Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.41 FtCHF440.92 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Oda már eljutottunk hogy látom a 2019 beadott kérelmeket. status 07.15. De sem 2018 AKG sem 2018 Natura meg egy kis zöldike is hibádzik nincs fizetve. Tegnap vitt a Román állatfölvásárló tőlem marhákat (meg szerencse hogy a román fizet is) azt mondata náluk nincs előleg de decemberig mindig mindenki megkapja a pénzét szóval sz@r nekik. Itt meg jönnek a határozatok mingyegyik ugyan azt írja csak a lényeg, havonta az ügyintéző neve más Gondolom itt a hiba.
Válasz Mittudomén #22697. hozzászólásáraNekem sem utaltak még semmit. Október 10 az utolsó státuszváltás. Egyedül az AKG-nál volt egy héttel ezelőtt egy nap mocorgás. Azóta semmi. Én mondjuk november közepénél sosem kaptam hamarabb, így egyelőre nem idegeskedem nagyon. :)
Válasz Mesy0730 #22701. hozzászólásáraNapi szinten rengeteg kiadás van. Van amit magamnak csinálok de a vetés pl bérbe megy. Hivtam már őket aztmondták november 30 ig mennek az előlegek, hát nagy bízok benne hogy küldik novemberben.
Tegnap érkezett egy levél édesapámnak a MÁKtól, az egységes kérelmével kapcsolatos dokumentum kiküldéséről. Már örültem, hogy számokat fogok látni, de jegyzőkönyv volt egy májusban lezajlott ellenőrzésről. Mindent rendben találtak, de a kiutalás továbbra sem történt meg. Legyek pozitív, van remény, csinálnak valamit, ha marha lassan is, egyszer csak kiutalják.. Hogy akkor még versenyben leszünk-e, az egyrészt más kérdés, másrészt senkit se érdekel. :(
Válasz Istify74 #22689. hozzászólásáraIgaz juni 30 ig van idejük fizetni. De van aki oldja meg az őszi munkálatokat ahogy tudja van aki meg kap rá előleget segítségként?! És ki dönti el ki kap ki nem? És milyen alapon? Milyen jogon? Ha már úgyis megvan rá a keret, miértnem lehet minden gazdának kiutalni az előleget?! Gratula nekik, aki dönt ebben idehívnám most hogy na ezt hogy oldanád meg se..fej? Vegyek fel hitelt vagy mi? Még jó hogy most fizettem ki egy raklap áfát
Válasz Gkriszti526 #22690. hozzászólásáraNekünk most jelent meg minden! Státuszváltás nem volt. Zölditést területalaput küldtek már. A többinél nincs összeg de látható lett.
Nekem se jött még előleg csak hízottbikára 10 pár ezer ft/db. Számított összeg se látszik, csak a dátum változott októberi hónapra. Pedig nagyon kellene már az a lóvé.....
Ne keressetek logikát és rendszert kis,nagy, családi, állatt tartó, fiatal g. stb.
mert nincs!! Mi 3-an vagyunk a családban 3 egyenlő földterülettel, az egyikünk megkapta a zöldítést a sapsot,kb 50 ezer/ha,a másik kettő pedig semmit!! A státusunk is egyforma számított összeg senkinek nincs!
Itt semmi pedig itt is majdnem mindenki megkapta az előleget,nem tudom mi van most,eddig mi is megkaptuk az elején,tegnap mondjuk azt mondta a pesti ügyintéző hogy,ne is telefonáljak mert június 30-ig ráérnek fizetni!!!!!!
Válasz Mesy0730 #22678. hozzászólásáraNa kíváncsi vagyok mi lesz ebből mert ha a héten nem jön akkor csak nálam legfeljebb 6.-án jelentkezhet mert takarékos vagyok.
Válasz fehérke #22671. hozzászólásárahúú köszi! mikor volt státuszváltásod? Meglepne ha már most kapnánk AKG-t, mikor még egy Ft-ot sem kaptam semmilyen jogcímen. :)
33562 hozzászólás
Ökö támogatás előlegről jött ma határozat. kb 65000ft/ha
Válasz 5465 #22712. hozzászólásáraHa igen akkor sajnálom szegényt.kicsit belefáradt az életbe
Válasz fehérke #22708. hozzászólásáraÁ, csak poénkodik szerintem.
