Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR412.03 FtUSD394.79 FtCHF445.04 FtGBP495.54 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nálunk megjelent a rendszerben a zöldítés összege, kb. 24ezer/hektár, de dátumváltás nem volt. Gondolom a következő utalási nappal érkezik az összeg is. Valami csak elindult.
Január 24-én másodjára kaptuk meg a jegyzőkönyvet a helyszíni ellenőrzésről.
Dátumváltás a sapsnál 01.23, belépni nem lehet. Ma reggel a saps 1. és 2. részlete megérkezett.
Eddig még csak anyajuh előleget kaptunk november elején.
Kitartás!!
Hajdú-Bihar
Ma reggel jött a területalapú 2.részlete! Lehet ellenőrizni a bankszámlákat, mert az elektronikus felületen semmi nem látszik, a dátumváltozáson kívül!
2018. októberben terület alapú támogatás - jegyzőkönyv az ellenőrzésről, minden rendben. Vártuk a 72 nap várakozási időt, amit valaki írt a fórumon, erre 2019.01.24-én ismét ugyanaz a jegyzőkönyv megérkezett, ugyanazokkal az adatokkal, - szerintetek ??????
Nálam közben kiderült, hogy még májusban adtunk be egy blokkhatár módosítást, mert levágott a területünkből a rendszerben. Akkor le is ellenőrizték a helyszínen, el is fogadták. Most kaptam róla értesítést. Elvileg ezért csúszik eddig a kifizetésem, azt mondta az ügyintéző, most fog nálam beindulni az egész. Érdekes, hogy az elmúlt hetekben többször telefonáltam, kérdeztem, nincs-e valami mellékes ügyem, de semmi hasonlóról nem tájékoztattak.
December 3.-ánleközölték,hogy úton van a zöldítés támogatás és az elkövetkező hetekben a gazdáknak érdemes lesz figyelniük a bankszámlájukat.Azóta eltelt 7 hét,de csak nem ér ide...
Válasz jocek26 #21459. hozzászólásáraHa az elfogadott hasznosítás is PIH01, és nem NEM08, vmint MINK-nél is mind3 igen (túllegeltetés nem releváns), akkor igen.
Tényleg ez az érdekes hogy van aki szinte mindent megkapott van aki még szinte egy jogcimet meg kB 30%-ot én sem kaptam se fiatal gazdát se zöldítést mi alapján megy ez vajon??? Köszönöm.
Megkaptam az ellenőrzési jegyzőkönyvet. Van benne egy tábla, ami úgy néz ki hogy az ellenőr a "Helyszíni ellenőr megjegyzései" sorban beleírta: "Az egybemert terület lágyszárú gyomokkal [parlagfu, betyárkóró, selyemkó, stb.] benott, nem muvelt terület. A mert területen gabona árvakeles látható.". Ugyanakkor a minumkövetelmények résznél "Lágyszárú gyomosság szempont ellenőrzése megfelelt? - Igen" szerepel. Akkor erre most kapok területalapút vagy nem?
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hol tudom megnézni a támogatásaim státuszát? Biztosítási díjtámogatást várok már nagyon. Előre is köszönöm a válaszokat!
Nekem idén január 9-én volt a területalapúnak státuszváltása. Majd pár napra 19 ezer / ha jött. Az ablaka nekem sem ugrik fel. Zöldítés semmi. Őshonos semmi. Üdv.
Nekem is piszkáltak valamit, de csak a területalapúnál. Számított összeget nem látok, mert az a párbeszédablak nem ugrik fel. :) Majdcsak ideérnek már a pénzek...
Ma délután változott a területalapú dátuma. Mást nem látok, mert az elejétől kezdve nem működik a területalapú sorom. Hiába kattintok rá nem jön fel semmi (a zöldítés működik :)).
Státuszváltásnál volt egy december 9-ei dátum január 10-én. Most néztem, aza dátum eltűnt. Megint feldolgozás alatt van és státuszváltásnál van egy mai dátum. Valami elképzelés miért van ez?
Válasz broll79 #21424. hozzászólásáraNyaralós adatbázisba??? Talán a szüleimmel mentem utoljára nyaralni, velük is életemben 3x.
Nem tudom honnan szedtek adatbázist ahol az én nevemet máshol is láthatják.
