Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Reméljük nem valósul meg !
Kezdeményezik az agrártámogatások felfüggesztését a kormányzati jogállamisági jogsértések miatt?!
És akkor hogyan tovább ? akkor most ki a buzi?
Válasz Koczka József #32460. hozzászólásáraigaz, benéztem, olyan 63 ezer körül lesz. szálasból nincs mit ártcsoportosítani, gondolod, hogy nincs annyi lucerna, mint amire terezték? meglepődnék ha nem kétszer annyi lenne, mint a minimum összeg.
Válasz gruuuzia #32461. hozzászólásáraSzia!
mvh.allamkincstar.gov.hu---> E ügyintézés---> Alkalmazás megnyitása---> ügyfélkapus bejelentkezés---> Általános ügyintézés--->Ügyfél tájékoztatási rendszer
Válasz Borz #32459. hozzászólásáraA fel nem használt szálasfehérje támogatást át lehet csoportosítani és át is fogják rakni. Én így hallottam hogy a minimum 150,41 euró helyett 175 euró lesz. De majd akkor lesz biztos ha ki fizetik.
Válasz envagyok2 #32458. hozzászólásáraReálisabb becslés mint a 72ezer. Mivel a terület 60-70ezerről 112 ezer hekire ugrott idén. A keret meg fix. Többféle oszlik.
2023-as Natura gyep még mindig nincs kifizetve. Utolsó státuszváltás 07.18. Azóta jött egy határozat, hogy jogosultság rendben, most van a döntés megkapom-e, mert ugye járni jár, csak nem biztos, hogy jut:-)
Pedig nem is jártam a nyakukra, július 2 előtt nem is kerestem őket, azota pedig vagy 3 alkalommal.
A legbosszantóbb az, hogy egyoldalú az egész, én/mi mindent hataridőre, tájékoztatás szinte semmi, felelőst pedig Isten őrizz keresni.
Egy szerencsém az, hogy nincs géphitelem /ezért is ráztam magam MTZ-kben/, ennek ellenére úgy gondolom, hogy jogosan jár a támogatást, mert igyekszek minden szabályt betartani.
Hónapok óta olvasom a fórumot, és nagyon le vagyok keseredve. Nekem már nem sok hiányzik, egy kis biss , egy kis criss. Nem nagy összeg, kb.200 e,de azért bosszant.
Biztattak, hogy szeptemberben már ki lesz minden fizetve. ma érdeklodtem, lehet csak október.
Lassan jön a 2024-es, és még az elözö sincs rendben, és én még ellenörzést sem kaptam.
Már csak a jó terményárakban bízom Kitartást mindenkinek.
Válasz Koczka József #32423. hozzászólásáraEngem nem AKG-ban ellenőriztek.
Szeptemberben telefonáltak, hogy kiválasztott a számítógép ellenőrzésre. Mikor jönnek, mit fognak nézni. Aztán jelentkezett a másik két hivatal, hogy ők is ellenőriznek különböző időpontokban. Meg a határozatokból kiderült, hogy az összes földemet is megnézték. (A népszerűség átka.) Vegyük úgy, én egy átfogó ellenőrzésről írtam.
Ha kapsz egy telefont, hogy te vagy a kiválasztott, ne örülj neki.
Az hogy jogcímeknél külön is érdeklődhetnek részletekről más dolog. Nem arról írtam.
Válasz Zoli1437 #32422. hozzászólásáraEz így nem igaz mert mindenkinél más. Három éve volt ellenőrzésem akg semmi jegyzőkönyv de kifizetés időben majd később jegyzőkönyv.
Válasz erzsii408 #32418. hozzászólásáraSzia!
Ellenőrzésnél mindent is ellenőriznek. (Még amit nem csinálsz azt is.)
Nálam jegyzőkönyvek hamar meg voltak.
Határozatokra kellett többet várni, de az utolsó után még bőven várni kellett a pénzre.
Áprilisban kaptam először bármit is. Igaz azóta minden lezárva.
Válasz D.U. #32417. hozzászólásáraNekem is 2020 as évről jött jegyzőkönyv.
Visszakérhetik,én már jártam úgy 2 éve,hogy kiutalták és vissza kellett fizetni.
Sziasztok !
Az ellenőrzés után mennyi idő általában a jegyzőkönyv megérkezése ?
Illetve ez befolyásolja a támogatás folyósítást ?
Meg eddig nem volt ellenőrzésem , azért kérdezek . Mindig utaltak eddig úgy ahogy a menetrend lenne Okt. 16 után
Köszönöm a válaszokat előre is
Kaptam ma egy jegyzőkönyvet, teljes megdöbbenésemre. Évek óta nem adtam be kérelmet.