Kizárt, hogy valaki ennyire retardált legyen.
Atyám, mi van itt
Válasz Kaszy #22709. hozzászólásáraÉn nyugtot vagyok.
Válasz barkaspisti #22706. hozzászólásáraNe féljetek!!!
Válasz vazvazul #22705. hozzászólásáraTe beteg vagy
Válasz Marhajani #22704. hozzászólásáraÉn minden előleget meg kaptam. Hurrá
Válasz vazvazul #22705. hozzászólásáraÚj infó aki a fórumon sokat panaszkodik zúgolódik az csak május 2.után kap előleget.
Válasz fehérke #22699. hozzászólásáraTe is 1 fideSS troll vagy, azért tettek ide, hogy nyomd a sikerpropagandát, miközben a valóság=00!
Oda már eljutottunk hogy látom a 2019 beadott kérelmeket. status 07.15. De sem 2018 AKG sem 2018 Natura meg egy kis zöldike is hibádzik nincs fizetve. Tegnap vitt a Román állatfölvásárló tőlem marhákat (meg szerencse hogy a román fizet is) azt mondata náluk nincs előleg de decemberig mindig mindenki megkapja a pénzét szóval sz@r nekik. Itt meg jönnek a határozatok mingyegyik ugyan azt írja csak a lényeg, havonta az ügyintéző neve más Gondolom itt a hiba.
Válasz Mittudomén #22697. hozzászólásáraNekem sem utaltak még semmit. Október 10 az utolsó státuszváltás. Egyedül az AKG-nál volt egy héttel ezelőtt egy nap mocorgás. Azóta semmi. Én mondjuk november közepénél sosem kaptam hamarabb, így egyelőre nem idegeskedem nagyon. :)
Válasz Mesy0730 #22701. hozzászólásáraNapi szinten rengeteg kiadás van. Van amit magamnak csinálok de a vetés pl bérbe megy. Hivtam már őket aztmondták november 30 ig mennek az előlegek, hát nagy bízok benne hogy küldik novemberben.
Válasz Mittudomén #22697. hozzászólásáraNagyon sajnálom mert ilyenkor minden forintra sükség van a gazdaságokba!
Válasz fehérke #22699. hozzászólásáraNeked is piszkálták mint írtad napokig. Reméltük hogy küldik mert négy napig volt státuszváltás nálunk is!
Válasz vazvazul #22698. hozzászólásáraNekünk is jött
Válasz Mesy0730 #22695. hozzászólásáraNe hazudj, fideSS Csizmás kandúr!
Engem nagyon utálhatnak :D AKG se jött meg egyik sem jött. Semmi. És még mindig lógnak 2018 bol.
Válasz Mesy0730 #22695. hozzászólásáraAkg 80 % megjött
Válasz nsetelka #22692. hozzászólásáraVp öko ma reggel csippant! Kb 80százalék! Kitartást mindenkinek!!
Tegnap érkezett egy levél édesapámnak a MÁKtól, az egységes kérelmével kapcsolatos dokumentum kiküldéséről. Már örültem, hogy számokat fogok látni, de jegyzőkönyv volt egy májusban lezajlott ellenőrzésről. Mindent rendben találtak, de a kiutalás továbbra sem történt meg. Legyek pozitív, van remény, csinálnak valamit, ha marha lassan is, egyszer csak kiutalják.. Hogy akkor még versenyben leszünk-e, az egyrészt más kérdés, másrészt senkit se érdekel. :(
Válasz Istify74 #22689. hozzászólásáraIgaz juni 30 ig van idejük fizetni. De van aki oldja meg az őszi munkálatokat ahogy tudja van aki meg kap rá előleget segítségként?! És ki dönti el ki kap ki nem? És milyen alapon? Milyen jogon? Ha már úgyis megvan rá a keret, miértnem lehet minden gazdának kiutalni az előleget?! Gratula nekik, aki dönt ebben idehívnám most hogy na ezt hogy oldanád meg se..fej? Vegyek fel hitelt vagy mi? Még jó hogy most fizettem ki egy raklap áfát
Semmi.Október 25 státuszváltás az Ökoban a többihez nem nyúltak és egy fillért sem küldtek még!!!!!!!!