Válasz Praetor #21418. hozzászólásáraNekem is megvontak a juhokra az egészet az instruktor miatt, egy éve jött a levél 2 hónappal meghosszabbítjak az elbiralast, azóta semmi, 3 év hajrá!!!
33530 hozzászólás
Nálunk megjelent a rendszerben a zöldítés összege, kb. 24ezer/hektár, de dátumváltás nem volt. Gondolom a következő utalási nappal érkezik az összeg is. Valami csak elindult.
Válasz cfan01 #21477. hozzászólásáraNálam is megjelent a zöldítés. 13 hektàrra 19 ezer forint összesen..
Válasz cfan01 #21477. hozzászólásáraitt is megjelent ma :)
Válasz cfan01 #21477. hozzászólásáraNálam is !!!
Nalam ma zöldítès összeg megjelent kb.24e/ha. Státuszváltás dátuma maradt minden.
Saps első részlet,ma reggel.somogy megye
Január 24-én másodjára kaptuk meg a jegyzőkönyvet a helyszíni ellenőrzésről.
Dátumváltás a sapsnál 01.23, belépni nem lehet. Ma reggel a saps 1. és 2. részlete megérkezett.
Eddig még csak anyajuh előleget kaptunk november elején.
Kitartás!!
Hajdú-Bihar
Nálam is csipogott a terület 2. Részlete státusz váltas semmi,20000/ha jött
Válasz endypapa #21472. hozzászólásáraNálam még egy Ft sem, se statuszvaltas se összeg.
Válasz Belarus24 #21471. hozzászólásáraZöldítés?
Ma reggel jött a területalapú 2.részlete! Lehet ellenőrizni a bankszámlákat, mert az elektronikus felületen semmi nem látszik, a dátumváltozáson kívül!
Válasz májki #21469. hozzászólására
Valakinek valami infója,hogy mikor kezdik a zöldítést illetve a terület alapú 2.részletét kifizetni azoknak akik nem a csókosok között szerepelnek?
Válasz somogyiili #21467. hozzászólásáraHátha elfelejtettétek már mi volt az elsőben. :)
2018. októberben terület alapú támogatás - jegyzőkönyv az ellenőrzésről, minden rendben. Vártuk a 72 nap várakozási időt, amit valaki írt a fórumon, erre 2019.01.24-én ismét ugyanaz a jegyzőkönyv megérkezett, ugyanazokkal az adatokkal, - szerintetek ??????
Sziasztok anya juh részfizetésröl tud valaki valamit ??
Megjött a végzés a területalapú támogatás első részletfizetéséről. Szerintem lassan a többieknek is érkezik! Kitartás!
Nálam közben kiderült, hogy még májusban adtunk be egy blokkhatár módosítást, mert levágott a területünkből a rendszerben. Akkor le is ellenőrizték a helyszínen, el is fogadták. Most kaptam róla értesítést. Elvileg ezért csúszik eddig a kifizetésem, azt mondta az ügyintéző, most fog nálam beindulni az egész. Érdekes, hogy az elmúlt hetekben többször telefonáltam, kérdeztem, nincs-e valami mellékes ügyem, de semmi hasonlóról nem tájékoztattak.
December 3.-ánleközölték,hogy úton van a zöldítés támogatás és az elkövetkező hetekben a gazdáknak érdemes lesz figyelniük a bankszámlájukat.Azóta eltelt 7 hét,de csak nem ér ide...
Válasz jocek26 #21459. hozzászólásáraHa az elfogadott hasznosítás is PIH01, és nem NEM08, vmint MINK-nél is mind3 igen (túllegeltetés nem releváns), akkor igen.
Tényleg ez az érdekes hogy van aki szinte mindent megkapott van aki még szinte egy jogcimet meg kB 30%-ot én sem kaptam se fiatal gazdát se zöldítést mi alapján megy ez vajon??? Köszönöm.
Válasz jocek26 #21459. hozzászólásáraMég annyi hogy PIH01-re volt leadva, + EFA parlag. A zöldítésem a többi EFA területtel megvan 5%.
Sziasztok!
