Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD394.79 FtCHF438.21 FtGBP494.32 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz cfan01 #16628. hozzászólásáraja a tavalyival együtt nekem is ezen összeg körül van.. már csak a teljes sasps és a teljes fiatal gazda hibázzzzzik!
Válasz petsudo #16618. hozzászólására Ezze most mit akarsz, fater évek óta kapja a rengeteg lovetát a bázisra pedig már csak pár bikája van, átált tehénre.
Énmeg évi 50 bikával csak a termeléshe kötöttet mive 2007-be miko megállapították a bázist nem tartottam egyet se.
Nemond má, hogy nincs bázis amikó még a papírt is beszkenőtem(az lehet, hogy ez az év volt az utsó amikó fizettek , ezt nem tudom).
Válasz Sötét Paraszt #16588. hozzászólásárahttps://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://fulopszallas.hu/wp-content/uploads/2015/02/Termel%25C3%25A9shet-k%25C3%25B6t%25C3%25B6tt-t%25C3%25A1mogat%25C3%25A1sok_%25C3%25A1llatteny%25C3%25A9szt%25C3%25A9s_NAK.pdf&ved=0ahUKEwiH15_KybDSAhUIJ5oKHQ3sA1gQFggYMAA&usg=AFQjCNE6Vt-qEwlIA-erR8sfTsF7FKjGGQ&sig2=4511Mlmx6AFl_6KzWxST7w
Válasz cyclo-400 #16616. hozzászólásáraÉs ez nem csak a szójánál van így a kukorica ugyan ez! román spanyol meg fél eu gmo-t csinál.. meg az orosz föderáció is és mégsem kapunk többet a kukiért sem szóval erről ennyit...
Válasz Kackac #16613. hozzászólásáraUjra csak helyeselni tudom amit mondassz.
Itt van mindjárt a szójabab. Csak azt hallom
hogy a MAGYAR gmo mentes szöjára milyen nagy az igény, meghogy importból fedezi az ország
a szükségleteit. Mégis, mint pl. tavaly megtermelem a gmo mentes MAGYAR szóját mennyit
kapok érte, amennyi a világpiaciára, meg a tözsde, meg brazilia, meg ukrajna stb, stb.
Akkor szerintem valaki hazudik!
A kutyát nem érdekli, hogy gmos vagy nem akkor?
Válasz tilati #16614. hozzászólására S a gázolaj honnan lesz vagy a földedben van a finomított olaj vezeték s csapolod arra is kellene valami meg illeték meg utazás meg a ház rezsi még ha tanya akkor is nem krisnások vagyunk vaze EU szinten szeretnénk élni
Válasz cyclo-400 #16612. hozzászólásáraA piacunkat kellene védeni minden ágazatban, de mivel annyi mocsok van és áramlik be az országba, ezért nehéz azt mondani, hogy ennyiért nem adom a terményem / állatom stb... rá vagyunk kényszerítve ezekre az árakra.
A gázolaj, a táp, az energia, az alkatrészek árai meg az egekben. Igen, a torma ára meg mindennek az ára 20 évvel ezelőtt is ennyi volt...
Válasz Kackac #16610. hozzászólásáraNagyon jól gondolod, szerintem is ez történik
a nagyok ezerrel tudnak fejleszteni, a támogatás tényleg nekik hab a tortán.
Nem nehéz belátni, hogy 1-50-80 hektárosok szántósok, zöme páréven belül kampec.
Természetesen törvényszerüen következik, hogy a nagyhal megeszi a kicsit.
Válasz elizakisangel #16608. hozzászólásáraMindenre igaz, amit írtok, sajnos a támogatás nem fejlesztésre megy, hanem a mindennapokra.
Ez a szomorú, a kereskedők meg élvezkednek a nyakunkon.
Válasz elizakisangel #16608. hozzászólásáraA tejjel is ugyanez a helyzet, 1997-ben is 70 ft/liter volt 1-2 hónpja is ugyanannyi. Most talán pár ft enelkedés látszódik.
