Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
akihez az a falu jutott az szorgalmas volt...a többi trehány..? én sem értem, hogy megy ez....de szerintem a skynet öntudatára ébredt és nyirbál minket rendesen...
Válasz Keksz007 #18902. hozzászólásáraItt már minden lehetséges!Van akinek nincs számított összeg de utalnak ha van összeged akkor a héten utalnak nyugi...
Válasz goda77 #18901. hozzászólásáraÉn egy pár napig nem néztem! De ma beléptem és számított összeg van a területalapúnál! De a pénz az nem jött meg!
Ha van számított összeg attól még lehet hogy nem küldik?
SVálasz balazs1155 #18900. hozzászólásáraSemmi...ismerősök hívtak ma telefonon más falukból hogy ők sem kaptak nálunk meg szinte mindenki kapott!Mi f..om folyik it???
Válasz öcsi 1986 #18894. hozzászólásáraMegyéktől is függ. Oly módon, ahol sok az MVH ügyintéző, ott hamarabb megkapják az emberek, mert hamarább feldolgozzák. Ugyan úgy mint tavaly.
Válasz .Feco. #18877. hozzászólásárajól pofán kell vágni, vagy egy jó nagyszájú ügyvédet ráküldeni, hallottam olyat hogy valaki pert nyert szándékos károkozás jogcímen, a rárajzoló pedig fizette a kártérítést igaz ott majdnem egy évig ment a huzavona,
Válasz .Feco. #18877. hozzászólásáraÉn a falugazdászoknál szoktam igénylést beadni ,ott a renszer nem is engedi az egymásra rajzolást,630-at te vitted el?eltünt
Válasz balazs1155 #18882. hozzászólásáraNekem vannak tippjeim. Bocsi, de nem írom le, mert felidegesítem magam. Ebben semmi rendszer nincs. De pénz sincs az biztos. Nekem olyan dolgon szőröznek, egy olyan darab szar 600 négyzetméteren, amire nem is adtunk be támogatást. Pont azért, mert nádas. De ugye a földalapúnál bejelöltük, mint nem támogatható területet. Na nekem ebbe rajzolt bele egy fasz. Ezzel szőröznek. De kérdem, hogy a beadás ótal eltelt több hónap....., volt helyszíni ellenőrzés is, ami végül a terület támogathatóságát állapította meg....áhhhh
Válasz .Feco. #18877. hozzászólásáraAzért mert más összevissza rajzol, nem kell visszavonni. Le kell írni, hogy a saját táblarajz a megfelelő helyre lett berajzolva.
Válasz .Feco. #18877. hozzászólásáraSzia.Ugyanez a bajom. Viszont jelen igénylési időszakban mindegy. Akik adategyeztetést kaptak, azok az utalás szempontjából másik fiókba kerültek. Mi korrigáltattuk, de az utalás szempontjából már nem vagyunk előrébb. Pénz semmi.
Valaki tudja hogy adategyeztetési felületen hogyan tudok egy táblát visszavonni? xaros 1 hektár, egy fax keresztbe kasba rajzol és nem képes belátni hogy ő a hülye, inkább nem kell az a párezer ft csak a többit fizetnék már kifelé...
Válasz goda77 #18872. hozzászólásárameg teruletalaput se kaptunk semmit eddig 0 es hiba sincs meg szamitot osszeg sincs se natura se zöldites se teruletalapu
Válasz Mf-es? #18832. hozzászólásáraA megállapított hozamérték csökkenés 80%-ára vagy jogosult, ha volt piaci biztosításod is. Ha nem volt, akkor a 40%-ára vagy jogosult.
Válasz Anonimi #18859. hozzászólásáraIgen , ha visszaolvasol engem a tavalyi évem ennek jegyében telt ,de juniusra illetve őszre minden jóra fordult , az ez éviből sem kaptam még , de egyenlőre nem aggódom , mert volt egy egytizedes eltérésünk valahol, gondolom amiatt tartanak vissza mintegy 10 millát!
