Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.39 FtCHF440.14 FtGBP493.34 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz goda77 #15310. hozzászólásáraAzt nem mondta hogy nem kapunk azt mondta hogy folyamatban van és hogy türelmes legyek ja meg hogy figyelni kell az ügyfélkaput!Én már azt sem tartom kizártnak hogy élvezik azt hogy nem mondhatnak jó hírt meg hogy húzzák az agyunkat, meg hogy a csőd szélére juttathatnak bennünket!
Válasz .Szabi. #15313. hozzászólásáraSzerintem nem fog megszűnni,mert akkor mi gazdálkodók dönthetnénk el,hogy mennyit is ér a termékünk.Egy ilyen árrobbanást meg nem engedhet meg magának az éppen aktuális hatalom,mert akkor nem teljesülne a(kenyeret és cirkuszt a népnek)első fele és hamar összeállna ellenük az éhes tömeg.
Válasz .Szabi. #15313. hozzászólásárajobb lenne ha a felvásárlási árak rendeződnének meg a termény árak. Kellene a tök..mnek a pénzük ha reális árat fizetnének a termékemért.
Nagyon remélem mihamarabb megszűnik a támogatás,senki nem kap 1 forintot se,nen lesz rinyálás,nem fogják útálni a parasztokat,helyre állnak a földárak és a bérleti díjak.
Válasz balazs1155 #15302. hozzászólásáraTehát akkor nem mondta azt hogy nem kapunk?!Azért érdekes hogy a saps-nak is azt mondták legyenek türelemmel pedig ők az első körben vannak és a tejhasznúaknál is csend van talán egy valaki jelezte itt hogy kapott...én már nem tom mi lesz itt.
Válasz turbinyek #15305. hozzászólásáraNem tudom.Két összeg jött, azonos kóddal,se határozat,se a rendszer nem mutat számított összeget.Néztem a kódokat 090 területalapú,zöldítést külön nem találok,de mindkettő kódja ezzel a három számmal kezdődik.
Ma reggel érkezett a számlámra két összeg az egyik A SAPS -nak felel meg.A másik ha a zöldítés akkor csak 3215-ft/ha.Mindkettő azonos kóddal,és igen igaza volt aki azt mondta, hogy feleslegesen figyeljük az ügyfél tájékoztatási rendszerben,okt.5-óta feldolgozás alatt,és nincs számított összeg sem.Kitartást mindenkinek.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy karbantartás miatt az MVH elektronikus ügyintézéshez kapcsolódó szolgáltatásai 2016. november 18-án (pénteken) 15-18 óra között nem lesznek elérhetőek.
Válasz perdix #15243. hozzászólásáraSzerintem nagy itt a probléma, és nem csak a kifizetések a gond, hanem az ellehetetlenítés
amin a eu dolgozik. Úgy tönkretenni a gazdaságot, ahogy az ipart és legyen az könnyű v. nehéz!!
Válasz jozsef6630 #15276. hozzászólásáraNekünk is ír öko-t,pedig nem vagyunk azok.Valami rendszerhiba lehet,de korai kifizetésre azért nem fogadnék ilyen esetben...
Válasz Lurkoo #15272. hozzászólásáraDeffiníció:Állatállomány Leltár Vezető lóti-futi mindenért hozzá szaladsz mini könyvelő "nem sértegetésnek szántam"
Udv mindenkinek. Ma beléptem az ügyfél tájékoztatási menüpontra az Mvh oldalán.
A beadott 2016-os egységes kérelem fülön belül, megjelent egy AKG-2016, és Ökö-2016 fül, mindkettő feldolgozás alatt van.
DE én sem az AKG , sem az ÖKO nem ígényeltem.
Ez miért van? Ha valaki tudja írja meg. Köszönöm.
Válasz kovacsmihaly0905 #15273. hozzászólásáraNa ezért nem kell a gazdákat pénzéhesnek meg ingyen élőnek hívni meg mondani hogy adja az állam...hát igen de viszi is!!!Mégsem ingyen kapjuk???Naháát ki gondolta volna???
