Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Btib #16724. hozzászólásáraSzarvasmarha telep is van beadva arra már 2x kértek hiánypótlást, ha jól emlékszem májusban lett beadva.
Én nem szoktam érdeklődni, konkrétan úgysem mondanak.
Válasz heki #16723. hozzászólásáraGondolod, vagy mondták? Egyébként elég szomorú, hogy lehet így tervezni, Komolytalan ezek után az egész. + itt az új pályázati lehetőség.
de legalább megmondanák, hogy ekkor meg ekkor fizetünk és akkor az ember úgy tervezne. De létbizonytalanságban tartanak az a baj. Igaz, ott erre a válasz, hogy juni. 30 ig fizetünk!
Válasz Akta@ #16711. hozzászólásáraMegjött a harmadik igazolás is. Még a NÉBIH-től nem jött a negyedik. Azt mondták,hogy késésben vannak a feldolgozással.
Mostantól ingyen lehet hívni az agrárkamarát.
Hogy ez mekkora öröm.
Nem tudom ki hányszor hívta életében, de hogy az MVH -t kb 15 milliószor többen hívják az biztos.
Annak viszont továbbra sem ingyenes a száma.
Kérdezném, hogy a tavalyi támogatásokat hol tudom megnézni amiket kaptam.Beregisztráltam az államkincstár oldalán de nem találom azt a fület ami a pénzmozgásokat mutatná..köszönöm
Válasz Bakonyi85 #16709. hozzászólásáraItt is detto ugyanaz.
Mi alapján határozzák meg ezek hogy ki kap hamarabb es ki kapja később a pénzt. Véleményem szerint ez nem igazságos... Hol itt a demokrácia?!
Mikor lesz már egy olyan kormányzás ami megérti hogy ebben a gazdasági helyzetben ezt a pénzt nem támogatásként kezeljük hanem a létfentartásunkat finanszírozzuk belőle.
Röhej az egész vezetés.
Csak 1 hetet kívánok nekik, hogy töltsenek el így nyomorogva, nem hónapokat... Kívancsi vagyok hogy birnák a TISZTELT politikusaink.
Nekem még mindig nincs számított összegem se a fiatalnál se sehol... 0 ft.Műtrágyázni kellene de nem tudom megvenni.Nem kaptam egy fityinget sem Kedves Gazdabarát Kormány!!
Válasz nagypistivagyok2 #16700. hozzászólásáraNe aggódj Viktorkáért kaptak Bözsi pénzt a nyugdíjasok karira. Hány át...ott paraszt van? Hány nyugdíjas? Választás megoldva. Szerintem idén sem lesz másként a kifizetési gyakorlat. Hiába lesz jövője választás, a gazdák több mint fele megkapja a pénzét decemberig, a többi meg így járt!
Nekem is még mindíg 0!
Szerintetek ezek a tisztelt agrárpolitikusok hány százalékot vesznek,vettek el ezzel a kifizetési hozzáállással a fidesztől a jövő évi választásoknál? Vagy van aki még hisz nekik?
A gazdálkodási naplót feltöltöttem az ügyfélkapumra. NÉBIH tájékoztatóban az áll,hogy akkor sikeres a feltöltés,ha 4 üzenetet kapok az ügyfélkapumra. Én idáig csak kettő üzenetet kaptam. Valaki járt már így. Mi lehet az oka?
Na ezen a héten se változott semmi .Továbbra is 0 ft\ha, valaki már megkapta az összeset. Mi még mindig semmi.El nem tudom képzelni mit tudnak ennyi ideig ellenőrizni,ez valami hihetetlen.
Válasz .Feco. #16687. hozzászólásáraAkkor az enyémmel együtt 00 ,ez még kerekebb.
Még atámogatások előtti időkből művelem a földeket,akkor mia a f...szt lehet eddíg "ellenőrizni"
Válasz skorpyo19 #16686. hozzászólásáralátod, milyen jó nekem? Én pontosan tudom hogy még jár mert eddig a folyósított támogatások összege szép kerek szám... hektáronként 0 ft...
Sziasztok!Bocsi,lehet hülye a kérdés,de én már nem igazán tudok eligazodni a dolgokon. Tudna valaki segíteni,hogy zöldítéssel együtt hektáronként összesen menyit kellene kapnunk? Néha löknek egy keveset, de nem tudom jár e még? Köszönöm
jött egy levél tegnap, hogy a mg. bizt. díjtámogatáshoz minden rendben van, DE ez még nem jelenti a kifizetést, még csak most kezdődik a feldolgozás. Na most...... de inkább semmi, pszt.... hátha ők is olvassák.