33707 hozzászólás
Válasz goda77 #18901. hozzászólásáralehet hogy mégis ember dolgozza fel a kérelmeket és nem gép??
akihez az a falu jutott az szorgalmas volt...a többi trehány..? én sem értem, hogy megy ez....de szerintem a skynet öntudatára ébredt és nyirbál minket rendesen...
Sehol semmi!
Válasz goda77 #18901. hozzászólásáraNem tudom.... Szivatnak minket
Nekem megjött a földalap, átmeneti birka, termelös birka, marha, tej, meg az AKG.
Válasz bendix #18903. hozzászólására"kifizetési adatok"
Válasz Keksz007 #18902. hozzászólásáraItt már minden lehetséges!Van akinek nincs számított összeg de utalnak ha van összeged akkor a héten utalnak nyugi...
Válasz Keksz007 #18902. hozzászólásáraA számított összeget hol tudom megnézni?
Válasz goda77 #18901. hozzászólásáraÉn egy pár napig nem néztem! De ma beléptem és számított összeg van a területalapúnál! De a pénz az nem jött meg!
Ha van számított összeg attól még lehet hogy nem küldik?
SVálasz balazs1155 #18900. hozzászólásáraSemmi...ismerősök hívtak ma telefonon más falukból hogy ők sem kaptak nálunk meg szinte mindenki kapott!Mi f..om folyik it???
Válasz goda77 #18897. hozzászólásáraSajnos semmi minden ugyan az se pénz se összeg se semmi neked?
Nálam semmi.
Válasz Ken #18896. hozzászólására Nálam ugyan ez...
Válasz balazs1155 #18882. hozzászólásáraVan valami változás?
Nekem az őshonosom kifizetési kérelmében mai nappal volt egy státuszváltás. Eddig is feldolgozás alatt volt, de most mai dátummal.....
Válasz öcsi 1986 #18894. hozzászólásáraMegyéktől is függ. Oly módon, ahol sok az MVH ügyintéző, ott hamarabb megkapják az emberek, mert hamarább feldolgozzák. Ugyan úgy mint tavaly.
nalam sincs semmi se hiba se pénz nagy gazdak kaptak penzt vagy kicsik vagy mi alapjan lehet ez hogy valaki megkapot mar mindent a masik meg semmit?
Válasz Ken #18884. hozzászólásáraDettó nálam is ez a helyzet.
Válasz Lurkoo #18891. hozzászólásárahát gratula... nekem semmi... de hiba felszólítás sem... kabaré..
SAPS zöldítés AKG ...kb 70 % át mindnek megkaptam az elmúlt 2 hétben. Jöhet az adókiszámítás :)
Válasz .Feco. #18877
Én nem lépnék vissza elvi okokból sem ha ô jogosulatlanul rajzolt.
Jôvôre felbátorodva lehet msjd 3 ha on fog garazfalkodni aztán majd 5 ön, mert majd visszalépsz Te úgy is.
Nekem volt hasonló egy helyi letelepedésû marhás céggel, adategyeztetés majd visszalépett.
Válasz zsolt93 #18855. hozzászólásáraugyanigy vagyok én is....
Válasz zsolt93 #18855. hozzászólásáraNekem szintén csak a zöldítés.
Válasz .Feco. #18877. hozzászólásárajól pofán kell vágni, vagy egy jó nagyszájú ügyvédet ráküldeni, hallottam olyat hogy valaki pert nyert szándékos károkozás jogcímen, a rárajzoló pedig fizette a kártérítést igaz ott majdnem egy évig ment a huzavona,
Válasz .Feco. #18877. hozzászólásáraÉn a falugazdászoknál szoktam igénylést beadni ,ott a renszer nem is engedi az egymásra rajzolást,630-at te vitted el?eltünt
Válasz adminisztrátor #18883. hozzászólásáraÉn is anno igy tettem . Ha te vonod vissza elismered a hibád és akkor tesznek félre.
