraFostos 4.5 hektárra várnék,nem jön,de azért nem akasztom fel magam! Biztos kellett a romániai 100 milliárdhoz!Így jártunk!
Válasz Földönfuto #23352. hozzászólásáraTe szerencsétlen, hol olvastad tőlem, hogy az a hibás aki már megkapta a járandóságát?
Miért csúsztatsz fideSS?
Válasz agrárproletár #23351. hozzászólásáraEz rendben van,de azérrt mert ō meég nem kapott,azért nem azok a hibásak akik már kaptak.A stilusa meg egyszerüen primitiv.
Válasz Ebcsont #23343. hozzászólásáraValahol igaza van, még ha kicsit nyers stílusban is fogalmazza meg a mondandóját. Sokan vagyunk, akiknél minden rendben, de egy forint nem jött még. Nekem mindegy, mikor jön meg, csak jöjjön meg, de vannak olyanok, akiknek biztos nem jött jól így az év végén, hogy egy forintot nem láttak még, lehet ezért nem tud év végén gépet, jó áron műtrágyát, stb. venni, pedig kéne neki a ktg. a könyvelés miatt, nem igazságos, hogy valakik már mindent megkapták szinte elmondásuk alapján, valakik meg semmit sem. Nem tudom, miért nem lehet ezt a rendszert egységesen, jobban működtetni, mert az egész, úgy ahogy van, katasztrofális.
Válasz 5465 #23347. hozzászólására
Válasz Földönfuto #23348. hozzászólásáraKisöreg, ugye te már megkapta a pénzedet,.. akkor miért is szaladsz utánam.
Engem nem zavar hogy 1 idetelepitett fideSS. provokátor vagy, csak az a baj a seggembe akarsz mászni
Válasz vazvazul #23335. hozzászólásáraNeked üldözési mániád van,lehet a barázdába is egy fekete traktor megy utánad.Ne idegeskedj ha kormányváltás lesz te fogod kapni elsōnek én meg kétévente egy felet.
Válasz vazvazul #23346. hozzászólására
Moderálási elveink miatt törölve: 2019-12-13 15:43:25
Válasz Ebcsont #23343. hozzászólásáraŐstermelő,.. ugye te már teli pénztárcával osztod az észt?
Válasz vazvazul #23341. hozzászólásáraSzerintem a hozzászólásaid felkeltették a központi nyomozó iroda érdeklődését, és az IP címed alapján beazonosítottak, úgyhogy ne számítás sok jóra
Válasz szenyics.adam2 #23342. hozzászólásáraNekik csak a traktoruk ment el, de itt jó néhánynak az a kevéske esze..
Csak gyülölködni ennyit tudnak itt néhányan..
Nem kapunk pénzt mert elment a Román gazdáknak traktora!!!!!!
Moderálási elveink miatt törölve: 2019-12-13 15:44:14
Te gyökér, te aki már kaptál pénzt,.. vajon tagja vagy a fideSS komcsi pártnak?
Válasz Földönfuto #23330. hozzászólásáraLehet valamélyik elme intézetből szabadult hagyük rá.
Igen,2019-ben 100e.ft felett kap,ill már kapott mindenki,akinél rendben van az igénylés.
Kellemes Ünnepet Mindenkinek!
Hol a pénzem Budi Gyuszi, még 1 fillért sem küldtetek!
Nem küldi a pénzemet ez a ganaj, júliusban státuszváltás azóta semmi, pedig állítólag semmi probléma.
JAKAB gazda, mennek a traktorok a Hősök terére?
Anyátokat, tolvajok.
Válasz Földönfuto #23332. hozzászólásáraBeteg vagy ember, fideSS provokátor!
Jött területalapú 3. részlet.
ma reggel néztem hogy a zöldítés összege is emelkedett ezek szerint még abból is jön a részkifizetés napokon belül, ezek mindent kiakarnak fizetni még idén.
Válasz vazvazul #23331. hozzászólásáraTe valami tudatmódositót szedsz. Hi
Válasz Földönfuto #23330. hozzászólásáraNem Minősitelek, fideSS provokátor!
Válasz vazvazul #23319. hozzászólásáraAdtál be kérelmet egyáltalán,vagy csak a pénzt várod?
Üdv,
Olyat tapasztalt már valaki, hogy az ügyfél tájékoztatási rendszerben egy jogcím délelőtt jóváhagyott-ra váltott, majd este újra "feldolgozás alatt"???
Mellesleg 6 jogcímből még egy Forintot se kaptam. Volt kölcsönös megfeleltetés ellenőrzésem, de már réges-rég megjött az igazolás, hogy mindent rendben találtak.
Azóta nagyon oda figyelek mèg a szomszédos területekre is pontosan jön minden ha az NAV van tartozások
hamarabb kapod mind a többiek tapasztalatom mivel le kapják szerintem kb 2 .3 hèt legalább ha egyetlen egy parcellát el rontasz akkor tavaszig ne várj semmit
Tuligènylèsem volt egy èvben abban az èvben semmit nem kaptam utána 3 èvig büntettek 1 èv 5 Milla+3*800ezer èvente megtanultam .
Válasz balaskazsuzsanna #23325. hozzászólásárakönnyen beszélnek nem tudom ha nekik kellene a gép részleteket fizetni türelmesen várnák e a pénzt?