Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Nyomasek Bobo #32400. hozzászólásáraNincs két pengés zúzó , csak két késes, mint ahogyan nincs két késes kasza sem, csak legfeljebb két pengés. A nevükben is benne van , hogy zúzó meg kasza. A kettőt nem szoktuk keverni.
Válasz Nyomasek Bobo #32400. hozzászólásáraMicsoda kèrdèsek. Èn nem tudom a választ,de valakinek a traktor a mai napig Zetor. Mièrt? Fogalmam sincs. Èrted,Zetorral viszed a kaszát,ami Kèt pengès. Amúgy teljesen mezőgazdaságmentes vagy már?
Válasz trikolor5 #32380. hozzászólásáraIgen erről is volt statisztika az előadásban: a jogos igénylők 15% a nem kapta még meg az előző évi pénzeket teljesen. Okt 15. éig megkapják ezt mondta (ígérte...). Persze arról nem volt statisztika, hogy a gazdálkodók hány százalékáról vették el mondva csinált okokkal a pénzeket mint pl. tőlem is az aöp öt és arra sem volt válasz mikorra lesz valami a fellebbezésekből. ugye pont ez a baj, hogy a választás 26, az új agrár ciklus meg 27.
Válasz .Richard. #32383. hozzászólásáraOtt a lengyel példa, ömlik rájuk az EU-s pénzeső, mi majd szépen bizalmat szavazunk ezeknek megint, aztán száguldunk a szakadék felé tovább.
Válasz Borz #32378. hozzászólásáraNapi szinten van eus botrány meg háború, szerintem annyira nem tanultak ezek,hogy megmondják,mi lesz 3èv múlva. felelősègrevonással lehet, semmit nem mondana. De így,hát lesz, eső meg szèl. Fos az egèsz. Pföjj. Leköpni mindet.
Válasz Borz #32378. hozzászólására26-ban választás. Rajtunk múlik. Már most is játszanak az agrárpénzekkel itthon. Ide oda rakosgatják. Ezért nem kapják meg sokan időben. Bukhatna már ez a dilettáns kormány, semmihez nem ért. Full laikusok vezetik ezt a szegény országot.
Válasz trikolor5 #32376. hozzászólásáraPedig sajnos erre kell felkészülni. Ajánlom mindenki figyelmébe a most futó agrár előadásokat. Tegnap voltam. Érdekes dolgok hangzottak el. Lényegében a nak/kincstár elkezdett minket felkészíteni a legrosszabbra, hogy 27től ugye az eus kötelezettség szegési/jogállami eljárások az alap agrár pénzekre is kiterjeszthetőek lesznek és arra a kérdésünkre, hogy lesz e megegyezés egyértelműen azt mondta a kincstári és a nakos előadó is, hogy "nem optimisták"....
Válasz trikolor5 #32376. hozzászólásáraNekem csemetekertjeim vannak, + a vetésforgók miatt pár ha kukorica, mindösszesen 17 ha, meg erdők, de arra nem jár semmi. Tavaly már több volt vele a nyűg, az AÖP-ben meg nem is gondolkodtam egy percet se. Amíg a Kincstár hozzáállása ilyen, addig kösz, nem kérem.
Válasz nemerdőmérnök #32374. hozzászólásáraMilyen választ vártál mégis??? Ebben az országban az se biztos, ami már elmúlt!!! Teljesen kiszámíthatlan minden, zéró következetesség jellemez minden szektort, az éj leple alatt nyújtanak be mindenféle salátatörvényeket, döntenek fontos dolgokról. Egy ilyen kérdésre senki tud biztos választ adni.
Válasz fendt309 #32373. hozzászólásáraÉn már idén nem igényeltem semmit, mert ráuntam erre a sok szívatásra. Előtte én is pár helyen feltettem ezt a kérdést, de mindenki csak kényszeredetten vigyorgott, értelmes választ nem kaptam (NAK, Nébih stb). Semmit sem fogok csinálni, csak termelek, nem lesz napló, jelentés stb.
Majd beszámolok, ha lemegy az év. A legjobban attól tartok, hogy mivel 2016 óta az egységes kérelmeim feldolgozás alatti státuszban maradtak, ha akarnak, akkor elővesznek. Remélem találnak maguknak elég elfoglaltságot azzal, hogy a támogatást igénylőket piszkálják.
Válasz erzsii408 #32371. hozzászólásáraMiután a terület ellenőrzése megtörtént, személyesen is meg kellett jelennem a NAK irodájában, ahol átolvastam a cirka 30-40 oldalas jegyzőkönyvet és aláírtam.
Most van lehetőségem fellebbezni.
Válasz erzsii408 #32364. hozzászólásáraEgy régóta fennálló problémával örököltem a földet. A MÁK egységes kérelem beadó felületén ki kellett volna hogy derüljön a hiba, de csak a helyszíni ellenőrzés derítette ki.