2020-as táblámat ellenőrizték visszamenőlegesen, műholdképek alapján. Mindent rendben találtak.
Egy kérdésem van: mégis hány évre visszamenőleg ellenőriznek???? 5? 10? Ha utólag szerintük nem stimmel vmi, visszakérik a kifizetett támogatásokat??
33764 hozzászólás
Reméljük nem valósul meg !![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Kezdeményezik az agrártámogatások felfüggesztését a kormányzati jogállamisági jogsértések miatt?!
És akkor hogyan tovább ? akkor most ki a buzi?
Válasz Koczka József #32460. hozzászólásáraigaz, benéztem, olyan 63 ezer körül lesz. szálasból nincs mit ártcsoportosítani, gondolod, hogy nincs annyi lucerna, mint amire terezték? meglepődnék ha nem kétszer annyi lenne, mint a minimum összeg.
Válasz gruuuzia #32461. hozzászólásáraSzia!
mvh.allamkincstar.gov.hu---> E ügyintézés---> Alkalmazás megnyitása---> ügyfélkapus bejelentkezés---> Általános ügyintézés--->Ügyfél tájékoztatási rendszer
Ott lesz, de még nincs felvezetve.
Válasz vizilola #32454. hozzászólásáraSzia! Az lenne a kérdésem, hogy a 24es támogatásom hol tudom megnézni, hová van feltöltve?
Válasz Borz #32459. hozzászólásáraA fel nem használt szálasfehérje támogatást át lehet csoportosítani és át is fogják rakni. Én így hallottam hogy a minimum 150,41 euró helyett 175 euró lesz. De majd akkor lesz biztos ha ki fizetik.
Válasz envagyok2 #32458. hozzászólásáraReálisabb becslés mint a 72ezer. Mivel a terület 60-70ezerről 112 ezer hekire ugrott idén. A keret meg fix. Többféle oszlik.
Válasz jambo #32449. hozzászólásáraha mindenkinek sikerült összetarhálnia az egy tonnát, akkor 57-58 ezer körmyékén
Válasz ella19851002 #32452. hozzászólásáraSZia! Az lenne a ?em, hogy a NAK honlapon hol tudom megnézni a beadott támogatás felületet?
Válasz vizilola #32454. hozzászólására Köszönöm
Válasz ella19851002 #32453. hozzászólásáraIgen a 2024- es kiskérődző látszik
2024.09.06.-án volt státusz váltás
Ott néztem ahol külön van a kiskérődző , abban látszik.
Válasz ella19851002 #32453. hozzászólásáraSzerintem még senkinek sincs feltölteve a 2024es Egységes.
Külön rublikában van a kiskérődzö és az őshonos is.
Bocsánat, tudom nem engem kérdeztél.
Válasz andreajezoviczky #32444. hozzászólására a 2024 kérelem látszik nálad már
Ez a 2024 kérelem ami neked már látszik
Válasz Koczka József #32450. hozzászólásáraKevesebbre gondoltam... Köszönöm
Válasz jambo #32449. hozzászólására72 ezer a minimum.
Sziasztok! Tudni lehet hogy mennyi lesz idén a szója+pénz?
Válasz Zoli 63 #32447. hozzászólásáraTörölték , amiről ez jutott eszembe .
" Cselédnek se voltál te jó, embernek se. Bolond ember vagy, az az igazság. Eredj haza és aludd ki magad ! " Húsz óra c. filmből .
Válasz vizilola #32445. hozzászólásáraBocsánat, azt akartam írni, hogy nekünk Is.
Válasz andreajezoviczky #32444. hozzászólásáraNekünk is!
Köszönöm a választ!
Válasz vizilola #32443. hozzászólásáraA mostani kifizetési kérelem státusz váltás 09.06.-án volt
A kiskérődző másnak milyen dátummal van most?
Válasz andreajezoviczky #32440. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz vizilola #32438. hozzászólásáraIgen jóváhagyott lett .
Válasz vizilola #32437. hozzászólásáraJó napot!
Nem ez még a 2023 -as kifizetési kérelemre jött .Egy félévre.
Kostámogatás jött 1 órával ezelőtt!
Válasz andreajezoviczky #32436. hozzászólásáraJóváhagyott lett akkor ha határozat is van?
Válasz andreajezoviczky #32436. hozzászólásáraJó napot kívánok!
Ez '24 es kifizetésről jött?
Tegnap státusz váltás a kiskérődző állatjóléti támogatásban , és határozat.
AKG is semmi!
2023-as Natura gyep még mindig nincs kifizetve. Utolsó státuszváltás 07.18. Azóta jött egy határozat, hogy jogosultság rendben, most van a döntés megkapom-e, mert ugye járni jár, csak nem biztos, hogy jut:-)
Válasz vizilola #32429. hozzászólásáraHatározat másfél hete itt is, pénz még nincs.
