Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ma nagy örömömre, jött egy kis pénz, gondolom a Natura egy része, mert semmi utalás rá, hogy mi ez. Az ürüm meg az, hogy egy ismerősöm feltette a kérdést, hogy beadtam-e a Natura 2000 monitoringot / vagy mit /, mert ma lejárt a határidő. Hát nem adtam be, azt sem tudom, hogy hol kellett és mit. Nem tudom, van-e lehetőség valami hiánypótlásra.
Válasz Sz_Pisti #16662. hozzászólásáraMi VOLT a vélt hiba? A változásátvezetési kérelmemet utasították el és emiatt jogosulatlan igénylő(költségvetési csaló)lettem őszerintük.Aztán mégse volt igazuk.Van ez így.
2013május tera.2014június elutasít+2.4mszankció.2014júli.felebezés.2015febr.új eljárás(sérült a jogorvoslati jogom)2015május elutasít+2.4mszankció.2015júni. felebezés.2016.május első fok helybenhagy.(és kezdik küldeni a határozatokat,hogy mi miért nem járt mert jogosulatlan igénylő vagyok)2016júni.kereset a bíróságra(ügyvéd).Első tárgyaláson a jogi képviselőjük nem jelenik meg.A másodikon kiderül.hogy aki a birtokára kér terát.az nem lehet jogosulatlan igénylő.Nem véletlen lett pi..án rúgva az ávh!Gazdálkodj okosan!Egyébként részemről ennyit a kiszámítható mezőgazdasági támogatásokról!
Nálam már megjelent a fiatal gazdás támogatáshoz is kb 18eFt/ha számított összeg, igaz pénz még nem jött egy szem se belőle.
A terület alapú és a zöldítés viszont nem változott mostanában, igaz kaptam már belőle előleget
Válasz Claaastra #16646. hozzászólásáraTe ha 9 hónapig nem szólnak hozzád mit vittél volna, hidd el akinek van tagkönyve az nem 9 hónap után áll le a vezetővel fellebbezni!!
Nekem is utaltak 1 keveset.Nem igazán lehet mindig követni,tellyesen szétforgácsolják,tök felesleges szétszabdalni.Ugy vannak vele ,h a paraszt ne igazodjon el rajta.
Válasz Sötét Paraszt #16621. hozzászólásáraMert kapja be akkor a kormány!Azt mondták,hogy törlik.Mint ahogyan láthattad a mellékleten.Én nem kapok,de nem is tartom jogosnak!Kapja meg mindenki ami tisztességesen jár,azon fellül ne adjanak.Lehet neked van igazad nem vitatom.A mai világban semmi sem biztos!
Válasz tilati #16638. hozzászólásáranekem is csak 20ha van s termelek magamnak de muszáj eladásra is mert kiürül a családi kassza nem hiszem el hogy neked nincs értékesítésed még ha bio nak nevezet avas sajt akkor is
Válasz Mihály-963 #16615. hozzászólására... Majd rájössz hogy az illuzórikus energia rabja lettél és csak álmot kergetsz .Nagyapámat sem érdekelte a gázolaj mégis felnevelt 7 gyereket ,jómagam 67 évesen nevelek még kettőt 15 hektárból önellátásra már rég berendezkedve , de választhatsz mikor akarsz éhen dögleni ...vaze !
Kisüzem fejlesztèsse pályázatról mèg mindig semmi. Majd egy èv telt el. Ha ezek után elutasitást kapok tudom, hogy a haverokkal kire nem fogunk szavazni.
Nekünk egybe jött ma sztem zöldítés is és Saps is!
Mert 1 utalást kaptunk fejenként de így evvel összesen 65 ezret már kifizettek /ha! Sokkal több már sztem nem lesz! 70 ezer az összes?
33530 hozzászólás
Válasz Btib #16679. hozzászólásáraBocsánat.... nem holnap ilyenkorig van karbantartás, csak hajnal kettőig. Úgyhogy bőven belefér még a kitöltés.