De a 2008-as 50ft/liter-es tejár felháborító, elszomorító volt.
Válasz elizakisangel #16604. hozzászólásáraMi lesz 2020 után? Mi lesz, ha nem lesz támogatás vagy ha harmada lesz?
Ilyen felvásárlási árakkal a kicsik megdöglenek.
A kukoricának ára 5-el kellene kezdődni, nem 3-al.
Van amikor én sem értem magam, hogy minek csinálom, mikor a kocsmában és a tv előtt sem keresek többet.
Ez már maga a nyomor. Mezőgazdasági ország lennénk vagy nem? És épp minket nyomnak el, semmiznek ki? Abszurdum, amit megmerészelnek tenni velünk. Én feladom! Elfogyott a türelmem, a reményem. Éhen akkor is hallhatok , ha nem dolgozom. Álljanak föl a bőrfoteljükből és csinálják ők. Majd meglátnám , mennyire lennének megelégedve, ha rohamosan csökkene az életszínvonaluk. Amikor már a puszta létért kell küzdeni.
Válasz gazda001 #16589. hozzászólásáraNekem 10.hó 04. óta feldolgozás alatt a státusz de pénzt kb 15 %-ot utaltak decemberben. Ez az összeg szerepel is a kapott pénzeknél de a státusz időpontja nem változott.
Nem ér az a tájékoztatási rendszer semmit vagy túlképzettek kezelik :)
Válasz borda77 (Joe) #16590. hozzászólásáraJó van mááá, azaz hogy qrván nincs jól ez az egész rendszer, jó lenne ha már mindenki (főleg aki eddig nem kapott semmit) kapna valamit. A rendszer meg végre átlátható lenne, akkor nem történne ilyen hogy valaki még febr. végére semmit sem kap, ill. délelőttről délutánra visszavált a státusz.....
Válasz petsudo #16584. hozzászólására A neve az, hogy "Húsmarha tartás támogatás, 2007-től elválasztott. Évekig kaptam!Tavaly már nem, mert nincs számosállatom, de akinek van azok folyamatosan kapják! Pl. 2015-ben 47.200 Ft/ db támogatást adtak.
Válasz borda77 (Joe) #16582. hozzászólásáraNekem is ma változott a számított összeg a zöldítésnél, most kb 22300Ft/ha. A biztosítási díjtámogatásnál a dátum változik szinte minden nap, de összeg nincs.
33530 hozzászólás
Válasz mmariann #16631. hozzászólásáraSzia! Az idén még semmi novemberben kaptam egy kevés előleget....
Sziasztok! Anyajuh támogatást kapott már idén valaki?
Válasz cfan01 #16628. hozzászólásáraja a tavalyival együtt nekem is ezen összeg körül van.. már csak a teljes sasps és a teljes fiatal gazda hibázzzzzik!
Nekem is jött zöldítés ma, de csak a 68%-a annak ami rendszerben megjelent a múlt héten. Megint visszatartanak valamit?
Zöldítés érkezett, amivel összességében 22 300 /ha -ra növekedett az eddig kifizetett összeg. Múlt csüt lett számított összeg
csip-csip zöldítés...kb 15000 Ft/ha
Válasz Mf-es? #16623. hozzászólásáraÉn is kaptam valamit!
Itt is, Heves
Válasz Mf-es? #16623. hozzászólásáraRész összeget utaltak?
Válasz bmoni803 #16622. hozzászólásáraItt is.
Zöldítes érkezett ma!Békés megye!
Válasz petsudo #16618. hozzászólására Ezze most mit akarsz, fater évek óta kapja a rengeteg lovetát a bázisra pedig már csak pár bikája van, átált tehénre.
Énmeg évi 50 bikával csak a termeléshe kötöttet mive 2007-be miko megállapították a bázist nem tartottam egyet se.
Nemond má, hogy nincs bázis amikó még a papírt is beszkenőtem(az lehet, hogy ez az év volt az utsó amikó fizettek , ezt nem tudom).
Válasz Pintér Zoltán #16619. hozzászólására
https://goo.gl/C5XA8r
Talán Így jobb.
