Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD395.26 FtCHF439.37 FtGBP495.29 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
december 15 újabb kifizetés lesz, mert tavaly is így volt, tehát jön ott, ahol most szórakoznak a státusszal. Ezt onnan tudom, hogy tavaly egy MVH-s kolléga azt mondta, hogy ilyenkor legkésőbb 15-én lezárják. Tehát még várhattok rá, hogy jön
Válasz Joooooji #19478. hozzászólásáraAkkor ezek szerint nem fizetnek semmit..4 jogcímre várom de akkor megint várhatok júniusig mint tavaly .
Nem luxus kocsira meg lapos tv re kellene.
Válasz Claastra. #19476. hozzászólásáraÜdv! Sajna ilyen már nincs, hogy 1ha=x Ft! Minden jogcímben eltérő lehet a kifizetés ügyfelenként. Ugyan pár tized-század % a visszaosztás, de nagy területen akár több százezer Ft difi is lehet. Csak megbecsülni tudod a támogatás összegét (67-69 eFt)!
Olvasgattam jövőre mi változik, na most lenne egy kérdésem(bár lehet hülyeséget kérdezek de azért megkérdem :D)
"Így 2018-tól a parlagon, a nitrogénmegkötő növényekkel bevetett területeken, az ökológiai jelentőségű másodvetések területén, valamint az erdőszélek mentén fekvő határsávok esetén tilos lesz bármilyen növényvédő szert alkalmazni. "
Tehát az adott területen csak onnastól nem lehet vegyszert alkalmazni ha elvetettem a másodvetést, vagy egész évben nem lehet azon a a területen vegyszerezni?
Válasz gyorfy10 #19473. hozzászólásáraÉn SAPS, Zöldítés,THÉT,Natura2000,Termeléshez kötött anyajuh,Szálas fehérje,szemes fehérje,ÉNTB,nemzeti anyajuh és semmire sem.
Én idén igényeltem támogatást először, 4 jogcím SAPS, Zöldítés, Fiatal Gazda és THÉT(régen KAT). Mind a 4 jogcímre megkaptam az előleget November 28.-ig.
Remélhetőleg mások is megkapják még időben, hogy neki tudjon mindenki állni a tavaszi munkáknak.
Ha biztosra tudnám hogy csak a szerencsén múlik hogy ki kap ki nem előleget, akkor komolyan mondom nem is bosszantana.
De én úgy gondolom, hogy akinek egyszerűbb az ellenőrzése, mert pl. kevesebb jogcím van, vagy mindig ugyanarra és ugyanannyit ad be azt veszik előre, akinek meg egy kicsit bonyolultabb, azokét a kupac aljára teszik.Nekem pl. a TERA felületem olyan mint egy komolyabb szabás-varrás minta.Szerintem belenéz az ügyintéző és suttyomban minidig tovább passzolja másnak, mert az idő alatt míg az enyémet megcsinálja, lehet megcsinál 10 egyszerűbbet.
Válasz szakadtgepard #19464. hozzászólására"Az jogosult a támogatásra, aki a beadási időszak utolsó napján földhasználó. Idén ez június 9-e." Azért azt hozzá tenném,ha nem gond hogy ettől függetlenül a támogatásra az jogosult aki ennek a: moc.kos,jogszabálysér.ő,korr.pt,igazságtal.n,csa.ó,iratmegsemm.sítő,szociopa.a,megalo.án,kurvahajcs.r,értelmifogyaté.os, STB.STB.STB. bandán.k megfelel.A többiek meg csak pisloghatnak, már bocs.Na pofám befog.üdv:nagypisti.
Válasz sonicole85 #19455. hozzászólásáraNekünk ellenőrzés után 1 hónappal megjött a zöldítés, terület alapú, fiatal gazda, natura. Előlegek! Marhák után várjuk, kb 1 hónapja ellenőrizték azt is.
Nekem tul igenylesem volt 0.03 de a falugaszdász rontotta el és azt momdtak aki ezt korrigálja okt.30 ig azoknak az embereknek a nov 30-ig kifizetésbe beleesnek,na de mimden rendbe és mégse kaptam egy forintott sem
Ma reggel beszéltem a falugazdászunkkal és megnyugtatott (ez volt amitől féltem!!!!) azzal hogy akinek volt valamilyen ellenőrzése az ne nagyon várjon pénzt mivel azokat átnézik újra és újra aztán ha nagyon sokára mindent rendben találtak akkor majd fizetnek!!! Mi is várjuk a juh támogatást illetve a földalapút de ezért nem jön!!! Azt hogy meddig kell várni senki nem tudja!! Legyen meglepi!!!!
