Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD393.86 FtCHF437.06 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Olyan kérdésem lenne, hogy az problémát jelent ha a tavalyi területalapú támogatást nem írtam be az adóbevallásomba? Úgy tudom, hogy ha bizonyos értékhatárt nem ér el a bevételem, akkor nem adóköteles(a támogatás összegén kívül semmiféle bevételem nem származott a területből, pihentetett területként adtam azt be). 2015-ben adtam be először nem őstermelőként,előtte egy bérlő igényelte a támogatást neki nem kellett 2015-ben adóznia.
Válasz szanberg #13829. hozzászólásáraHát, ha június 30 a végső határidő, akkor semmi pert nem lehet nyerni. Ezen a júni 30-on kellene változtatni, mert ha meghallom ezt a dátumot, attól engem is kiráz a hideg. Június 30-ára már le van aratva következő évi őszi árpa.
Válasz cimbike. #13828. hozzászólásáraEddig is rendben volt.
Csak annyi a bibi, hogy ha csak az utolsó két évet is nézem, CSAK A MIATT, hogy nem bírtak küldeni egy nyavajás előleget legalább télen ha már nem is ősszel, szóval csak ez miatt kellett eladni terményt idő előtt, fizetni nem 3-4hónapig hanem 10-12hónapig faktoring kamatot és csak ezen csak az utóbbi két évben buktunk kegyetlen sok millió Forintot, amire nincs mentség, senki más nem hibázott csak a hivatal. ennyi.
és senki sem fog kártalanítani az életben. Nyugaton ilyenekből kártérítési pereket nyernének az emberek persze itthon semmit sem lehet megtenni.
Válasz marhahajcsár #13820. hozzászólására nyugi rászóltak Lázárra hogy fékezzen de szerintem ami késik nem múlik mert bizonyítottan sokkal sz.r.bul müködik mint az előző pedig az is csak gőzhajó sebességgel cirkált a zavarosban de szerintem nem kell ezen csodálkozni Ángyán prof megnevezte a fiatal szakmai értelmiségűt
Válasz Szabolcs80 #13819. hozzászólására"gazdabarát2" nekem a 2013as területalapúról a mai napig nincs jogerős határozatom,így nem tudok menni bíróságra sem.Nagy lendülettel beharangozták ,hogy megszűnik az ávh bocsánat mvh aztán csönd lett."gazdabarát hivatal" persze,persze.Nem írom le a nevét aki beharangozta mindenki tudja ki az ,de szerintem ő a mai HOFI GÉZA majd ő jól megmondja. Gőzleeresztő szelep,ennyi.
Megjelent a számított összeg az alaptámogatásnál a mai napon. Eddig nem kaptam semmit. Azoknak írom akik hasonló cipőben járnak. Talán pénz is lesz egyszer.
Válasz cimbike. #13797. hozzászólásáraNem az. Már nem részletezgetnek. Ma reggelre látom megjött a naturám , de elektronikus felületen nem szerepel továbbra sem összeg. Mindegy, a lényeg a lé.
Válasz Szabolcs80 #13792. hozzászólásáraÉn sem hiszek nekik, ne gondold :) Nekem is bent van még kb 60 % -a támogatásnak. Igaz én félek mert utoljára a problémás kifizetéseket szokták hagyni. Ma már voltam a templomban is ..... ez komoly :)
Nekem is 28.-án váltott a natura jóváhagyottra, de nálam se határozat se megjelenített összeg. A szemes fehérje viszont mai nappal változott, feldolgozott alattiról ugyanarra , itt viszont van összeg. 49300 Ft körül/ha
Válasz szabvero #13778. hozzászólásáraKöszi , személyesen megyek majd be , számla kivonattal , meg a kitöltött nyomtatvánnyal .
Te is kapsz egy "zenét "
33532 hozzászólás
Válasz öreghörcsög #13833. hozzászólásáraKöszönöm a választ, de a támogatás összege ennél nagyobb volt. 14 hektárra igényeltem.
Válasz kelemate #13832. hozzászólására600.000 Ft alatt nem kell adóbevallást készíteni.
