Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Anyatehén( átmeneti-termeléshez kötött) ellenőrzés alatt c szó
AKG szintén
Natura szintén
Saps részlet megvolt
Zöldítés részlet 1
Faktorálás folyamatban .
Belépés után:
Általános ügyintézés
Ügyfél tájékoztatási rendszer
A) Ügyek - itt lehet megnézni mennyit hagytak jóvá
B) Folyószámla adatok - utalás időpontjai/összegei
Nekem három traktorom van, 50-40-25 évesek. Hallom is az útcán járó kelőket.... könyű nektek,kapjátok a sok támogatást, ha ha, csak azt nem látják hogy tavaly is milyen aszály volt, és már annyira nincs pénzem hogy egyik trakiból szivogatom át a másikba az olajat hogy tudjak vetni, remélem az idén nem bukfenc lesz. Kb 45% még hiányzik és igen kéne már a vége.
Valszeg most fényképezik a blokkokat mert egy kisrepülő a fél szabolcs, hajdú megyét oda vissza járja, szépen egymás mellé rakva a jeleket , csak miért 300 méter magasan?
Valami mocorgás van, mert nekünk ma volt státuszváltás a tejhasznú tehén támogatásnál és változott az összeg is, illetve jóváhagyott státuszú lett. Fiatal gazda még sehol....
Válasz geniusfifa #21851. hozzászólásáraRendben vannak elméletileg a kérelmek. Kb minden évben ellenőrzésünk is van. Akg-t, zöldítést tavaly többször is ellenőrizték (arra volt kapacitás). 2016-os támogatásnál még ennél is rosszabb volt a helyzet, akkor még területalapút sem utaltam áprilisig. Pedig akkor is minden rendben volt... mondjuk a 2017-est megkaptuk rendben még a választások előtt :D
Válasz sophy-7 #21850. hozzászólásáraElkeserítő. Nekem csak a fiatal termelőknek való pénz lóg a levegőben. Ha zöldítésem és akg-m se jött volna, én is erősen szívnám a fogam!
Minden rendben volt a kérelemmel? Nem rontottatok el valamit? Telefonáltatok már a hivatalba?
Kitartás nektek!
Válasz Manfanatics #21848. hozzászólásáraSzia, szintén zenész :) zöldítés és a területalapú második részlete se jött még meg.... Vicc az egész... nagyon jól jönne a pénz, munkahelyi fizetésemből veszem a vegyszert meg a műtrágyát, hogy legyen egy normális termés átlagom. Egy folytában azt fújják minden hol, kiöregedőben az agrár szektor stb... csak épp minket fiatalokat szorítanak teljesen lehetetlen helyezetbe.... Lehet nem véletlenül, a pénztáros és az orsós, már biztos megkapta a támogatást...........
Válasz kulakman #21846. hozzászólására(1) Az 1305/2013/EU rendelet II. mellékletében említett összegek esetében, és az 1698/2005/EK rendelet alapján
jóváhagyott intézkedésekkel kapcsolatos olyan összegek esetében, amelyek kedvezményezetteknek történő kifizetését az
1305/2013/EU rendelet által jóváhagyott vidékfejlesztési programok biztosítják, az árfolyamok meghatározó ügyleti ténye
azon év január 1-je, amely év során a támogatás odaítélésére vonatkozó határozatot meghozták
Tájékoztatom továbbá, hogy az euró-forintátváltásra a Bizottság 2014. március 11-i, az 1306/2013/EUeurópaiparlamentiés tanácsi rendeletnek a kifizető ügynökségek és más szervek, a pénzgazdálkodás, a számlaelszámolás, a biztosítékok és az euro használata tekintetében történő
3Oldal:
Magyar Államkincstár Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Támogatásokért Felelős Elnökhelyettes 1095 Budapest, Soroksári út 22-24. www.allamkincstar.gov.hu; mv.ugyfelszolgalat@allamkincstar.gov.hu Tel: (1) 374-3603, (1) 374-3604, Postacím: 1476 Budapest, Pf. 407.
kiegészítéséről szóló 907/2014/EU rendelet 34. cikk (1) bekezdése és 40. cikke szerint meghatározott árfolyamot kell alkalmazni.