Válasz Sötét Paraszt #16588. hozzászólásárahttps://www.google.hu/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://fulopszallas.hu/wp-content/uploads/2015/02/Termel%25C3%25A9shet-k%25C3%25B6t%25C3%25B6tt-t%25C3%25A1mogat%25C3%25A1sok_%25C3%25A1llatteny%25C3%25A9szt%25C3%25A9s_NAK.pdf&ved=0ahUKEwiH15_KybDSAhUIJ5oKHQ3sA1gQFggYMAA&usg=AFQjCNE6Vt-qEwlIA-erR8sfTsF7FKjGGQ&sig2=4511Mlmx6AFl_6KzWxST7w
Válasz cyclo-400 #16616. hozzászólásáraÉs ez nem csak a szójánál van így a kukorica ugyan ez! román spanyol meg fél eu gmo-t csinál.. meg az orosz föderáció is és mégsem kapunk többet a kukiért sem szóval erről ennyit...
Válasz Kackac #16613. hozzászólásáraUjra csak helyeselni tudom amit mondassz.
Itt van mindjárt a szójabab. Csak azt hallom
hogy a MAGYAR gmo mentes szöjára milyen nagy az igény, meghogy importból fedezi az ország
a szükségleteit. Mégis, mint pl. tavaly megtermelem a gmo mentes MAGYAR szóját mennyit
kapok érte, amennyi a világpiaciára, meg a tözsde, meg brazilia, meg ukrajna stb, stb.
Akkor szerintem valaki hazudik!
A kutyát nem érdekli, hogy gmos vagy nem akkor?
Válasz tilati #16614. hozzászólására S a gázolaj honnan lesz vagy a földedben van a finomított olaj vezeték s csapolod arra is kellene valami meg illeték meg utazás meg a ház rezsi még ha tanya akkor is nem krisnások vagyunk vaze EU szinten szeretnénk élni
Emberek ÖNELLÁTÁS és ne érdekeljen ami az ELÉGEN túl van , akkor élsz vídánan !
Válasz cyclo-400 #16612. hozzászólásáraA piacunkat kellene védeni minden ágazatban, de mivel annyi mocsok van és áramlik be az országba, ezért nehéz azt mondani, hogy ennyiért nem adom a terményem / állatom stb... rá vagyunk kényszerítve ezekre az árakra.
A gázolaj, a táp, az energia, az alkatrészek árai meg az egekben. Igen, a torma ára meg mindennek az ára 20 évvel ezelőtt is ennyi volt...
Válasz Kackac #16610. hozzászólásáraNagyon jól gondolod, szerintem is ez történik
a nagyok ezerrel tudnak fejleszteni, a támogatás tényleg nekik hab a tortán.
Nem nehéz belátni, hogy 1-50-80 hektárosok szántósok, zöme páréven belül kampec.
Természetesen törvényszerüen következik, hogy a nagyhal megeszi a kicsit.
Válasz elizakisangel #16608. hozzászólásáraA táp meg 3 szor annyi.
Válasz elizakisangel #16608. hozzászólásáraMindenre igaz, amit írtok, sajnos a támogatás nem fejlesztésre megy, hanem a mindennapokra.
Ez a szomorú, a kereskedők meg élvezkednek a nyakunkon.
Válasz elizakisangel #16608. hozzászólásáraA tejjel is ugyanez a helyzet, 1997-ben is 70 ft/liter volt 1-2 hónpja is ugyanannyi. Most talán pár ft enelkedés látszódik.
De a 2008-as 50ft/liter-es tejár felháborító, elszomorító volt.
Válasz Kackac #16607. hozzászólásáraA bárányért meg van képük 13 ezret fizetni, mikor 15 ével ezelőtt is Ennyi volt.
Válasz elizakisangel #16604. hozzászólásáraMi lesz 2020 után? Mi lesz, ha nem lesz támogatás vagy ha harmada lesz?
Ilyen felvásárlási árakkal a kicsik megdöglenek.