Megkaptam az ellenőrzési jegyzőkönyvet. Van benne egy tábla, ami úgy néz ki hogy az ellenőr a "Helyszíni ellenőr megjegyzései" sorban beleírta: "Az egybemert terület lágyszárú gyomokkal [parlagfu, betyárkóró, selyemkó, stb.] benott, nem muvelt terület. A mert területen gabona árvakeles látható.". Ugyanakkor a minumkövetelmények résznél "Lágyszárú gyomosság szempont ellenőrzése megfelelt? - Igen" szerepel. Akkor erre most kapok területalapút vagy nem?
Válasz cs.janek #21452. hozzászólásáraúgy tudom, egymást követő 5 évig jár.
Válasz Korgpaa #21456. hozzászólásáraZöldítés nekem se jött meg 1ft se, de a többi majdnem megvan mind (saps,szalasfeherje, fiatal gazda)
Sziasztok. Valakinek jött ma valami nekem semmi se fiatal gazda se zöldítés.
Válasz agrárproletár #21454. hozzászólásáraKöszönöm szépen!
Válasz polej #21453. hozzászólásárahttps://e-kerelem.mvh.allamkincstar.gov.hu/enter/
ügyfélkapuval belépsz, átalános ügyintézés->ügyféltájékoztatási rendszer
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hol tudom megnézni a támogatásaim státuszát? Biztosítási díjtámogatást várok már nagyon. Előre is köszönöm a válaszokat!
Hello! aki kapott fiatalgazdát mikor igényelt először sapsot? nem lehet hogy aki nem kapott annak már nem is jár? én sem kaptam még....
Válasz Ken #21450. hozzászólásáraKöszönjük az infókat! Kezdek bizakodni...
Nekem idén január 9-én volt a területalapúnak státuszváltása. Majd pár napra 19 ezer / ha jött. Az ablaka nekem sem ugrik fel. Zöldítés semmi. Őshonos semmi. Üdv.
Tavaly januárban 3szor is utaltak,most még semmi nem jött. Egyre később küldik
Nekem is piszkáltak valamit, de csak a területalapúnál. Számított összeget nem látok, mert az a párbeszédablak nem ugrik fel. :) Majdcsak ideérnek már a pénzek...
Ma délután változott a területalapú dátuma. Mást nem látok, mert az elejétől kezdve nem működik a területalapú sorom. Hiába kattintok rá nem jön fel semmi (a zöldítés működik :)).
Na erről beszélek. Valakinek már a fiatal gazda második részlet jön, nekünk még az elsőt sem sikerült kifizetni....parádés.
Státuszváltásnál volt egy december 9-ei dátum január 10-én. Most néztem, aza dátum eltűnt. Megint feldolgozás alatt van és státuszváltásnál van egy mai dátum. Valami elképzelés miért van ez?
Válasz broll79 #21424. hozzászólásáraNyaralós adatbázisba??? Talán a szüleimmel mentem utoljára nyaralni, velük is életemben 3x.
Nem tudom honnan szedtek adatbázist ahol az én nevemet máshol is láthatják.
Köszi hogy írjátok hogy jött pénz s a jogcimeket bizakodom én is nekem még egy Ft sem jött zöldítés sem fiatal gazda de gondolom várható remélem.
Nekem is jött ma reggel fiatal gazda második részlet,összesen 11423 Ft
Fiatal gazda + szálas fehérje
Reggel fiatalgazda második részlet csippant 20768 /ha
Ma fiatal gazda utalas második felvonása
Válasz tinca1231 #21437. hozzászólásáramajd talán februárban. Ráérünk még június 30-ig.
12-. napon jött már utalás most 22-én sehol semmi még státusz változás se
Válasz Korgpaa #21432. hozzászólásáraHát nem tudom de régebben már 12 körül jöttek utalások most semmi
A banknak majd mondom hogy kérje az államkincstartol!
Válasz Praetor #21418. hozzászólásáraNekem is megvontak a juhokra az egészet az instruktor miatt, egy éve jött a levél 2 hónappal meghosszabbítjak az elbiralast, azóta semmi, 3 év hajrá!!!
Válasz tucs2010 #21423. hozzászólásárapont írni akartam. Bárki aki kap utalást írja be, hogy örüljünk az ő sikerének, és reményt kapjunk a miénkhez...
Válasz tinca1231 #21430. hozzászólásáraAkkor ti sem kaptatok de utalnak meg vajon januárban?