33530 hozzászólás
Sziasztok. Kapok valaki már zölditést ?
Válasz zsoltee83 #16730. hozzászólásáraKözben megtaláltam. Feldolgozás alatt...
Sziasztok!
Én se kaptam még egy fillért se, de ma kaptam meg a helyszíni ellenőrzés jegyzőkönyvet.
Hol tudom megnézni a kérelem státuszát? Eddig még soha nem néztem...
Válasz duhongo5 #16728. hozzászólásáraFiatal gazda
Válasz cs.janek #16727. hozzászólásáraZöldítést kaptál?
Fig... Csipp csippp...kitartás
Válasz nagyi0812 #16725. hozzászólásáraAz a baj,hogy tőled meg elvárják a tutit.
Válasz Btib #16724. hozzászólásáraSzarvasmarha telep is van beadva arra már 2x kértek hiánypótlást, ha jól emlékszem májusban lett beadva.
Én nem szoktam érdeklődni, konkrétan úgysem mondanak.
Válasz heki #16723. hozzászólásáraGondolod, vagy mondták? Egyébként elég szomorú, hogy lehet így tervezni, Komolytalan ezek után az egész. + itt az új pályázati lehetőség.
Még nemnyúltak a diversekhez,még az ATK-val vannak elhavazva,kb.jún-júli!!!!
Válasz nagyi0812 #16721. hozzászólásáraPont ezt kérdezném én is. Semmi info nincs sehonnan, senki sem tud semmit. Te esetleg hallottál valamit?
Válasz Btib #16719. hozzászólásáraAdtam, mi van vele?
de legalább megmondanák, hogy ekkor meg ekkor fizetünk és akkor az ember úgy tervezne. De létbizonytalanságban tartanak az a baj. Igaz, ott erre a válasz, hogy juni. 30 ig fizetünk!
Nagyon véletlenül nem adott be valaki deverzifikációs pályázatot tavaly november végén?
Válasz Akta@ #16711. hozzászólásáraMegjött a harmadik igazolás is. Még a NÉBIH-től nem jött a negyedik. Azt mondták,hogy késésben vannak a feldolgozással.
Válasz Lurkoo #16710. hozzászólásáraNálam is nagy nulla
Mostantól ingyen lehet hívni az agrárkamarát.
Hogy ez mekkora öröm.
Nem tudom ki hányszor hívta életében, de hogy az MVH -t kb 15 milliószor többen hívják az biztos.
Annak viszont továbbra sem ingyenes a száma.
http://www.agrarszektor.hu/agrarpenzugyek/mostantol_mindenki_ingyen_hivhatja_az_agrarkamarat.6987.html
Válasz Bartolini #16714. hozzászólásárabaloldali menü , utólsó előtti menüpont , és ott található beadott kérelmek
Kérdezném, hogy a tavalyi támogatásokat hol tudom megnézni amiket kaptam.Beregisztráltam az államkincstár oldalán de nem találom azt a fület ami a pénzmozgásokat mutatná..köszönöm
Válasz cs.janek #16707. hozzászólásáraNekem is ugyanez. Ki van írva múlt hétfő óta, de csak nem akar megérkezni.
Válasz Bakonyi85 #16709. hozzászólásáraItt is detto ugyanaz.
Mi alapján határozzák meg ezek hogy ki kap hamarabb es ki kapja később a pénzt. Véleményem szerint ez nem igazságos... Hol itt a demokrácia?!
Mikor lesz már egy olyan kormányzás ami megérti hogy ebben a gazdasági helyzetben ezt a pénzt nem támogatásként kezeljük hanem a létfentartásunkat finanszírozzuk belőle.
Röhej az egész vezetés.
Csak 1 hetet kívánok nekik, hogy töltsenek el így nyomorogva, nem hónapokat... Kívancsi vagyok hogy birnák a TISZTELT politikusaink.
Válasz csontii #16699. hozzászólásáraMegoldódott? :)
Nálam szintén 0 Ft.
Nekem még mindig nincs számított összegem se a fiatalnál se sehol... 0 ft.Műtrágyázni kellene de nem tudom megvenni.Nem kaptam egy fityinget sem Kedves Gazdabarát Kormány!!
kaptam 35000et MVT címszó alatt, mi lehet ez????
Valami mozgás? Fiatalnál már egy hete van összegem lóvé sehol ....