Válasz Gkriszti526 #22690. hozzászólásáraNekünk most jelent meg minden! Státuszváltás nem volt. Zölditést területalaput küldtek már. A többinél nincs összeg de látható lett.
Nem enged belépni az ügyféltájékoztatási felületre...van még valaki akinek nem sikerül??
Szép estét.Nàlam sincs semmi.stàtuszvàltàs 10.10.Utàna semmi.De jún 30-ig van idejük
Az a szívás ebbe az elaprózott kifizetésbe,hogy nem igazán lehet vele előre haladni.
Gyorsan el fogy.
Ma reggel megint utaltak,32000ft/ha,igy már meg is van az 53000ft előleg.Ez a valóság,nem vagyok provokátor.
Nekem se jött még előleg csak hízottbikára 10 pár ezer ft/db. Számított összeg se látszik, csak a dátum változott októberi hónapra. Pedig nagyon kellene már az a lóvé.....
Ne keressetek logikát és rendszert kis,nagy, családi, állatt tartó, fiatal g. stb.
mert nincs!! Mi 3-an vagyunk a családban 3 egyenlő földterülettel, az egyikünk megkapta a zöldítést a sapsot,kb 50 ezer/ha,a másik kettő pedig semmit!! A státusunk is egyforma számított összeg senkinek nincs!
Tetű Orbán hol a pénzem? Felhuzom a gumicsizmámat, aztán szétrúgom a picsádat.
Itt semmi pedig itt is majdnem mindenki megkapta az előleget,nem tudom mi van most,eddig mi is megkaptuk az elején,tegnap mondjuk azt mondta a pesti ügyintéző hogy,ne is telefonáljak mert június 30-ig ráérnek fizetni!!!!!!
Válasz balaskazsuzsanna #22681. hozzászólásáraMég én se kaptam semmit. De az a lényeg járulék fizetve, áfa átutalva. Küldöm az államnak a lóvét.
Nàlam mèg mindig semmi.Körülöttem pedig mindenki megkapta màr!
Csippant a saps előleg. (Jnsz)
Válasz Mesy0730 #22678. hozzászólásáraNa kíváncsi vagyok mi lesz ebből mert ha a héten nem jön akkor csak nálam legfeljebb 6.-án jelentkezhet mert takarékos vagyok.
Válasz nsetelka #22677. hozzászólásáraNekünk ökö státuszváltás 26 27 28 számított összeg nincs!
Nekem is váltott 25-én az Öko-ba ,de összeget még nem mutat.
Válasz fehérke #22675. hozzászólására
Válasz geniusfifa #22674. hozzászólásáraKb 85%
Válasz fehérke #22673. hozzászólásáraKöszi az infót! Az összeg kb. hány %-a a várható teljesnek? :)
Válasz geniusfifa #22672. hozzászólásáraVáltott pénteken szombaton vasarnap és ma is ma összeggel.mást még nem kaptunk
Válasz fehérke #22671. hozzászólásárahúú köszi! mikor volt státuszváltásod? Meglepne ha már most kapnánk AKG-t, mikor még egy Ft-ot sem kaptam semmilyen jogcímen. :)
Válasz geniusfifa #22669. hozzászólásáraMa lett akg összeg még spas zöldítés nem jött
Válasz geniusfifa #22669. hozzászólásáraEz nem az én évem volt. Az eddigi legszarabb évem. Amugy AKG státusz váltásom most október 24 volt
Valaki kapott már AKG pénzt? Nálam az utolsó státuszváltás ennél a kérelemnél volt pár napja, a többi október elején lett nézegetve. Furcsa.
Válasz Mittudomén #22667. hozzászólásáraidén neked minden összejön úgy látszik... :)
Válasz nsetelka #22666. hozzászólásáraSuper, pont az vagyok :D
Még egy dolog aki esetleg Takarékos az 4-5én ne is várjon pénzt,nem dolgoznak.Majd csak 6.-től lesz netbank is.
Válasz nsetelka #22664. hozzászólásáraRáadásul megint 4 munkanapos hét van, a mai nap már nem utalnak, maradt 3 nap