Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mostmár nagyon MÉRGES vagyok! Egyszer azt mondják hogy nov. 30, utána hogy dec.30!! Tiszta hülyének vagyunk nézve! Sehol semmi! Ma beszéltem az instruktorunkkal és azzal nyugtatott hogy idén lesz pénz! ( szerinte) tiszta gáz!!
Válasz Ken #19412. hozzászólásáraNekem is tavaly nyert őshonos lovakkal kifizetés semmi felhívtam az mvh azt mondták talán decemberben és 2016 febrárba pályáztam
Válasz borda77 (Joe) #19427. hozzászólásáraEz igaz , lentebb írtam egy új verzió szerint éppen az év végi szaladgálások és a súlyos adóbefizetések miatt dec 15 az utolsó utalás napja.
Anyajuhosok!!! Mivel én sem kaptam nov 30ig ezért ma is már 6. alkalommal felhívtam az AVH-t!! Az előző alkalmakkal mindig azt mondták minden ok ellenőrzés nem volt stb stb!Nálam sem volt ellenőrzés se enar se AVH semmi időben beadva kérelem!Ma viszont más volt a szitu Aktív Gazda vizsgálatot végeznek mivel a tavalyi évben 5000 euro feletti támogatást igényeltek! Itt nézik a bevetelt,teoar számokat stb....állítólag!Annyira bekavartam az ugyintezot már azt se tudta mit mond!egyszer hogy még folyik a vizsgálat egyszer hogy nincs semmi probléma ha lett volna kaptam volna már hiánypótlást adategyeztetést! A köv ciklusba fogok kapni ami decembertol-2017 júniusig tart!
Oh, dehogy nem jön, Testvérem...Majd december 16-20 között, hogy semmi esetre se tudd már normálisan elköltségezni. Minden 100 Ft el nem költött pénz után ők minimum 20 %-kot visszavesznek. Okosak....
Válasz cimbike. #19420. hozzászólásáraIdén már nem lesz előleg!!!
Csak" részkifizetési jogcím lehet de már nem nagyon hinném...
nov 30 lezárt az előleg kifizetés
Válasz borda77 (Joe) #19417. hozzászólásáraFolyószámla adatoknál van összeg?
Eddig minden évben megkaptam, volt hogy az első napon. Idén ősszel volt 2 ellenőrzés, mindent rendben találtak, jegyzőkönyv is megjött. Állítólag nem befolyásol semmit, de számítottam rá, hogy egyhamar nem lesz zseton, eddig bejött.
Válasz goda77 #19404. hozzászólásáraIgen azt tudják dicsekedni hogy mennyi milliárdot osztottak ki meg hogy meg nyílt a pénz csap a gazdáknak de azt nem hogy aki nem kapott miért nem kapott mint pl mi.... vagy mi szerint osztották az előleget
Az biztos hogy a mi pénzcsapunk el fagyott szerintem végülis csak mínusz van már igaz....
Válasz antalocz #19408. hozzászólásáraSemmi...felhívtam az mvh-t és azt mondták aki nem kapta az ellenőrzés alatt áll azért nem utalnak.de azt nem tudta megmondani miféle ellenőrzésszerintem ők sem tudják csak azt nem mondhatják hogy ezt megszívtad paraszt
Válasz Mf-es? #19394. hozzászólásáraáltalában ezt még a SAPS elött megkapják...vagy is kb 1 hónappal kaptam meg a saps elött idén és tavaly is!
de ez csak pár száz jobb esetben pár ezer ft/ha
De talán ebből a kárenyhítésre is tesz félre a kormány, még 2 éve reklámozta a hivatal különböző cikkek ben hogy a gazdák nagyon kis része él vagy használja ki a kárenyhítést, és bent ragadt viszonylag sok pénz:D
Rendszert ne keressen senki ebben az utalásos mizériában. Elmúlt évben egy forint előrehozottat sem kaptam, az idén tolják a számlámra, pedig egymás után jönnek a jegyzőkönyvek. Ebben az a legszebb, hogy kétévente csinálnak annyi árbevételt, hogy nem győzök adózni (vagy költeni), míg más években majdnem veszteséges vagyok. Ez azért így nem kóser....
Nemzeti anyatehén meg no komment. Már két évre megvan a jogosult létszám, forint nuku.
33530 hozzászólás
Válasz hajnal007 #19430. hozzászólásáraUgyanez nekem is. Akkor bízzunk....