33764 hozzászólás
Válasz UE-28 #32413. hozzászólásáraSzia nekem ellenőrzés sem volt, vagyis én nem tudok róla semmit. Minden mást kifizettek teljesen.
Válasz Koczka József #32408. hozzászólásáraÜdv!
![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
Nekem még a Naturan kívül sem alap, sem szálas fehérje, sem Aöp nem jött 1 ft sem.
Aki ellenőrzött minden rendben volt...
Tanácstalan vagyok.
Volt egy gyepfeltoresem, amihez minden engedely meg volt és csatoltuk is, még az egységes kerelemhez is. Az is rendben volt az ellenőr szerint....
Válasz aksmks #32411. hozzászólásáraSajnos nincs,de milyen jó lenne már megkapni!
Sziasztok! Valakinek van valami hír az AKG-ról? Legutolsó státuszváltozás 05.28...
https://agraragazat.hu/hir/agrar-foldalapu-tamogatas-intervencio-raktarozas-eu-kap-mezogazdasag/
Válasz Koczka József #32408. hozzászólásáraAöp kb 30-40 %-ka, termeléshez kötött anyatehén, szálasfehéjre.
Válasz Gonzo03 #32407. hozzászólásáraSzia mi hiányzik? Nekem az AÖP.
Válasz ella19851002 #32406. hozzászólásáraMég a 2023-s sincs teljesen lezárva, kifizetve...![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Jó estét valakinek jelent már meg a 2024 -es kérelem beadása
Válasz .Richard. #32401. hozzászólásáraKaszálóm van, onnan fűt édesanyám.
Válasz vizilola #32399. hozzászólásáraKosHatározat reggel, 6.-i keltezéssel.
Reméljük jövő héten utalás.
Kiskérődző 6.-án státuszt váltott, feld.alatt még mindig.
Válasz pepi37 #32402. hozzászólásáraSzerintem ő a támogatás feltèteleiben való irás miatt kèrdezi.
Válasz Nyomasek Bobo #32400. hozzászólásáraNincs két pengés zúzó , csak két késes, mint ahogyan nincs két késes kasza sem, csak legfeljebb két pengés. A nevükben is benne van , hogy zúzó meg kasza. A kettőt nem szoktuk keverni.
Válasz Nyomasek Bobo #32400. hozzászólásáraMicsoda kèrdèsek. Èn nem tudom a választ,de valakinek a traktor a mai napig Zetor. Mièrt? Fogalmam sincs. Èrted,Zetorral viszed a kaszát,ami Kèt pengès. Amúgy teljesen mezőgazdaságmentes vagy már?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Srácok. Egy függőleges tengelyű 2 pengés zúzót lehet kaazának nevezni vajon?????![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Válasz szokeszucs #32398. hozzászólásáraKöszönöm????
Mi még várjuk!
Válasz vizilola #32397. hozzászólásáraMa 09 06-án 16 óra 05 perc
Válasz szokeszucs #32395. hozzászólásáraAzt esetleg meg tudná írni hogy a határozat éjszaka érkezett vagy napközben?
Köszönóm szépen!
Válasz szokeszucs #32395. hozzászólásáraKöszönöm!!
Akkor várható a jövő héten reméljük!
Válasz vizilola #32389. hozzászólásáraKos támogatás határozat jött 09 06, pénzt nem néztem,
Öshonos státusz/ juh/ tegnap váltott, de ugyanúgy feldolgozás alatt.
Másnak is?
Válasz Igazi Földönfutó #32392. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz vizilola #32391. hozzászólásáraNem,biss és criss volt fellebbezve kb, másfél hónapja.
Válasz Igazi Földönfutó #32390. hozzászólásáraJó napot!
Véletlen nem őshonos in situ fellebezésre kapta meg?
Tavaly összel fellebeztünk, még semmi híre...
Az előbb jött utalás megfellebbezett jogcímre,csak a pénz,a papír még odavan,de az ráér.
Kostámogatásról valaki hallott esetleg valamit? Várhatjuk szeptemberben?![smile helpsmilie](/oldforum/images/smiles/helpsmilie.gif)
Válasz balazs.erika1977 #32372. hozzászólásáraKöszönöm szépen.
Válasz kulakman #32385. hozzászólásáraRaskó egy katasztrófa
Válasz trikolor5 #32380. hozzászólásáraIgen erről is volt statisztika az előadásban: a jogos igénylők 15% a nem kapta még meg az előző évi pénzeket teljesen. Okt 15. éig megkapják ezt mondta (ígérte...). Persze arról nem volt statisztika, hogy a gazdálkodók hány százalékáról vették el mondva csinált okokkal a pénzeket mint pl. tőlem is az aöp öt és arra sem volt válasz mikorra lesz valami a fellebbezésekből.
ugye pont ez a baj, hogy a választás 26, az új agrár ciklus meg 27.
Válasz trikolor5 #32382. hozzászólásáraA minap is Raskót kérdezték, mer ért hozzá állítólag!
Én annak idején se értettem , egyet vele!