Olyan kérdésem lenne, hogy az problémát jelent ha a tavalyi területalapú támogatást nem írtam be az adóbevallásomba? Úgy tudom, hogy ha bizonyos értékhatárt nem ér el a bevételem, akkor nem adóköteles(a támogatás összegén kívül semmiféle bevételem nem származott a területből, pihentetett területként adtam azt be). 2015-ben adtam be először nem őstermelőként,előtte egy bérlő igényelte a támogatást neki nem kellett 2015-ben adóznia.
Kistermelői itt is megjött, saps alaptámogatásból meg még semmi, vicc, és ahogy olvasom még előlegezgetnek, gratulálok.
Válasz szanberg #13829. hozzászólásáraHát, ha június 30 a végső határidő, akkor semmi pert nem lehet nyerni. Ezen a júni 30-on kellene változtatni, mert ha meghallom ezt a dátumot, attól engem is kiráz a hideg. Június 30-ára már le van aratva következő évi őszi árpa.
Válasz cimbike. #13828. hozzászólásáraEddig is rendben volt.
Csak annyi a bibi, hogy ha csak az utolsó két évet is nézem, CSAK A MIATT, hogy nem bírtak küldeni egy nyavajás előleget legalább télen ha már nem is ősszel, szóval csak ez miatt kellett eladni terményt idő előtt, fizetni nem 3-4hónapig hanem 10-12hónapig faktoring kamatot és csak ezen csak az utóbbi két évben buktunk kegyetlen sok millió Forintot, amire nincs mentség, senki más nem hibázott csak a hivatal. ennyi.
és senki sem fog kártalanítani az életben. Nyugaton ilyenekből kártérítési pereket nyernének az emberek persze itthon semmit sem lehet megtenni.
Válasz szanberg #13826. hozzászólásáraLegalább minden rendben van.
Válasz szanberg #13826. hozzászólásáraSegítik az őszi és a kora tavaszi munkákat az utalással
Válasz Szabolcs80 #13816. hozzászólásáraNekünk is most küldték az alaptám. előlegét
hihetetlen. Erős 1 hónapjuk van perkálni a maradékot...
Válasz marhahajcsár #13820. hozzászólására nyugi rászóltak Lázárra hogy fékezzen de szerintem ami késik nem múlik mert bizonyítottan sokkal sz.r.bul müködik mint az előző pedig az is csak gőzhajó sebességgel cirkált a zavarosban de szerintem nem kell ezen csodálkozni Ángyán prof megnevezte a fiatal szakmai értelmiségűt
Válasz marhahajcsár #13820. hozzászólásáraTeljesen mindegy lenne szerintem hogy megszűnik az mvh vagy sem. Minden maradna ugyanúgy, csak esetleg más név alatt futna.
Sziasztok! A termeléshez kötött zöldség támogatásról tud valaki valamit, hogy mikor fizetik?
Válasz Cumiló #13817. hozzászólásáraMár tavaly megjött a nagyja. 80 000 körül
Válasz T180 #13811. hozzászólására Legyen úgy ahogy mondod! :) Mi is elutasítva lettünk forráshiányra hivatkozással- eszem megáll
Válasz Szabolcs80 #13819. hozzászólására"gazdabarát2" nekem a 2013as területalapúról a mai napig nincs jogerős határozatom,így nem tudok menni bíróságra sem.Nagy lendülettel beharangozták ,hogy megszűnik az ávh bocsánat mvh aztán csönd lett."gazdabarát hivatal" persze,persze.Nem írom le a nevét aki beharangozta mindenki tudja ki az ,de szerintem ő a mai HOFI GÉZA majd ő jól megmondja. Gőzleeresztő szelep,ennyi.
Válasz turbojet #13818. hozzászólásáraBiztos azért mert már "gazdabarát2" van
Válasz Szabolcs80 #13816. hozzászólására
Na! Akkor nagy nehezen csak megkaptad Te is! :P :P
Tejhasznú anyatehén támogatás jött valakinek ?? Nekem még se "karóra, se bicigli" se határozat, se előleg, se pénz ????