Az, hogy megjöttek a végkifizetések rendben van.
De, hogy az összes "Előrehozott kifizetés" is...
Most meg kapkodunk, hogy ne "hülyeségre" legyen elköltve.
33530 hozzászólás
december 15 újabb kifizetés lesz, mert tavaly is így volt, tehát jön ott, ahol most szórakoznak a státusszal. Ezt onnan tudom, hogy tavaly egy MVH-s kolléga azt mondta, hogy ilyenkor legkésőbb 15-én lezárják. Tehát még várhattok rá, hogy jön
Válasz Joooooji #19478. hozzászólásáraAkkor ezek szerint nem fizetnek semmit..4 jogcímre várom de akkor megint várhatok júniusig mint tavaly .
Nem luxus kocsira meg lapos tv re kellene.
HVálasz Joooooji #19478. hozzászólásáraHááát ez remek!!!{:cursing:)
Válasz Hogel #19474. hozzászólásáraMost beszéltem az MVH-val azt mondta az idén nem lesz anya juh támogatás kifizetés.Szuper.A határidő június 30
Válasz Claastra. #19476. hozzászólásáraÜdv! Sajna ilyen már nincs, hogy 1ha=x Ft! Minden jogcímben eltérő lehet a kifizetés ügyfelenként. Ugyan pár tized-század % a visszaosztás, de nagy területen akár több százezer Ft difi is lehet. Csak megbecsülni tudod a támogatás összegét (67-69 eFt)!
Lenne egy kérdésem,sokféle szám megjelent,mennyi is pontosan a földalapú(sapas+zöldítés)1 hektárra ,erre az évre,földbérleti díjhoz kellene
Olvasgattam jövőre mi változik, na most lenne egy kérdésem(bár lehet hülyeséget kérdezek de azért megkérdem :D)
"Így 2018-tól a parlagon, a nitrogénmegkötő növényekkel bevetett területeken, az ökológiai jelentőségű másodvetések területén, valamint az erdőszélek mentén fekvő határsávok esetén tilos lesz bármilyen növényvédő szert alkalmazni. "
Tehát az adott területen csak onnastól nem lehet vegyszert alkalmazni ha elvetettem a másodvetést, vagy egész évben nem lehet azon a a területen vegyszerezni?
Válasz gyorfy10 #19473. hozzászólásáraÉn SAPS, Zöldítés,THÉT,Natura2000,Termeléshez kötött anyajuh,Szálas fehérje,szemes fehérje,ÉNTB,nemzeti anyajuh és semmire sem.
Én idén igényeltem támogatást először, 4 jogcím SAPS, Zöldítés, Fiatal Gazda és THÉT(régen KAT). Mind a 4 jogcímre megkaptam az előleget November 28.-ig.
Remélhetőleg mások is megkapják még időben, hogy neki tudjon mindenki állni a tavaszi munkáknak.
Kaptam, olyan értesitést, hogy a biztositása kérelmem rendben van.
Válasz Hogel #19468. hozzászólásáraNem hiszem mert nekem csak anyajuh van ak. Miért nem kaptam semmit?
Válasz Joooooji #19469. hozzászólásáraAzért a végkifizetést sürgetni decemberben elég indokolatlan.Én az előlegnek is örülnék.
Mégis ezt hogy képzelik előleg megvolt,aztán ennyi az idénre?Se anya juh se vègkifizetés?!!
Válasz goda77 #19467. hozzászólásáraSemmi :(
Ha biztosra tudnám hogy csak a szerencsén múlik hogy ki kap ki nem előleget, akkor komolyan mondom nem is bosszantana.
De én úgy gondolom, hogy akinek egyszerűbb az ellenőrzése, mert pl. kevesebb jogcím van, vagy mindig ugyanarra és ugyanannyit ad be azt veszik előre, akinek meg egy kicsit bonyolultabb, azokét a kupac aljára teszik.Nekem pl. a TERA felületem olyan mint egy komolyabb szabás-varrás minta.Szerintem belenéz az ügyintéző és suttyomban minidig tovább passzolja másnak, mert az idő alatt míg az enyémet megcsinálja, lehet megcsinál 10 egyszerűbbet.
Válasz tinca1231 #19466. hozzászólásáraSemmi
Valami változás van máshol? Itt semmi
Válasz szakadtgepard #19464. hozzászólására"Az jogosult a támogatásra, aki a beadási időszak utolsó napján földhasználó. Idén ez június 9-e." Azért azt hozzá tenném,ha nem gond hogy ettől függetlenül a támogatásra az jogosult aki ennek a: moc.kos,jogszabálysér.ő,korr.pt,igazságtal.n,csa.ó,iratmegsemm.sítő,szociopa.a,megalo.án,kurvahajcs.r,értelmifogyaté.os, STB.STB.STB. bandán.k megfelel.A többiek meg csak pisloghatnak, már bocs.Na pofám befog.üdv:nagypisti.