Válasz Btib #16673. hozzászólásárahttp://portal.nebih.gov.hu/-/elektronikus-gazdalkodasi-naplo-benyujtasanak-hatarideje-megvaltozott-
Válasz Btib #16679. hozzászólásáraIgazán nincs mit....
...bár most karbantartás van holnap ilyenkorig... nem sok időd marad megcsinálni... De ha nincs sok kitöltendőd, akkor bőven elég lesz két óra.
Válasz rilex #16678. hozzászólásáraKöszi.
Válasz Btib #16677. hozzászólásáraItt mindent megtalálsz, hogy elboldogulj....
Válasz ermike #16676. hozzászólásáraOk, majdcsak megtalálom a fület.
Válasz Btib #16673. hozzászólásáraÜgyfélkapun kell feltölteni !
Válasz csontii #16672. hozzászólásáraAz a nitrát lesz! Holnap a GN kell!
A GN t.március 2. 24 óráig lehet beadni.Ma délután hosszabbítottak.
Válasz ermike #16671. hozzászólásáraÍrnál egy linket, ahol ezt megtehetem?
Válasz ermike #16671. hozzászólásáraA GN naplót nem márc.31-ig kell beküldeni?
Válasz Btib #16669. hozzászólásáraholnap éjfélig beadhatod, a GN naplót kell beadni naturás területen!
Válasz kozmazsolt12 #16664. hozzászólásárajó neked Kótajba nem csipogott
Ma nagy örömömre, jött egy kis pénz, gondolom a Natura egy része, mert semmi utalás rá, hogy mi ez. Az ürüm meg az, hogy egy ismerősöm feltette a kérdést, hogy beadtam-e a Natura 2000 monitoringot / vagy mit /, mert ma lejárt a határidő. Hát nem adtam be, azt sem tudom, hogy hol kellett és mit. Nem tudom, van-e lehetőség valami hiánypótlásra.
Válasz kelenczesgyorgyne #16667. hozzászólásáraÉn megkaptam a 2017 es évi támogatásom is!!!!
Hogy hogyan azt nem tudom mert még ugye be sem adtam!!!
Az államkincstár tud valamit!
Az új folyószámlafül viszont nem rossz!
De tele van hülyeséggel!
Milyen támogatást kaptatok légy szives ird meg! Köszönöm
Válasz Sz_Pisti #16662. hozzászólásáraMi VOLT a vélt hiba? A változásátvezetési kérelmemet utasították el és emiatt jogosulatlan igénylő(költségvetési csaló)lettem őszerintük.Aztán mégse volt igazuk.Van ez így.
Válasz Kackac #16661. hozzászólásáraGondolhatod....
SZ.SZ.B.megye reggel csipogott!!
Szép Napot! Ma és tegnap is érkezett támogatás. (Tolna megye)
Válasz nagypistivagyok2 #16657. hozzászólásárami a vélt hiba az MVH szerint?
Válasz nagypistivagyok2 #16657. hozzászólásáraAkkor izgalmas volt az elmúlt pár éved...
Lázár úr jól beosztja ami járna nekünk.
Válasz Claaastra #16646. hozzászólásáraNem fizetek nekem se ÁKG SE Területalapút az ákg azt mondták Július 31
Válasz f.attila1981 #16647. hozzászólásáraTavaly jött kb 70%-a a teljes összegnek, ültetvényre.
2013május tera.2014június elutasít+2.4mszankció.2014júli.felebezés.2015febr.új eljárás(sérült a jogorvoslati jogom)2015május elutasít+2.4mszankció.2015júni. felebezés.2016.május első fok helybenhagy.(és kezdik küldeni a határozatokat,hogy mi miért nem járt mert jogosulatlan igénylő vagyok)2016júni.kereset a bíróságra(ügyvéd).Első tárgyaláson a jogi képviselőjük nem jelenik meg.A másodikon kiderül.hogy aki a birtokára kér terát.az nem lehet jogosulatlan igénylő.Nem véletlen lett pi..án rúgva az ávh!Gazdálkodj okosan!Egyébként részemről ennyit a kiszámítható mezőgazdasági támogatásokról!
Sziasztok!
