Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Nekem /Zala/ november 30-án jött nagyobb összeg és ma is kaptam negyed millió FT-ot. Nem tudom meg mondani,hogy mire kaptam, mert a bankom azt nem közni.
Ha valaki tudja, hogyan lehet meg tudni, hogy mire kaptam legyen szives irja meg.
Válasz nagyi0812 #15933. hozzászólásáraNincs itt józsi, itt csak vitya van meg lázár meg mögöttük a pénzemberes oligarhák akik cibálják őket és tömik a kajmáni számláikat!
Na? Jön vki pestre? Trakival egy kicsit messze lenne, de autóval szívesen mennék, 3-4 embert el is viszek ha kell! Vihetnénk egy pár vödör ganyét karira a Józsinak! Jelezvén hogy mennyit ér az eddigi munkája.
Hívtam az MVH-t, érdeklődtem.
Az alábbi választ kaptam:
Folyamatosak a kifizetések, de aki nem kap kap decemberben, ne aggódjon, majd januárban megkapja.
Az új vezér(ék) kinevezésével az MVH-t, és vele együtt a kifizetések is GAZDA BARÁT lettek. Vagy gazdák, vagy barátok nem vagyunk az igen Tisztelt vezetéssel, mert még velem együtt sokan egy árva buznyákot sem kaptunk. Lehet be kellene lépni a " PÁRT"- ba.
Úgy értsem, hogy még Ön sem kapott semmit,mert én sem kaptam eddig egy fillért sem.Most írtam ide a fórumban,érthetetlen, hogy október 18-án elindították a kifizetéseket - mindjárt 2 hónapja - és nem küldenek egy fillért sem.
Rosszul tudom,hogy a terület alapu támogatás 70 %-át november 30-ig mindenki megkapja? A kifizetést már október 18-án elindították.Viszont én még egy fillért sem kaptam,máskor már rég átutalták - most miért késik?Tud valaki válaszolni?
Válasz IH-race #15917. hozzászólásáraDe akkor a SAPS már teljes összeget kiküldenék? A zöldítésből meg semmit? Mert nekem abból még semmi nem jött ezek szerint! Saps meg már kétszer is!
És én is ilyen 42000 körül járok összesen!
Válasz bobo77 #15913. hozzászólásáraItt is volt csipogás :) De az az érdekes hogy én a zöldítést vártam , mert már a terület alapút küldték régebben! Most kb 12500 at küldtek de beléptem az E rendszerben és ott a számított összeget a területalapú összegéhez adta hozzá azt növelte meg! A zöldítésnél semmi nem szerepel!
Válasz szanberg #15909. hozzászólásáraUgyan így jártam én is. A tavalyit is az idén kaptam, meg az előleget is. Most lehet törni a butát, hogy ne vigye el az adó a jó részét.
Nincsen rendszer vagy logika ebben a kiutalásban.
Nekünk évek óta mindig a tárgyévet követő lehető legkésőbb pillanatában jöttek meg pénzek meg még utána is, pedig rendben voltak a dolgaink.
Így volt ez idén is, tavalyi pénzt még most nemrégen augusztusban is kaptunk, errefel most az ideiből már négyszerre utaltak, pl nekem ma hajnalban is.
Annyi mondjuk gond ezzel, hogy cégnek ez adózni való pénz, a társasági adót gyorsan lekapják majd belőle csak a 2016-os évben 1 teli év(2015) meg az idei 2/3-ából kell összesen leadózni...
Ha minden évben stabilan egyenletesen jönne akkor nem lenne ilyen
Válasz borda77 (Joe) #15904. hozzászólásáraNekem sem, az a rohadt gyökér,nagyképű f@sz rám rajzolt már nem is először,már három éve ez folyik, hát ilyen nincs,- hogy a jó édes....val éljen nemi életet.
Talán jövőre kapok....
6700 Ft zöldítés ennyi amit kaptam az asszony meg 25000 ft sapsot ÚGY hogy minden földje le volt nyáron ellenőrizve sps + zöldítés és minden rendben volt! Na ez a durva!
Tényleg jobb lenne ha nem ígérgetnének... dühítő módon mondják hogy érkezik a "meglepetéspénz" meg ilyenek. Állattartás... sose volt jó nem is lesz jobb....
Válasz horvath.agica0603 #15892. hozzászólásáraÚgy látszik hogy ez az új ügyfélbarát ügyintézés. Valaki már 42.000 kap ha-ként, más még semmit. A gazdák egy részét kifizetik, másik részét kivéreztetik. Oszd még és uralkodj! Nem lesz parasztfelkelés ha már legalább az emberek felét kifizetik!