Felhívom figyelmét arra, hogy amennyiben az elmúlt év(ek) során bármely területalapú támogatásesetébenáthúzódószankciókerültmegállapításra, illetve amennyiben lejárt köztartozása van, a megállapított áthúzódó szankció, illetve a köztartozás összegével a jelen döntésben megállapított támogatási összeg csökkentésre kerül, melyről külön értesítem.
Az érvényes Ft/euro átváltási árfolyam: 310,33 Ft/euro Válasz Carlos68 #21845. hozzászólásáraEzt a határozatomból másoltam , remélem nem tartalmaz személyes adatot, a többi ott van, nem írja mikori dátum csak ezt a sok szöveget, de lehet ,hogy én emlékszem jól és decemberi lesz, de ,hogy melyik évi?
Válasz kulakman #21844. hozzászólására"....forintos árfolyammal kell átszámítani az euróban kifejezett területalapú és egyéb közvetlen agrártámogatásokat – közölte a Földművelésügyi Minisztérium. Az átváltást mindig az Európai Központi Bank szeptember 30-án megállapított árfolyama határozza meg."
Az a kérdés hogy az AKG és ÖKO ra is ez vonatkozik-e?
Mert szept. 30.-án 320 környékén tántorgott az Eur
33530 hozzászólás
Válasz endypapa #21878. hozzászólására
Válasz nagypistivagyok2 #21877. hozzászólásáraCsak 5 év fáziskésésben vagy .
Válasz osztro.m #21874. hozzászólásáraVálasz » #21856 endypapa | 2019-04-03 14:41:45
endypapa
Válasz Csabi 1988 #21855. hozzászólására
Minden héten ezt mondja valaki. smile devil
Válasz nagypistivagyok2 #21877. hozzászólására
Sziasztok!
Egy kis infó ha valaki hasonló helyzetbe lenne mint én: nem hívtam fel az államkincstárt és így is kifizették a hízott bika támogatásom.
ui: a 2013-ast!!!!
Válasz csacsika #21875. hozzászólásáralásd 21855 :)
Válasz osztro.m #21874. hozzászólásáraEzt minden héten mondja valamelyik ügyintéző...
Sziasztok!
Egy kis info ha valaki hasonló helyzetben lenne mint én: felhívtam az államkincstárt jövő héten indulnak a végkifizetések.....
Üdv!
Válasz totálismajális #21871. hozzászólásáraJövőre tudom már mikor kapom, az biztos lesz
Válasz totálismajális #21871. hozzászólásáraBocsi, ez nem neked szólt, de ezeknek nem lehet hinni.
https://agronaplo.hu/hirek/aprilis-9-tol-indul-a-tamogatasigenyles
Válasz Manfanatics #21854. hozzászólásáraA 2018-ben beadott öko-t kaptad meg, vagy a 2017-est?
Anyatehén( átmeneti-termeléshez kötött) ellenőrzés alatt c szó
AKG szintén
Natura szintén
Saps részlet megvolt
Zöldítés részlet 1
Faktorálás folyamatban .
Válasz kozmadavid199 #21865. hozzászólásárahttps://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/
Belépés után:
Általános ügyintézés
Ügyfél tájékoztatási rendszer
A) Ügyek - itt lehet megnézni mennyit hagytak jóvá
B) Folyószámla adatok - utalás időpontjai/összegei
Válasz kozmadavid199 #21865. hozzászólásáraNem tudom ,mert 503-as errort ír ki!
Másoknak is?