Válasz balazs1155 #18882. hozzászólásáraNekem vannak tippjeim. Bocsi, de nem írom le, mert felidegesítem magam. Ebben semmi rendszer nincs. De pénz sincs az biztos. Nekem olyan dolgon szőröznek, egy olyan darab szar 600 négyzetméteren, amire nem is adtunk be támogatást. Pont azért, mert nádas. De ugye a földalapúnál bejelöltük, mint nem támogatható területet. Na nekem ebbe rajzolt bele egy fasz. Ezzel szőröznek. De kérdem, hogy a beadás ótal eltelt több hónap....., volt helyszíni ellenőrzés is, ami végül a terület támogathatóságát állapította meg....áhhhh
Válasz .Feco. #18877. hozzászólásáraAzért mert más összevissza rajzol, nem kell visszavonni. Le kell írni, hogy a saját táblarajz a megfelelő helyre lett berajzolva.
Válasz Ken #18881. hozzászólásáraMilyen rendszer szerint mehet ez?
Válasz balazs1155 #18878. hozzászólásáraUgyanez. Nekem se semmi....
nem ertem hogy se hiba semmi es akkor miert nem utalnak miert nincs osszeg mit ulnek rajta felhaborito
Válasz .Feco. #18877. hozzászólásáraSzia.Ugyanez a bajom. Viszont jelen igénylési időszakban mindegy. Akik adategyeztetést kaptak, azok az utalás szempontjából másik fiókba kerültek. Mi korrigáltattuk, de az utalás szempontjából már nem vagyunk előrébb. Pénz semmi.
Válasz goda77 #18872. hozzászólásáraSemmi ma sem se státusz se összeg se utalás....
Valaki tudja hogy adategyeztetési felületen hogyan tudok egy táblát visszavonni? xaros 1 hektár, egy fax keresztbe kasba rajzol és nem képes belátni hogy ő a hülye, inkább nem kell az a párezer ft csak a többit fizetnék már kifelé...
Válasz goda77 #18874. hozzászólásáraitt 09.26., egyedül a szálas fehérje takarmány 10.28.
Válasz goda77 #18874. hozzászólásáranalunk 9.25 es 10.28 ota
Válasz öcsi 1986 #18873. hozzászólására10.18-óta feldolgozás alatt minden
Válasz goda77 #18872. hozzászólásárameg teruletalaput se kaptunk semmit eddig 0 es hiba sincs meg szamitot osszeg sincs se natura se zöldites se teruletalapu
Válasz öcsi 1986 #18869. hozzászólásáraMire várod?juhra ên sem kaptam...
Válasz Istvánxxx #18868. hozzászólásáraNagy átvágás az egész.Mi köze ide,hogy van-e biztosításom rá?Aszályra nem is kötnek.
Válasz Istvánxxx #18868. hozzászólásáraÖsszesített,hozamérték csökkenésre?Vagy csak az aszálykárra?
sziasztok kapot mar ugy valaki penzt hogy nem volt szamitot osszeg? nalunk semmi hiba nem volt se penz se szamitot osszeg semmi
Válasz Mf-es? #18832. hozzászólásáraA megállapított hozamérték csökkenés 80%-ára vagy jogosult, ha volt piaci biztosításod is. Ha nem volt, akkor a 40%-ára vagy jogosult.
Válasz zsolt93 #18855. hozzászólásáraterületalapú előleg megjött,zöldítés semmi,számított összeg sem!
Válasz Mf-es? #18832. hozzászólására??
Válasz balazs1155 #18863. hozzászólásáraNem!
Válasz goda77 #18860. hozzászólásáraSehol semmi.....
Válasz anyóka #18857. hozzászólásáraMegjelent a számitott összeg is?
Valaki nem tudja a sima területalapu támogatás 70ezer/ha ?
Válasz Anonimi #18859. hozzászólásáraIgen , ha visszaolvasol engem a tavalyi évem ennek jegyében telt ,de juniusra illetve őszre minden jóra fordult , az ez éviből sem kaptam még , de egyenlőre nem aggódom , mert volt egy egytizedes eltérésünk valahol, gondolom amiatt tartanak vissza mintegy 10 millát!
Anyajuh nem jött