Nálam már megjelent a fiatal gazdás támogatáshoz is kb 18eFt/ha számított összeg, igaz pénz még nem jött egy szem se belőle.
A terület alapú és a zöldítés viszont nem változott mostanában, igaz kaptam már belőle előleget
Válasz nagypistivagyok2 #16654. hozzászólásáraMi történt? Ha szabad kérdezni, ha nem, akkor gratula.
nagypistivagyok2 vs volt MVH 1-0(bíróság!)
Válasz Claaastra #16646. hozzászólásáraTe ha 9 hónapig nem szólnak hozzád mit vittél volna, hidd el akinek van tagkönyve az nem 9 hónap után áll le a vezetővel fellebbezni!!
Válasz f.attila1981 #16647. hozzászólásáraÉn sem kaptam még AKG-t sem tavaly sem az idén.
Nekem is utaltak 1 keveset.Nem igazán lehet mindig követni,tellyesen szétforgácsolják,tök felesleges szétszabdalni.Ugy vannak vele ,h a paraszt ne igazodjon el rajta.
Válasz tilati #16638. hozzászólásáraMinden tiszteletem!
Válasz Sötét Paraszt #16621. hozzászólásáraMert kapja be akkor a kormány!Azt mondták,hogy törlik.Mint ahogyan láthattad a mellékleten.Én nem kapok,de nem is tartom jogosnak!Kapja meg mindenki ami tisztességesen jár,azon fellül ne adjanak.Lehet neked van igazad nem vitatom.A mai világban semmi sem biztos!
18 ezer ft-ot kaptam ma összesen. Bazzz, hány részletbe akarják kifizetni???
Sziasztok AKG-t kapott már valaki idén mert még egy fillért nem küldtek se tavaly decemberben se idén mint ahogy azt a sajtó szajkózta.
Válasz kulakman #16644. hozzászólásáravitted a tagkönyvet????
Sehol semmi!!! Elszomorító!
Válasz balazs1155 #16643. hozzászólásáraIgen 4 hónap után elfogadás, de mégse, aztán tegnap személyesen , remény van , hogy mégis nyerek!
Azt szeretném kérdezni a fórumozóktól hogy adott e már be valaki elutasított pályázatra kifogást? És tudja valaki menyi idő mire választ kapunk rá?
Válasz Gazda27 #16641. hozzászólásáranálam is ma csipp-csipp volt reggel
Válasz balazs1155 #16637. hozzászólásáraDe azt ők nem nèzik,hogy ezzel milyen nafy hátrányt okoznak.
Utaltak ma zöldítést. 22300Ft/ha jött eddig.
Válasz tilati #16638. hozzászólásáranekem is csak 20ha van s termelek magamnak de muszáj eladásra is mert kiürül a családi kassza nem hiszem el hogy neked nincs értékesítésed még ha bio nak nevezet avas sajt akkor is
Válasz Mihály-963 #16615. hozzászólására... Majd rájössz hogy az illuzórikus energia rabja lettél és csak álmot kergetsz .Nagyapámat sem érdekelte a gázolaj mégis felnevelt 7 gyereket ,jómagam 67 évesen nevelek még kettőt 15 hektárból önellátásra már rég berendezkedve , de választhatsz mikor akarsz éhen dögleni ...vaze !
Válasz Gazda27 #16636. hozzászólásáraÉn egy másik pályázatnál egy év két hónap múlva kaptam elutasítást
Kisüzem fejlesztèsse pályázatról mèg mindig semmi. Majd egy èv telt el. Ha ezek után elutasitást kapok tudom, hogy a haverokkal kire nem fogunk szavazni.
Eddig 0 ft!Beszéltem velük azt mondták dolgozzák felfele várjak türelmesen ....
Válasz balazs1155 #16632. hozzászólásáraén is így vagyok mint Te !
Nekünk egybe jött ma sztem zöldítés is és Saps is!
Mert 1 utalást kaptunk fejenként de így evvel összesen 65 ezret már kifizettek /ha! Sokkal több már sztem nem lesz! 70 ezer az összes?