Válasz ignisflora #16705. hozzászólásáraNagyon szépen köszönöm nagy segítség.
Válasz pappimi #16704. hozzászólásárahttps://www.mvh.allamkincstar.gov.hu/-/tamogatasi-adatok-a-bizottsag-908-2014-eu-vegrehajtasi-rendelete-alapjan-publication-of-data-according-to-commission-implementing-regulation-no-908-20
Válasz csontii #16703. hozzászólásáraKöszi ezt tudom nekem olyan lista kéne ahol a faluban kik kaptak támogatást.
Válasz pappimi #16701. hozzászólásáraAz MVH-s ügyfélkapudon.
Válasz nagypistivagyok2 #16700. hozzászólásáraNe aggódj Viktorkáért kaptak Bözsi pénzt a nyugdíjasok karira. Hány át...ott paraszt van? Hány nyugdíjas? Választás megoldva. Szerintem idén sem lesz másként a kifizetési gyakorlat. Hiába lesz jövője választás, a gazdák több mint fele megkapja a pénzét decemberig, a többi meg így járt!
Nekem is még mindíg 0!
Moderátor által módosítva: 2017-03-23 10:36:18
Sziasztok. Ha tudnátok nekem olyan oldalt mutatni ahol a tavalyi támogatások kifizetését meg tudom nézni. Előre is köszönöm.
Szerintetek ezek a tisztelt agrárpolitikusok hány százalékot vesznek,vettek el ezzel a kifizetési hozzáállással a fidesztől a jövő évi választásoknál? Vagy van aki még hisz nekik?
Válasz Akta@ #16698. hozzászólásáraSzerintem nem.
Válasz csontii #16694. hozzászólásáraKivetted a pipát a dokumentumok szűrése funkcióból a jobb felső sarokban?
Bele olvastam itt a témába amint látom nem csak nekem 0.
Szia!Még nem kaptam natura2000 , és termeléshez kötött anya kapott-e már valaki
Válasz csontii #16694. hozzászólásáraFélig jó csak
A gazdálkodási naplót feltöltöttem az ügyfélkapumra. NÉBIH tájékoztatóban az áll,hogy akkor sikeres a feltöltés,ha 4 üzenetet kapok az ügyfélkapumra. Én idáig csak kettő üzenetet kaptam. Valaki járt már így. Mi lehet az oka?
Válasz kelenczesgyorgyne #16667. hozzászólásáraSzia! Az idei Natura 2000 megkaptad? Nalunk az erdogazdalkodo kenye- kedve szerint utalja...Ha mar megjott, szolnank neki....koszi :)
Nekem tegnap jött SAPS és annyi de most mennyi az ft/ha ?
Na ezen a héten se változott semmi .Továbbra is 0 ft\ha, valaki már megkapta az összeset. Mi még mindig semmi.El nem tudom képzelni mit tudnak ennyi ideig ellenőrizni,ez valami hihetetlen.
Kötelező megnézni, főleg a vége felé fontos !
https://www.youtube.com/watch?v=RpznHuBGpSg&feature=youtu.be&app=desktop
Válasz skorpyo19 #16686. hozzászólásárakb. 68e Ft területalapú+zöldítés.
mínusz amit visszatartanak(2000 euro felett 0,93% ha jól tudom)
Válasz .Feco. #16687. hozzászólásáraAkkor az enyémmel együtt 00 ,ez még kerekebb.
Még atámogatások előtti időkből művelem a földeket,akkor mia a f...szt lehet eddíg "ellenőrizni"
Válasz skorpyo19 #16686. hozzászólásáralátod, milyen jó nekem? Én pontosan tudom hogy még jár mert eddig a folyósított támogatások összege szép kerek szám... hektáronként 0 ft...
Sziasztok!Bocsi,lehet hülye a kérdés,de én már nem igazán tudok eligazodni a dolgokon. Tudna valaki segíteni,hogy zöldítéssel együtt hektáronként összesen menyit kellene kapnunk? Néha löknek egy keveset, de nem tudom jár e még? Köszönöm
jött egy levél tegnap, hogy a mg. bizt. díjtámogatáshoz minden rendben van, DE ez még nem jelenti a kifizetést, még csak most kezdődik a feldolgozás. Na most...... de inkább semmi, pszt.... hátha ők is olvassák.
Válasz Btib #16683. hozzászólásáraTermészetesen.
Válasz rilex #16678. hozzászólására2016 évről kell csinálni a cuccot?