Válasz UE-28 #32413. hozzászólásáraNálunk még natura sem……de a 24-est most ellenőrizték helyszínen ötödször…….(nincs money)……
Válasz colizoli #32430. hozzászólásáraUgyanez itt is...
Azért is kérdeztem.
Válasz vizilola #32429. hozzászólásáraHatározat van, pénz nincs.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Kostámogatás valaki?!![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
Válasz Zoli1437 #32422. hozzászólásáraKöszönöm a választ
Válasz Gonzo03 #32416. hozzászólásáraAz...
Pedig nem is jártam a nyakukra, július 2 előtt nem is kerestem őket, azota pedig vagy 3 alkalommal.
A legbosszantóbb az, hogy egyoldalú az egész, én/mi mindent hataridőre, tájékoztatás szinte semmi, felelőst pedig Isten őrizz keresni.
Egy szerencsém az, hogy nincs géphitelem /ezért is ráztam magam MTZ-kben/, ennek ellenére úgy gondolom, hogy jogosan jár a támogatást, mert igyekszek minden szabályt betartani.
Válasz vizilola #32415. hozzászólásáraMég itt se jött meg...pedig már egy hete van határozat.....????
Hónapok óta olvasom a fórumot, és nagyon le vagyok keseredve. Nekem már nem sok hiányzik, egy kis biss , egy kis criss. Nem nagy összeg, kb.200 e,de azért bosszant.
, és én még ellenörzést sem kaptam.
Kitartást mindenkinek.
Biztattak, hogy szeptemberben már ki lesz minden fizetve. ma érdeklodtem, lehet csak október.
Lassan jön a 2024-es, és még az elözö sincs rendben
Már csak a jó terményárakban bízom
Válasz Koczka József #32423. hozzászólásáraEngem nem AKG-ban ellenőriztek.
Szeptemberben telefonáltak, hogy kiválasztott a számítógép ellenőrzésre. Mikor jönnek, mit fognak nézni. Aztán jelentkezett a másik két hivatal, hogy ők is ellenőriznek különböző időpontokban. Meg a határozatokból kiderült, hogy az összes földemet is megnézték. (A népszerűség átka.) Vegyük úgy, én egy átfogó ellenőrzésről írtam.
Ha kapsz egy telefont, hogy te vagy a kiválasztott, ne örülj neki.
Az hogy jogcímeknél külön is érdeklődhetnek részletekről más dolog. Nem arról írtam.
Válasz Zoli1437 #32422. hozzászólásáraEz így nem igaz mert mindenkinél más. Három éve volt ellenőrzésem akg semmi jegyzőkönyv de kifizetés időben majd később jegyzőkönyv.
Válasz erzsii408 #32418. hozzászólásáraSzia!
Ellenőrzésnél mindent is ellenőriznek. (Még amit nem csinálsz azt is.)
Nálam jegyzőkönyvek hamar meg voltak.
Határozatokra kellett többet várni, de az utolsó után még bőven várni kellett a pénzre.
Áprilisban kaptam először bármit is. Igaz azóta minden lezárva.
Válasz ella19851002 #32406. hozzászólásáraNekem sem jelent még meg,érdekes még sosem volt ilyen.
Szeptember közepe van lassan és semmi.
Válasz D.U. #32417. hozzászólásáraNekem is 2020 as évről jött jegyzőkönyv.
Visszakérhetik,én már jártam úgy 2 éve,hogy kiutalták és vissza kellett fizetni.
Válasz vizilola #32415. hozzászólásáraMég nem kaptam meg én sem.
Sziasztok !
Az ellenőrzés után mennyi idő általában a jegyzőkönyv megérkezése ?
Illetve ez befolyásolja a támogatás folyósítást ?
Meg eddig nem volt ellenőrzésem , azért kérdezek . Mindig utaltak eddig úgy ahogy a menetrend lenne Okt. 16 után
Köszönöm a válaszokat előre is
Kaptam ma egy jegyzőkönyvet, teljes megdöbbenésemre. Évek óta nem adtam be kérelmet.
2020-as táblámat ellenőrizték visszamenőlegesen, műholdképek alapján. Mindent rendben találtak.
Egy kérdésem van: mégis hány évre visszamenőleg ellenőriznek???? 5? 10? Ha utólag szerintük nem stimmel vmi, visszakérik a kifizetett támogatásokat??
Válasz UE-28 #32413. hozzászólásáraAzért ez elég bicskanyitogató....![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Kostámogatás jött már vkinek?
Múlt pénteki a határozat..