Mostmár nagyon MÉRGES vagyok! Egyszer azt mondják hogy nov. 30, utána hogy dec.30!! Tiszta hülyének vagyunk nézve! Sehol semmi! Ma beszéltem az instruktorunkkal és azzal nyugtatott hogy idén lesz pénz! ( szerinte) tiszta gáz!!
Válasz Ken #19412. hozzászólásáraNekem is tavaly nyert őshonos lovakkal kifizetés semmi felhívtam az mvh azt mondták talán decemberben és 2016 febrárba pályáztam
Válasz kulakman #19428 hozzászólásá
Egyszerűbb lett volna ha azt mondják hogy nem kapunk...másfél hónapig hitegetni parasztot
Válasz borda77 (Joe) #19427. hozzászólásáraEz igaz , lentebb írtam egy új verzió szerint éppen az év végi szaladgálások és a súlyos adóbefizetések miatt dec 15 az utolsó utalás napja.
A jövő évet meg kezdik ahogy tudják!
ma azt mondták nekem dec 15 az uccsó nap amíg melóznak a kifizetésekkel addig ha jön lesz ha nem akkor nem.
Óriási káosz van......
Anyajuhosok!!! Mivel én sem kaptam nov 30ig ezért ma is már 6. alkalommal felhívtam az AVH-t!! Az előző alkalmakkal mindig azt mondták minden ok ellenőrzés nem volt stb stb!Nálam sem volt ellenőrzés se enar se AVH semmi időben beadva kérelem!Ma viszont más volt a szitu Aktív Gazda vizsgálatot végeznek mivel a tavalyi évben 5000 euro feletti támogatást igényeltek! Itt nézik a bevetelt,teoar számokat stb....állítólag!Annyira bekavartam az ugyintezot már azt se tudta mit mond!egyszer hogy még folyik a vizsgálat egyszer hogy nincs semmi probléma ha lett volna kaptam volna már hiánypótlást adategyeztetést! A köv ciklusba fogok kapni ami decembertol-2017 júniusig tart!
Válasz antoni.antonek #19422. hozzászólásáraSzamarak. Velük nyertem tavaly őshonost. Idén már kellene fizetni rá.
Oh, dehogy nem jön, Testvérem...Majd december 16-20 között, hogy semmi esetre se tudd már normálisan elköltségezni. Minden 100 Ft el nem költött pénz után ők minimum 20 %-kot visszavesznek. Okosak....
Válasz Ken #19412. hozzászólásáraMid van? Birkára már hallottam csorgatást.
Válasz cimbike. #19420. hozzászólásáraIdén már nem lesz előleg!!!
Csak" részkifizetési jogcím lehet de már nem nagyon hinném...
nov 30 lezárt az előleg kifizetés
Válasz borda77 (Joe) #19415. hozzászólásáraAz jó lenne, mert én még nem kaptam előleget.
Válasz Bandita29 #19418. hozzászólásárapersze de az akkor kerül be amikor bankszámlán van...
Válasz borda77 (Joe) #19417. hozzászólásáraFolyószámla adatoknál van összeg?
Eddig minden évben megkaptam, volt hogy az első napon. Idén ősszel volt 2 ellenőrzés, mindent rendben találtak, jegyzőkönyv is megjött. Állítólag nem befolyásol semmit, de számítottam rá, hogy egyhamar nem lesz zseton, eddig bejött.
Válasz Bandita29 #19416. hozzászólásáranekem sem volt időpont váltás azóta és mégis megjött minden kb 65%-al...
Utolsó státuszváltás 09.24.
Juni 30 még kicsit messze, de várunk türelmesen.
Válasz goda77 #19414. hozzászólásáraNekem múlt héten egy előadáson azt mondták, hogy idén akinek nem lesz gond dec.ben a 90%-ot kifizetik....
Mvh oldalán írják hogy lezárult az előlegfizetés de részfizetésről semmi hír...ti hallottatok valamit???
Válasz Ken #19412. hozzászólásáraMert nálam semmi....
Őshonos? Erről tudtok valamit? Tavaly nyert őshonos, elvileg ebben az évben fizet........ Kinél mi a helyzet?
Válasz goda77 #19404. hozzászólásáraIgen azt tudják dicsekedni hogy mennyi milliárdot osztottak ki meg hogy meg nyílt a pénz csap a gazdáknak de azt nem hogy aki nem kapott miért nem kapott mint pl mi.... vagy mi szerint osztották az előleget
Az biztos hogy a mi pénzcsapunk el fagyott szerintem végülis csak mínusz van már igaz....