Válasz Viktorr87 #19463. hozzászólásáraAz jogosult a támogatásra, aki a beadási időszak utolsó napján földhasználó. Idén ez június 9-e.
Ha tavasszal beadom egy területre az egységes kérelmet, de nyáron már nem én leszek a földhasználó, akkor a támogatással, mi lesz a helyzet?
Tejhasznút mikor szokták kifizetni? Előleget kaptunk mikorra várható a végkifizetés?
Válasz Olív* #19458. hozzászólására Akkor hátha van még remény! Várunk türelemmel...
Nemzeti anyatehén 2016, 4 hónap után ma státuszt váltott.semmi több.
érdekes ez az egész nálunk se hiba se elenörzés ne volt es nem kaptunk pént akinek volt hibaja elenörzése az kapot hogy van ez
Válasz sonicole85 #19455. hozzászólásáraNekünk ellenőrzés után 1 hónappal megjött a zöldítés, terület alapú, fiatal gazda, natura. Előlegek! Marhák után várjuk, kb 1 hónapja ellenőrizték azt is.
http://nepszava.hu/cikk/1147305-felmondolevel-a-karacsonyfa-ala
Gondolom ennek is köze van ahhoz hogy nem utalják a pénzt.....
Nekem tul igenylesem volt 0.03 de a falugaszdász rontotta el és azt momdtak aki ezt korrigálja okt.30 ig azoknak az embereknek a nov 30-ig kifizetésbe beleesnek,na de mimden rendbe és mégse kaptam egy forintott sem
Ma reggel beszéltem a falugazdászunkkal és megnyugtatott (ez volt amitől féltem!!!!) azzal hogy akinek volt valamilyen ellenőrzése az ne nagyon várjon pénzt mivel azokat átnézik újra és újra aztán ha nagyon sokára mindent rendben találtak akkor majd fizetnek!!! Mi is várjuk a juh támogatást illetve a földalapút de ezért nem jön!!! Azt hogy meddig kell várni senki nem tudja!! Legyen meglepi!!!!
Thet, natura,biztosìtàsi díjtàmogatàs statuszvaltott. Pènz mèg nem jött
erdötelepités státuszváltás 12.01-röl,12.07-re feldolgozás alatt.
Semmi változás
Erdő Natura2000 összege megjelent tegnap. Az utalás egyelőre várat magára...
Válasz goda77 #19448. hozzászólásáraSajnos semmi változás nincs.... Neked?
Mi történt ,hogy az előző években sikerült időben fizetni ?Most meg semmi???
Válasz balazs1155 #19411. hozzászólásáraVan valami változás???
Nekem a Natura kifizetés eltűnt az éterben...pedig reménykedtem...:(
Válasz Joooooji #19445. hozzászólására Január? Júniusra készülj inkább!!!
Vègkifizetésekről tud már valaki?Január lesz belőle???
Válasz Szabolcs80 #19443. hozzászólásáraNàlam is, tehàt van mozgolódàs
Jóváhagyott lett a biztosítási díjtámogatás. Összeg nincs még
Válasz borda77 (Joe) #19441. hozzászólására
Válasz -Moncsi- #19440. hozzászólásárakölti a franc szerencsére van amortizációm meg két csg... megoldom a rohadékoknak nem fizetek!
Válasz borda77 (Joe) #19439. hozzászólásáraKöltsed :) Jövőre majd rágjuk a küszöböt :D
Válasz -Moncsi- #19438. hozzászólásárafőleg hogy én idén 06 hóba kaptam meg a 16-ost is most meg megkaptam a 17-est is :)
Válasz goda77 #19437. hozzászólásáraMi a jó ebben?
Amit kapsz azt kénytelen vagy elkölteni, hogy ne ússzon el adó formájában.
Válasz -Moncsi- #19435. hozzászólásáraJó neked....
Válasz -Moncsi- #19435. hozzászólásáraÈn detto ugyamezt mondom
Az, hogy megjöttek a végkifizetések rendben van.
De, hogy az összes "Előrehozott kifizetés" is...
Most meg kapkodunk, hogy ne "hülyeségre" legyen elköltve.
Egyébkénk munka elvégezve.
Várom a fizetésem.
SÖRÖS-terv I
bejött.
Másnap jött a területalapu.
Most a SÖRÖS-terv II van napirenden. a zöldítést várom.
csak +++++++ gondolkodás kérdése.