33570 hozzászólás
Válasz Lurkoo #15315. hozzászólásáraTovábbá nem riogatna az mvh mindenféle szankcióval,a eu szabályok be nem tartása miatt.
Válasz oteló #15309. hozzászólásáraNekem ma
Üdv Gazda Társak!!!
Tudom hogy nem ide való téma de gondoltam megkérdezem hogy nincs valaki aki pályázott "trágyatároló építésére" és kapott már valami választ?
Válasz goda77 #15310. hozzászólásáraAzt nem mondta hogy nem kapunk azt mondta hogy folyamatban van és hogy türelmes legyek ja meg hogy figyelni kell az ügyfélkaput!Én már azt sem tartom kizártnak hogy élvezik azt hogy nem mondhatnak jó hírt meg hogy húzzák az agyunkat, meg hogy a csőd szélére juttathatnak bennünket!
Válasz .Szabi. #15313. hozzászólásáraA pesti ügyvéd is érez valamit.Már nem kell a támogatás összege,fix összegre alkuszik.
Válasz Lurkoo #15315. hozzászólásáraAz nekik nem üzlet,ha sehogy nem turkálhat a zsebedben a bankár.
Válasz .Szabi. #15313. hozzászólásáraSzerintem nem fog megszűnni,mert akkor mi gazdálkodók dönthetnénk el,hogy mennyit is ér a termékünk.Egy ilyen árrobbanást meg nem engedhet meg magának az éppen aktuális hatalom,mert akkor nem teljesülne a(kenyeret és cirkuszt a népnek)első fele és hamar összeállna ellenük az éhes tömeg.
Válasz .Szabi. #15313. hozzászólásárajobb lenne ha a felvásárlási árak rendeződnének meg a termény árak. Kellene a tök..mnek a pénzük ha reális árat fizetnének a termékemért.
Válasz OLVASÓ #15303. hozzászólásáranekünk is két ősszegben jött a SAPS egy kicsi egy nagy , összeadva a megjelent összeg , azért ugyan az a kódja
Nagyon remélem mihamarabb megszűnik a támogatás,senki nem kap 1 forintot se,nen lesz rinyálás,nem fogják útálni a parasztokat,helyre állnak a földárak és a bérleti díjak.
Válasz BAZ #15311. hozzászólásáraSzabolcs el van b...va semmit nem tudnak fejetlenség az egész mire kapsz előleget?
még eddig nem jött pénz. Szabolcs megye.
Válasz balazs1155 #15302. hozzászólásáraTehát akkor nem mondta azt hogy nem kapunk?!Azért érdekes hogy a saps-nak is azt mondták legyenek türelemmel pedig ők az első körben vannak és a tejhasznúaknál is csend van talán egy valaki jelezte itt hogy kapott...én már nem tom mi lesz itt.
A tavalyi évet tegnapi nappal sikerült lezárni az MVH-nak
Válasz goda77 #15307. hozzászólásáraSaps,Zóldités
Válasz alexia2009 #15304. hozzászólásáraTe mire kapsz?
Válasz turbinyek #15305. hozzászólásáraNem tudom.Két összeg jött, azonos kóddal,se határozat,se a rendszer nem mutat számított összeget.Néztem a kódokat 090 területalapú,zöldítést külön nem találok,de mindkettő kódja ezzel a három számmal kezdődik.
Válasz OLVASÓ #15303. hozzászólásáraSzia!
3215-ft/ha a zöldítésre? Na ne csesszenek már ki velünk... Hova lett a pénz?
Ma felhivtuk az MVH-át annyit mondott az ügyintéző legyünk türelemmel nov 30-ig biztos hogy megkapjuk☺
Ma reggel érkezett a számlámra két összeg az egyik A SAPS -nak felel meg.A másik ha a zöldítés akkor csak 3215-ft/ha.Mindkettő azonos kóddal,és igen igaza volt aki azt mondta, hogy feleslegesen figyeljük az ügyfél tájékoztatási rendszerben,okt.5-óta feldolgozás alatt,és nincs számított összeg sem.Kitartást mindenkinek.
Válasz goda77 #15297. hozzászólásáraAzt mondták folyamatban van nem tud egyenlőre többet mondani. Türelemmel legyek.....