Tejelő tehén jóváhagyott, összeg változott,
Húshasznú meg a nemzeti f.a. mai nappal.
sziasztok! hol tudom megnézni hogy mennyi pénzt hagytak jóvá a mák oldalán??
És ez itt kéri az olajat rendesen!
Nekem három traktorom van, 50-40-25 évesek. Hallom is az útcán járó kelőket.... könyű nektek,kapjátok a sok támogatást, ha ha, csak azt nem látják hogy tavaly is milyen aszály volt, és már annyira nincs pénzem hogy egyik trakiból szivogatom át a másikba az olajat hogy tudjak vetni, remélem az idén nem bukfenc lesz. Kb 45% még hiányzik és igen kéne már a vége.
Válasz endypapa #21859. hozzászólásáraA fömisek szerint , legalábbis néhány éve mondták, hogy kisrepűlő 500 méteren repülve végzi, ezért gondoltam!
Válasz kulakman #21858. hozzászólásáraRókák veszettség elleni vakcinázása folyik.
Válasz kulakman #21858. hozzászólásáraAzt műholdról nézik szerintem.
Valszeg most fényképezik a blokkokat mert egy kisrepülő a fél szabolcs, hajdú megyét oda vissza járja, szépen egymás mellé rakva a jeleket , csak miért 300 méter magasan?
Valami mocorgás van, mert nekünk ma volt státuszváltás a tejhasznú tehén támogatásnál és változott az összeg is, illetve jóváhagyott státuszú lett. Fiatal gazda még sehol....
Válasz Csabi 1988 #21855. hozzászólásáraMinden héten ezt mondja valaki.
Nekünk most mondták hogy jövő héten utalnak mindenkinek aki eddig kimaradt, és nem részletet hanem a teljes összeget.
Válasz geniusfifa #21851. hozzászólásáraElvileg nekem is rendben van a kérelmem.
A területalapú és az öko 100%-t megkaptam már, de h a többivel mivan?
Státuszvaltas nem volt tavaly augusztus óta.....
Válasz geniusfifa #21851. hozzászólásáraRendben vannak elméletileg a kérelmek. Kb minden évben ellenőrzésünk is van. Akg-t, zöldítést tavaly többször is ellenőrizték (arra volt kapacitás). 2016-os támogatásnál még ennél is rosszabb volt a helyzet, akkor még területalapút sem utaltam áprilisig. Pedig akkor is minden rendben volt... mondjuk a 2017-est megkaptuk rendben még a választások előtt :D
Nekem is területalapú 1.-2.részlet,natura2000,anyajuh 1.része tavaly...zöldítés 0 ft...anyajuh 2.részlet 0...mikor jönnek?
Válasz sophy-7 #21850. hozzászólásáraElkeserítő. Nekem csak a fiatal termelőknek való pénz lóg a levegőben. Ha zöldítésem és akg-m se jött volna, én is erősen szívnám a fogam!
Minden rendben volt a kérelemmel? Nem rontottatok el valamit? Telefonáltatok már a hivatalba?
Kitartás nektek!
Válasz Carlos68 #21847. hozzászólásáraNekünk is csak területalapú jött 2 részlet. Se zöldítés, se akg, natura2000,thét, se anyatehén támogatások...
Válasz Manfanatics #21848. hozzászólásáraSzia, szintén zenész :) zöldítés és a területalapú második részlete se jött még meg.... Vicc az egész... nagyon jól jönne a pénz, munkahelyi fizetésemből veszem a vegyszert meg a műtrágyát, hogy legyen egy normális termés átlagom. Egy folytában azt fújják minden hol, kiöregedőben az agrár szektor stb... csak épp minket fiatalokat szorítanak teljesen lehetetlen helyezetbe.... Lehet nem véletlenül, a pénztáros és az orsós, már biztos megkapta a támogatást...........
Más is van úgy hogy zöldítésre, fiatal gazdára és naturára nem kapott még egy forintot sem?