Válasz antalocz #19408. hozzászólásáraSemmi...felhívtam az mvh-t és azt mondták aki nem kapta az ellenőrzés alatt áll azért nem utalnak.de azt nem tudta megmondani miféle ellenőrzésszerintem ők sem tudják csak azt nem mondhatják hogy ezt megszívtad paraszt
Válasz antalocz #19408. hozzászólásáraSemmi
Kapott meg a mai nap folyamán valaki anyajuh támogatást?
mozgás van az erdötelepitési pályázatoknál,mai nappal státuszváltás,feldolgozás alatt még mindig 04.11-röl 12.01-re.
Válasz Gox #19401. hozzászólására2016 ba is szétszort az unió ebből az alapból kb 30eurot hektáronként semmit se kaptunk lenyulta a kormány !
Válasz borda77 (Joe) #19380. hozzászólásáraMert készülnek a választásokra
Válasz balazs1155 #19403. hozzászólásáraSemmit...ez miért nincs az mvh oldalán hogy nem kaptuk meg??vagy mire számítsunk???
Válasz goda77 #19402. hozzászólásáraSemmit sajnos nem igérnek semmit senki te?
Válasz balazs1155 #19385. hozzászólásáraHallottál valamit???
Itt van táblázat is.
http://www.agrotrend.hu/piac/agrarpenzek/visszakapjak-a-fel-nem-hasznalt-penzt-a-gazdalkodok
Válasz Mf-es? #19399 hogzzászólására
Sztem ez a 2017 es évre vonatkozik, amit majd jövőre kapunk talán meg.
Válasz szakadtgepard #19396. hozzászólásáraAkkor,miért tegnapi a cikk?
Így utólag én is tudnék híreket írni.
Válasz Mf-es? #19394. hozzászólásáraáltalában ezt még a SAPS elött megkapják...vagy is kb 1 hónappal kaptam meg a saps elött idén és tavaly is!
de ez csak pár száz jobb esetben pár ezer ft/ha
De talán ebből a kárenyhítésre is tesz félre a kormány, még 2 éve reklámozta a hivatal különböző cikkek ben hogy a gazdák nagyon kis része él vagy használja ki a kárenyhítést, és bent ragadt viszonylag sok pénz:D
Natura2000-re18435Fr/ha,tegnap volt utalás.
Válasz Mf-es? #19394. hozzászólásáraPénzügyi fegyelem visszatérítése.. A 2016 ost most ősszel utalták vissza
Válasz Mf-es? #19394. hozzászólásáraeddig is kaptad
Ebből kapunk valamit?
Csak SAPS előleg. Az is csak 21620FT/ha. De legalább már csurog...
Utalták a saps és a zöldítés előlege
Rendszert ne keressen senki ebben az utalásos mizériában. Elmúlt évben egy forint előrehozottat sem kaptam, az idén tolják a számlámra, pedig egymás után jönnek a jegyzőkönyvek. Ebben az a legszebb, hogy kétévente csinálnak annyi árbevételt, hogy nem győzök adózni (vagy költeni), míg más években majdnem veszteséges vagyok. Ez azért így nem kóser....
Nemzeti anyatehén meg no komment. Már két évre megvan a jogosult létszám, forint nuku.
Termeléshez kötött anyatehenet mikortól fizetik.Kapott már valaki?
Válasz hajnal007 #19375. hozzászólásáraÉn azt hallottam, hogy őshonosra ne várjunk. Most jön a sok beragadt pályázat. Aztán őshonos....sajna
Válasz goda77 #19377. hozzászólására4700Ft/anya érkezett kb. 2 hete.
Válasz kulakman #19386. hozzászólásáraKöszönöm,ennyit utaltak?Nekem még mindig 09.23.-al feldolgozás alatt....
Válasz thomas73 #19384. hozzászólásáraKerekítve 18,5e ft
Válasz goda77 #19377. hozzászólásáraErősen semmi
Válasz kelenczesgyorgyne #19379. hozzászólásáraMennyi érkezett ha-onként Natura 2000-re?Én is várom....
Tegnap területalapúnál összeg, ma határozat, dátum nem változott, pénz sem jött, zöldítés semmi változás. Gy-M-S megye