Válasz .Richard. #32383. hozzászólásáraOtt a lengyel példa, ömlik rájuk az EU-s pénzeső, mi majd szépen bizalmat szavazunk ezeknek megint, aztán száguldunk a szakadék felé tovább.![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz Borz #32378. hozzászólásáraNapi szinten van eus botrány meg háború, szerintem annyira nem tanultak ezek,hogy megmondják,mi lesz 3èv múlva.
felelősègrevonással lehet, semmit nem mondana. De így,hát lesz, eső meg szèl. Fos az egèsz. Pföjj. Leköpni mindet.
Válasz kulakman #32381. hozzászólásáraVoltak hozzáértők?
Válasz trikolor5 #32380. hozzászólásáraÉrdekes én a hozzáértők alatt se éreztem magam biztonságban!
Válasz Borz #32378. hozzászólására26-ban választás. Rajtunk múlik. Már most is játszanak az agrárpénzekkel itthon. Ide oda rakosgatják. Ezért nem kapják meg sokan időben. Bukhatna már ez a dilettáns kormány, semmihez nem ért. Full laikusok vezetik ezt a szegény országot.
Válasz Borz #32378. hozzászólására![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Válasz trikolor5 #32376. hozzászólásáraPedig sajnos erre kell felkészülni. Ajánlom mindenki figyelmébe a most futó agrár előadásokat. Tegnap voltam. Érdekes dolgok hangzottak el. Lényegében a nak/kincstár elkezdett minket felkészíteni a legrosszabbra, hogy 27től ugye az eus kötelezettség szegési/jogállami eljárások az alap agrár pénzekre is kiterjeszthetőek lesznek és arra a kérdésünkre, hogy lesz e megegyezés egyértelműen azt mondta a kincstári és a nakos előadó is, hogy "nem optimisták"....![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Válasz trikolor5 #32376. hozzászólásáraNekem csemetekertjeim vannak, + a vetésforgók miatt pár ha kukorica, mindösszesen 17 ha, meg erdők, de arra nem jár semmi. Tavaly már több volt vele a nyűg, az AÖP-ben meg nem is gondolkodtam egy percet se. Amíg a Kincstár hozzáállása ilyen, addig kösz, nem kérem.
Válasz nemerdőmérnök #32374. hozzászólásáraTámogatás nélkül ilyen input és terményárak mellett? Ez így versenyképes?
Válasz nemerdőmérnök #32374. hozzászólásáraMilyen választ vártál mégis??? Ebben az országban az se biztos, ami már elmúlt!!! Teljesen kiszámíthatlan minden, zéró következetesség jellemez minden szektort, az éj leple alatt nyújtanak be mindenféle salátatörvényeket, döntenek fontos dolgokról. Egy ilyen kérdésre senki tud biztos választ adni.
Válasz fendt309 #32373. hozzászólásáraÉn már idén nem igényeltem semmit, mert ráuntam erre a sok szívatásra. Előtte én is pár helyen feltettem ezt a kérdést, de mindenki csak kényszeredetten vigyorgott, értelmes választ nem kaptam (NAK, Nébih stb). Semmit sem fogok csinálni, csak termelek, nem lesz napló, jelentés stb.
Majd beszámolok, ha lemegy az év. A legjobban attól tartok, hogy mivel 2016 óta az egységes kérelmeim feldolgozás alatti státuszban maradtak, ha akarnak, akkor elővesznek. Remélem találnak maguknak elég elfoglaltságot azzal, hogy a támogatást igénylőket piszkálják.
Ha (esetleg) megszűnik a támogatás, akkor mit fognak ellenőrizni?
Akkor is kell majd gazdálkodási napló, stb.?
Válasz erzsii408 #32371. hozzászólásáraMiután a terület ellenőrzése megtörtént, személyesen is meg kellett jelennem a NAK irodájában, ahol átolvastam a cirka 30-40 oldalas jegyzőkönyvet és aláírtam.
Most van lehetőségem fellebbezni.
Válasz balazs.erika1977 #32365. hozzászólásáraÉs a jegyzőkönyvezes az hogyan működött önnél, mégegyszer voltak kint vagy kértek meg valamit esetleg ?
Válasz szokeszucs #32369. hozzászólásáraIgen!
Idén már teljes évet kellene fizetniük...
Válasz vizilola #32368. hozzászólásáraAmit májusban kaptunk meg az még a 2022 évi fél évre járó támogatás
Válasz andreajezoviczky #32367. hozzászólásáraA tavalyit májusban megkaptuk.
Kiskérődző állatjóléti támogatást kapott már valaki?
Válasz kovi9191 #32350. hozzászólására Igen Kaptam levelet Elektronyosan.
Válasz erzsii408 #32364. hozzászólásáraEgy régóta fennálló problémával örököltem a földet. A MÁK egységes kérelem beadó felületén ki kellett volna hogy derüljön a hiba, de csak a helyszíni ellenőrzés derítette ki.