33540 hozzászólás
Nekem /Zala/ november 30-án jött nagyobb összeg és ma is kaptam negyed millió FT-ot. Nem tudom meg mondani,hogy mire kaptam, mert a bankom azt nem közni.
Ha valaki tudja, hogyan lehet meg tudni, hogy mire kaptam legyen szives irja meg.
Válasz ewtoto #15939. hozzászólásárami se kép se hang GYMS megye... szerintem már nem is lesz idén..
Válasz ewtoto #15939. hozzászólásáraAkkor Te a szerencsések közé tartozol.
Válasz Krisz0445 #15936. hozzászólására
PL nekem már igencsak kicsörgették a 90% ot
Talán zöldítés 20% hiányzik!
Nálunk semmi. (Nógrád megyéből)
Minekünk is csak tegnap érkezett meg a számlára az SASP meg a zöldítés előleg, 46050 Ft/ha. Van helye...
Gazdabarát rendszer.Pfff
"Soha nem látott előleget fizettek a gazdáknak,,
Csak azt nem mondták hogy melyik gazdáknak???
Talán Mészáros gazdának és társainak???
Gondolom ők már megkapták.
Válasz borda77 (Joe) #15934. hozzászólásáraEz a legnagyobb baj. Mindenki a másikra mutogat! Mi még szívünk, még nyeljük a sok baromságot.
Válasz nagyi0812 #15933. hozzászólásáraNincs itt józsi, itt csak vitya van meg lázár meg mögöttük a pénzemberes oligarhák akik cibálják őket és tömik a kajmáni számláikat!
Na? Jön vki pestre? Trakival egy kicsit messze lenne, de autóval szívesen mennék, 3-4 embert el is viszek ha kell! Vihetnénk egy pár vödör ganyét karira a Józsinak! Jelezvén hogy mennyit ér az eddigi munkája.
Válasz KissZsu #15930. hozzászólásáraNem neked írom hanem az amvh nak:
ANY...d!!!
Válasz KissZsu #15930. hozzászólásáraVagy februárban, vagy márciusban, vagy ...
Lényeg hogy Ők megtették mindent a mi érdekünkben.
Hívtam az MVH-t, érdeklődtem.
Az alábbi választ kaptam:
Folyamatosak a kifizetések, de aki nem kap kap decemberben, ne aggódjon, majd januárban megkapja.
Szóval ne aggódjunk:(
Az új vezér(ék) kinevezésével az MVH-t, és vele együtt a kifizetések is GAZDA BARÁT lettek. Vagy gazdák, vagy barátok nem vagyunk az igen Tisztelt vezetéssel, mert még velem együtt sokan egy árva buznyákot sem kaptunk. Lehet be kellene lépni a " PÁRT"- ba.
Válasz bobo77 #15924. hozzászólásáraMegnéztem. SAPS jött megint,így már 42000 ft/ha körül járok.
Válasz gjoni #15915. hozzászólásáraTisztelt Uram !
Úgy értsem, hogy még Ön sem kapott semmit,mert én sem kaptam eddig egy fillért sem.Most írtam ide a fórumban,érthetetlen, hogy október 18-án elindították a kifizetéseket - mindjárt 2 hónapja - és nem küldenek egy fillért sem.
Rosszul tudom,hogy a terület alapu támogatás 70 %-át november 30-ig mindenki megkapja? A kifizetést már október 18-án elindították.Viszont én még egy fillért sem kaptam,máskor már rég átutalták - most miért késik?Tud valaki válaszolni?
Nálunk is volt csipp csipp
Válasz csontii #15920. hozzászólásáraAz MVH utáni számsor első 3 szàmjehye az sms ben
Válasz csontii #15920. hozzászólásáraAz MVH utáni számsor első 3 szàmjehye az sms ben
Válasz Keksz007 #15921. hozzászólásáraSaps vége 45000 lesz azt mondták a zöldítésé pedig 25000
Válasz IH-race #15917. hozzászólásáraDe akkor a SAPS már teljes összeget kiküldenék? A zöldítésből meg semmit? Mert nekem abból még semmi nem jött ezek szerint! Saps meg már kétszer is!
És én is ilyen 42000 körül járok összesen!
Válasz bobo77 #15919. hozzászólásáraMég csak sms-ben látom,hogy küldtek az MVH-tól pénzt.