A kukoricának ára 5-el kellene kezdődni, nem 3-al.
Van amikor én sem értem magam, hogy minek csinálom, mikor a kocsmában és a tv előtt sem keresek többet.
Válasz elizakisangel #16604. hozzászólásáraIsmerős a helyzet és jól mondod hogy tényleg a puszta létért kell küzdeni.........
Ez már maga a nyomor. Mezőgazdasági ország lennénk vagy nem? És épp minket nyomnak el, semmiznek ki? Abszurdum, amit megmerészelnek tenni velünk. Én feladom! Elfogyott a türelmem, a reményem. Éhen akkor is hallhatok , ha nem dolgozom. Álljanak föl a bőrfoteljükből és csinálják ők. Majd meglátnám , mennyire lennének megelégedve, ha rohamosan csökkene az életszínvonaluk. Amikor már a puszta létért kell küzdeni.
Válasz nagyi0812 #16594. hozzászólásáraSok remény nincs hozzá! Kapják be!
Moderátor által módosítva: 2017-02-26 08:04:28
Moderátor által módosítva: 2017-02-26 08:04:06
Moderátor által módosítva: 2017-02-26 08:03:39
Moderátor által módosítva: 2017-02-26 08:03:11
Moderátor által módosítva: 2017-02-26 08:02:47
Moderátor által módosítva: 2017-02-26 08:04:53
Moderátor által módosítva: 2017-02-26 08:05:19
Válasz gazda001 #16589. hozzászólásáraNekem 10.hó 04. óta feldolgozás alatt a státusz de pénzt kb 15 %-ot utaltak decemberben. Ez az összeg szerepel is a kapott pénzeknél de a státusz időpontja nem változott.
Nem ér az a tájékoztatási rendszer semmit vagy túlképzettek kezelik :)
Válasz szikszaipeter72 #16591. hozzászólásáraHa jól emlékszem 30+2x60 nap.
Gyakorlatilag viszont amikor sorra kerülsz.
Válasz szikszaipeter72 #16591. hozzászólására8-10 év
Válasz borda77 (Joe) #16590. hozzászólásáraJó van mááá, azaz hogy qrván nincs jól ez az egész rendszer, jó lenne ha már mindenki (főleg aki eddig nem kapott semmit) kapna valamit. A rendszer meg végre átlátható lenne, akkor nem történne ilyen hogy valaki még febr. végére semmit sem kap, ill. délelőttről délutánra visszavált a státusz.....
Sziasztok. Megtudja valaki mondani hogy egy fellebbezésre mennyi időn belűl kell az MVH-nak reagálnia?
Válasz gazda001 #16589. hozzászólásáraAnyucinak azt mond hogy ti már tavalya 75%-ot megkaptátok... :)
ÉN MEG NEM!!!
Válasz borda77 (Joe) #16587. hozzászólásáraJóvan má, na!
Csak mondom a mamámak nézd már anyuci megmozdult itt valami, erre meg visszacsinálták, hát mi ez??????
Válasz petsudo #16584. hozzászólására
Válasz gazda001 #16586. hozzászólásáraNE dumálj te már majdnem mindent megkaptál...!!!!:)
Mg.bizt támogatás visszaváltott "feldolgozás alatt"-raMásnak is????
Válasz petsudo #16584. hozzászólására A neve az, hogy "Húsmarha tartás támogatás, 2007-től elválasztott. Évekig kaptam!Tavaly már nem, mert nincs számosállatom, de akinek van azok folyamatosan kapják! Pl. 2015-ben 47.200 Ft/ db támogatást adtak.
Válasz tothpeter101 #16567. hozzászólásáraNa itt bukott!Hízott bika nekem tavaly 19???ft volt.Ami biztos,hogy a hízott bikánál tartáshoz kötött van és bázis nincsen.
Válasz borda77 (Joe) #16582. hozzászólásáraNekem is ma változott a számított összeg a zöldítésnél, most kb 22300Ft/ha. A biztosítási díjtámogatásnál a dátum változik szinte minden nap, de összeg nincs.