Válasz mjm #15285. hozzászólására
"Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy karbantartás miatt az MVH elektronikus ügyintézéshez kapcsolódó szolgáltatásai 2016. november 18-án (pénteken) 15-18 óra között nem lesznek elérhetőek.
A kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük."
Hány euróval számolnak most a földalapúnál?
Válasz tinca1231 #15294. hozzászólásáraIgen
Válasz balazs1155 #15296. hozzászólásáraPersze nagyon kíváncsi vagyok mit mondanak
................
Válasz goda77 #15295. hozzászólásáraMég nem...
Hivjam őket szerinted?
Válasz balazs1155 #15284. hozzászólásáraNem csörögtél rájuk?
Valakinek fiatal gazdát utaltak már ?
Válasz tloszna #15292. hozzászólásáraMi itt nyavajgunk, míg az oroszok az embargóból (minuszokból) megerősödve jönnek ki.
Lehet okulnunk kéne belőle, éy példának kéne tekintenünk?
Válasz perdix #15243. hozzászólásáraSzerintem nagy itt a probléma, és nem csak a kifizetések a gond, hanem az ellehetetlenítés
amin a eu dolgozik. Úgy tönkretenni a gazdaságot, ahogy az ipart és legyen az könnyű v. nehéz!!
Válasz tloszna #15290. hozzászólásáraNekem nincsenek, még sem kapok.
Válasz jozsef6630 #15276. hozzászólásáraHello!
Mindenkinek ott vannak azon fülek, csak akinek "nem inge" az nem kap támogatást!!
http://www.agroinform.com/palyazatok/kemeny-idoszak-var-rank-a-2020-as-tamogatasi-ciklusban-30460-001?
Válasz endypapa #15287. hozzászólásáraIgazad van!
Megprobálok türelmes lenni....
Válasz balazs1155 #15284. hozzászólásáraNe légy már ilyen!
Türelem!
Túl van tzerhelve a rendszer.
Válasz mjm #15285. hozzászólásáraAkkor alakul...
Válasz balazs1155 #15284. hozzászólásáranekünk megjött az alap és a zöldítés is!!!
Válasz goda77 #15283. hozzászólására
Ma ennyi volt a kifizetés...
Senki többet...????
Ma reggel megjött a múlt hét hétfő óta megjelent zöldítési összeg.
Nem indokolták meg csak annyit mondott az ügyintéző hogy nem lesz előleg az anyajuhra nem volt bőbeszédű!
Válasz jozsef6630 #15276. hozzászólásáraNekünk is ír öko-t,pedig nem vagyunk azok.Valami rendszerhiba lehet,de korai kifizetésre azért nem fogadnék ilyen esetben...
Válasz goda77 #15277. hozzászólásáraígy már értem a dolgot. Azt hittem kimaradtam valamiből, de mivel ültetvényes vagyok azért nem tudtam.
Válasz Lurkoo #15272. hozzászólásáraDeffiníció:Állatállomány Leltár Vezető lóti-futi mindenért hozzá szaladsz mini könyvelő "nem sértegetésnek szántam"
Udv mindenkinek. Ma beléptem az ügyfél tájékoztatási menüpontra az Mvh oldalán.
A beadott 2016-os egységes kérelem fülön belül, megjelent egy AKG-2016, és Ökö-2016 fül, mindkettő feldolgozás alatt van.
DE én sem az AKG , sem az ÖKO nem ígényeltem.
Ez miért van? Ha valaki tudja írja meg. Köszönöm.
Válasz goda77 #15274. hozzászólásárapofátlan árképzéssel dolgoznak annyi biztos
Válasz kovacsmihaly0905 #15273. hozzászólásáraNa ezért nem kell a gazdákat pénzéhesnek meg ingyen élőnek hívni meg mondani hogy adja az állam...hát igen de viszi is!!!Mégsem ingyen kapjuk???Naháát ki gondolta volna???
Válasz Lurkoo #15272. hozzászólásáraAki a támogatási összeg egy részét, néha egészét és volt hogy többszörösét elviszi előre.