Válasz csontii #15918. hozzászólásáraMi a kód?
Ma reggel én is kaptam valamit,de nem tudom mit. A múlt hónapban már kiutalták a sapsot és a zöldítést is.
Ma reggel jött a SAPS 2. adag...:42359 összesen,és 16304 zöldítés...
De egyébként mindegy :) Az a lényeg hogy küldtek vmit :)
Itt semmi Szabolcs Megye Kótaj!!
Válasz bobo77 #15913. hozzászólásáraItt is volt csipogás :) De az az érdekes hogy én a zöldítést vártam , mert már a terület alapút küldték régebben! Most kb 12500 at küldtek de beléptem az E rendszerben és ott a számított összeget a területalapú összegéhez adta hozzá azt növelte meg! A zöldítésnél semmi nem szerepel!
Csip csip
Válasz szanberg #15909. hozzászólásáraUgyan így jártam én is. A tavalyit is az idén kaptam, meg az előleget is. Most lehet törni a butát, hogy ne vigye el az adó a jó részét.
Válasz Szabolcs80 #15908. hozzászólásáraMegkérdezhetem, hogy hányas számú a fityisz pártkönyved ? :)))
Nekünk itt se kép se hang, sajna... Valamit rosszul csinálunk vagy rosszul mondunk!
Megérkezett egy csekély részlet a tejhasznúból még ma reggel. Viszont a számított összeg még több, mint ami eddig jött összesen!
Nincsen rendszer vagy logika ebben a kiutalásban.
Nekünk évek óta mindig a tárgyévet követő lehető legkésőbb pillanatában jöttek meg pénzek meg még utána is, pedig rendben voltak a dolgaink.
Így volt ez idén is, tavalyi pénzt még most nemrégen augusztusban is kaptunk, errefel most az ideiből már négyszerre utaltak, pl nekem ma hajnalban is.
Annyi mondjuk gond ezzel, hogy cégnek ez adózni való pénz, a társasági adót gyorsan lekapják majd belőle csak a 2016-os évben 1 teli év(2015) meg az idei 2/3-ából kell összesen leadózni...
Ha minden évben stabilan egyenletesen jönne akkor nem lenne ilyen
Megérkezett a SAPS második részlete. Így az 42000/ha.
Mi szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Saps 42 ezer/ha, Zöldítés 9 ezer/ha.
Kitartás!!
No ilyet sem láttam még. Az egyik jogcímre a státusz jóváhagyott, de számított összeg nincs. Jó mi?
Válasz borda77 (Joe) #15904. hozzászólásáraNekem sem, az a rohadt gyökér,nagyképű f@sz rám rajzolt már nem is először,már három éve ez folyik, hát ilyen nincs,- hogy a jó édes....val éljen nemi életet.
Talán jövőre kapok....
Válasz .Feco. #15903. hozzászólásáranekem sem... ez azért már kezd durva lenni ...
6700 Ft zöldítés ennyi amit kaptam az asszony meg 25000 ft sapsot ÚGY hogy minden földje le volt nyáron ellenőrizve sps + zöldítés és minden rendben volt! Na ez a durva!
sehun semmi...
Tényleg jobb lenne ha nem ígérgetnének... dühítő módon mondják hogy érkezik a "meglepetéspénz" meg ilyenek. Állattartás... sose volt jó nem is lesz jobb....
Státuszváltás 09.30 feldolgozás alatt.
Szerintetek mi tart ilyen sokáig?
Válasz adrian88 #15898. hozzászólásáraHát reméljük, még én sem kaptam egy fillért sem.
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-12-08 13:55:43
Szerintetek utalnak még idén? Nem kaptam eg petákot sem.
Egy éve ilyenkor már utaltak, ma pont egy éve. Most meg még mindig semmi. Nem szégyen csak kellemetlen.
Még mindig semmi:(
Válasz nagyi0812 #15894. hozzászólásáraÚj ügyfélbarát ügyintézés.
Válasz horvath.agica0603 #15892. hozzászólásáraÚgy látszik hogy ez az új ügyfélbarát ügyintézés. Valaki már 42.000 kap ha-ként, más még semmit. A gazdák egy részét kifizetik, másik részét kivéreztetik. Oszd még és uralkodj! Nem lesz parasztfelkelés ha már legalább az emberek felét kifizetik!
Válasz Mátragyöngye #15875. hozzászólásáraNálunk is 42000- lett a saps ,változott az összeg