Válasz kulakman #21846. hozzászólására(1) Az 1305/2013/EU rendelet II. mellékletében említett összegek esetében, és az 1698/2005/EK rendelet alapján
jóváhagyott intézkedésekkel kapcsolatos olyan összegek esetében, amelyek kedvezményezetteknek történő kifizetését az
1305/2013/EU rendelet által jóváhagyott vidékfejlesztési programok biztosítják, az árfolyamok meghatározó ügyleti ténye
azon év január 1-je, amely év során a támogatás odaítélésére vonatkozó határozatot meghozták
Tájékoztatom továbbá, hogy az euró-forintátváltásra a Bizottság 2014. március 11-i, az 1306/2013/EUeurópaiparlamentiés tanácsi rendeletnek a kifizető ügynökségek és más szervek, a pénzgazdálkodás, a számlaelszámolás, a biztosítékok és az euro használata tekintetében történő
3Oldal:
Magyar Államkincstár Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Támogatásokért Felelős Elnökhelyettes 1095 Budapest, Soroksári út 22-24. www.allamkincstar.gov.hu; mv.ugyfelszolgalat@allamkincstar.gov.hu Tel: (1) 374-3603, (1) 374-3604, Postacím: 1476 Budapest, Pf. 407.
kiegészítéséről szóló 907/2014/EU rendelet 34. cikk (1) bekezdése és 40. cikke szerint meghatározott árfolyamot kell alkalmazni.
Felhívom figyelmét arra, hogy amennyiben az elmúlt év(ek) során bármely területalapú támogatásesetébenáthúzódószankciókerültmegállapításra, illetve amennyiben lejárt köztartozása van, a megállapított áthúzódó szankció, illetve a köztartozás összegével a jelen döntésben megállapított támogatási összeg csökkentésre kerül, melyről külön értesítem.
Az érvényes Ft/euro átváltási árfolyam: 310,33 Ft/euro
Válasz Carlos68 #21845. hozzászólásáraEzt a határozatomból másoltam , remélem nem tartalmaz személyes adatot, a többi ott van, nem írja mikori dátum csak ezt a sok szöveget, de lehet ,hogy én emlékszem jól és decemberi lesz, de ,hogy melyik évi?
Válasz kulakman #21844. hozzászólására"....forintos árfolyammal kell átszámítani az euróban kifejezett területalapú és egyéb közvetlen agrártámogatásokat – közölte a Földművelésügyi Minisztérium. Az átváltást mindig az Európai Központi Bank szeptember 30-án megállapított árfolyama határozza meg."
Az a kérdés hogy az AKG és ÖKO ra is ez vonatkozik-e?
Mert szept. 30.-án 320 környékén tántorgott az Eur
Válasz Carlos68 #21843. hozzászólásáraRégebben emlékeim szerint dec 31-i volt de most csak azt néztem meg mit ír "érvényes átváltási árfolyam"
Válasz kulakman #21842. hozzászólásáraEzt nem a 2018 szept 30.-án érvényes árfolyammal kell fizetni?
Válasz Carlos68 #21841. hozzászólására310,33
Válasz kislujo #21840. hozzászólásáraMilyen EUR árfolyamon fizették ki?
AKG megjött!
Erdőtelepitésre megkapta valaki már a támogatást?
Válasz osztro.m #21800. hozzászólásáraHello. Mi is hasonló időkben kaptuk, most a státuszváltásunk az MVH- nál március 20.
Válasz jung #21836. hozzászólásárajúlius 31
Mi a törvény szerint a végkifizetés hatàrideje? Meddig kell fizetniük?
Sziasztok!A múlt héten a natura2000 es pénz megjött,de a zöldítésből még semmi,az anyajuh végkifezés sem...tudtok róla vmit?békés megye...
AKG pénzt mai nap kiutalták.
Válasz endypapa #21832. hozzászólására
Válasz Zozo198454 #21829. hozzászólásáraMost is lesz. Megy el a roseb.