Megjött végre az alaptámogatás első részlete
Ma reggel megérkezett a szemesfehérje (Baranya)
Nagy a csend. Ez nem jó!
Megjelent a számított összeg az alaptámogatásnál a mai napon. Eddig nem kaptam semmit. Azoknak írom akik hasonló cipőben járnak. Talán pénz is lesz egyszer.
Akkor a zöldítés is megmozdult? Hál istennek!
HI!
Ma kaptam zöldítést (részben).
Juhtenyésztők! Mit szólnátok az anyajuh támogatás négyszeresére emeléséhez, így hogy az AKG-ból elutasították az anyajuh tartók nagy részét? Jó volna!
Juh támogatást mostanság valaki kapott?
Csip,csip,szemes fehèrje (Szabolcsban).
Válasz csami1982 #13805. hozzászólásáraNem jött még egy forint se, ma jelent meg az összeg, pénz még nem érkezett meg.
Sziasztok! Valaki tud valamit a föld alapú támogatás kifizetéséről? Megkapta már valaki?
A 2016-os területalapú támogatás határidejét meghosszabbították már, mert azt olvastam valahol, hogy egy héttel későbbre halasztják a végét?
Válasz BélaNB #13804. hozzászólásáraSzia!Anno a minimumot megkaptad?Ez a második fele amit kaptál?Vagy most kaptad meg még egyben az egészet?
Kistermelőinél megjelent az összeg.
szemes fehérjenövénynél megjelent a számított összeg a múlt hét közepén, azóta csend, fizetni még ohne...
Válasz tinca1231 #13801. hozzászólásáraItt szombaton,meg ma is volt dátumváltás.
Dátum változott más sajnos nem
Natura itt is megjött, gratulálok mvh, csak így tovább, jöhet a többi is...
Válasz cimbike. #13797. hozzászólásáraNem az. Már nem részletezgetnek. Ma reggelre látom megjött a naturám , de elektronikus felületen nem szerepel továbbra sem összeg. Mindegy, a lényeg a lé.
Válasz cimbike. #13797. hozzászólásáraMelyik megye ha szabad kérdezni
Nekem megjelent a szemes fehérje kifizetés, de csak kb 49000/ha. Remélem ez is csak részösszeg.
Válasz szakacs.barbara1999 #13793. hozzászólásáraMi is azt várjuk, nekünk még semmit se küldtek...
Válasz Lurkoo #13794. hozzászólásáraTartok tőle hogy ehhez már a templom is kevés
Válasz Szabolcs80 #13792. hozzászólásáraÉn sem hiszek nekik, ne gondold :) Nekem is bent van még kb 60 % -a támogatásnak. Igaz én félek mert utoljára a problémás kifizetéseket szokták hagyni. Ma már voltam a templomban is ..... ez komoly :)
Juh támogatásról tud valaki valamit? Mikorra várható a kifizetés,amit még nem utaltak?
Válasz Lurkoo #13788. hozzászólásáraÉs aki még semmit nem kapott? Az is megkapja a "maradékot"?
Válasz Lurkoo #13788. hozzászólásáraÚgy legyen!
Válasz Lurkoo #13788. hozzászólásáraNem tudtad hogy szeretnek poénkondi?
Válasz Lurkoo #13788. hozzászólásáraRemélem így lesz
Válasz szilvi0670 #13787. hozzászólásáraVoltam tegnap egy fórumon és az Mvh megyei elnöke azt igérte, hogy május második felében a maradékokat kifizetik.
Nem volt mostanában senkinek..csip-csip???ki váratják velünk a jún.30.-át???Vagy mi lesz?
Nekem is 28.-án váltott a natura jóváhagyottra, de nálam se határozat se megjelenített összeg. A szemes fehérje viszont mai nappal változott, feldolgozott alattiról ugyanarra , itt viszont van összeg. 49300 Ft körül/ha
Válasz szabvero #13778. hozzászólásáraKöszi , személyesen megyek majd be , számla kivonattal , meg a kitöltött nyomtatvánnyal .
Te is kapsz egy "zenét "
https://www.youtube.com/watch?v=L_fCqg92qks